...

Skulle aldrig gått dit. Fy fan vad jobbigt. Jag klarar inte detta!

Nu väntar jag på ulrika, som ska hämta mig. Orkar inte göra mig iordning vill sova lite. Ska ta och göra det nu.

Som jag trodde...

Det var som jag anade. Han hörde aldrig av sig. Är jävligt trött på det nu! Men jag vet inte vad jag ska göra åt det. Jag kommer inte höra av mig på ett tag iallafall.

Kliar.

Det kliar i mina fingrar. Jag ska inte! Jag ska inte! Måste hålla mig. Så det här får mina fingrar roa sig med istället. ;) Snart har kvällen övergått till natt och tiden rinner snart ut.

Jag måste skaffa mig en vinare imorgon. Får ta mig till systemet antingen i Ludvika eller Borlänge. Vet inte om jag vill till Borlänge, då måste jag träffa dig. Får se efter ikväll vilket jag tar. Får se om den blir uppdrucken på nyår eller inte. Carpe Diem, lev i nuet.

Jag går runt och känner mig arg hela tiden och irriterad, tror det är för mycket skräpmat nu. Ska köpa soppgrönsaker och göra mig en rotfruktssoppa och leva på i några dagar och se om det blir bättre. Ska försöka motionera lite mer också, det brukar hjälpa. Kan inte gå runt så här. Ingen kommer kunna träffa mig annars. Ska omge mig med mina vänner så jag piggnar till lite.

Te!

image12

Dessa fina har jag beställt idag! Fyra stycken från Laredoute. Endast 170 kr ca. ;)
Men det var på rean, dom kostade dubbelt så mkt från början!
Så det blir tebjudning hos mig sen!

Snyggve!

Nu ligger jag mongo i soffan och skriver. Jädrar vad jag får ont i min rygg av att sitta i mors soffa när jag har datorn. Så ni får ha överseende med stavfel.

I affären med en vän när vännen är inne på facebook och har uppdaerat sin status. Vad ska jag tro? Men jag fick ju ett samtal inatt iaf. Men jag blir så osäker och tankar flyger omkring i min hjärna. Jävla tankeverksamhet, jag måste snart vara överhettad tror jag. Åh, fy fan kom över detta nu!

Hahha nu fick Kenneth en chock när jag låg i soffan och skrev. Hahha, han skrattade åt mig och tog en bild som jag kan lägga ut här. Hahah! Mobilen är också med så klart, vid huvudet. Hahah!

Nyårsafton verkar fortfarande vara oklart. Får se vad som händer!

image11

Varning känsliga läsare!

Två av mina syskon är lite äckliga. Den ena kan värma korv i mikron och äta den med bröd när han jobbar och det är ju jätte äckligt. Man måste ju steka den. Den andra, syster, hon har banan istället för skinka på sina toast. SKIT ÄCKLIGT! Äckligare än korven som bror värmer. Vilka ideér dom får. Hur kommer man tex på att ha banan på mackan?

Vi är fis familjen. Den ena är värre än den andra. :) Nu skriver jag som Ulrika skrev på sin blogg http://ullkoftan.blogg.se att tjejer också skiter, dom fiser också. ;) I familjen finns två sten magar som man aldrig hört släppa sig, så jag tror att vi andra har fått deras också. Hahah! 


Chokladbollar!

image10


Idag köpte vi massor av chokladbollar till jobbet. :) Sex stycken. :) Jag är ju helt galen i delicatos chokladbollar, när jag gick i nian och etta gymnasiet kunde jag köpa lådor med 12 st i och ta en efter skolan varje dag, ibland blev det fler. :)  Men det gör jag inte längre, köper dom inte så ofta längre. Min första tugga idag gav mig rysningar. Jag är ju störd!

Imorgon är jag ledig från jobbet och SKA plugga. Fy fabban har absolut ingen lust. Men det är snart två tentor och jag måste. Ska jobba på måndag också, på självaste nyårsafton. Leksaksaffären har bara öppet till klockan ett så då tar jag tåget fem över halv två. På nyårsafton flyttar jag hem igen efter en och en halv veckas boende hos mor på madrass. Men gud så bekvämt jag har haft det. Är riktigt bortskämd. Undrar om Robin kan hämta mig på måndag efter han stängt systemet? Ska nog slå en signal till honom och se om han har telefonen på. Annars kan ju han kanske ringa mig om han ser det här. Vet inte om han läser min blogg. Nyårsafton ska jag tillbringa med Ullis. Får se vad vi ska göra, lutar åt att det blir till att slappa. Hennes vänner är borta alla och mina vänner vet jag inte riktigt vad dom ska göra, inte så många av dem som är hemma heller. :(

Dagen!

Detta vart inhandlat idag i Kupan: Två par skor, ett par röda och ett par silvriga. :) Detta för endast 170 SEK. Innan dess hade jag en tur på H&M. Min absoluta favorit affär, det finns ingen bättre affär. Där bytte jag in ett linne som jag fått i julklapp som var lite för litet och sen hade jag en tröja som jag gillar jätte mkt men som det har blivit ett litet hål i, men då fick jag tillbaka hälften av pengarna för jag gillar verkligen den tröjan. Så sen var det dags för att handla och då vart det två kortärmade toppar en rosa i organisk bomull och en grå topp. Båda dessa på rean, så jag betalade 74.50 för båda dessa tröjor. Så det vart en riktig fyndar dag idag. :)

Känns skönt att veta att även jag finns i dina tankar ibland och inte bara du i mina. Saknar dig så otroligt!

Inatt skulle Ruben ut klockan fyra och jag tänkte att jag skulle vara snäll mot mor så jag gick ut med honom. Trodde att han skulle vara super dålig i magen men nej, han skulle ut för att käka gräs. Sur som attan var jag då. När vi kom in så började jag med att torka av hunden och han kutade upp medans jag tog av mig ytterkläderna. När jag vandrade upp för trappen så tänkte jag att han ligger säkert på min madrass. Rätt hade jag! Där låg han med huvudet på min kudde. Jag har ju inte hjärta att köra iväg honom så jag lägger mig snett bredvid och jädrar vad hans mage lät. Förstår honom att han behövde det där gräset. Han flyttade sig till slut och min madrass var skit grusig. Men vad gör man inte för sin lilla kubis? Någon gång ska även jag skaffa hund.

Idag kom Ellos så nu ska jag lägga mig och kika på lite vår kläder och se om man blir lite piggare. :) Ulrika får mig att fundera genom sin blogg. Skriver jag en skit blogg? Skriver jag massa strunt?

Kupolen

Har varit i Kupan idag och fyndat lite. Berättar mer sen, nu är det julmat med låsats farmor och farfar. :)

Söt!

Ulrika är världens sötaste! Du är min bästa vän!



Krossat!

Jaha....Kupan imorgon. :) Jag ska byta ett halsband jag fått i julklapp mot ett armband som jag tror att jag kommer att använda mer. Annars ska jag spana efter en nyårsstass. Jag måste ta mig hem och lämna lite grejer så jag inte behöver släpa allt på nyårsafton. Stänga av den där jädra diskmaskinen som jag glömt på skall också göras liksom att titta posten. Saknar hemmet lite, min säng.

Det verkar som att Kina blir i höst istället så då blir det till att läsa till magister. Jag som vill åka till Kina i vår. Men det var som jag befarade att det är för kort tid för att åka till våren.  :( Skit trist!

Känns som att allt går emot mig just nu. Karlar ska vi inte ens tala om. Orkar inte med något just nu. Vill slå mig fri, men jag är en jädra mes som tänker starka och bra tankar men kan inte omsätta dom i verkligheten. Skulle något hända mellan dom skulle jag aldrig mer prata med honom. Då kan han dra åt helvete för att ha ljugit/undanhållit det för mig. Ljugit har han redan gjort så vette tusan alltså om det inte hänt nåt också. Mitt hjärta vart krossat för många månader sen.
image8

Bästa julklappen någonsin?

Nu på jul fick jag/vi en riktigt knivig fråga från pappa. Vad är den bästa julklappen som du någonsin fått? Om du kan svara på den så skriv gärna en kommentar. Jag funderade riktigt länge och det är en riktigt riktigt svår fråga. Men det som har gett mig största intrycken är de julklappar som är dyra och dem minns man ofta. Inte för att jag inte uppskattar de mindre sakerna men det är dem dyrare som man minns bäst.

Säng, säng, säng

Nu kokar jag ännu mer.....

Men jävlar vad kul nya pratmakarna är. Jag ska titta om vi har det imorgon på leksaksaffären. Detta spel ska inhandlas och sedan ska vänner bjudas in. Har tagit lite fina kort men jag har ingen kabel med till kameran. Så det ni får hålla ut lite. :)

Det är farligt att ringa till Ulrika för man pratar så jädra länge med henne. ;) Det är trevligt. Endast 50 minuter pratade vi nu på kvällen. :)

Det är just i detta nu väldigt tyst i huset. Jag borde fixa mig för natten och lägga mig. Imorgon är det ännu en dag för arbete mellan kl 13 och 18.15. Idag känndes det inte som man arbetade, sprang på mellandagsrea och så var det lunch mitt i allt. Jag köpte mig en jätte fin stickad, kortärmad topp i svart färg med silver glittriga "kanter". Sen inhandlades det en ny fin rosa bh. :) Synd att inte så många ska se den. ;)

God natt!

Arg!

Jag blir så JÄVLA arg! Ha telefon jäveln på om man inte kan nå dig på något annat sätt. Detta har stört mig hela jävla dagen. Och att man säger att man ska höra av sig men inte gör det stör mig också som fan och gör mig ännu argare.

Nu hoppas jag att spelet "nya pratmakarna" tillsammans med mina syskon skall dämpa det arga och onda inom mig just nu. Min bror Patrik är här hos mor nu så nu är vi alla samlade. :) Så himla trevligt att sova här när vi är allihopa. :)

Åhhhh.....vad arg jag blir. Kan inte släppa det. Håll alltid det du lovar om du inte kan det så lova aldrig något.

Nu ropar dem.

Julen är över!

Nu är julen över. Skönt men ändå inte. Tycker om gemenskap, mat och julklappar. :) Det enda som saknades var snö och den kom idag tillsammans med halka. En dag för sent!

Jag lovar Ulrika att jag har trevligt idag. :) Det blir trevligt hemma, har ingen lust att festa i Ludvika, dom andra tjejerna skulle ut på grand. Men grand i Ludvika med alla småttingar och när man gått upp på jul otta på morgonen, nej tack! Jag kom hem med bussen kvart i åtta dessutom, så det blev ganska sent för att ta en sväng om. Jag ska ta igen det sen men i Borlänge eller Falun.

Nu är mina vilodagar över. Båda dagarna klev jag upp tidigt. Tur att jag inte börjar förens kvart i elva imorgon, skönt! Ska sova så länge som klockan tillåter mig.

På fredag tror jag att jag ska försöka ta mig upp till Borlänge och handla lite på mellandagsrean. :)

Längtar..

Jag längtar tills morgondagen då jag äntligen kommer att få stiga av tåget. Först då kommer nog mina känslor av en riktig jul. En sådan jul som man hade när man var liten.

Min längtan efter dina läppar mot mina när vi ses är så starka. Det bästa är när jag inte träffar dig då är frestelsen som minst. Mitt hjärta kommer aldrig glömma!

Idag har jag proppat i mig tre skinkmackor nu på kvällen. Inte för att jag var hungrig utan för den ljuvliga känslan. Längtar redan tills imorgon då jag ska äta frukost.

God morgon!

God morgon!

Idag måste jag plugga innan jag börjar jobba. Klockan tolv är det tänkt att Robin ska komma till mor och hämta julklappar. Så får väl se vilken tid han tänkte dyka upp. Innan dess känns det som att jag har massor att göra.

Idag åker pappa, josse och Putte till Filipstad. Vart så himla sugen på att åka idag jag med så jag kollade tågen. Det går ett tåg idag som jag skulle kunna ta det kostar 291 kr och jag är framme 23.10. Åker jag med tåget imorgonbitt så är jag framme i Nykroppa som ligger utanför Filipstad kl 10.04 och det kostar endast 68 kr. Så mitt val var inte så svårt. Jag åker på julafton. Även om det är mysigt att vakna upp där så är prisskillnaden gigantisk och resan tre gånger så lång.


Trötter!

Är nu hemma igen efter arbete. Skönt att börja jobba klockan ett idag. Jag sov till klockan elva. Summa summarum så sov jag 11 timmar inatt. Jag behövde verkligen det. Så jädra trött jag var. Men nu är det en jobb dag kvar sen är det två dagars ledig. Ska bli himla skönt! Då bär det av in i värmländska skogarna.

Nu är Kenneths bror här, och dom har druckit lite. Dom vill att jag ska köra hem dom om dom ska vara kvar här senare än kl 21.00. Jag har verkligen varken lust eller ork. Jag sa att jag gör det om jag måste. Dom borde tänkt på det innan alla började dricka. Men men! Jag litar inte riktigt på mina hjärna i trafiken efter en sån här hektisk dag. Jag har redan kört lite idag och jag kan lätt bli okoncentrerad.

Alla julklappar är inslagna och inköpta. Så himla skönt! Det allra värsta med julen är att slå in paket. Jag är verkligen urusel på det. Dom på jobbet brukar skratta åt mig när jag ska slå in paket. hahah! Det är så himla skönt att få säga till kunderna att vi har en inslagningsdisk utanför. :) Men ibland kan jag hjälpa till om dom är handikappade på något sätt men in i det sista drar jag mig för att slå in dom där jäkla leksakerna.

Suck!

Suck! Skrev nyss värsta inlägget men det försvann. :(

Det jag skrev var att jag har ännu ondare i mina hälar idag. Det andra var att jag tänker på dig Ulrika och dina hästar. Lät allvarligt i din blogg. Saknar dig redan! Det sista och tredje var skicka inga kedjebrev som är skit! Detta i lite förkortad tappning.

Jobb, jobb, jobb

Idag vaknade jag alldeles för tidigt av att den jädra grannen slår igång sin tvättmaskin. Fy fan vad arg jag blir när jag vaknar av den. Lyckades somna om till slut iaf. För att sedan vakna av min klocka vid nio tiden. Upp och packa det sista av mina saker. Jag säger bara tack till Jocke för att jag fick åka med honom till Ludvika och att han hämtade upp mig hemma. Jag förstår inte hur jag skulle ha kunnat ta mig till tåget med alla mina saker. Knappt så jag kunde gå ut till bilen med dom. ;)

Jobbet var riktigt stressigt vissa delar av dagen. Min hjärna är väldigt tung nu. En rolig incident inträffade när jag stod och funderade på att gå in och sätta mig ett tag. Vi är alltid en som står och tar betalt och en som packar ner varorna i kassar. Så jag hade alltså positionen vid packningen och Sanna kassan. Efter ett tag känner jag i mitt funderande att kunden och Sanna står och kollar på mig. Då kommer jag på mig att, ja just det hon kanske vill ha varorna i en kasse. Jag vet inte riktigt hur länge som jag stod där och fundrade innan jag packade ner varorna. Men det var ett tecken på att jag skulle gå in och käka min clementin iallafall. Kunden och Sanna fick sig ett gott skratt. :) Jag var så inne i mina tankar att jag inte ens såg kunden mitt framför mig.

Nu är jag hemma hos mor. :) Så skönt att få åka hit direkt efter jobbet och få sig en tallrik med super god mat. Det var skit gott. Köttgryta och ris, mums!

Nu är dem här!

Nu finns även två vänner här. :) Kolla in deras bloggar på:
ullkoftan.blogg.se och clarsynt.blogg.se.

Kikar på världens konstigaste film samtidigt som jag är inloggad på datorn och packar. Vilken konstig kombination. Gillar inte att packa. Hur ska jag veta idag vad jag vill ha på mig imorgon. Det går ju inte, man tar ju en dag itaget.

Jaha, höra av sig idag minsann. Va fasen två stycken som skall ha hört av sig men ingen har gjort det. Jädra dålig sitl!

Julafton!

Snart är det julafton. Jag har nu börjat längta super mycket. Har skrivit med bror idag och det får mig att längta ännu mer. Det ska bli så kul att åka till Filipstad. :) En jul som man hade när man var liten nästan. :)

Åh, jag har fått två av världens finaste julkort. Ett av Emma som hon gjort själv det var jätte fint. Det andra var från Ulrika som hade världens finaste text. Tur att jag har så gulliga vänner. :)

Nu är det dags för en packlista!

Mitt nästa liv!

image7


Jag gjorde ett test som min syster gjort. Det handlar om vad man kommer att bli i sitt nästa liv. Jag kommer att bli en råtta. Hahha! Jag ska se till att inte vara i kloakerna för mycket. Ni kan också göra testet här:

http://quiz.start.no/?p=qplay&quizID=1049

Oj, nu måste jag skynda mig till tvättstugan. Lite ren tvätt till julen är aldrig fel!

Tv-kväll

Ännu en tisdag nu förbi. Min och ullkoftans ;) tv-kväll. Jag gillar våra tv-kvällar. Nu kanske det är mer än en vecka kvar innan vi ses igen. Aj vad lång tid. Hur skall det gå? ;) Ballsen uppstoppade under läppen. Hahha, fina kort vi fick och mycket skratt.

Jag försöker, försöker och försöker igen. Det går inte. Skall jag sluta försöka? Det kanske inte går över huvudtaget detta. Jävla känslospel min kropp spelar med mig. Nu får det vara slut på spelet!

Mindre än en vecka kvar till jul. :) Längtar efter att få åka till Filipstad. Det ska bli så kul. Men först väntar jobb i fyra dagar och lite fin sömn på en madrass hos mor innan jag åker.

Hur i hela friden ska jag hinna med att köpa dem sista klapparna? Vill ju göra det på kupan men jobba och sova är det som gäller. Får se hur ja ska lösa det.

Min mage är super konstig, vet inte riktigt vad det är med den. Borde jag gå till doktorn? Den gör konstigt ont hela tiden. Håller ut ett tag till och ser vad som händer med mig.

Stridspiloterna

Jag är fast i stridspiloterna, förälskad. ;) 

Nu är det dags för mig att sova. Jag har avslutat dagen med min dagliga procedur, julkalendern. Den är lite mysig på något sätt.

Imorgon kommer Emma hem till Sverige. Jag och hon ska käka lite kebabsallad innan jag börjar jobba på fredag. Ska bli kul att träffa henne igen. Saknar gamla tjejgänget ibland. Vi ses inte så ofta längre och allra minst alla tillsammans. Men det blir så när man blir "vuxen" och alla flyttar åt olika håll.

Imorgon är det skola och mycke plugg som gäller. Så datorn får knappt någon tid imorgon. Det är ju min och Ullis tv-kväll också. :)

God natt läsare!


God morgon!

Har nu vaknat till liv. Somnade nästan igår kväll med datorn på magen. ;) Idag ska jag försöka utföra stora saker. ;) Plugga, städa, packa iordning lite saker, slå in julklappar. Vad av detta tror ni blir gjort? ;)

Min tankeverksamhet har nu lugnat sig, det känns så himla bra. :) Den orkar liksom inte längre. Det tar för mycket av min energi. Det blir som det blir. Allt löser sig tillslut. Förhoppningsvis till det bättre.

Party

Party igår, sjukt kul! Tack till dem som gjorde min kväll riktigt bra! :)

Jävlar vad arg jag blir när jag sitter och kollar på svenska hjältar nu. Christian gick ut som bisexuell i nian och en lärare sa till honom att han fick skylla sig själv att han blev mobbad för att han gått ut med att han var bisexuell. Jävla människor att dom inte kan låta en person vara som den är.

Jobbat idag. Det var lite folk men tiden gick fort iallafall. :) Det kommer nog till veckan nu. Ska jobba från torsdag och fram till julafton. Då jag åker till min kära släkt i Filipstad.

Dagens

Nu har jag precis kikat klart på dagens julkalender. :) Jag har följt varje dag. :) Den är lite kul!

Idag har jag och Robin köpt julklappar, känns som riktigt bra julklappar i år. :) Kul att hinna umgås lite. :) Det är några julklappar kvar, men de flesta är inhandlade. Det är en riktigt sen julklapps handling i år. Jag brukar vara ute i god tid men i år är det i sista stund, men det gör mig ingenting faktiskt. Det känns som att det är mkt annat som är viktigt nu.  Knappt så jag hinner med skolan. :(

Tänk om allt kunde vara som på film ibland, så där underbart och alldeles fantastiskt. Alltid är det något som förstör film känslan i det verkliga livet. Ingenting utan dess skavanker.

Panik

Idag när jag satt på föreläsningen i Beskattningsrätt A så fick jag lite panik. Våran lärare är så jädra förvirrad. Skall jag verkligen lära mig något av denna man vars studenter måste rätta honom hela tiden? Det funkar inte att lyssna på honom. Jag måste verkligen studera boken noga. Och det är inte lite att studera in. Så nu jädrar sitter jag här på en fredag och ska plugga.

Men imorgon blir det party istället. :) Utspark i Falun på kåren, det ser jag verkligen framemot. Jag och Clara skall ta oss till Robin där det vankas fest. :) Senare går vi vidare till kåren. Vi hoppas så klart på att Emma också kommer med oss. Vi håller tummarna! Sover över hos Clara och Elias, hur skall jag annars ta mig hem? "Min" Robin ska också parta så han kan inte hämta mig. Men jag tar bilen till Falun som står kvar där över natten så jag kan köra bil till jobbet på söndagen. Börjar kvart i tolv i ludvika så jag måste åka kvart i elva.

Skillnad på cyklen nu när däcken är pumpade. :)

Nu var det över.

Nu är morfar begravd. Det var en sorgsen stund men otroligt mysig med mycke ljus och närhet. Vi var endast de närmaste och det tyckte jag var jätte bra. Kanon bra präst som sjöng så jag undrade om det var förinspelat. Han var riktigt bra!

Jädra skit cykel krånglade igen, Robin fick hämta mig och cyklen är kvar på resecentrum. Ska cykla hem den imorgon. Var så himla frusen efter att ha försökt pumpa den och all jädra luft åkte ur och inget in. Usch! Robin har nu pumpat den iaf. Tack!

Utspark på kåren i Falun på lördag. Längtar!

Ludvika

Nu sitter jag i Ludvka hemma hos mama. :) Vi ska in till stan om ett tag, handla och hälsa på mormor. :) Var länge sen jag hälsade på mormor. Det ska bli skoj, hon blir jämt så glad när man kommer. :) Jag har bett mor om att få stuvade mackisar och delikatess köttbullar ikväll, så nu hoppas vi bara. :) Men man är ju lite bortskämd när man kommer hit så det får jag nog. ;)

Fan vad jag är så bra! Hållt mig hela dagen igår och hittills idag. :)

När jag skulle åka hit så var cyklen först så jädra dryg. :( Ska ta med en pump härifrån när jag åker hem. :) Sen när jag sätter mig och ska vänta på bussen så har dom tagit bort halv tolv bussen som jag räknade med att den skulle gå. :( Så det var bara att vänta till tolv tåget. Men det var tur att det gick ett tåg då istället. :) Men till nästa gång ska jag kolla busstidstabellen innan jag åker hemifrån.

Jädra...

Jädra cykel, skit seg att cykla på pga för dåligt med luft i däcken. Jag känner varje sten/grus/sand jag cyklar på och ni kan ju bara tänka er hur det känns denna årstid. Fy fabban måste köpa en cyklelpump.

Nu väntar jag på att Ulrika ska komma hit. Konstigt att det ibland blir Ullis och ibland Ulrika. Jag tar det första som poppar upp bara. Hoppas hon kommer snart. :) Vi ska då åka och handla till vår tv-kväll. :)

Idag håller jag mig. :) Det har gått skitbra hittills. :) Jag är så nöjd med mig själv, hittills. :)

Fick hem lite varor idag från H&M. Allt som kom var jätte bra. Kanon bra julklappar. Min julklapp till Kenneth är bara bäst. Han behöver verkligen det. :)

Nu ska jag vila ("sova") lite. :)


Skall inte..

Jag skall inte ,ska hålla mig! Det är så svårt. Kan en människa känna större tomhet? Jag borde inte göra det med alla rara vänner gamla som nya runt omkring mig.

Begravning på torsdag. :( Åker till mor redan på onsdag för att sova kvar där till torsdagen då vi ska fara till Pålsboda. Klockan ett på dagen börjar begravningen.

Idag gick jag upp kl sju för att börja tvätta, sedan grejade jag och robin massor, därefter åkte jag buss med Denisa till Falun för att jobba. Jäklar vad namnlappar vi fått in. Sju timmar senare hade jag skrivit in 294 namn. Så nu är mitt huvud väldigt tungt. Ska bli skönt att få krypa till sängs snart.

Imorgon är det föreläsning och sedan är det tv-kväll med Ullis. :)


Kväller...

Gud vad dagarna går fort. Även fast man inte har något att göra så går dagarna sjukt fort. Vill inte att dagarna ska går fort, samtidigt som jag vill det.

Paolo Roberto på Luuk. 200 stygn i ansiktet, helt galet!

Vad är det jag vill? Vill jag leva så här? Himla konstiga känslor i min kropp. Varför vill man inte prata eller inte ses, är det för jobbigt?

Kväller spenderas vid dator och tv. :) Hur skulle jag klara mig utan dessa apparater? Jag borde verkligen plugga, jag ska nog ta upp mina böcker NU!

Förresten skulle min far ringa upp mig i fredags kl 19, men han har inte ringt än. :( Hoppas han inte har glömt bort mig!

Winerbreads!

Nu har jag bakat niiggee.....winerbreads. hahaha! Ska nog äta dom till Sune också, men till Sunes jul istället för sommar. :) Idag har jag typ varit inne exakt hela dagen förutom när jag lämnade bilen till Robin. Packat ihop lite saker har jag också gjort. Städat och suttit vid datorn. hahaha. Borde verkligen plugga, men jag är så trött på att läsa nu. Vill ha jullov. :)


Jag blundar!

Jag blundar och håller andan lite till!
Hjärtat stannar!
Vad fan ska jag ta mig till?

Säng, säng, säng

Ligger i sängen med datorn på magen. Är så jädra trött, skulle kunna somna på stört, men lite tidigt att sova nu.
Jobbat idag. Det var skoj, tiden går så himla fort när det är så mycket folk.
Efter det for jag till mor. Fick mat av Kenneth, mums med kyckling, ris och currysås. :) Det var så himla länge sen. Till efterrätt fick jag lussebullar. Jag skulle varit med och bakat i torsdags men valde istället att infinna mig på kåren. Jag fick istället smaka lite idag. Till lucia på torsdag har Malin bakat fjärilar en till var och en. :) Till mig också, jag kommer att sova i Ludvika onsdag till torsdag. Detta för att vi ska åka till Pålsboda i Örebro på torsdagen och begrava min morfar. :( Trist att dom väljer att begrava honom på ljusets dag, lucia.

Mes!

Jag är så jädra mesig. Klarar fasen inte att vara själv. Sluta tänka för sjutton. Jag är en slav under mina tankar. Det är så mycket jag vill säga men inte kan. Vill så gärna få gensvar men så är inte alltid fallet.

Tack Clara och Emma för denna trevliga kväll. Trevligt att få komma bort lite. Gillar inte det här med att vara ensam. Människan är ett socialt djur.

Tårar rinner och nu ska jag sova.

God natt!

image6

Kårkväll och viktigt möte

Kårkvällen igår kan sammanfattas med bilden nedan. Det var skit kul. Först när jag och Ulrika kom dit så tänkte vi, vad fan är detta. Men det resulterade i en jävligt rolig kväll. :)

Trötta och bakis for vi idag vid kl ett till Borlänge energi på möte angående vår C-uppsats. Vi kommer i vår att eventuellt att åka till Kina i en och en halv månad och göra vår uppsats. Så jädra kul. Jag vill åka nu, nu på en gång. Kina är ett spännande land på uppgång och att få möjlighet att komma dit och skriva en uppsats i ekonomi är guldvärt. Jag har alltid sett uppsatsen som ett ont måste, men min åsikt är nu ändrad och jag tror det kommer bli bland det roligaste jag gjort under min studietid.

image5


Mentorträff!

Nu ikväll har jag varit på mentorträff. Det gav mig ingenting. Han som föreläste var en jätte bra talare men innehållet han ville förmedla var motsägelsefullt. Ni kommer bara bli så trötta på mig om jag ska föra en diskussion om det. Jag skulle kunna diskutera hur mycket som helst om vad mentoring och rådgivning innebär.

Sedan följde Ullis med hem hit, det är alltid lika trevligt. Kul med lite sällskap. :)

Imorgon ska vi till kåren och svänga våra lurviga. :) Första gången, skäms på mig som inte varit där innan. Ska bli trevligt att träffa några av dem som var med och jobbade i Gbg på mässan.

God morgon!

Ännu en ny dag. Möte med mentorprogrammet är det enda som står på mitt schema idag förutom plugg.

God natt

Som vanligt så fort jag blir själv och det är natt som spinner tankarna. Varför ska min hjärna gå på högvarv hela tiden? Nu är det dags att sova så att hjärnan förhoppningsvis får sig lite vila när det är dags att ta tag i läsandet imorgon. Jag ska nog försöka mig på beskattnings tentan innan jul iaf. Så då blir det mkt plugg nu. Två veckor kvar och jag har knappt öppnat mina böcker. :(

Söt!

Idag var jag söt! :) Ibland är det skönt att någon säger det till en. Vi svenskar är så otroligt dåliga på att ge varandra komplimanger och var glada för varandras framgång. Så nästa gång du tänker en god tanke om någon säg den till personen i fråga och håll det inte inom dig.

Åh...

Varför kan man inte ha ljudet på så att det hörs när det ringer till och så att man kan svara?

Julen är bestämd. Det blir till att fira jul i Värmland hos min faster med min far och hans släkt. :) Det var så himla länge sen jag firade jul med dom nu. Tror inte jag gjort det sen jag flyttade från min far.

Nu är Ulrika iväg på styrelsemöte och sen kommer hon tillbaka hit och vi ska kika på tv. Det är ju vår tv-kväll idag. :) Så nu ska jag passa på att kika på dagens avsnitt av julkalendern. :)


Julkalendern

Jag gillar verkligen årets julkalender. Den kan bli den bästa på de senaste åren. Dom som varit här senast har ju varit skit kassa. Jag missar alltid julkalender när den går på tv, men det går alltid att kika på avsnitten på www.svt.se. God natt!

Kupolen

Idag var jag iväg till Kupolen med Clara. Jag hade inga som helst pengar men det gick bra att hålla sig iallafall. Jag var tvungen att köpa en ny foundation. Sen hittade jag ett svart lakan med resår på Kid för en billig peng så det fick följa med mig hem. Annars har det farit massa tankar genom mitt huvud. Jag tänker alldeles för mycket när jag är ensam och har lite att göra. Det far tankar igenom huvudet som inte ens är sanna och som jag inte borde tänka men som bara dyker upp på något konstigt vis. Idag fick jag bekräftat att det inte bara är jag som får sådana tankar och det känns skönt.

Utskälld av en kund!

Utgång i fredags. Himla skoj vi hade måste jag säga. :) Det ska bli många fler gånger. Träningsverk efter att fågeln har flugit ut. :( Jobb på leksaksaffären. Det är så kul att jobba men igår fick jag skäll av en kund. Kunden tyckte att jag var nonchalant när jag skrev in fel pris i kassan för en riddargubbe. Den skulle kostat tjugo kronor och jag skrev 39. För det första så handlade hon julklappar när hennes son var med så jag kunde inte ta upp gubben och kolla på den utan var tvungen att lägga den i påsen på en gång och inte heller är det så lätt att gå och kolla priset på en gubbe som jag inte vet hur den ser ut och sonen står vid gubbarna. Jag sa till kunden då hon tyckte att jag var nonchalant att det var tråkigt att hon tyckte det, och att det inte är så lätt att se vilken typ av riddare det var då jag inte fick ta upp den ur påsen. Då skrek hon i hela affären att jag inte borde arbeta i butik och att jag lurar kunderna då jag nonchalant skrev in 39 kr istället för 20. Och att hon om hon inte sagt till så skulle hon betalat 39 kr och det var fel av mig. Då sa jag till henne att alla kan göra misstag, men det var inte tillåtet då man jobbar som butiksbiträde. Surt betalade hon det rätta priset och tog sin son och stövlade ut ur butiken. Hoppas hon aldrig kommer tillbaka. Det var inte någon jag sett förut när jag jobbat så det gör inget om hon inte kommer tillbaka. image1

RSS 2.0