Nu är vi på väg!

Nu när jag sitter och skriver så blir nog förmodligen våra biljetter till Kina bokade. Har fixat pass idag, rena rånet 400 spänn. Men det är nu också fixat. Mycket som skall göras innan vår resa. Vi kommer att bo på ett universitet i Wuhan. :)

Flytten har gått jätte bra. Jag har fått iordning så man kan leva och bo i lägenheten trots att jag har alla kartonger där uppe som skall ner i källaren sen när jag får ett förråd där. Men jag har inte hört något än om förråd, men jag håller ut tills måndag och sen ringer jag områdesvärden och frågar vad som hänt med mitt förråd.

Just nu sitter jag och U till skolan vi skulle ha pratat med vår "handledare" angående ett snävare ämne. Det är så himla svårt att komma på ett själv. Men han var iväg på tjänsteresa så det får vänta till måndag, men det  gör inget för då hinner jag träffa min mentor först och se vad han säger om ämnet.

Skulle förmodligen ha fått ett jobberbjudande i dag här på högskolan som assistent men vår Kina resa ställde till det lite. Jag skulle vara borta för länge och det fanns för mycket jobb. Men Kina resan känns viktigare för framtiden och mycket roligare. Jobba hinner jag sen. :)

Nu vill U ha sin Latte från Mc så vi ska åka nu. Men jag skriver nästa gång jag har möjlighet.

Internet!

Yes, nu sitter jag i skolan en snabbis innan föreläsning. Även om jag hade haft internet så hade jag ändå inte hunnit skriva något förens nu. Jädrar vad jag har saker. Har ju som sagt flyttat nu och det var inte lite grejer. Tre vändor med mors kärra. Jag hade ju sagt till han som bodde i lägenheten innan att inte städa allt för noga, men han hade typ inte städat något överhuvudtaget. :( Så det tar tid att städa samtidigt som man ska plocka in. Idag var det två män in till mig för att kolla ventilationen och dom tyckte att jag hade för mycket grejer för min lilla lägenhet. Men jag har inte fått något förråd än så jag har alla förrådssaker i lägenheten. Men någon gång ska få iordning. Nej, nu måste jag skynda till min föreläsning.

Party!

Ikväll är det partay. :) Det ska bli trevligt. Vi ska vara hos C först och sen ska vi gå till kåren i Falun. Det ska bli himla trevligt. Så den här natten var den sista i denna lägenhet, för inatt tillbringas natten hos C. Imorgon ska jag sova i min nya lägenhet. :) Så jag kommer inte att skriva så mycket eftersom det tar ca en månad innan mitt internet kommer att vara tillbaka men jag kommer att göra uppdateringar i skolan så jag går dit och sitter vid datorn ibland. Annars är ju Bibblan ganska nära. Men det var 100 år sen jag satt där så jag vet inte hur det fungerar haha. Men man vet aldrig det kan ju vara någon i huset som har trådlöst som dom inte har skyddat och då kan jag ju utnyttja deras internet. :)

Nu håller jag på att göra mig lite mat så jag inte ska bli allt för full ikväll. ;) Sen är det bara att sätta fart och göra sig iordning.

Over and Out

Pust!

Oj oj, vad saker att packa. Har nu hållt på i tre timmar till och från, lite paus får man ju lov att ha. ;) Känns lite jobbigt att flytta på något sätt, men ändå skönt. Det är en konstig känsla som jag har. Men det kommer bli så bra när jag får komma in i min nya lägenhet. Ska bli skönt med lite party ikväll för att få komma bort i från allt. Måste nog ta mig en tupplur i eftermiddag så jag orkar med att vara uppe hela natten. ;) Jag vet inte riktigt vad jag skriva för något just nu, det händer inte så mycket annat än packning inget spännande. Funderar på om jag borde börja städa idag också men det känns som att packningen är viktigare. Hoppas att jag får hjälp av R att städa, det tycker jag att jag borde få. Men man vet aldrig hur mycket han jobbar. Jag har ju sagt till han i min nya lya att han inte behöver städa ihjäl sig för jag kommer ändå att torka ur allt när jag ska flytta in, men nu börjar jag nästan ångra mig att jag sa så. Hahah! Jag måste inhandla ett par plasthandskar tills jag ska städa, men kom nu på att jag har ju massa engångshandskar, dom borde ju fungera nästan likabra, det ska jag testa med.


Skit kväll!

Prutt, vad jag är sur nu! Ska sova och vakna imorgon till en förhoppningsvis underbar dag.

Snart börjar I en annan del av Köping. Jag blir så glad när jag tittar på det. :) Den tredje februari börjar det. :)

Har fortfarande massor i köket att packa men det är nästan bara det som är kvar nu så det är skönt. Måste ta mig till konsum och inhandla ingredienser till lasagne imorgon. Ska göra så vi har att värma på söndag när vi har flyttat klart och är väldigt hungriga.

En jävla finne har jag på näsvingen, en inombordare så den syns inte men den gör nå förbaskat ont vill jag lova.

God natt på er!

Fula väskan på bilden!

Vill bara nämna att på min väskbild att den fula oranga och gråa väskan är en kylväska som helst göms undan i garderoben, så ingen tror att det är en handväska som jag går runt med. U nämnde denna idag, hahaha. Visste att jag gjorde ett misstag när den syns på bilden. hahah.

Ledsen!

Hur fan kan man tappa bort ett klaffbord? Det finns ingenstans här. Jag blir så jädra matt. Vart fan kan det vara? Jag som sett fram emot att ha det och mina två fina barstolar i den nya lägenheten och nu så finns det inte någonstans. Vi måste ha glömt kvar det när vi flyttade från Biskopsvägen. :( Ska försöka jaga ifatt det. Ska först se om det finns hemma hos mamma annars får jag försöka att få tag i hon som bor i vår gamla lägenhet och fråga om hon har kvar bordet i sitt förråd. Nu är ju inte bordet så jädra dyrt på Ikea och kostar 298 kr men det känns så onödigt att behöva köpa ett nytt när jag ska ha ett någonstans. Usch, känner mig ledsen nu över mitt kära bord. :( Fin antikbets är det på det. När sjutton ska jag ta mig till Ikea annars? Jag är ju aldrig i Gävle eller Västerås och beställa hem ett så blir ju frakten dyrare än själva bordet. :( Nej fy och usch, nu tar jag kväll. Tänker inte packa något mer för kvällen. Vill inte släpa upp mitt bord och fyra stolar i björk. :(

Konstig

Jag är konstig ibland. Ibland känner jag inte alls för att lära mig nya saker och vill bara vara ifred från all information. Men idag så känner jag verkligen att jag har lärt mig något om miljöredovisning och det är jäkligt intressant. Jag tror att det kommer bli ett skit bra ämne att skriva om. Jag vill bara lära mig mer men jag kan inte skriva allt för mycket. :) Det finns mycket att gräva i.

Kupan på eftermiddag, jakt efter den perfekta party outfiten till imorgon. U vet inte vad hon har gett sig in på hhaha. Ingen guldbonus i brevlådan än, det hade varit perfekt idag ju. Kommer säkert nästa vecka bara för det. Men trevligt med sparad shopping också. :)

Mmm..

Jag är väldigt märklig. Jag tycker nästan alltid att min mat är skit god. :) Den jag har lagat själv. :) Men det är väl en vettig förklaring att man alltid lagar det man är sugen på och tycker är gott. :)

Har faktiskt packat en del idag. :) Mer imorgon för nu ska jag kika på las vegas. :) En väldigt bra serie som visas på kanal 5.

Handväskor

image26

23 handväskor i en ormgrop + lite andra väskor. Det är det jag har. :) Jag har haft fler så det känns som lite men räcker gott och väl.

Ahhh.....

Nu är det verkligen stress. Idag vart det klart, jag får flytta in på söndag. :) Gud vad jag längtar men det är inte många dagar kvar så nu gäller det att jag verkligen tar tag i packningen. Tur att jag redan har börjat. Men det är otroligt mycket kvar att packa. Det är mycke saker som döljer sig i skåp och lådor. Bakis och flytta, hhaha!

Har idag varit till L-a och hälsat på I och hennes dotter. :) När man ser hennes dotter så blir man så himla sugen på en liten kott. Men det är många år kvar och en karl först vore ju det bästa.. hahaha! Jag längtar tills tiden är inne.

Min mama är bäst!

Vad skulle jag göra utan min kära mor? Tittade precis på jersey girl, den var halv bra, i filmen där dör mamman vid födseln och pappan tar hand om dottern. Då vart jag och fundera på vad min mor betyder för mig. Hon betyder oerhört mycket. Så mycket att jag inte kan beskriva det i ord. Hon ställer alltid upp oavsett vad det är. Och på äldre dagar har jag även insett att uttrycket mamma vet alltid bäst faktiskt stämmer, iallafall när det gäller min mamma. Hon vet faktiskt alltid bäst. :) Vet inte om min mama läser min blogg, jag hoppas det. :) Jag älskar dig mamma! Utan dig vore jag vilse!


Försvinner aldrig...

En sorts längtan finns hela tiden. Jag vill till Kina nu så jag får komma bort från detta.

Ahhh.....

Jag blir galen. Känner sug hela tiden, vad vill min jävla kropp ha? Kan den inte bara säga det rätt ut. Gick till konsum som rånade mig när jag köpte en påse med cheeze ballz, 26 jädra kronor. Rena rånet, men jag gick med på det. Kom även hem med ett kakpaket, en limpa och yoghurt. Tänkte köpa mig en färdig paj för att slippa laga mat idag för jag känner inte alls för det. Kom jag hem med någon paj, nej för dom har en jävla röra på konsum där dom håller på att göra om. Så en sida av frysdisken var allt som fanns och där fanns fan ingen jädra paj.

Msn krånglar, försöker skriva till Ulrika men det fungerar inte, hon kan inte se vad jag skriver. Hon som vill ha mitt CV, men men.

Har lyckats knepa ihop pytte lite idag om miljöredovisning. Inget packande, fy fan för mig. Jag som kanske kommer flytta i helgen redan. Men jag får inget svar från han som bor i lägenheten just nu. Får vänta och se om han hör av sig snart. Skrev att han måste skynda sig för att jag ska "hyra" kärra. hahaha!

Från systers bilddagbok. Kunde ta den fina ängeln. :(

This is my call
Do you hear me
And if I fall
Will you be there to catch me?

Dumma bakfickor!

Byxorna som jag skrev att jag bara måste ha hade skit fula bakfickor som får rumpan att se större ut så jag beställde så jag beställde dessa istället på rean. :)

image25
Bild från Laredoute

Tvätt tider!

Det värsta med att ha mycket kläder är att man nästan aldrig behöver tvätta. Idag håller jag på att tvätta och det var inte direkt lite tvätt jag hade, att en person kan ha så mycket tvätt. Jag skulle ha kunnat vänta en eller två veckor till egentligen innan jag skulle känna pressen att jag måste tvätta för att ha något rent att ta på mig men nästa vecka är det dags att flytta då är det skönt att ha det mesta rent så jag kan packa ner det i lådor. Jag har förresten tappat bort en väst, en svart stickad, vet inte vart den är. Måste ta och ringa mor och fråga om jag glömt den där. Man tappar aldrig bort något plagg, sånt har man koll på, så nu är jag lite fundersam vart tusan jag kan ha gjort av denna.

Idag är en sån här dag då jag är sugen på godis hela tiden, jag åt godis igår på tv-kvällen även fast jag inte ska äta godis i veckorna så det kanske är därför som jag är så sugen idag. Min kropp är konstig först är det en period när jag mår illa som fasen i flera dagar och inte är sugen på något för att sedan komma in i en period då jag är skit sugen hela tiden på något även om jag som idag just för någon timme sedan ätit frukost. Ja, jag brukar äta väldigt sen frukost även om jag går upp i ganska bra tid.

kvällar som denna...

Kvällar är då saknaden smyger sig på. Även fast Ulrika åkte bara för en och en halv timme sen så smyger sig tomheten och ensamheten sig på. Mitt i saknaden kan en tår trilla ner för kinden. En tår som borde ta med sig tomheten ut, men jag känner att än är den inte borta. Varje tår tar bara med sig en liten bit av tomheten ur mig, även om jag önskar den kunde ta med sig hela på en gång. Tyvärr får man inte alltid sin önskan uppfylld, vilket jag har lärt mig vid det här laget. :( Trist men sant, vissa saker kan man inte påverka hur mycket man än vill det. Andra människors tankar och tycken kan man kanske påverka till viss del men inte alltid till det man vill. Jag har iallafall inte den förmågan.

Dagen!

Idag känns Kina mycket närmre. Gud vad det pendlar upp och ner. Vi har nu fått ett område vi ska skriva inom och det är miljöredovisning. :) Det känns som ett kul och aktuellt ämne. Vi ska precisera vad vi ska skriva om inom miljöredovisning helst den här veckan så vi har det klart. Resan är iallafall sponsrad av Borlänge Energi. Men jag blir lite stressad över kostnaderna som tillkommer till resan pass, visum, vaccination. Dem sakerna är inte roliga, vaccinationen är speciellt kostsam. Men det löser sig, iväg skall jag. :)

Håret idag vart kanon fint, jag är så himla nöjd med färgerna som min frisör använder sig av. Eventuellt så kommer hon att bli mammaledig i höst, men jag skulle få komma hem till henne och klippa mig då. :) Vilken tur jag har. :) Har inte gjort så super stora förändringar med håret, mer snedlugg och lite mer uppklippt bara. Skönt att få lite volym upptill på håret så det inte blir så platt. Behövde verkligen fixa mitt hår.

Nu är Ulrika här, vi ska ha tv-kväll. :) Har precis ätit smarrig mat. :)

Måste ha dessa...

image24
Från softgrey
Laredoute

Väntan...

Nu sitter jag i skolan och väntar in mötet. Sedan blir det kupan ett tag innan klippning. Nu börjar jag bli nervös. Nu är det en sådan där period igen när jag tycker att jag mår illa hela tiden. Dem perioderna är inte roliga, undrar om det beror på att jag inte käka mina piller. För det började när jag slutade med dem så det borde bero på det. :( Nej, nu ska jag gå och möta människorna från Borlänge energi. Kanske lägger upp en bild på mitt hår sen när jag kommer hem. Ullis ska också fixa sitt hår så det kanske blir en bild på oss tillsammans när vi sitter och är snygga på vår tv-kväll. :)

Nu är det nära!

Flytten närmar sig. Om ca en vecka kommer jag att få flytta. Nu börjar jag känna mig stressad fast det går ganska fort att packa, det mesta jag har är kläder. Men R har grejer kvar här som ska hämtas och vi ska gå igenom förråden, när vi ska hinna det vet jag inte riktigt. Men det får bli som det blir. En dag i taget.

Imorgon viktigt möte. Jag hoppas att allt blir klart med Kina resan. Oj kom på att jag måste ringa ett samtal. Fasen inget svar. Får ringa imorgon bitti. Sju ska jag upp för att hinna till mötet och sen på eftermiddagen blir det frisören. :)

Träningen gick kanon, trodde aldrig att jag skulle klara 30 minuter på crosstratinern, men det gick bra. Höll på att ge upp efter 20 men gav mig fan på att jag skulle klara det och det gjorde jag. :) Jag tänkte mig hur kilona bara rann av mig. Hahha! Jag har upptäckt en sak som är bättre med Svea än Må bättre, och det är allt man kan titta på. ;)

Gud så dammigt sovrum jag har, skulle behöva dammsuga så Ullis inte får astma när hon kommer imorgon.

Träning!

Nu är det dags för ett träningspass. Jag är egentligen ganska seg idag och skulle gärna vara hemma men det gäller att ta sig iväg. Ska bli skönt att få cykla och få friskluft. :) Träningspasset kommer idag att bestå av tre benövningar, två axlar och två bröst. Efter det blir det 30 minuter på crosstrainern för att försöka bränna bort lite kärlekshandtag. Jag gillar inte dom.

Ringde frisören idag. Nu känner hon igen en på telefon också, det är roligt. Fick en tid imorgon eftermiddag redan, så blir håret fint redan innan fredag. :)

Får se om R kanske kommer förbi och hämtar lite mer av hans grejer också.

Har fått en laredoute idag. :) Det är som att läsa en bibel över 700 sidor kläder. :) Så jag har lite att pyssla med nu när jag är hemma. :) Den är så tjock att brevbäraren inte fick ner den i brevinkastet så han ringde på dörren. Himla trevlig brevbärare vi har här måste jag säga.

Against aids

På H&M kan man just nu köpa t-shirtar against aids som kändisar har designat. Kläder där pengarna går till bra ändamål gillar jag. Jag gillar även kläder som är av tex organiskt bomull. Jag har ett plagg i organiskt bomull men jag har ännu inte köpt mig något plagg där pengarna eller en del av pengarna går till välgörande ändamål. Kanske skulle ta och beställa mig en t-shirt. Finns många snygga. Jag borde bli bättre att köpa kläder som värnar om miljön eller där pengarna går till bra ändamål. Mer sådant vill jag se.

Va Fn!

Öppnade kartongen med mina muggar som jag längtat så mycket efter. Dem där från laredoute som jag skrivit om tidigare. Mina efterlängtade té muggar. Sen när jag öppnar paketet är dom ju för fasen pytte små. Så nu måste jag skicka tillbaka dem också. :( Så trött jag blir.

Förlåt!

Förlåt för att jag förstorar allt. Varför gör jag alltid så? Jag skadar inte bara andra utan även mig själv. Det finns alltid någon bra förklaring men innan den kommer mig till känna så har jag byggt upp det mest hemska i mitt huvud. Förlåt! Skrev igår att detta skulle bli en sån bra dag men ack så fel jag hade. :( Det var skönt att få komma hem till mor och få lite mat och spela lite skipbo, det är ett jätte roligt spel. Snälla låt mig få en bra dag imorgon. Jag ska se om jag kan få tag i frisören imorgon istället för att få gå dit på fredag. Jag såg att pengarna från csn kommer in imorgon. :)

Dalahäst!

image22
Detta halsband från DesignSverige gillar jag. :)
Kostar 179kr.

Besviken

Inget nyköping. :( Robin var tvungen att rycka in på jobb och det gick tydligen först. Väldigt väldigt trist måste jag säga. Men det kanske kommer fler gånger, när det ska ske har jag ingen aning om.

Jaha kvällen då, fick låna Rs bil och åkte till Ullis och fick lite pizza i magen, men det var inte långvarigt hemma hos henne. :( R hade glömt sitt ordningsvakts förordnande i bilen och det måste han ha när han jobbar annars kan han bli av med sin legitimation så det var bara att sätta sig i bilen och åka till Falun, skulle jag åkt tillbaka till Ullis hade det blivit så sent när hon skulle upp tidigt. Så när jag satt i bilen slog det mig att jag kunde ju kika in hos E när jag ändå var i Falun, så det gjorde jag och klockan ett kom jag därifrån och nu sitter jag här. :)

Ska slå ihop min dumburk och gå och lägga mig för att sova. Får se vad morgondagen har att ge för "skoj". Rs bil är kvar här så jag lär väl åka och lämna den iaf. Kanske lite träning också. Slipa på ett uppsatsämne. Läsa lite. Åh, längtar till imorgon nu. :)

God natt!

Alla mina skor utom ett par!

image21

Det är alldeles för få skor. Det ser ju skit lite ut på bilden. Jag har "endast" 58 par skor.
Nu är det dags att köpa lite fler skor!

Känslor!

Känslorna brukar spela mig spratt flera gånger varje dag vare sig jag vill eller inte. Känsla av att inte räcka till, att inte duga, att inte vara tillräckligt vacker.

Att inte vara tillräckligt vacker är en känsla som jag inte har alltför ofta, den kom oftare när jag var yngre men den dyker upp titt som tätt nu förtiden. Man är antingen för kort, för gräslig hy, inte tillräckligt vacker form på ansiktet för att inte tala om mina kärlekshandtag. Jag brukar vara ganska duktig på att slå bort dessa känslor men ibland är dom svåra att få bort. Men alla har ju dagar som går upp och ner och idag är en dag som tyvärr är ner. Nu ska jag sysselsätta mig så jag slår bort dem onda monstren i mitt huvud.

Slöis!

Ibland är jag så himla lat/slö, har inte börjat packa än jag som skulle göra det idag för sen imorgon åker jag till Nyköping till måndag och tisdag är det möte och tv-kväll med Ulrika.

Jag har igår bokat klipp och slingtid på fredag. :) Åh, vad jag längtar, mitt hår är hemskt nu. Nog för att håret är slitet men utväxten skall vi inte ens tala om. Då är jag fin i huvudet till insparken iallafall. :) Hade egentligen velat vara fin imorgon med men jag kan inte göra så mycket åt det när man inte är så himla rik just nu.

Skor!

image20
Dessa skor hittade jag på www.asos.com
Dessa skulle jag vilja ha. De var billiga också.

Dagen!

Nu har det börjat, packandet. Idag skall det fortsätta innan jag ska fara till Ullis http://ullkoftan.blogg.se, vi ska äta pizza ikväll och det blir väl en hel del skitsnack antar jag. :) Vi hade från början tänkt att planera Kina men jag vet inte riktigt om vi vågar börja med det. Gagnef har en pizzasallad med annanas i som Ullis säger är god så den lär jag testa. Hon är som mig vill inte ha frukt i mat men hon tycker att salladen är god så det blir ska bli spännande. Det låter ju skit äckligt. Jag ska nog köpa en vanlig sallad också för säkerhetsskull.

Nu ska jag klä mig lite och gå upp på vinden och hämta lite kartonger sen är det dags för frukost.

Packar!

Har idag börjat att packa ner mina saker. Det är ganska mycket att göra. Håller nu på att flyttar mina kläder från garderoberna i lilla hallen till garderoberna i sovrummet. Alla åker ju såklart inte hit utan mycket åker ner i kartonger. Men jag måste säga att jag lider absolut som helst ingen brist på kläder. Jag undrar hur många tusen som finns i mina garderober. Ändå känns det som att man aldrig har någonting att ta på sig. Det var nästan en full kartong med bara byxor. :)

Denna lägenhet är den värsta jag har bott i. Det är djur överallt i den här lägenheten. Det är så äckligt. Hittade ett djur i min garderob nu. USCH! Så nu är det nogrann koll på kläderna som åker ner i kartongerna. Igår hittade jag en larv inne på lilla toan som jag har tittat efter silverfiskar där inne också men har aldrig hittat någon och så hittar jag en jädra larv. Men den hann försvinna ner under listen innan jag kunde döda den, sprayade lite av min hårspray där men jag vet inte om den dog. Hahah, jag gasade ihjäl den. ;)

Jag vill flytta NU!

Skit tenta!

Bajs tenta, en nästan likadan tenta som den innan jul jo tjena, den här var skit svår. Det är en bland de svåraste tentorna jag har gjort. Men nu kan jag inte göra mer innan jag har fått reda på resultatet, kan kan jag väl men jag tänker inte. Det är den första tentan jag har gjort som jag suttit hela tiden ut. Fem timmar och jag hann inte ens känna mig färdig med tentan. Ser inte fram emot att få göra om denna. Jag hoppas på turen nu, men om den är som igår så får jag definitivt göra om den.

Nu har jag inte varit hemma så länge och jag är redan rastlös, fast jag har egentligen massor att göra, men först ska jag vila och ta det lugnt.

Rastlös!

Ja ni, jag fick ikväll reda på att att jag skrivit fel tid i min kalender angående tentan, den börjar inte klockan två utan klockan nio. Men det är skönare att få den gjord än att gå och vänta på tiden.

Jag stängde av datorn tidigt idag men kunde inte låta bli att sätta på den igen. Kan inte lägga mig och sova allt för tidigt. Så nu sitter jag här och har trist och känner mig lite rastlös. Skrev lite med J men han skulle ju såklart gå och äta, den jäkeln. Han skulle ju roa mig, haha.

Det får väl bli en spindelharpan nu. :)

Varför?

Varför verkar allt gå utför för mig nu? Jag vill ha turen på min sida. Skulle åka till Nyk på söndag till måndag men det kanske inte blir något. :( Jag som hade sett framemot det jätte mycket.Nu får turen FAN vända. Vilken skit dag detta är. Hämtade kläder som jag fått från H&M och bara hälften var bra. Jävla dag detta. Nu lägger jag ner allt och bara är. Tentan imorgon får gå som den går orkar inte läsa mer. Har fan träsmak i röven av den här jävla stolen.

Skit dag som aldrig kom med något gott.

Frustrerad.

Ytterligare en tråkig dag med plugg, imorgon blir det bättre efter tentan. Ska bli skönt att vara ledig i  en och en halv vecka från plugget iallafall, det är mycket annat som skall ordnas med istället. Men det är bättre än att sitta och plugga som en dåre. Nu är iallafall övningstentan klar. Skönt!

Åh, nu känns Kina längre bort än det någonsin gjort. :( Tisdag skall bli spännande då borde vi få ett slutligt svar på alla våra frågor och om vi verkligen ska åka eller inte. Jag vill iallafall ha allting klart på tisdag. Hoppas att min önskan går i uppfyllelse.

Idag är jag inte på det bästa humöret. Känner mig trött och grinig. Godis är vad jag vill äta men äter bara på fredagar och lördagar i måttliga mängder. Ska ta mig till konsum och köpa godis idag som jag kan ha på tentan imorgon, ska även hämta lite kläder som jag beställt från H&M, hoppas att det kanske muntrar upp mig. :)

Fick hyran från min nya lägenhet idag och dom jävlarna har höjt hyran. Men men det gör dom ju varje år, det får jag stå ut med. Men det som stör mig är att jag inte blivit informerad om detta och sen ska jag betala 30 jävla kr för bredbandsuttag står det som jag inte ens kommer att använda. Det ska jag ta upp med Tunabyggen, det har dom inte heller informerat om. Även om 30 kr inte är någon summa så blir det ju ganska mycket under ett år iallafall för något som är outnyttjat. Detta gjorde mig ju inte något gladare heller direkt.

Detta är mitt liv just nu!

image19

Musten gick ur mig!

När Ulrika åkte nu så gick musten ur mig. Jag blev skit trött. Det har gått i ett idag. Gick upp halv nio satte oss och pluggade tills det var dags att göra sig iordning då jag skulle till mödravårdcentralen för cellprov, det gjorde inte ett dugg ont, inget nyp det var som ett vanligt klamydia test nästan, jag tycker då att klamydiatest gör ondare. Men det är ändå en obehaglig känsla att klä av sig och utlämna sig så inför en annan människa men sköterskorna är så duktiga på det dom gör och så omtänksamma så det lugnar ju lite iaf.

Kina känns långt bort igen, va fasen att det ska vara så svårt att få till ett jädra ämne. Det är ämnet som är problemet. Får hoppas på det bästa imorgon. Det börjar att bli kort om tid och det är mycket som snurrar i hjärnan nu när man även har en tenta på gång, efter fredag så kommer det att kännas bättre tror jag. Men imorgon hoppas vi på bra besked. Vi ska fasen till Kina.

Nu är det dags att sätta igång med plugget igen, skall bara ringa ett samtal först. Men får se om jag kanske skriver nåt mer ikväll annars hörs vi imorgon när jag är piggare och på bättre humör.

Datornördar!

image18

Kväller...

Jag och Ulrika har nu pluggat, käkat god mat och efterrättsfika och kikat på tv. En himla trevlig kväll. En nattgäst har jag också så vi ska upp i gryningen och sätta igång med plugg för att sedan köra mig till sjukhuset och efter det fara på viktigt möte. Jag kommer att informera er om hur vårat möte går imorgon. :) Håll tummarna för oss att vi är charmiga. ;)

Tack!

En sak till bara sen får bloggen vara ett tag för idag.

Jag vill TACKA Ulrika för att hon ställer upp så mycket med bil, hämtar och lämnar mig. Jag uppskattar det jätte mycket. Vet inte riktigt hur jag ska gengälda det. Men jag ska nog komma på något.

TACK!

Varför?

Varför sparade jag tentan till efter jul när jag hade möjlighet att göra den innan? Jag vet ju nu av erfarenhet att jag är så trött på att läsa den här tiden på året. När allt är så mörkt och grått och man bara vill ligga under täcket och halv glo på tv och bara vara. Har fortfarande inte slagit upp böckerna och jag vaknade klockan nio. Jag har helt enkelt inte så stor lust till det. Vill att Ulrika ska komma nu och puscha på mig lite. Det jag ska börja med är att läsa igenom anteckningarna klart och sen göra en formelsamling som jag kan läsa på för inget sådant står i våra anteckningar och tentan går ut på att räkna ut massa olika skatter. Skattesystemet är inte direkt okomplicerat direkt. Jag är nu inställd på en omtenta på denna kurs. Men måste klara omtentan, jag vill ju kunna ha en kandidatexamen till sommaren. Den vill jag ha klar då. Så mina damer och herrar en examensfest hoppas vi på.

Respektlös?

Vaknar upp denna morgon i mörkret. Även nu när klockan nästan är elva så är det mörkt. Jag vill inte behöva ha lamporna på hela dagen. Det gör mig trött när det är mörkt. Ska väl ta tag i pluggandet idag, vänta in Ullis. Ska bli skönt när vi kan göra övningstentan tillsammans. Dagarna går alldeles för fort nu. Dem får går sakta fram till fredag och sen fort. För nu vill jag flytta. :)

Sitter nu och tittar på efter tio. Där har dom tagit upp att man ska respektera sin partner och inte fråga vad dem gjort, vem dom träffat, vad dom partnern träffade sa. Man måste respektera att alla har ett rum inom sig som dom kanske inte vill visa för sin partner utan hålla för sig själv eller endast berätta om man själv vill. Jag har varit eller är den där som frågar väldigt mycket vad dom gjort, vilka dom träffat och vad dem sa. Jag fick mig en liten tankeställare. Kanske respekterar jag inte min partner eller så är jag bara nyfiken eller är det kontrollen. Vilken som är det primära vet jag inte. Jag tror att det är att jag är nyfiken men jag tänker inte när jag ställer dessa frågor vad den andra partnern tänker och känner när jag ställer dom frågorna. Hur gör ni?

Kina!

Ulrika kolla in Magnus Betnérs blogg han är/har varit i Kina och skriver därifrån och han och hans tjej tror jag det är lyckas ta sig fram trots språksvårigheter. Vi ska nog inte få allt för stora problem. :) Detta kommer gå fint. Nu är jag nervös inför onsdagen har ett viktigt möte och innan dess det där jädra cellprovet.

http://www.magnusbetner.com/user_diary.php

Haha!

Sitter och kollar på outsiders, det handlar om banta eller dö. Mitt i allt detta måste jag bara göra banan i ugn med chokladbitar i som jag serverar till glass. Jag var så gott sugen. :)

Nu börjar jag bli riktigt orolig inför beskattningstentan, frågorna på förra tentan är få men lika långa som en A4 sida. Jag får som sagt ge mig fan på att klara den annars har jag en bra grund inför omtentan. Men en av tentorna vill jag ju klara.

Fick ett trevligt samtal nyss. :) Får se om vi hörs imorgon sa vi. :) Det gör mig glad när vi höres. :)

Sköna...

Sköna sömn. Att få sova på eftermiddagen är den skönaste sömnen som jag kan få. Två, tre timmar utan problem. Idag vart det två timmar, så nu är jag redo för att lägga näsan i böckerna igen.

Just nu känns det som att allt jag skriver är tråkigt. Jag brukar fundera på vad min blogg innehåller och om jag borde byta inriktning. Men vem tusan vill läsa om vettiga saker hela tiden? Inte jag iallafall, det är kul att läsa om vardagliga saker och den som inte tycker att det är kul behöver inte fortsätta att läsa. Allt för vettiga bloggar brukar jag överge för de ger mig inte så mycket iallafall. Vill jag läsa vett så läser jag tidningar och följer nyheter eller min kurslitteratur.

Nu är det dags för uppiggande te.


Färdigt!

Nu är en tenta klar och ytterligare en på gång. Efter fredag så kan jag slappna av iallafall i tre veckor tills resultaten kommer. Det känndes sådär på tentan måste jag säga. Kanske om jag har tur så klarar jag den, men det ser inte ljust ut. Hon hade inte med mycket som hon har tagit upp på föreläsningarna. Men som jag sagt innan så hjälpte mina böcker mig ganska mycket iallafall. Så nu är det bara att börja läsa till beskattningen. Den känns inte så kul eftersom jag inte läst någonting nästan. :( Men den här tentan skulle tydlig vara ganska lik den dom hade i december så jag pluggar på övningstentan och föreläsningsanteckningarna bara.

Grannar...

Dessa grannar alltså. Denna lägenhet är ju otroligt oisolerad. Jag hör verkligen allt och det är inte lätt att sitta och plugga med ungar som leker i trappuppgången eller grinar i grannlägenheten.

Min träning då, jo jag kämpade på som attan. Jag tänkte att jag skulle ta cykeln och cykla till Svea. Men när slask fryser på är det inte alls så himla lätt att cykla. Jag gick till konsum med min cykel och då var jag så trött på att släpa på den så där blev den kvar tills jag kom tillbaka. Idag var det rygg, biceps och triceps. Jag var stark idag. :) Trodde aldrig att jag skulle klara 30 minuter på crosstrainern efter men det gick. :) Ger man sig fan på något så funkar det alltid. Imorgon ska jag ge mig fan på att klara men tentamen i avancerad redovisning. Det känns lite halv, vet inte riktigt hur det kommer att gå. Jag hoppas hon har med något om leasing för det är jag fasen expert på nu. Haha! Jag får hoppas att turen är på min sida och att hon tar med frågor som jag är riktigt inläst på.

Nu MÅSTE jag plugga lite mer.

Sånt som sporrar...

Jag fick denna kommentar på ett av mina inlägg. Det är sånt här som gör att man blir sporrad att plugga. Jag säger inte att jag är duktig men jag försöker iallafall så gott jag kan och mer kan jag inte göra.

Anette skrev:

Hahahahahahahaha!!!! Du kunde väl ringt till MIG å frågat om nummer 5... Jag fattar ju inte ens vad de e du skriver här! *skrattar hysteriskt* Men jag måste säga att jag beundrar dig. Du e duktig som pluggar

Dagen!

Denna dag kommer att bli en tråkig dag. Plugg och träningen är det som gäller. Hhaha, alla mina dagar känns likadana nu i tenta tider. Men ändå dyker det ibland upp något spännande att skriva om. Ni får hålla utkik. :)

Nu dags för havregrynsgröt med banan och mjölk.


God natt!

Nu är snart filmen över och plugget lagt åt sidan. Jag vet att Ulrika kommer att läsa detta snart så jag har lite problem med fråga fem på övningstenta från 2007. Det jag inte kan hitta är innebörden av rationell avskrivning för som jag förstår så ingår linjära, degressiva, progressiva och produktionsberoende i utgångspunkten för den systematiska avskrivningen. Hm....så om du har hittat nåt svar på den så kan du väl höra av dig till mig? Jag tycker mig inte finna något av det i föreläsningsanteckningarna heller. Mina föreläsnings anteckningar som jag skrivit ut känns "lätta" men vissa av övningsfrågorna till tentan är så inriktade på endast ett litet område i boken, det känns inte bra. Det ska bli en spännande tenta. Tur att man får ha med sig SRF-boken och IFRS/IAS boken, i dem kan man hitta väldigt mycket. Dom har varit till stor hjälp på många tentor och kommer även att vara det i mitt yrkesliv sedan när jag är klar.

God natt på er mina läsare. Ibland funderar jag på vilka det är som läser min blogg. Jag vet några iaf. :)

Galet!

Gick just in på mina sidor på H&M för att kolla om min bonus för förra året skickats ut än, men det stod inte när det skickas ut. Men vad jag däremot kunde se var hur mycket jag handlat för på mitt bonuskort under förra året och den summan är: 16289,45. Men ta det lugnt jag har inte handlat för alla dessa kronor själv, utan mina syskon har hjälpt till. Men jag har nog tyvärr om man kan säga tyvärr handlat för ca 10 000 kr själv och då är det bara på H&M, tänk då på allt annat man köpt i andra butiker. Helt galet! Nu väntar jag på min bonus som är på 1100 kr, då blir det vår kläder må ni tro. Då kan jag handla och spara pengar till Kina. ;)

Världens konstigaste grej.

Världens konstigaste grej hände just. Min granne som bor högst upp i trappuppgången ringde på och jag tänkte, jag öppnar väl och ser vem det är som ringer på och då presenterade han sig som min granne som bort högst upp. Jag tror att jag har träffat honom en gång i trappuppgången, jag kännde inte ingen honom nu. Han är typ lika gammal som min mor, 40 kanske lite yngre 37 skulle jag gissa på. Han sa att han hade två biljetter till ett band som heter p-floyd och sjunger pink floyd låtar som skall uppträda ikväll på magasinet i Falun och det var flera som skulle följt med honom men inte kunde pga av sjukdom och sena tider. Så han ringde på och frågade om jag ville följa med. :S Himla märkligt, jag skyllde på att jag var tvungen att vara hemma och plugga på min tenta. Han sa att han så klart skulle köra dit och hem. Men jag kan ju för fasen inte följa med en okänd människa på något sånt här. Det kanske hade varit en sak och han var 25 och såg jädrigt bra ut. Hahah! Jag skulle aldrig ringa på och fråga någon okänd granne om han/hon ville följa med på något sånt. Jag tror att det är han som är så störig och visslar varje gång han är i trappuppgången.

Aldrig!

Fy fan vad det är svårt att ge dig utrymme. Men jag tycker att jag är jävligt duktig. Ibland blir jag bara så ledsen. Saknaden kan slå till när man minst anar det. Jag tycker inte om saknad, det äter upp mig inifrån. Det finns tid till allt annat än mig. Jag vill också finnas med ibland i dina planer. Du är en väldigt knepig person just nu, du är svår att tolka och ditt humör och dina känslor går upp och ner känns det som. Det hjälper ju inte direkt att mitt monster i hjärnan finns där alldeles för ofta och rör runt i mina tankar. Nu ska jag trösta mig med chips.

Trevligt!

Tack Ullis och Clara för den trevliga kvällen igår. Den började med vegetarisk tacos och sedan vart det tv, vin och prat. :) Jag ringde även R på kvällen/natten. Vi skulle höras den dagen sa vi dagen innan så jag ringde vid tolv på kvällen för han brukar vara uppe sent. Men han lät väldigt otrevlig att prata med tyckte jag. Men men han kanske var trött. Men man behöver ju inte låta otrevlig för det. Så nu är det han som får höra av sig nästa gång så det blir ett trevligt samtal.

Idag är jag så tråkig, det är bara plugg som gäller. Ska väl slappa ikväll här för mig själv med Sagan om ringen på tv4, mina skolböcker och chips med cola. :) Igår hann jag inte med att läsa någonting har lite ångest över det men får ta igen det idag. Idag vill jag ändå inte gå ut när det är sånt här väder, ska det aldrig sluta snöa. Jag vill inte ha någon snö. Det klarar jag mig utan. På julafton vill jag ha snö men resten av året kan jag vara utan det.

Yes!

Träningen gick fint. :) Jag gjorde min styrka, ben, axlar och bröst, sedan stod jag på crosstrainern i 30 min efter det magträning och stretch. :) Ja, ni läste rätt crosstrainern, den var rätt ok, men det finns bättre. Det var så skönt att cykla hem sen, det var ganska varmt och solen sken. :) Då kännde jag mig riktigt glad. Idag är en bra dag. :)

Nu borde jag börja plugga innan min kära vänner kommer hit. Om jag har tid så kanske jag skriver nåt mer inlägg annars hör ni av mig imorgon igen.

Förresten jag läste på mitt schema för våren nu. Jag kommer endast vara i skolan på tisdagar. :) Snacka om skönt. Men jag blir lite stressad över att jag ska vara hemma så mycket. Fast kom just på att jag ska ju fasen till Kina. Hhaha, det tänkte jag inte ens på. :)

Blödig!

Sen när började jag bli så här blödig. Känns som att jag kan börja grina till vad som helst som är lite sorgligt. Sitter nu och kikar lite Operah och där spelar idag Reba Mcenire eller vad hon heter tillsammans med Justin Timberlake och när dom sjunger känns det som att jag ska börja grina. Hon spelade även innan en låt med Kelly Clarkson och även då kännde jag att jag skulle kunna börja grina.

När jag var yngre var mitt smeknamn muren av min styvmor detta för att jag aldrig visade några känslor. Det gjorde jag inte heller, jag vart helt enkelt inte påverkad och hade inte ork att tjafsa emot jämt. Då hade jag gått och varit sur mest hela tiden och det orkar man inte. Muren blev min styrka att orka mig igenom svårigheter. Mitt sätt att skydda mig själv från att brytas ner. Idag har jag mer känslor än jag hade då, men samtidigt har jag blivit äldre. Idag vill jag visa mina känslor. Jag säger definitivt ifrån om det är något som jag inte är ok med. Johanna har blivit vuxen!

Heta drömmar!

Haahha, inatt drömmde jag inte rumsrent men ack så underbart. Hahah! Jag kan inte uttrycka min dröm i ord tyvärr.

Idag kommer jag få besök. Clara och Ullis kommer hit ska käka lite mat och sova kvar för natten. Hur skall denna kväll sluta haha! Mycket fnitter kommer det garanterat bli. :)

Innan detta tänker jag hinna med träning och plugg. Det blir lite stressigt för Clara slutar klockan tre men hade lite ärenden så hon kommer vid fyra, halv fem tiden. Ulrika vet inte riktigt förens vid lunch om vilken tid hon kan komma men hon ska höra av sig. Något som jag inte gillar på Svea är deras uppvärmningsmaskiner. Det finns ingen maskin som jag är förtjust i. Nog för att jag hatar konditionträning men på Må Bättre gillade jag iallafall crosstrainern men någon sådan bra finns inte på svea. :( På Må Bättre har jag plågat mig själv i timmar för att få bort fett men fy vad jag hatar det. Det är så montom träning och jag vill gärna att det ska hända något. Så för konditionen får det bli grupp pass istället.

Dags för frukost för att få lite energi till gymmet.

Närmar oss...

Så här skall vår frågeställning till vår uppsats eventuellt se ut. Kanske kan bli små förändringar.

- Hur skall Dala företag kunna värdera eventuella partners utifrån det kinesiska redovisningssystemet? Vilka skillnader finns mellan formella regler och de som används i praktiken?

Det är ett riktigt intressant ämne! :) Skönt att ha det formulerat nu.

Haha!

Idag har jag och Ulrika haft ett möte med två lärare som är eventuella handledare till oss på vår uppsats. De var hårda med att vi ska åka till Kina. De skräms lite, men jädrar vad vi ska göra detta hur svårt det än är. Jag längtar som fasen efter att få resa iväg. Det kommer bli väldigt mycket arbete innan, under och efter denna resa. Men jag kan inte bärga mig innan denna resa startar. Efter den kommer Ulrika och jag klara allt. Hahaha

Redovisning av ett pm som inte känndes helt hundra gick jäkligt bra ändå måste jag säga. Jag kännde mig väldigt säker, jag har varit mer nervös inför en redovisning. Det var en grupp som skulle redovisa nästa timme som också skrivit om CA och vår lärare satt och tittade i deras PM under tiden vi redovisade. Jag höll på att börja asgarva när jag såg att det inte var vårt arbete hon tittade i. Hahah!

Jag och Ulrika har varit jätte effektiva idag. Vi har pluggat på som fasen så ikväll ska jag ta det lite lugnt med läsandet även om jag har mycket kvar. Men det känns ganska ok inför redovisningsteori tentan. :)

Inget godis går kanon. :) Jag hann ju inte träna i onsdags så imorgon innan Clara och Ulrika kommer så ska jag ta min bike och cykla till gymmet. Då ska det äntligen bli lite fria vikter. :)

Just det, läste i min veckorevyn för några dagar sen att man nu ska ha breda axlar igen och sen stod det hur man ska göra egna axelvaddar att stoppa i tröjor och kavajer. Så nu är mina breda axlar äntligen till någon nytta, Skulle jag stoppa in axelvaddar i mina tröjor så skulle jag se maskulin ut. Jag gillar inte mina axlar, usch och fy. Kanske det blir en vändpunkt nu när dom ska vara breda. Nej, men så illa är det inte, men jag hade hellre haft smalare axlar.

Grammisgalan!

Jag kikade lite på grammisgalan ikväll. Det som gav störst intryck på mig var Lars Winnerbäcks uppträdande och Carl Bildts kavaj. Fy fasen det var nog den fulaste kavajen jag någonsin sett.

På fredag blir det trevligheter här hemma hos mig, besök av Clara och Ullis. Mycket tjejsnack och god mat. Då ska vi äta cream cheese chipsen jag köpte idag. :) Inget godis bara på helger. Det går bra. Men jag äter fikabröd i måttliga mängder. Känner mig så duktig. Egentligen borde jag inte äta fikabröd heller. Men något gott måste man ju få unna sig. :)

Åh, jag blir extra sugen på att shoppa när jag vet att jag inte har några pengar eller borde spara. Konstigt att det blir så jämt. Men jag ska hålla mig, SKA! Jag kommer ju få paket från laredoute och H&M så jag får invänta dem. Jag vill att nya laredoute katalogen ska komma snart. Då har man kvälls lektyr en hel vecka. :) Mor gillar den inte för den är för tjock. Men det är det jag gillar för att man hittar nåt nytt varje gång man tittar i den. :)

Ännu en dag!

Nu har ännu en dag glidit förbi. Dagarna för tentor, flytt och Kina kommer bara närmre och närmre. Vissa dagar kan få gå fort och vissa lite söligare. Jag vet inte riktigt än hur min flytt kommer att gå till för han som ska flytta in här ringde idag och han har samma problem som mig att han ska flytta in och ut på samma dag. Så nu håller vi tummarna att han som bor i min nya lägenhet kommer att flytta några dagar tidigare. Blir väldigt stressad över denna situation.

Mor hade köpt super smarriga bullar och cola. :) Mums. Kom på när jag satt och åt soppa till kvällsmat att jag inte ätit någon riktig mat idag. Illa av mig. Imorgon ska jag och Ulrika ha tv-kväll så då blir det mat må ni tro. Hhaha

Fick träffa han med stora H:et idag. :) En kort med ack så trevlig stund. Vi behöver ha det så här tror jag. :) Jag måste säga att jag är väldigt nöjd med mitt liv nu. Känns skönt att känna så. Jag har fått höra att jag är så pigg och glad nu förtiden och det stämmer verkligen. :) Det är så jag känner mig och det är bra att det syns utåt också. :)

Ändrade planer!

Ingen träning idag, fika istället hahahah. Mor och låsats far kommer hit. De skulle upp och kika på ny dator så då skulle dom komma hit. Jag ska kolla på Ks pm som han har i ekonomi och se om jag är till någon nytta. Efter smarrigt fika som mor skulle köpa med så ska jag få åka med till Ica maxi och handla. :) Slippa gå till konsum och bära hem allt. Skönt!

Plugga idag, det går väl så där. Tur att jag kan lita på mitt läshuvud i sista sekunden inför tentorna. Men jag är mer orolig över beskattningen, där är det mycket räkna och det är inte mitt läshuvud riktigt hundra på att öva in på kort tid. Men det går nog bra. Så tänker jag alltid om inte så får jag väl göra en omtenta. Det hinner vi iallafall innan vi åker. Så mycket annat jag vill göra nu, inte några tentor. Beskattningen är nästa fredag klockan 14-19, va fasen är det för jädra tid. Dom som gjorde tentan innan jul satt ut hela tiden de allra flesta. Känns ju jätte bra att vara klar klockan sju en fredagkväll. Skönt att komma hem då på kvällen och slappa framför tvn. :) Längtar!

Skit!

Satte mig just med mina böcker, men kom på att jag kanske ska ta och skriva ett inlägg först. ;)

Imorse när jag satte på datorn så fungerade så klart inte internet. Fan vad jag blir så jävla trött på mitt internet. Ringde R och han tyckte att jag skulle göra en helt ny profil och installera om routern, så visst det gjorde jag och nu fungerar det. :) Ska bli spännande att se sen om det fungerar imorgon. Hahah!
 
Idag är dagen likadan som alla andra dagar när det gäller tenta plugg, plugga, äta och träna. Först imorgon ska jag till skolan för första gången på länge, då ska vi redovisa vårt andra PM i redovisningsteori. Vi ska redovisa ett PM som handlar redovisningsskandaler. Vi har skrivit om Computer Associates, och deras bedrägerier. De har bokat ordrar som intäkter. Det är ett av världens största företag inom mjukvaror men ändå så fanns det inte så mycket information om detta. Det har ändå hållit på i nästan 20 år. Efter skolan så får vi se om jag följer med Ullis till stallet, jag tänker bara sitta och läsa högt för henne så får hon mocka eller vad det är hon ska göra. ;) Om jag får följa med, om hon vill lära sig lite medans hon är i stallet. ;) Sedan är det tv-kväll och Kina plugg inför ett viktigt möte. Vi ska visa att vi är pålästa och verkligen vill detta för att vinna en ytterligare finansiär. Så denna dag är ganska trist medans imorgon blir lite mer fart och fläkt.

Tillbaka till böckerna!


Rätt ska vara rätt!

Patrik, det finns en serie som heter: Law and order: special victims unit. Precis som när vi spelade nya pratmakarna, men som tur var så vann ju jag och Malin eller var det jag och Emil iallafall. :) Jag vann ju alla omgångar av nya pratmakarna. Betyder det att jag är bra på att prata? Hahah! Jag kan då förklara mina ord jädrigt bra. ;) Patrik sa att det inte fanns någon serie som heter så men det finns det visst. Jag hade rätt!

Måste bara!

Fy fasen  vad jag hatar unibet reklamen. ÅH..............jag blir arg när jag hör den. Men dom har väl lyckats med att nå fram till mig, även om det är en dålig reklam. Jag minns den iallafall.

Äntligen!

Det tog ett tag innan man kunde ta sig in på bloggen denna kväll. Det är många som vill skriva på kvällen kanske.

Plugga idag jo tjena, det vart tre sidor i boken. Nya tag imorgon istället. Det enda jag har på mitt schema då är body combat. Funderar på att köra styrka innan med lite fria vikter. Det var länge sen. Annars har jag varit med R till Burger King tog mitt favorit mål, Grilled chicken clubmeal med minimorätter och en loka hallon till. Mums! Sen har snälla R hjälpt mig med min dator. Nu surfar jag på mitt internet och inte någon annans. :) Varför skyddar man inte sitt internet?  Medan R jobbade på datorn så packade jag ner massa kökssaker till R. Det vart himla tomt i köksskåpen.

På Burger King så var det en kassörska i kassan. Hon ursäktade sig för att hon var ny, och det så klart ok. Hon tog vår beställning som jag fick säga i slow motion för att hon skulle förstå vad det var jag ville ha. Sen skrev hon ut kvittot som dem lägger på brickan när de sedan plockar ihop allt som man beställt. Jag förstår om dem tittar på kvittot nån mer gång efter beställningen men efter 100 gånger så räcker det väl? Både jag och R trodde att hon var efterbliven. Hon måste ha haft något iallafall.

Ännu en dag!

Ännu en dag närmre allting. Jag börjar känna mig stressad över väldigt mycket nu. Men allt löser sig. Denna dag kommer för mig att bestå av ett trevligt besök som ska fixa mitt internet och vara mitt sällskap vid matbordet. :) Resten av dagen består av plugg.

Idag har jag även testat ett till smakprov av mina teér eller hur fasen det stavas. Acapulco, det smakade iallafall inte hö. Detta var gott. :) Jag ska nog ta mig till kaffehuset i kupolen och köpa mig något smarrigt te någon dag. Smakade ett te som hade smak av hallon och blåbär hos Ulrika på nyårsafton, det var riktigt gott. Ska se om det finns på kaffehuset. Jag tror att det heter kaffehuset, vart osäker nu.

Jag lär mig aldrig att stänga av duschen ordentligt i denna lägenhet. Dropp, dropp, dropp när man ska sova är aldrig trevligt. Trevandes i mörkret letade jag mig fram till kranen i badrummet och vred av den. Just nu sitter jag också att lyssnar på kranen, ska vandra in i badrummet och vrida av den.


Monster!

image17

Detta är monstret som finns i mitt huvud. Enligt min syster ska man gå in på www.creaturesinmyhead.com och trycka på random fem gånger för att få fram ditt monster. Det är alltså så här varelsen i mitt huvud ser ut. Det är detta som rör till mina tankar alldeles för ofta.

Måste bara!

Måste bara skryta lite innan datorn stängs ner för natten! Idag har jag inte ätit något godis eller fikabröd. :) Kan säga att det var länge sen jag inte åt varken något av det på en hel dag. Känner mig stolt över mig själv. Haha!

Måste även bara säga att jag såg outsiders idag om sopmänniskorna och fy fasen vad dom är äckliga. Jag som inte kan handla på second hand ens och där är kläderna tvättade noga oftast. Gå i containrar och ta mat till och med. En gick till och med på snabbmat ställen och åt rester som kunder lämnade, han som gjorde det sa att personalen inte brukar bli så glada på honom. Haha!

God natt!

Om du lämnar mig nu!

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad.
Jag skulle låta blicken möta andra ögon i en främmande stad.
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa någon ny, jag har rätt mycket med mig själv precis som du!

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig och drömma, hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan om du lämnar mig nu

Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen om du lämnar mig nu

Av: Lars Winnerbäck

Får passa på!

Body combaten var skit kul! Jädrar vad jag slog och sparkade, jag hade en låtsats kompis jag slog på, och då gick det mkt bättre, Döpte den också men till vad säger jag inte. :) Nu är det dags att ta riktiga tag i denna träning och få bort min bilring runt midjan. Den är inte trivsam!

Jävla internet är allt jag säger också, jag hade internet imorse när jag skrev inlägget sen slutade det fungera och nu på kvällen fungerar det igen. Det är precis som att det vet att jag ska plugga och inte sitta vid datorn på dagen. Men det stör mitt pluggande när jag sitter och söker i mitt huvud vad det kan vara för fel.

Varför gör man inte hemmagjorda köttbullar oftare, jag kommer att ha bullar till många måltider, det tar ett tag att göra dem men det är det värt när man dom är dubbelt så goda som köpta.

Dagen!

Rubrikerna är svåra att komma på och det blir ofta samma men det får ni stå ut med. :)

Dagen kommer att bestå av plugg, träning, tv och mat. Skönt att få komma ut ett tag och göra något annat än att bara sitta inne och plugga. Idag börjar tiden när man bara äter godis på helgerna. Jag SKA klara det, men fika får man äta. :) Så klart inte överkonsumera det som ett substitut till godis.

Skulle gjort cellprov på onsdag men nu måste jag skjuta upp det för jag har röda dagar. :( Jag som ville få det där jädra provet gjort. Så jag ringer mödravårdcentralen vid tjugo över nio och dem ska ringa upp mig halv tre ca, det är många timmar.

Jävla internet!

Jag säger bara tur för mina hemmagjorda köttbullar att dom vart goda annars hade dom flugit långt åt fanders. Jävlar vad sur och arg jag har varit idag. Sex timmar av denna jädra dag för att försöka få igång internet. Det är ändå inte som det ska vara. Jag lämnar det åt R. Dessa timmar som skulle gått åt till att plugga till tenta. En vecka kvar så är första tentan. :( Men jädrar vad skönt när dom är över och man har en helg innan nästa kurser börjar. Jag har nog världens dåligaste diciplin på mig själv. Det är verkligen något att ta tag i nu när det är ett nytt år.

Snart är han här igen. :) Jag tycker om när han är här och när vi ses. Ibland finns det en viss tomhet, men du blåser så lätt bort den när vi pratar eller ses. Du är min andra hälft. Trodde vi skulle hålla för evigt, vi är så lika du och jag. Kommer aldrig sluta hoppas! Försvinn aldrig helt ur mitt liv!


Aj aj!

Vaknade sent idag, i natt har jag sovit helt underbart om jämför med förgående natt då jag inte kunde sova alls knappt och vaknade hela tiden. Jag hade kunnat sova längre men längre än kvart i elva vore dumt. Vaknade med ont i hela kroppen, detta kallas träningsvärk. Men jag har ont på ena sidan av nacken när jag ska luta huvudet åt vänster, det kan inte vara träningsvärk, möjligvis nackspärr kanske? Jag har aldrig haft det, men det går nog över tillslut det med.

Idag är det plugg som gäller. Sen ska jag göra hemmagjorda köttbullar med brunsås, MUMS! Det har jag längtat efter. Men jag börjar dagen med en frukost innehållandes smoothie och rostat bröd med skinkost innan något annat händer.

Ulrika kom hem hel. :)

Olyckor!

Jag blir så orolig för Ullis när hon ska åka hem från Danmark nu på kvällen. Det är kanon dåligt väglag och ett hundratal olyckor är inrapporterade i skåne. Har skickat ett sms men det levereras inte. Blir orolig! Dom rekommenderar att man ska stanna hemma och inte ge  sig ut i trafiken. Usch för vintern och halkan. Vill ha vår och sommar nu.

Kvällen

Jaha, hur ser denna kväll ut? Jag hoppas att robin hittar en lucka för mig och kanske kommer och hälsar på mig. :) Ulrika kommer hem inatt och det är bra så jag kanske kan få lite sällskap av henne här nån dag. Men plugg och tv är väl min kväll i allmänhet. Lite chips finns också på schemat. ;) Men som sagt lite sällskap hade varit trevligt.

Ibland kan jag komma på mig själv när jag är i större sällskap att jag sitter tyst och analyserar vad alla säger och hur dem säger det. Jag vet inte om jag ska tolka detta som positivt eller negativt. Jag måste nog tolka det mer som positivt än negativt att jag är kritiskt tänkande men det kan även vara negativt att det kanske tolkas som att jag är tyst och blyg fast jag inte alls är det.

Igår hade jag högst antal läsare på en och samma dag sedan jag startade min blogg. Det är väldigt kul.

Klart!

Nu har jag varit och tränat. :) Det blev body pump, jädrar vad jag är svag nu, mina muskler har tvinat, tur att det inte tar så lång tid att få tillbaka styrkan som jag hade innan. Nu gäller det att jag börjar ligga i. Det hade inte kommit ut någon Better Bodies vårkatalog än men dem hade 30% rabatt på höstkollektionen. :) Gissa om jag kom hem med något? Jajamen, ett par byxor, dem är skit sköna, lite lösare grå. Jag hade egentligen velat ha ett par svarta men det fanns bara XL och det är alldeles för många storlekar för stort. Jag tyckte att den gråa färger såg gräslig ut först men när jag fick på mig byxorna var jag bara tvungen att köpa dem. Nu är det hålla hårt i pengarna och snåla. INTE handla något mer. Om jag hittar något som jag vill köpa så ska jag lägga undan det och fundera på det ett tag och då har jag tid på mig att hinna komma på att jag ska spara och inte impuls handla som jag är expert på.

Carl-Einar Häckner

Carl-Einar Häckner är en väldigt knasig man! Kikar på han på tv, på SVT 2. Pusseldrömmar heter showen!

Nej,


Jag är onödig!

image16


Sitter här och skriver igen. Det är så onödigt att skriva så här många inlägg på en dag, men man gör ju nästan allt för att slippa plugga när det närmar sig tenta. hahaha!

Jag har svullat som fasen ikväll. Chips på all denna mat. Jag funderar allvarligt på att ta mig till Svea imorgon och ta med en omgång med hantlarna där. Jag har varit syndig i två månader nu utan träning. Jag tycker ju om att träna, varför fuskar jag? Fria vikter är det bästa, använder mest hantlar, ibland även skivstång. För jag kan ju inte sitta inne i så här många dagar, jag kommer då att bli knäpp. Undrar om Svea har andra öppetider vid jul? Det kommer säkert vara skit mkt folk som vill uppfylla sina nyårslöften. Men vi som brukar träna året om vet ju att dem håller ut hela januari och sen blir det lugnt. Jag saknar ofta Må Bättre i Ludvika, det finns inget bättre gym. Åh, jag måste nog ta mig dit snart och träna lite. Undrar om Better Bodies har kommit ut med en vår katalog? Ska titta det när jag är nere och tränar imorgon. Dom har de bästa träningskläderna, eller iallafall de snyggaste. :) Svea kanske till och med fått in lite kläder från vårkollektionen. På Må Bättre hade vi medlemmar 20% på kläderna, på Svea har vi bara 10% fy fabban säger jag bara!

Akta kniven!

Höll på att laga mat och samtidigt förlora två fingertoppar, som tur var så började det knappt blöda, men läskigt var det. Min nya favorit när jag lagar mat är att göra ugnsbakade grönsaker som jag blandar med en vitlöksklyfta och rapsolja. MUMS! Det är kanon gott! Till efterrätt denna fredagskväll blir det ugnsbakade päronhalvor med riven choklad serverat till vaniljglass. Vilken lyx kväll. :) Förresten till mina ugnsbakade grönsaker serverade jag klyftpotatis, lax och en hemmagjord kall sås. Smaskens!

Sommarglimt!

Var lite frusen här hemma så jag tänkte att jag kokar mig lite te. Jag har lite smakprover av te som jag tänkte testa och har ett som heter sommarglimt. Åh, det lät gott tänkte jag och tar det. Det smakar som hö luktar. Fy fan vad äckligt så här sitter jag med mitt illa smakande te. Tur att det bara är smakprov.


Inte en lugn stund.

Idag har jag inte tagit det lugnt en sekund sen jag vaknade. Jag har tvättat, städat i alla mina kläder, använt dammsugaren, handlat. Så nu när jag tar det lugnt så är jag rastlös, ska det vara så här hela helgen? Fy, jag kommer dö isf. Någon som vill hitta på nåt kul med mig? Jag borde ju verkligen plugga eftersom det börjar bli dags för tentor snart.

Kina rullar runt i mitt huvud hela tiden, ska bli så himla kul. Pratade med Anna idag och hon tycker att vi ska lära oss kinesiska, grunderna iallafall eftersom många inte pratar engelska. Så det ska vi göra. :) Vår resa kommer förmodligen, med största sannolikhet att påbörjas i början av Mars för att vi ska hinna med allt. De första dagarna i Kina kommer Anna att vara med oss vilket känns väldigt skönt. Vi kommer förmodligen att tillbringa de första dagarna i Peking och se oss omkring lite och uppleva kinesiska muren bland annat. Det är ju en grej man vill uppleva i Kina så det blir en mjukstart för oss i Kina,. :) Men hongkong och ett av världens största varuhus är ju ett måste för oss. :)

Idag skulle jag fått besök, men en av brudarna kännde sig inte riktigt kry. :( Men de är välkomna någon annan dag. :)

Dagen!

Dagen började bra, fick in lite pengar på kontot. :) Tog bussen till jobbet i Ludvika jobbade mellan ett och sex och sen hämtade kära mor mig och bjöd mig på lite mat. Jag bjöd in mig själv. :) Sen tog jag bussen hem och här sitter jag glad över att det har hamnat en katalog i min brevlåda. :) Jag är helt galen i att beställa saker, känner mig hemsk ibland. Haha! Jag köper ofta fast jag inte behöver någonting egentligen. Nu är det dags att börja spara pengar till Kina resan och det är inte lätt när man heter Johanna Carlsson, men jag måste. Jag får ju shoppa när jag kommer dit. ;) På tal om shopping så har jag väl shoppat lite idag också såklart. Carina svängde in en sväng på Lindex när hon var ut och rökte på rasten och hon sa så klart till mig att dom hängt ut lite nya varor, då vad jag ju bara tvungen att gå dit. ;) Och ut kom jag med en påse innehållandes en kanon fin klänning. :) Längtar tills jag får använda den, imorgon kanske?

Victoria Beckham!

image15

Tittar på ett program på kanal 3 som handlar om Victoria Beckham. Många gillar inte henne, men jag tycker att hon är glamorös. Hon är nästan alltid snyggt klädd, har snyggt hår och ser så där perfekt ut som man vill se ut. Många klagar på att hon är för smal, hon är jäkligt smal och lite kurvor skulle vara snyggare, men hon passar i sin kropp. Men det är möjligt att hon ser ännu smalare ut i verkligheten, dom säger ju att kameror lägger på flera kilon.
Jag skulle vilja ha en garderob som ser ut som hennes!

Fortsättning Kina........

FINANSIERINGEN ÄR KLAR! Vi får åka till Kina......YYYYYYYYYYYEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS! Är så jädra glad. :) Behöver verkligen det här att se fram emot. Ska bli skit kul. Jag och Ulrika ute i stora världen och till ett av dem mest ekonomiskt växande länderna. Det kan inte bli mycket bättre!

Kina

image14

Det andra mötet är nu avklarat. Nu ser Kina närmre ut än innan och det redan till våren. Att två människor har så olika uppfattning om hur nära det är. Men det känns bra nu. Jag måste börja spara pengar till denna resa, tur att det är billigt där nere. :) Det som är ett frågetecken är finansieringen men det tycker jag att dom borde fixa. Jag och Ulrika i Kina, jädrar vad kul vi ska ha. :) Vi håller tummarna! Vi ska shoppa, plugga, resa runt lite och fisa ikapp. ;) Längtar!

Mötet ägde rum i Djurmo så Ullis hämtade mig imorse, hon är så gullig som gjorde det, tycker jämt att hon skjutsar runt på mig. TACK! Åkte buss hem och när jag satt på bussen vart jag och fundera lite. Varför används inte bältet i bussen av resenärerna? Vissa menar att det är så drygt att göra det när man åker buss, men när du åker bil åker du från punkt A till B precis som när du åker buss. Varför är det drygare att ta på bältet i bussen än i bilen? Jag tar alltid på mig bältet i bussen när det finns, det tycker jag att ni också borde göra. Gör ni det? En annan sak jag tänkte på var att busschafförernas stolar ser så jädra sköna ut, dom fjädrar och det ser så bekvämt ut när dom sitter där och guppar. :) Det är bra tycker jag med tanke på hur länge dom sitter där.

Ordning?

image13

Mina papper brukar jämt vara iordning. Det är en sak jag är noga med när det gäller alla papper. Sitter nu för att samla ihop alla mina papper i redovisningsteori för att börja det riktiga pluggandet till tentorna, men mina papper är borta. Papper som jag vet att jag har skrivit ut är borta. Hur fasen kan jag ha tappat bort så mycket papper? Vart i denna lägenhet kan dem gömma sig? Jag har kollat i dem två rum som jag frodas i, kanske måste ge mig in i dem andra två och leta. Det är 100-tals med papper i beskattningen men inte i redovisningsteorin som det också borde vara, känns lite onödigt att skriva ut dem igen, jag har dessutom inte någon fungerande skrivare hemma just nu så då måste jag ta mig till skolan.

Nyår!

Nya året skålades in hemma hos Ulrika där jag blev bjuden på kanon god mat och många skratt. Vi hade även eventuellt tänkt att fara till falun och skåla in det nya året men vi blev kvar hos Ulrika. Det var roligt det med. :) Inte bara min familj som är lite knasiga. ;)
Nyårsafton började med jobb, det var nästa inga folk på leksaksaffären. :( Tiden gick ganska sakta och bara för att jag kännde mig lite stressad för att hinna med tåget så var det folk kvar till fem/tio över ett när vi skulle stänga klockan ett. De sista kunderna kom dessutom in när jag stängde första dörren och jag sa att det var ok att komma in om de visste vad de skulle ha och om dom skyndade sig. Tror ni dom skyndade sig? NEJ! Sega gammla tanter och gubbar. Sen tog jag tåget till Borlänge och missade bussen för jag var på systemet. Bussen åkte ifrån mig mitt framför mina ögon, så jag stod ute i kylan en halvtimme innan bussen. Innan jag såg bussen köra iväg så gick väsk jäveln sönder i remmen också. Sur som fan stod jag där i kylan. Jag hade inte bara den väskan utan också dataväskan, en stor påse och min svin tunga handväska. Men jädrar vad stark jag var. :)

Hur skall det nya året bli? Hur vill jag att det ska bli? Jag har ingen aning, försöker ta en dag itaget och göra det bästa av den. :)

Imorgon möte med Borlänge energi. :) Kanske några frågetecken kommer att redas ut angående Kina i vår eller höst och vilket ämne. Skulle vara skönt att få lite svar snart. Senast den sista januari skall vi ha mailat in vad vi ska skriva om.

Fy fasen vad jag fryser hela tiden, så ikväll har jag haft en liten spa kväll. :) Hur mkt jag än smörjer mig så är jag snus torr. Jädra väder. Det blir ju att klia på kroppen när man är så torr och det är inte trevligt.

:(

Imorgon skulle det varit våran två-åriga förlovningsdag. Den fick vi aldrig uppleva tillsammans. Mitt hjärta har inte slutat blöda. Du kommer alltid finnas där inne oavsett vad som händer. Det har ju alltid varit vi oavsett. Jag har förlorat! Hate that I love you!

Jag blundar och håller andan lite till, hjärtat stannar, va fan ska jag ta mig till?

RSS 2.0