Kantareller!

Nu är det snart dags att bege sig ut i skogen. Det ska bli otroligt härligt. Åh, vilket underbart väder för en tur i skogen. Så nu sitter jag här och försöker ta lite kål på tiden i väntan på att Ullis hämtar upp mig. Ska ta mig lite fika. En muffin. Mums!

Det har varit jätte mysigt att ha Dennis här. Jag vill inte lämna tillbaka honom idag. :(

Analyzer

God morgon! ;) Nej, då jag har bara sovit middag. Det är så jäkla skönt. Kom in efter en cykeltur med Dennis. Han intog sängen och jag soffan sen har vi sovit middag. Jag har som vanligt drömt konstiga drömmar som jag inte vill drömma. Varför måste man drömma om sitt ex ibland? Men jag antar att det bara är naturligt. :(

Nästa helg är det marknad i Filipstad. Självklart ska jag dit. Frågan är bara ska jag sova hos Eva eller hos Annelie och Anders? Jag har inte bestämt mig. Ska fundera ett tag.

Som vanligt sitter jag bara och analyserar. Jag vill inte analysera. Jag analyserar allt som har med karlar att göra. Helt sjukt. Varför gör man så mot sig själv? Men jag håller på mig.

Mitt första "riktiga" jobb

Jag har fått en visstidsanställning av ABB på finans fram till sista januari. Jag har fått en bra ingångslön så jag är super nöjd. Jag kommer äntligen börja tjäna pengar. Pengarna kommer bara öka ju äldre jag blir. För att snart vara 23 år och ha en sådan bra utbildning i bagaget och få ett jobb med en bra ingångslön har jag gjort bra för mig. En bra karriär i viktigt. Ett monotomt arbete skulle aldrig fungera för mig. Har förmodligen fixat ett jobb till Ullis idag också. Om inte ABB vill ha kvar mig efter sista januari så har jag nästan garanterat jobb som konsult. Det känns bra! Jag kan inte sluta le. Det känns jävligt bra! Nu jävlar kan livet börja levas.

Jag saknar ingenting just nu! Livet har gått åt ett positivt håll. Det är bara pytte lite som kan bli bättre men jag får det jag behöver. ;)

Livet är en lek!

Herrbesök!



Jag har herrbesök i helgen! Dennis är hos mig. Vi ska ha mysigt och jag har köpt godis till mig och till honom. :) Nu ligger han och sover på mattan i hallen. Han gillar inte ljud i trappen. Då vill han gärna skälla men han är duktig och lyssnar rätt så bra så det kommer att gå fint. :)

En glad dag idag!

Idag är en glad dag! Den började med en galet sur Johanna. En förkyld johanna som var tvungen att gå upp extra tidigt för att hinna gå och ta ut pengar innan bussen gick eftersom hon inte visste om det var slut på busskortet. Men jag vart lite gladare under dagen och mot eftermiddagen vart det en riktigt bra dag. Jag får fortsättning. Jag har jobb. :) Jag har jobb i ett halvår till minst. Så jäkla glad är jag. :) Sen fick jag ett eller två jäkligt bra mail ska jag säga. Jag älskar min bästa vän Ullis. Hon är bäst! Du kan pigga upp mig när jag analyserar som mest.

Nu är det dags för något mindre roligt. Betala räkningar. :(

Bröllop!



Jag ångrar inte att jag gick på bröllopet i lördags. Jag hade jätte roligt. Det vackraste paret någonsin. Jag var inte långt från tårar hela tiden. Emelies sång i kyrkan var så himla fin. Jag kände mig älskad. Gittan sa I love you till mig. Strax innan hade Barbro sagt till mig att Gittan älskar mig. :) Självklart älskar jag Gittan tillbaka. :) Jag trodde jag skulle känna mig som femte hjulet men det gjorde jag absolut inte, jag är en av dem och kommer alltid att vara. Jag fick en fråga som löd så här: Vilka av vår släkt skulle du bjuda på ditt bröllop? Det var en svår fråga men den fick ett ärligt svar: Alla utom exets nya. Jag accepterar dem det gör jag, men vi är för olika för att någonsin kunna vara "vänner". Men det var en sak som jag tyckte var lite trist och det är när det känns som att Robin knappt kan prata med mig när hon är med. :( Knappt ett ord fick jag med honom. Försökte men det gick inte så bra som när jag träffar honom själv. Nog om det. Jag hade en trevlig tors och fre i Sthlm.

Min föredetta svärfar



Jag saknar min "andra" familj ibland. Min föredetta svärfar läser min blogg varje dag. Jag trodde inte att han läste den fortfarande. Jag hoppas att jag kommer hålla kontakten med min "andra" familj. Det kan vara svårt men jag hoppas att vi ska klara det. Kan vara svårt att hålla en bra kontakt när exet har en ny tjej. Jag vill inte vara ivägen eller vara något femte hjul.

Goding!


Det finns ett nytt ord som jag gillar och det är ordet goding. När man använder ordet goding istället för t ex sötis, snygging. Tänk er själva att bli kallad goding. Det är inte dumt. :)

Heavy shit!

Igår var jag på mördravårdcentralen för lite underhåll. När vi sitter inne i min barnmorskas rum så kommer en annan barnmorska in och letar efter sin mobilladdare. En gammal nokia telefon hade hon. Dem diskuterade laddaren och att den kommit bort under sommaren. När dem kommit fram till att min barnmorska inte har någon laddare vänder sig den andra om och säger heavy shit och lämnar med dem orden rummet. Hon såg inte ut som en som skulle säga heavy shit. Jag hade svårt att hålla mig för skratt.

Men nu när jag tänker efter. Varför hade hon mobiltelefon. Det var en arbetstelefon. När man går in på sjukhuset står det att man skall stänga av sin mobiltelefon. Varför skall jag stänga av min när dem får ha sina på?

Nu är det dags!

Nu är det dags att göra en uppdatering här. Jag har inte skrivit på jätte länge, har varken haft tid eller lust.

Just nu ligger jag i Stockholm. Har precis vaknat upp och funderar på att starta med uppsatsen. Skulle behöva ta mig till H&M och köpa en BH som jag kan ha under klänningen jag skall bära imorgon. Men jag kanske ska vänta tills jag får sällskap så jag hittar. Jag vill inte behöva åka in till stan för att köpa en BH.

Jag grubblar och grubblar. Hur fn ska jag göra i höst. Vad fn händer i höst. Nästa vecka skall jag iallafall på intervju på Adecco som finns inne på ABB så får se vad som händer. Men jag måste snart lämna bud till växeln. Jag tycker att denna situation börjar bli riktigt jobbig nu. Min lilla hjärna är snart överhettad av all hjärnverksamhet.

Jag luktar Ullis. Hon har tvättat ett av mina linnen.

Bortskämd!

Denna helg har spenderats i Ludvika. Jag har nu fått bekräftat att jag har vuxit ifrån Ludvika när det gäller att gå ut och festa. Jag skall aldrig mer gå ut en helt vanlig helg. Men det har varit kanon att få träffa Carro och Emma. Att få spendera hela lördagen med dem gjorde att helgen vart en kanon helg.

Jag är bara näst bäst att sova hos. Hur sjutton skall jag förändra detta Ullis. :P Jag förstår dig. Även en kvinna har sina behov. ;)

Idag har jag blivit bortskämd hemma hos min mor. Vaknade lagom till lunch då vi fick pannkakor serverade. Sedan for jag och Malin till kupolen. Inhandlade lite karameller, magneter och en tröja. Jag som inte har några pengar. Fy mig! Efter kupan for vi tillbaka till ludvika och fick ännu lite mer mat. Fläskfilée, kantarellsås och potatis. Så jävla gott. Mums! Ett gott mos på min tallrik med sås och potatis. Mycket sås som man mosar tillsammans med potatisen.

Min nya mobil!



Idag har jag förlängt mitt abonnemang på 3 och fick därmed plocka ut en ny mobil.
Detta är mobilen som jag har valt! Det är en HTC diamond touch. Jag trodde att detta
med touch skärm skulle göra mig galen men det gör det inte. Jag gillar det.
Jag gillar verkligen min nya telefon. Den är snygg som få!

Jävla bilar!

Jag bloggar mitt i natten.

Konstigt att jag kan känna mig galet ensam ibland trots att jag har massor runt mig och som hör av sig varje dag. ;) Somliga dagar är hopplösa eller jag är hopplös somliga dagar.

Ikväll är jag arg. Jävla raggarbilar kör utanför här. Här är det vanligtvis förbjudet åka med bil mellan 20.00 - 04.00. Men dem bryr sig inte idag. Det är världens kö. Det brummar. Det luktar massvis med avgaser. Min lägenhet liknar en gaskammare. Får se om jag vaknar till liv i morgon. Dessa bilar är helt sjukt omiljövänliga. Dem gör mig förbannad på flera vis. Jag hatar verkligen denna typ av bil. Åh, dem gör mig lika arg som vita leggings.

Min karriär idol!

Jag har en idol här på jobbet. Varje gång jag talar med henne eller hon håller i möte eller något så blir jag alldeles trollbunden. Min idol heter Ulla. När jag utvecklas vill jag lära mig och kunna lika mycket som Ulla. Ulla kan allt. Hon är som ett uppslagsverk inom ekonomi. Jag beundrar Ulla!


Arkeologen!

En dag efter denna kvar innan det är dags för helg.

Jag vet inte vad som har hänt men min kropp har helt plötsligt bestämt sig för att bestraffa mig med inombordsfinnar. Jag har blivit utsatt för dem i ansiktet och på ryggen. Jag gillar dem inte. Dem gör ont och syns för mycket. Men det är bra att man kan täcka över dem.

Varje morgon när jag åker med bussen så brukar jag alltid som jag gör oavsett vart jag är spana vad folk har på sig. Hur dem klär sig. Och med varje morgonen på bussen åker en man som är tagen direkt ur en film. Denna man bär alltid kläder i någon nyans av beige. Han har runda glas i galsögonen, en hatt med ett snöre som hänger under hakan ner mot bröstet och en gammal skinnryggsäck. Det är otroligt svårt att förklara denna man. Det känns som att denna man skulle kunna vara arkeolog en arkeolog med en gammeldags ryggsäck i skinn. En arkeolog vilse i stan.

Fråga?

Jajamen då har jag jobbat för fort igen. Nu har jag inget att pyssla med på jobbet. Jag har en fin fläta idag så jag vill inte gå och lägga mig i james heller.

Idag fick jag en fråga på facebook vad ABB sysslar med i Landskrona. Vilken verksamhet har dem i Landskrona. Jag letade på ABBs hemsida men fann inget. Jag fick tillslut engagera halva avdelningen innan vi fick oss en redogörelse. Swedwater gör kylningsanläggningar som används när man gör om likström till växelström.

Fick ett mail från vår söta kinesvän Ophelia. Hon frågade om vi sett invigningen av OS. Jag skäms lite att jag inte såg den. Måste titta om jag hittar något klipp på det innan jag besvarar hennes mail. Hon var super stolt över sitt land och tyckte att invigningen var perfekt. Jag vet inte ens vilka kanaler som sänder OS i år. Men jag försöker följa lite iallafall men får de mesta uppdateringarna på fikat här på jobbet.

Jag klarar inte av Mona som har ett program på P3 mellan 13.00 och 14.00. Mitt P3 tror jag programmet heter. Jag vet inte varför jag har så svårt att lyssna på henne. Det går bara inte.

Facebook!

Facebook är ett helt galet fenomen. Jag tror aldrig jag kommer sluta hitta nya sätt att ha användning för facebook.

Em skrev och frågade om vi skulle fika lördag eller söndag. Vad sägs om en bakis fika på söndag? Lördagskvällen kommer det bli partaj. Partaj i Ludvika. Hur skall det sluta. Helt galet tror jag. Hmm...undrar om jag får sova hos mamma. Bror får komma hit och sova hos mig på fredagen. Det är mycket som händer nu flera helger framöver.

Inget är som väntans tider. Den som väntar på något gott, ja han blir aldrig fet. Det är något nytt som en militär lärt mig och han har alldeles rätt i det.

Vardagarna går på repeat och inget spännande händer. Jobb, åka hem, träna (när jag inte är sjuk), äta, duscha och sova.

Jag har nu ordnat upp lite saker som stört mina tankar en tid. Den 12 november slutar mitt internet och min hemtelefon att fungera. Jag har nu sagt upp det och kommer endast använda mobilen och skaffa mig mobilt bredband. Ska kika med 3 vad dem har för mobila bredband.

Dimma

Vilket jävla fenomen facebook är. Inte bra i alla lägen. Facebook orsakar just nu ett sömnproblem hos mig. Var inne på en sida och läste något som gjorde mig jävligt förbannad. Nu är det slut på daltande. Orkar inte mer, står inte ut med mer.

Mina tankar snurrar och snurrar. Kan inte allt bli bra nu? Mycket är bra det är inte dåligt men jag vill ha saker och ting klara för mig och inte som i en dimma.

Nu har olika gulliga vänner piggat upp mig! Jag tycker om mina vänner! Vänner betyder mycket.

Näsan i skurhinken!

När det gäller karlar så vill jag alltid att dem ska höra av sig hela tiden och direkt när jag skriver till dem. Självklart vet jag att även dem kan ha andra saker att göra än att höra av sig till mig. Ibland tycker jag att jag är en märklig människa. Jag vet om det själv och kan tycka att jag är märklig men ändå kan jag inte låta bli att tänka konstiga tankar.

Har storstädat idag. Uppe på köksskåpen fick jag lov att ta svinto för att få bort den igrodda smutsen. Äckligt. Men jag trodde faktiskt att det skulle vara värre då jag inte städat där uppe än sen jag flyttade in. Han som bodde här innan har väl inte heller städat där så med tanke på det var det inte så farligt. Nu är det super rent här hemma och det luktar gott. Jag får minnen av skurmedlet. Minnen av när jag var nyinflyttad och stod med näsan i skurhinken varje dag i en vecka. Skura, flytta möblerna, skura där möblerna stått flytta tillbaka möblerna. Jag sov med näsan i skurhinken i princip.

Hälsosamt?

Sitter vid datorn, går och plockar lite, sitter vid datorn, går och städar lite, sitter vid datorn och går och läser lite. Datorn är en dålig vana. En vana som det borde skäras ned på. Det här kan inte vara hälsosamt.

Idag har jag rensat lite i mina två små lådor i byrån. Det gömde sig skit mycket smycken i den som jag hade glömt bort. Dags att rensa in dem i mitt smyckeskrin. Jag öppnar det alldeles för sällan. Det är enklast att bara ta en klocka och ett par enkla örhängen. Så himla tråkigt när jag har massor med fina smycken. Öppnade ett ask med smycken och massa känslor stormade ut ur det och slog till mig. Smycken jag fått från R. Dem är jätte fina. Kommer jag kunna använda dem igen utan att dem ger ifrån sig för många känslor?

Två stycken. Helt olika varandra.

Min önskan en digital fotoram!


Denna foto fram från Kodax som heter EX811 finns på elgiganten för priset 1490. Den är lite värre än dem andra fotoramarna. Den har inbyggda högtalare så man kan spela upp filmer och även mp3. Denna önskar jag mig i födelsedagspresent. Men det finns även dem som kostar ca 800 kr som duger likabra. Jag önskar mig en svartram som passar in i mitt vardagsrum. Detta kanske blir den andra present till mig själv i år. Den första var en biljett till Coldplay.
Jag har önskat mig en sån här i 3 års tid nu.

Bröllopsgäst



Detta är bilden som mango har på klänningen som jag skall bära på exets storasysters bröllop. Accessoarerna som Mango valt att ha till denna klänning är inte det bästa valet. "Bältet" som sitter i midjan skall jag ej bära då klänningen blir mer stilren. Till denna kommer jag att bära ett par svarta pumps och en svart väska.
Vill bara tillägga att min klänning inte är svart utan plommonfärgad.

Stand by me



Minnen!

Dejtingsajt!

Klockan åtta var jag uppe på benen idag. Jag har snarkat så högt inatt att Ullis fick ta toapapper som öronproppar. Tydligen fungerade det inte så bra utan hon har knappt sovit något på hela natten. När jag är förkyld så börjar jag snarka tydligen. Mummlat har jag också gjort. Jag känner mig inte alls så kry men ändå känner jag mig rastlös på någotvis. Jag är van vid att vara sysslosatt nuförtiden.

Jag sitter hemma i mjukisbyxor och min stora sköna tröja med luvan uppdragen. Helt svart är jag. Det är så jag känner mig.

Idag har M från jobbet varit här innan hon skulle med tåget till Arlanda. Vi gick lite på kupan. När vi kom hem stog det ett helt gäng med karlar i hissen och frågade om vi inte skulle med och äta på Mcdonalds. Nej, var vi ju tvugna att säga. :( Men jag tackade för erbjudandet. Attans vad jag gärna velat följa med. ;) Ullis sa idag att jag borde skaffa en dejtingsajt för att jag är bra på det. :P Jag hoppas MrS blir bra åt henne. ;)

Min bästa vän!


Nu vart jag glad när Ullis kommer och utfodrar mig. Om två timmar ska jag få trycka i mig amerikans pizza. Helt ensam en fredag kväll som denna vill jag ju inte vara. Jag kanske ska ta mig en macka. Jag är hungrig redan nu. Ullis kan alltid pigga upp en när man är nere. Jag vill inte att hon flyttar till Sthlm. :( Jag måste ju flytta efter då. Hur skall jag klara mig utan min bästa vän? Nej, usch hemska tanke på henne så långt bort. Nu ska jag gå och tröst äta.

080808

080808 - Dagens datum. Kinesernas favorit siffra åtta. Idag är den ideala dagen för kineser att gifta sig. Jag skulle vilja vara i Kina idag och se alla bröllopspar.

Igår var jag hos mamma. Jag, mor och malin hade tjejkväll. Thaimat och film. Jag och Malin tjafsade i videobutiken i en kvart när vi tillslut bestämde oss för att ok vi tar den här. VI kan inte tjafsa mer. Då vänder vi oss om och ser barnhyllan, där finns den perfekta filmen vi båda vill se: Kalle och chokladfabriken. Vi tar den och vi båda känner oss nöjda utom mamma. Men hon sa att vi fick välja och det gjorde vi. Hon som trodde att hon hade vuxna barn. :P Galet god mat och galet bra film. Jag gillar Johnny Depp. Snygg som få och bra skådis.

Dåligt humör!

Jag har blivit dålig på att blogga. SÅ är det när man försöker sköta sitt jobb. ;) Jag är inne på facebook alldeles för mkt redan så skulle jag blogga också så skulle jag inte få något gjort. Jag har haft bokslut denna vecka och efter igår kunde jag slappna av lite. Så nu tror jag att jag börjar bli sjuk. Jag vill vara ensam ikväll men jag känner samtidigt att jag vill ha sällskap. Jag är på konstigt humör nu. Jag vill göra flera saker samtidigt. Jag tror att jag bekymrar mig mkt för alla mina val. Jag vill inte ha för många valmöjligheter. Suck! Ullis jag behöver bli uppmuntrad ikväll med god mat och kanske en film? Eller plugg. :( Jag börjar känna mig sjuk så jag vill inte smitta ner dig bara. En stor jäkla godispåse från karamellkungen vill jag ha. Jag är så onyttig. Jag som vill gå ner ett par kilo. Jag har ingen karaktär. Känner ni det positiva i mig idag? :P Tur att jag får ett mail då och då som piggar upp lite. Jag vill hem!

Varning för ras


Förtjusning

Jag känner spänning. Spänning för vad livet har att erbjuda mig. Men spänning för även med sig grubbel. Grubbel som skapar magont och ibland även leenden. Tankarna far runt i mitt huvud hela tiden.

Idag har jag jobbat 11 timmar. Fick ta den långa bussen men jag hade sällskap via mobilen med både mamma och MrJ. Den långa bussen åker runt hela skiten inne i skogen i en timme. Tyckte jag kände mig pigg när jag kom hem men nu börjar mina ögonlock bli väldigt tunga.

Mer spänning än jobb har tyvärr inte hänt idag. Höll på att missa bussen imorse. Letade som en galning efter nycklarna. Sprang sen till bussen och hann precis med den. Samma vis på vägen tillbaka men då var det en arbetsuppgift som höll på att försena mig. Hoppas jag kan komma med tjugo över fem bussen imorgon. Får jobba på som attans.

Jag är förtjust. Jag blir väldigt lätt förtjust. Har alltid haft lätt för förälskelse.

Bästa sommaren någonsin!



En helg i Sthlm, tre partyglada tjejer och en etta. Fann en fin klänning att bära på ett bröllop. Besök på restauranger, dejter, nattklubbar, övernattning, shopping, drinkar, SL. Vi ville inte åka hem.

Jag lever mor!

Jag lever mamma. :) Jag trivs. Vi får ordnat för oss ikväll. Restaurang bestämms och bord beställs. Vi behöver bara ta oss dig och sätta oss och äta tillsammans med trevligt sällskap. Är det så att det är sthlmare man ska dejta? ;) Jag blir sur på en viss annan. Men men. Jag väntar inte.

Jag har inhandlat en klänning till bröllopet. Jag kommer vara den snyggaste gästen. Hittade en glansig plomminfärgad klänning på mango. Knäkort och axelbandslös eller om man vill ha så kan man ha tunna axelband. den är perfekt. Den första jag hittade vart perfekt. Det är så svårt att hitta klänningar som inte är i bomull nu.

Har även syndat och köpt en klänning till mig själv. Som jag ska ha ikväll. Typiskt din stil sa Ullis.

Min älskade mamma!


Jag har lovat min mamma att skicka sms varje dag när jag är i Sthlm.
Min mamma är väldigt orolig av sig.
Jag har världens finaste mamma!

RSS 2.0