Sur

Förresten så är jag lite sur. Eller jag vart sur häromdagen. Nu tänker jag inte försöka mer. Jag tröttnar! Ibland får man höra dem mest dåliga bortförklaringarna som finns.

På tal om

På tal om kärlek......

Jag har fasen sett en galet bra film ikväll Twilight. Shit jag har blivit tonåring igen. :D

Sen såg jag och syrran ytterligare en......pojken i randig pyjamas. Gud vilken bra men hemsk film. Den slutade inte som man trodde att den skulle sluta.

Kärlek

http://vulturesdescend.blogg.se/

Min syster har fan rätt. Kärlek är aldrig enkelt.

Thåström - FanFanFan

Fast jag inte sett dig på så länge
Tänker jag på dig ibland
Det var nånting som fastnat på mig
nåt som aldrig helt försvann
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Fick jag spela om partiet
Fick jag chansen en gång till
Fick jag vrida tillbaks tiden om dom gav mig en ny giv
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du

Alla klockor, körer
Alla himlens orglar skulle varit för oss
Alla trummor och trumpeter
Alla sagor, alla under
Allt på en och samma gång
Fanfanfan det skulle varit du

Fast det var så kort romans
var det nåt jag borde ha förstått
Såna chanser kommer en gång bara
Aldrig att dom kommer två
Fanfanfan det skulle varit du
Fanfanfan det skulle varit du


I like..

"I like my money right where I can see it.....Hanging in my closet"

Nyår..

Jag önskar alla mina vänner ett gott nytt år och hoppas ni får ett bra nyår.

Själv bojkottar jag och syster nyår ikväll och tittar på film, äter köpmat, chips, dip och morötter. Men om någon ensam vill ha sällskap så finns vi. :)

Min syster...

Shit vad jäkla bra min syster är. Jag har fått ytterligare två små tavlor av henne. Hon är bara den bästa. Jag vet nu inte hur jag ska förvalta dessa på bästa sätt. Är det bästa sättet en tavellist eller borde jag rama in dessa? Jag vill inte riktigt rama in dem heller för jag tror att ramen tar för mycket från tavlorna och en ram utan "ram" tror jag blir och se för "B" ut. Måste nog köra på list men frågan är då en enda lång list eller några små i olika höjd. Jag ska sätta dessa ovanför min säng tänkte jag. Jag får nog fundera på det lite till och sen ta en bild när jag är färdig. :)

Mållös

Det är inte ofta som jag blir mållös men det finns en sak som gjort mig det. Ibland undrar jag verkligen hur folk tänker.

Länge sen..

Nu var det länge sen jag skrev. Det har hänt så himla mkt och jag har gjort massor med saker så det har inte funnits tid att skriva något helt enkelt. Några axplock från det som hänt:

- Besök hos mormor
- Resa fram och tillbaka från Linköping
- Jobb
- Besök hos moster

Juldagen...

Juldagen började otaggat och jag vart ännu mer otaggad när det vart stress och krångel med skjuts till Gränges. Men väl på plats och när sminket åkt på på förfesten så började humöret vända och det vart en riktigt bra kväll.
Hela gamla gänget samlat på samma ställe. Minns inte när det hände sist.

Syrran och jag var lite tokiga när vi kom hem. Hon satt tydligen kvar lite extra länge i bilen när vi kom hem för att hon skrattade så mycket att hon inte kunde gå ur den. Vi tog lite roliga bilder här hemma när vi satt och drack Oboy. :)

En bra kväll!


Årets första tur...



För mig var skidåkningen ett träningspass. För bror var skidåkningen en tur med lite frisk luft. :D

Men vet ni att jag tycker det är rätt kul ändå och åka skidor. :)

Ris ala Malta

Vet ni att jag ser snart ut som ris ala malta. Jag äter det hela tiden känns det som. Men gött är det. :) Ska snart iväg och träna bort lite av energin jag får av den. :D

Igår var det julafton...

Ja så idag var det över. Julen! Fast vi har en liten minijulafton kvar och fira med far. Det blir på söndagkväll. Det ska bli mysigt så nu hoppas jag inte att det kommer in ett snöoväder när vi ska åka på söndag.
Jag har fått massor med bra paket. Jag är nöjd. :) Jag fick bland annat denna fina tavla som syster gjort:



Så nu tänkte jag att jag ska köpa en lång tavellist och ha ovanför sängen där bland annat denna tjusiga tavla ska stå. :)


Skelettet är uppdaterat



Vi har varje år ett skelett istället för stjärna i toppen på vår gran.
Detta år är skelettet uppdaterat!
Vi hade galet roligt då vi klätt årets gran och detta vart en del resultatet. :)

En smarting..



Vår hund är en smart liten rackare. Han vet gott och väl att han inte få äta kattmaten när det är katter på besök. Kattmaten står i badrummet. Han är på väg in dit och vi vet ju såklart att han går in där av en orsak så mor säger direkt "Nej, Ruben". Han lägger sig då på mattan och låtsas sova. Och sen direkt när vi glömt att han ligger där så snällt så går han och äter kattmat. Den lilla rackaren. Han kunde inte smyga denna gång då det var katthårdingar och han avslöjades.

Tankar...

Jag kan ibland känna saknad när jag får tid och tänka som tex nu när man är ledig. Det finns inget bra med och vara ledig förutom sovmorgon. ;)

Älska träning

Det är så himla kul och träna på det gamla gymmet och använda sig av dem gamla redskapen. För när jag använder mig av dem så har jag ett mått på hur jag har utvecklats denna lilla tid i Västerås och jag kan säga att jag är förvånad. Jag är mycket mycket starkare nu. :) Det blir mycket roligare och träna när man ser att man har utvecklats. :)

Oj nej nu lär jag ju fara in till stan igen. Ett jäkla farande.


Vackert..



Denna vackra bild var det första jag såg då jag klev utanför dörren idag när jag skulle ta en promenad med Ruben. Det slog mig då återigen hur jäkla vackert Dalarna är. Jag njöt av min promenad.


Chock

Dagens chockfråga: "När blir ni för stora för morgonpaket?"

Det blir man aldrig för stor för. "Men du fyller ju 25 år snart". Vad spelar det för roll? :P

Vi har en tradition vad gäller morgonpaket på julafton. Det som skall finnas vid sängen/madrassen när man vaknar är ett paket (som alltid är en tidning), en chokladtomte och en clementin. Skulle något av det inte finnas där när man vaknar så är det inte julafton. :)

Mina vänner...



Mina vänner är bara dem bästa.
Idag fick jag en gullig liten present av Emma. Fick en liten påse med små biskvier  som hon bakat och så hade hon satt fast en liten julgranskula runt påsen. Jag vart jätteglad. Och mums vad goda dem var. Mina kollegor var avundsjuka. :)
Vad har jag gjort för att förtjäna mina vänner? :) Tur att ni finns!


Gymmet...

Idag var jag på besök på mitt gamla gym Må Bättre i Ludvika. Det har hänt massor sen jag var där sist. Dem har en helt ny och fin maskinpark. Men jag är inte så mycket för maskiner utan kör helst med fria vikter. Jag tyckte dock att det vart lite trångt i rummet längst ner där dem tryckt in en del som förut stod i den nya maskinparken. Men det fick gå an och jag gjorde ett galet bra pass för ben och mage idag. Jag kommer nog ha lite träningsvärk imorgon. Inte var jag bortglömd heller. :) 

Ris...

En gröt, två grötar eller flera grötter?

Hahah detta roade mig och mamma ett tag. Jag ska köpa ingredienser till Ris ala malta. :)

Anka...

Tittade på Anna Anka hos Ullis idag. Hon sa då att alla brunetter var fula. Det fanns ingen fin brunett. När dem vart bruna så såg dem bara smutsiga ut. Blondiner såg ju fräscha ut. Brunetter ser ut som ett sprängt rövhål enligt henne. Blondiner är exotiska. Det var bland det dummaste jag hört. Det är ju brunetter som är mer exotiska. Hon är rätt rolig Anna Anka.

Läsare

Hahah jag drömde rätt så roligt inatt. Jag drömde om bloggen. Jag drömde att jag gick från mina 12 troende läsare till 277 000. Hahhaa jag undrar vad jag fick det ifrån. Men det verkar som att det har tillkommit en del läsare vissa dagar. Det är roligt. :)

Hos Ulle bulle

Sitter i Ulle bulles kök. Hon gör julgodis och jag tittar på. :D Sitter övergödd på en stol i hennes kök. Ajaj, ont i baken får man av hennes stolar.

Idag har jag och Ullis sprungit en hel del i affärer. Tror att jag har fått klart dem flesta juklapparna. Malin och Emil är iallafall helt klara. Skönt.

Utan ord...

Syrrans kommentar: "Är det en människa eller en apa?"

Ett raggningstips till alla herrar där ute från min bror: "Imorgon är det fjärde advent. Vill du tända min stake"


Min bror...



Min 16-åriga bror: "Jag börjar störa mig på dagens ungdomar" "Man bara skäms när man ser dem"

Han syftar på dagens ungdomar som är av manligt kön. Dem som har håret som spretar åt alla håll, använder sig av brun utan sol, sminkar sig och har tofsar utanpå byxorna.

Jag älskar min bror. Han slänger alltid med roliga kommentarer. :)

Idag är ingen vanlig dag...



....för det är min bästa väns födelsedag!


Fredagskvällen

Igår efter jobbet hann jag med en jäkla massor. Ikea, handling av mat och alkohol, städning, matlagning, besök, vin drickande, glögg drickande och Sunes jul.

Tack för trevligt besök.

Sömn..

Vaknade till tjugo över elva. Tittade på mobilen och konstaterade att jag lär ju fasen gå upp nu. Jag gick upp ur sängen tog ett varv i lägenheten och insåg vad jag hade och göra innan jag far till Ludvika. Jag gick tillbaka till sängen igen och lade mig. Måste ladda upp.


Röda ögon...

Idag frågade min kollega mig om jag var trött. Hon tyckte att mina ögon var så röda. Detta var klockan nio i förmiddags, då hade jag varit uppe i tre timmar och borde inte ha röda ögon. Men jag kan säga att jag är galet trött. Min kropp är helt matt. Var länge sen jag längtade tills jag fick gå och sova. Det gör jag ikväll.

Träningen idag gick ungefär som igår. Känner mig klen. Inte bra inte bra. Men nu har jag skaffat ett travelpass så jag kan träna på Må Bättre nu när jag är i Ludvika i två veckor. Åker på lördag sen åker jag inte hem förens efter nyår som det ser ut nu. Stackars mama. ;) Jag kommer att jobba på kontoret i Ludvika dels på måndag och sen i mellandagarna.

Suck...

Skrev nyss ett inlägg. Men såklart så vart det något galet så det försvann.

För att summera det inlägget kort så var jag klen idag då jag tränade. Inte alls roligt. Men jag kommer nog ha lite träningsvärk i biceps trots allt.

Jag var även på möte ang god man/förvaltare. Så får se när jag får mig något uppdrag. Kan bli en hel del att stå i när det gäller god man/förvaltare. Men jag känner att jag gör lite nytta i samhället.

Nästa år...

Vet ni att jag tror att nästa år kommer bli ett riktigt bra år!

Gråhårig

Idag var jag gråhårig i botten när jag satt i frisörstolen. Alltid när jag är där får jag massor med galna färger i håret men det blir galet bra. Jag har haft en rosa blond förut och då har håret sett väldigt rosa ut när jag har suttit i stolen med medlet i. Idag var jag grå, riktigt grå. Men resultatet blir en tjusig blond ton. Är mer nöjd efter dagens frisörbesök än det jag var på innan jag åkte till Gbg.

Jädrar vad snö...

Det har kommit galet mkt snö här. Det snöar än. Det har snöat i ett dygn. Vad plogbilarna är vet jag inte. Det är lite intressant att stå och kika ut genom mitt fönster på gatan. För det är galet många bilar som har problem att komma härifrån. Jag har sett en man med skidor i händerna putta på en bil här utanför . Gåendes på väg till spåret med skidorna i högsta hugg fick han rycka in då en dam hade problem med att komma upp för backen.

Dagens agenda

Dags för en liten uppdatering. Här är det full rulle. Jag har inte ens hinna tänka på att jag ska vara ledig nästa vecka. Har en del på jobbet att göra innan jag kan känna att jag kan vara ledig.

Jag har idag hunnit med jobb vid skrivbordet, möten, julbord på lunchen, frisören, julklappshandling och glöggfika med 2009 års styrelsemedlemmar + kommande års styrelsemedlemmar i en av våra föreningar på jobbet. Jag glömde tillägga färdigställandet av mitt julbak igår.

Jag har hunnit med en jädra massa idag.

En rad om gårdagen...



Feelgoods julfest stod på gårdagens schema. Det var en bra julfest. Med julbord, roligt underhållande och en del alkohol. Två karlar från gymmet bjöd på små glas ren vodka med lime och is. Det smakade bittert. Det hela slutade med att jag och L smög iväg och jag tog såklart på mig fel jacka men efter lite smygande hittade jag min jacka i en storlek mindre. :D Konstigt att jag inte är så "bakis" idag. Det är nog vinet som brukar göra att jag tappar matlusten för idag har jag då haft det. :)


VSK - SAIK



Jag har idag varit på bandy.
Det var en bra match första halvlek sen vet jag inte vad som hände med VSK.
Jag hade satsat på att Jonas skulle göra två mål. Men det vart inget. :(
9-2 till SAIK vart resultatet.


Otur eller klant?

Igår kunde jag inte annat än skratta.

I onsdags när jag skulle låsa upp cykeln så fastnade jag med armbandet i cykeln så hänget på armbandet lossnade.
I torsdags när jag satt och åt lunch på jobbet så hade jag ett långt halsband med ett hänge. Jag fastnade då med hänget i bordet när jag skulle resa mig så hänget lossnade.
Igår när jag satt på jobbet och skulle dra igen en dragkedja på min lilla neccessär för penslar så drog jag väl såklart bort hänget.

Tre dagar i rad. Ska jag verkligen röra något med hänge idag?

Jag kan ju säga att jag har lite och laga. Halsbandet vill jag ha idag så nu lär jag sätta igång och ta fram tången.

Mos...

Jag känner mig som mos. Längtar efter att få börja göra mig iordning så att jag kommer igång lite. Jag har hunnit med och vila en hel del idag. Himla skönt och sen lite träning på eftermiddagen. Nu inväntar jag L.

Jag var rätt mosig när jag tränade men det blir lätt så när jag slappar en hel förmiddag. Men jag tyckte att jag var relativt stark ändå. Det var ben och mage som stod på dagens schema. Då jag har min "vanliga" träningsväska på jobbet så missade jag såklart och ha med mig ett lås men dem är så gulliga i receptionen att dem lånade ut ett till mig. Att ha väska med sig in i gymmet är inte tillåtet.

Det ska bli spännande idag och se vilka från gymmet som är med på julfesten som hålls på Pluto här i stan.

Jag kommer köra på den rockiga stilen idag. Kanske ska ta och ladda kameran så det blir lite bilder.


Idol...

Jag måste ju nämna något om Idol också. Då vinnaren ofta försvinner så tycker jag att det var bra att min favorit Calle kom tvåa. :) Jag har ju sagt förut att jag är lite kär i Calle. ;)
Erik gör dock vinnarlåten lite bättre än Calle.

Men jag måste tillägga en sak. Varför stod Eriks flickvän kvar så himla länge på scenen?

Full rulle...

Det är full rulle på mig ända fram tills jul. Det är mycket både privat och på jobbet. Men väldigt mycket roligt. :)

Igår var det jobb fram till fem sen vart det till och gå till SeSe som är en förening för oss under 35 på ABB. Det var bartömning. Jag och Y var kvar till sju sen gick vi till M och J och fick oss lite mat och kikade på Idol. En alldeles perfekt och lagom kväll. :) Väldigt trevligt var det.

I torsdags fick jag lite besök här hemma av E efter att jag bakat lussebullar. Det vart mat, prat och tv. :) Det är kul när ens mat blir uppskattad, det är då det är kul och laga.

Nöjd...

Vet ni förresten vad nöjd jag varit idag. Jag har för första gången på jag vet inte hur många år cyklat lagligt när det är mörkt ute. :) Jag var så duktig imorse och skruvade lite och satte i batterier i mina cykellysen. Så jag kände mig nöjd när jag både cyklade till och från jobbet. Så imorgon blir det cykel igen. :) Skönt att inte behöva kika över axeln när jag cyklar. Én bekant till mig fick 600 kr i böter för inte så länge sen då han cyklade utan lysen här i Västerås.

Öm och trött...

Jag är öm i armen. Jag skulle inte säga att jag har ont men öm är jag verkligen. Är otroligt trött. Om det beror på sprutan eller inte vet jag inte. Så ikväll blir en tidig kväll i säng.

Ibland önskar jag att jag hade vissa vänner närmre mig. Speciellt när jag vet att dem hade behövt mig. Jag är inte längre bort än ett telefonsamtal. :)

Önskan..

Idag talade jag med min far i telefon. Han frågade då vad jag önskade mig i julklapp och om jag önskade mig några köksgrejer. Nej, det gjorde jag inte sa jag då. Men nu har jag funderat och det gör jag ju visst. Jag slänger ihop en snabb önskelista till min far som jag vet läser min blogg. Kände mig lite stressad då jag talade med honom när vi var mitt uppe i rapportering. Men nu har jag hunnit fundera lite. :)

Önskan:

- Nya köksknivar
- Mixer (helst en rosa. ;))
- Ett vitt kakfat på fot
- En knivslip (lätthanterlig)
- En vit tvättkorg
- Filmer. Ex. pojken på andra sidan stängslet (tror den heter så), Astrid Lindgren-filmer, Serien Skins.
- Träningskläder
- Någon form av presentkort går alltid hem. :)
- En ny DKNY parfym. Genomskinlig hög flaska.
- Någon bra bok

En del förslag iallafall. :) Mamma sa häromdagen att hon tycker det är lätt och köpa till mig för att jag är tydlig med vad jag önskar mig .:)

Skyddad...

Nu är jag skyddad mot svin. Vilket önsketänkande. Jag är iallafall skyddad mot svininfluensan till viss del. Jag kanske får den men den blir lindrigare. Armen har börjat ömma nu på kvällen. Får se hur det känns imorgon när jag vaknar. Alla har fått olika typer av biverkningar men min kära vän C måste fått bland det värsta jag hört om. Hennes kropp försökte spy men det kom inget för hon var tom i magen och så svimmade hon. Så här hade hon mellan klockan sju på morgonen och tre på eftermiddagen dagen efter hon tagit sprutan. Tur att det går över relativt fort iallafall. Som det känns nu så tror jag bara på en ond arm. :P

Svinis...

Jag har bestämt mig. Efter samtal med mor så har jag bestämt mig för att ta svinis imorgon. Hoppas jag inte blir sjuk för det har jag inte tid med.

På onsdag ska jag på en föreläsning som facket anordnar efter jobbet. Den har namnet "Vart är du på väg". Det är en föreläsare som tar upp ämnet om vart man är på väg i livet och karriären och om det är dit man vill eller tänkt gå. Ska bli spännande iallafall. Den håller på mellan halv sex och halv åtta. Och den vill jag inte missa.

Jag har förresten lärt mig massor på jobbet idag. :)

Fundrar...

Funderar på att kanske engagera sig ytterligare lite. Styrelsemedlem i en av ABBs klubbar. Funderar lite till. Undrar dock vem som har nominerat mig då dem inte haft mitt namn inann. Jag har varit på en afterwork med dem men jag skrev aldrig upp mitt namn någonstans. Så någon måste tipsat om mig. :) Undrar vem...

Aj aj...

Idag har jag ett sånt där tryck i bröstet igen. Det kom på eftermiddagen. Undrar vad det är för något. Lite läskigt tycker jag iallafall att det är. :( Det är samma känsla som sist när jag vaknade och hade ont i bröstet. Bara att den här gången så har det smugit sig på istället för jättesmärtan direkt innan det lade sig och vart så här.

Mini-julafton.

Jag försöker och dra ihop en mini-julafton med mina syskon och min far. Det blir lite pyssel då alla ska vara lediga samtidigt. Men stad är bestämt och det blir Linköping. Nu är det bara ett datum som fattas. :)

Hemläxa...

Den är helgen har jag en hemläxa med mig från jobbet. Detta är min läxa:

- Sätta upp resultat och arbetsmål

- Sätta upp beteendemål

-Sätta upp utvecklingsmål

- Sätta upp professionella ambitioner

Detta är inte det allra lättaste vill jag säga. Men jag har lyckats identifiera några mål i varje kategori. Jag anser att mina mål är uppnåbara och konkreta.

Man får läxor på jobbet när man inte hinner göra det på arbetstid.


Muse - Resistance



Ett tips från en god god vän. Han har fortfarande bra musiksmak. :)

Binda sig?

Vet ni vad...... att jag saknar verkligen ett djur i mitt hem. Jag funderar faktiskt lite allvarligt på att skaffa mig en katt. Men så fort jag tänker på det så blir jag och tänka på allt negativt, för det är trots allt en del jobb med en katt även fast dem är väldigt självständiga. Man binder ju upp sig också även om jag kan ta med katten när jag åker någonstans och den får säkert bo hos mamma om jag ska vara borta en längre tid.
Helst skulle jag vilja ha en hund men det fungerar inte när jag är själv och har det här jobbet som jag har. Jag vill att min hund ska ha ett bra liv och mkt sällskap.

Jag känner lite rädsla för vissa saker som jag känner binder mig för mycket till samma ställe som tex djur och bostadsrätt. Undrar hur det kommer sig? Har jag blivit rotlös?

Dagen efter..

När jag druckit så blir jag inte så bakis. Men jag blir och må lite illa dagen efter. Jag har svårt för att äta fram tills dess att klockan är ca sex. Igår vart det inte så mycke eller så sent så jag borde kunna äta tidigare. Det var en himla trevlig hemmakväll. Vi kom aldrig ut på krogen. Annat blir det nästa lördag då jag och L ska på gymmets julfest. :)

Jag ska nog baka lite lussebullar idag. :)

Helgfrukost



Helgfrukost i sängen framför tvn. Då kan man verkligen njuta av frukosten. Notera tre små chokladbitar bredvid clementinen. Jag har lyckats glömma bort två luckor i min chokladkalender så idag fick jag lyxa till det med tre bitar. :)

Detta är uppladdningen inför dagen som består av shopping, träning och fest. :)

Missar...

Vet ni..... att jag tror jag hållit i för länge. Alldeles för länge att jag kanske missat/ar något bra. Jag får lov och skylla mig själv. Jag har inte direkt skött allt på det bästa viset. Så nu är jag lite sur på mig själv. Men jag kan inte göra något åt det nu utan får blicka framåt.


Ta eller inte ta..

På tisdag blir vi erbjudna att ta vaccinet mot svininfluensan på betald arbetstid på företagshälsan. Dem talar om att kulmen är nådd och att det börjar vända nu. Så min fråga är:

Ska jag ta sprutan eller inte?

Jag tvekar...

...

Vi kan bära en kort kjol men vi vet vad vi pratar om....

Natten...

Jag undrar vad jag höll på med inatt? Jag vaknade och fick för mig att alarmet hade ringt. Sätter på tvn i sovrummet som vanligt när jag vaknar. Vaknar till lite under tiden jag tittar på tvn och undrar vad sjutton det är jag tittar på. Vad är klockan egentligen tänkte jag då. Tar upp mobilen och slår på skärmen. Halv tre visar klockan men som jag vet så kan klockan halka efter lite när man slår på skärmen så jag väntar ett kort tag och tittar och blinkar säkert 100 gånger men den ändras inte. Jag har alltså satt på tvn mitt i natten.

Trött man blir på sig själv ibland.

Precis som när jag tog ner tandkrämen istället för nagellacksborttagningen från badrumshyllan.

Precis som när jag öppnar mikron istället för kylskåpet.

Jag kan nog hålla på i en evighet.

Arg...

Haha oj jag har visst haft samma rubrik förut.

Jag har varit arg i förmiddags. Riktigt arg. Efter lite lunchspinning och underbara kollegor så gick det över. :)

Skratt till tårar...

Idag har jag skrattat så jag har börjat gråta två gånger på jobbet. En bra dag på jobbet trots lite krångel. :) Kan bara återigen konstatera att mina kollegor är bäst. :) Chokladhuvud och att använda lemmen först var det som gjorde att jag orsakade skrattsalvor. :D

Bokslutsvecka

Nu är det bokslut igen. Med bokslut menas mycket jobb och att jag i princip inte orkar tala med någon. Men det finns ett par jag skulle vilja tala med men dem verkar inte vilja tala med mig.

Ett par steg närmre




Jag är ett steg närmre skid/snowboard/pulkaåkning. Jag har inhandlat ett underställ. :) Det där Helly Hansen som Stadium har med i reklamen för 399. Väldigt skönt och rätt tjusigt med en rosa tröja. :) Så nu vill vi ha snö.

RSS 2.0