Bokslutsvecka

Den här veckan startar bokslutet. Förberedelser har startat lite idag då jag fick lite konsultkostnader och bita i. Imorgon drar dock bokslutet igång. En vecka då man inte kan planera in någonting. Tar med träningskläder varje dag dock. Idag har jag hunnit med träning. Ben/bröst/axlar. Var stark och ökade på bröst. Jäklar vad jag var trött efter jag sned bänk. Imorgon ska jag vara lite duktig och gå och träna på lunchen. Hänger med kollegorna på ett functional movespass. Det kommer nog att bli kanon och jag kommer vara pigg på eftermiddagen. Så då kan jag sitta kvar länge på kvällen istället och inte behöva känna mig stressad. För jag vill inte träna allt för sent då jag blir rätt pigg och sen har man en del att pyssla med när man kommer hem.

Wiihhooo, nästa lön kommer att innehålla en gratifikation. Kommer bli nice och få den lönespecen. :D

Nytt blir det...



Jag har beställt denna grupp. Kommer bli kanon nice i mitt kök.  Om en vecka anläder den.


Snäll Johanna

Igår var jag snäll. När jag skulle ta bilen till MrK för att det ösregnade så stannade jag till vid den lilla Ica som ligger här. När jag går ur bilen och halvspringer till dörren så går det två tjejer under ett paraflax som säger ursäkta så jag vänder mig om och undrar om dem talar med mig. Det gjorde dem. Dem frågade då om jag skulle handla länge. Jag tänkte, va vad är det för dum fråga. Eh, nej jag ska bara handla lite godis klämde jag fram som svar. Sen frågade dem om jag skulle åka ner på stan och det skulle jag ju. Jag skulle till Vasagatan. Dem frågade om dem fick åka med mig. Jag tvekade lite men va fan jag hade ju velat ha skjuts om jag var i deras ålder. Så jag sa att dem kunde åka med. Dem vart super glada och tacksamma. Den ena tjejen hade precis fyllt 18 och det var hennes första gång på krogen. Så det var lite afterwork först och sen krogdags för damerna. Dem hade det lite jobbigt för om dem skulle gå så hade dem bara ett paraply och ena tjejen ville skydda sminket och den andra håret. Hahah!

Trökiga dagar....

Jag har haft några trökiga dagar på jobbet nu vill jag lova. I princip nada to do. Inte alls nå skoj. Så både i torsdags och igår gick jag tidigare från jobbet. I torsdags för att fixa till mitt hemska hår. 2000 kr fattigare kom jag hem med snyggt hår och nytt schampo och balsam. Hon tog bort allt fläckigt och randigt i mitt huvud så nu är jag tjusig. Så Color i Västerås rekommenderar jag. I priset ingår en gratis klippning av luggen mellan mina tider och det är ju kanon då luggen alltid växer som ogräs.

Igår gick jag lite tidigare från jobbet så jag hann med och köpa en ny sporttopp innan jag skulle träna. Jag hade en tid och passa då jag körde rygg/biceps/triceps plus core. Så coren fick jag inte missa. Jag köpte en väldigt rosa topp så jag syntes väl i gymmet med min rosa topp och mina rosa skor. Hahah. Jag gick även till Intersport och spanade på byxor. Jag hittade ett par snygga men nu när jag går omkring i dem här hemma så vet jag inte om jag gillar dem. Materialet är lite äckligt och ha på sig så dem kommer nog åka tillbaka. Testa ett par Freddy på Budo Fitness som jag tror jag köpter istället. Lite tjockare och en bomullsblandning men betydligt skönare än dessa. Vill inte gå omkring och känna att det är obehagligt även om jag säkerligen inte tänker på det när jag tränar. Träningen igår gick grymt bra. Nu har jag ökat på alla muskelgrupper. :)

Farbror Vattenmelon....hahahha


Stark...

Jag gick till gymmet idag med mitt inflammerade ben. Stark var jag ändå. 120 kg i benpressen. Jag är nöjd. :) Det är dags att öka i dem andra övningarna också och jag är på gång. Jag ökade lite axlar och bröst också. Den enda benövning jag körde idag var benpressen. Jag vill inte köra för hårt med benen så länge jag har ont. Kollegorna tyckte jag skulle köpa mig Zoon. Jag ska nog ta och göra det och se om det blir bättre om jag smörjer lite. Det får bli morgondagens mission efter jag suttit ett par timmar hos frisören. Imorgon får kroppen vila från träning även om jag gärna hade kört lite kondis. Jag vart tillfrågad idag om jag inte ville springa blodomloppet här i Västerås imorgon. Jag hade gärna gjort det om det inte vore för mitt dumma dumma ben. Jag skulle verkligen vilja springa det loppet. Jag sprang det i Borlänge och jag skulle vilja se om jag förbättrat min tid nu. Man tar ju alltid i lite extra när det är ett lopp.


Shell kan man lita på...

Jag har åkt omkring med en trasig halvljus på bilen. När jag väl tar bilen och åker till OKQ8 och ber om hjälp och fixa mitt lyse så säger karln bakom disken att sånt gör minsann inte han. Något kan gå sönder och det vill han inte stå för plus att han minsann var ensam i butiken. Jag säger då högt och tydligt att då åker jag till en annan mack som kan hjälpa mig. Lite halvsur åker jag därifrån och funderar på vart sjutton jag ska åka nu till för mack. Jag kommer på att Shell var ju kanon när en vilsen Johanna kom dit för att pumpa cykeln så jag börjar styra bilen mot Shell. När jag kommer in står en ung tjej där och jag tänker nehej inte lär jag få mitt lyse fixat här. Men jag går trots mina fördomar fram och frågar om hjälp. Hon är ensam i butiken men om jag väntar ett kort tag så kommer hennes kollega ut från middagen och han kan hjälpa mig. Det vart värt dem två minuter jag väntade för sen fick jag utmärkt hjälp med att fixa lyset plus att han kollade min olja. :) Så Shell Rocklunda kommer definitivt att få se mig igen. :)

Oförskämt

Jag är oförskämt pigg. Det är trött-tisdag och jag är pigg. Vad har hänt? Är det det här som händer efter man har haft semester? Trodde jag skulle vara död när jag kom tillbaka till jobbet men det var jag inte. :) Jag har jobbat längre dagar än jag behövt plus varit pigg och stark på träningen både igår och idag.

Imorgon blir det en flytt igen. Denna gång är det bara våra skrivbord på jobbet som flyttas. Eller dem står kvar och vi personalen byter platser. Jag kommer att få sitta längre ner i korridoren men ändå nära dem jag sitter vid idag. Det är bra. :) Jag har väldigt bra kollegor! Dem tar väl hand om mig i min nya stad.

Ur en scen på femman: "Jag har hållit i en mänsklig batong utan att kolla på den. För hade jag gjort det hade jag nog gått hem". Hahahha!

Ännu....



Denna låt gick varm tiden innan Kina och i Kina. Många tårar har runnit till denna låt då jag hade det jobbigt. Just då hade jag lite hopp men det släcktes när jag kom hem. Jag hörde den här låten idag på Ipoden då jag hade lugna låtar som rullade efter mitt träningspass. Det ger flashbacks men idag ser jag tillbaka på dem och inser att jag behövde den där perioden.

Aj aj...

Kände redan igår innan träningen på jobbet att jag hade ont på sidan längre ner på smalbenet. Men vid uppvärmning märktes inte detta av då jag joggade i sju minuter. Sedan körde inte jag några ben igår och endast styrka så det gick finemang. Idag däremot stog löpning på schemat. Löpning i 20 min med 5 min uppvärmning och 5 minuter nedvarvning. Idag kände jag av benet. Aj aj, inte skönt. Var lite extra rödflammig där jag har ont. Jag ska nog ta det lugnt med mitt ben ett tag. Jag får köra lite cykling nu istället ett tag tills jag känner att benet är ok. Imorgon står dock styrka ben/bröst/axlar på schemat. Jag borde klara av det. Jag får känna efter imorgon och vara försiktig.

Fy fan........

Fy fan vad mycket skatt man betalar. Över 10 000 i skatt denna månad!!! Not nice!

Gymmet

Jag fick en chock idag när jag entrade gymmet. Vart kom allt folk ifrån helt plötsligt? Folket verkar ha semesterångest. Skönt att jag fick lite tid och träna in mig på Feelgood innan alla kom tillbaka från semestern. Det finns inget värre än att börja på ett nytt gym och inte veta vart något är eller hur tunga viktmagasinen är i exempelvis cabelcrossen.
Idag stod rygg/biceps/triceps på schemat. Det gick väldigt bra måste jag säga för att ha varit första arbetsdagen efter semestern. Jag satsade tungt på koncentrerad bicepscurl idag, men såklart så lyckades jag väl sträcka mig i sidan när jag körde högersidan. Jag var lite social idag på gymmet. Jag talade pyttelite med åtminstone 4st. Jag går alltid in i mig själv när jag tränar och alla andra som vill tala stör bara min koncentration och därmed även styrka. Efter ett träningspass ser jag hemsk ut. Hela mascaran sitter både ovanför och under ögat. Då tar man i så man gör snygga grimaser för att den ska hamna både över och under. :D

Imorgon står löpning på schemat!


Hemma...



Nu är jag hemma efter en och en halv vecka på resande fot. Jag har på den tiden hunnit med Kalmar, Göteborg, Karlstad, Filipstad, Borlänge och Ludvika. Det vart en riktig trip. Jag har blivit bortskämd och trivts otroligt bra hos alla jag hunnit hälsa på. Egentligen hade jag velat ha lite längre semester så jag hann med några till men det var två veckor som hanns med denna sommar. Arbetsmyra som man är. Det blir bra med en veckas mjukstart på jobbet innan bokslutet sätter igång. Jag antar att jag har en hel drös med mail och titta igenom på förmiddagen imorgon.

Tack alla för er gästvänlighet och för att ni skämt bort mig. :)

Oroligheter...

Jag sov oroligt. Jag drömmer drömmar om hur jag vill att det ska vara. Men jag vet att det inte blir så. Tänkt vad drömmar kan påverka sömnen. Jag drömmer ofta och dem är jämt konstiga. Jag kan tydligt se bitar som hänt under dagen återkomma på något vis i drömmen men oftast stört tilltvistade. Jag är inte heller van vid att ha en hund i min säng. Det kändes som att det kröp fästingar på mig hela natten. Jag hatar verkligen fästingar. Dem är inte nice!

Denna dag började ju väldigt bra. Slog huvudet i galgar som hängde på en stång när jag skulle värma mitt tevatten i micron. Stången trillade ner i huvudet och jag spillde såklart ut vatten. När vattnet väl var varmt och jag skulle hämta en stol och sitta på så slog jag väl såklart i lilltån i stolsbenet. Otur i allt annat men tur i spel. Jag och syrran har spelat ett antal partier yatzy nu på förmiddagen och jag vann alla utom två. Tur att något gick bra så jag törs köra hem till Västerås idag. :D

Lättar upp tankar

Vet inte om jag kanske gjort något dumt? Men det är så det är. Inget att göra åt. Det kanske inte funkar så här. Orkar inte bry mig mer, men ändå så gör jag det. Jag tänker alldeles för mkt. Jag tror att detta med och tänka för mycket är ett kvinnligt drag. Varför inte bara stänga av ibland?

Min bror lyckas lätta upp tankar. Idag har han tänkt att försöka packa ner sin cykel i en trunk. Han skulle ta bort hjulen och se om den gick och packa ner. Det han dock inte tänkt på var att väskan skulle bli oljig så han lämnade tanken. :)

Vet inte vad det tagit åt folk här i Dalarna. Dem kör bil helt galet och verkar slå upp tält lite var som helst. Dem slår upp tält på den minsta lilla gräsplätt jag skådat mellan körbanan och sjön. Dem har ju iallafall närhet till fiske. :D

Min sis!



Min Sis är den bästa!
Hon är grym på alla dess sätt. Idag har jag läst ett grymt inlägg av henne på hennes blogg.
http://vulturesdescend.blogg.se/
Malin är en grym skribent!

På promenad


Jag och Ullis tog idag en kort promenad med lilla Dennis. På denna promenad hann vi med att gå mitt i mopedkrysset och se en DILF. :) Mopedkrysset gick till som så att man hade en tipspromenad fast istället för att gå/springa mellan frågorna så åkte man på en veteranmoped. Mopederna lät förjäkligt och luktade inte gott. Både jag, Ullis och Dennis luktade nog tvåtaktare när vi kom tillbaka från promenaden. Kanske inte undra på att DILF:en inte kom fram och ville klappa på Dennis. ;) Försökte få upp en bild på Dennis men den vill inte komma upp. Så här har ni oss galningar istället. :) En gammal bild från i julas.

Hemma hos Hebert

Inatt har jag sovit hos Ullis. Jag har inte sovit så bra. Vridit och vänt mig massor. Sovit allmänt oroligt. Drömt om diverse karlfolk. Jag var inte snäll mot dem. Jag utnyttjade dem trots att jag visste att dem hade känslor. Jag var kall och elak. Jag bodde i en stuga och det fanns inte någon toa så jag och en av mina vänner tog våra pottor och gick och satte oss på någons uppfart. Vi fick skäll. Det var en tant och en gubbe som satt och åt när vi gjorde våra behov på deras uppfart. Tanten sa åt gubben att inte skälla på oss. Då sa gubben: Dagens tjejer behöver skäll. Dem är så starka att dem kan bita ifrån. Detta var bra sagt av denna gubbe. Det enda som var vettigt i min dröm. :)

Min mobil är dum!


Min mobil är dum!
Den tar inte emot alla sms som skickas till den.
Så jag är inte otrevlig utan det är min mobil. :)

Turistbyrån

Turistbyrån är en väldigt underskattad butik. Dem säljer en hel del fina saker. Turistbyrån i Ludvika har just nu 50% på ungefär allting. Där kan man göra kap. Jag har shoppat åt mig själv och åt andra. Tre påsar kom jag därifrån med. Tre påsar med tjusiga saker. Så jag tycker att ni ska gå in på en turistbyrå nära er och se vad dem har för spännande och erbjuda. :)

Not fair


Min gamla...

Inatt har jag sovit i min gamla säng som syster har nu. Jädrar vad den är skön. Den sover man bra i. :) Jag får flytta runt lite mellan sängar här hos mor så inatt får jag sova på Ks plats i dubbelsängen då han är bortrest. Såvida inte jag ska sova hos den bästaste Ullis i Borlänge. Försökte ringa damen men hon är busy på jobbet.

Vet ni......att det är dyrt att ha semester. Tur att jag bara har två veckor. :P

Djävulen på axeln....

Jag har för tillfället en djävul på den högra axeln som är starkare än ängeln på den vänstra. Den djävul påverkar mig på ett negativt sätt. Jag den starke har börjat nedvärdera mig själv. Jag bryter ner mitt självförtroende bit för bit. Jag tror jag delvis vet vad detta beror på. Jag känner mig inte helt enkelt tillräckligt bra i alla bitar i mitt liv.
Ibland blir man förtjust och trivs med någon utan att den känner samma sak tillbaka. Detta kan ge mig en känsla av att jag inte duger som jag är. Även fast jag innerst inne vet att jag är jävligt bra.

Jag har sett något. Drar egna slutsatser och blir svartsjuk. Jag har inte rätt att vara svartsjuk men jag blir det ändå utan att jag kan rå för det. Jag blir det när jag gillar dig. Jag har egentligen erfarenhet av att mina egna slutsatser alltid eller oftast är fel och blir motbevisade. Men så länge dem inte är motbevisade så tror jag på dem och dem är alltid negativa.

Världen är aldrig rättvis och är aldrig fullständigt på min sida!

Propptjock

Karlstad - Filipstad - Ludvika

Johanna är nu på plats i Ludvika. Där ligger hon som en strandad val i sin mors soffa efter att ha intagit en allt för stor mängd stuvade makaroner och falukorv. Det blir till och spendera några dagar här innan jag far vidare och åker hem för att börja jobba igen. Två veckors semester går otroligt fort.

Att älska som en....




Jenna Jameson - Att älska som en porrstjärna

Denna bok är jag snart halvvägs in i. Jag rekommenderar denna starkt!
Jag var fast från första sidan.

Semester...

Jag har semester! Det är galet skönt. Arbetsmyra som man är så har jag två veckor denna sommar. Två veckor "riktig" semester. Jag befinner mig nu halvvägs på min semestertripp. Jag är för tillfället i Karlstad. Har det nice hos mina kusiner. Kusinerna jobbar men jag reder mig själv mestadels. Kusins sambo är hemma och har semester så han lyxar till det för mig med att laga mat åt mig. :) Jag har hunnit med Kalmar och Göteborg på min lilla tripp och har även där blivit bortskämd hos mina vänner. Nästa pitstop är Filipstad en snabbis och sedan Ludvika/Borlänge.

Man saknar inte någon som man inte tycker om!

Energitjuvar

Läser och grunnar. Gamla inlägg är både roliga och vissa väldigt jobbiga. Jag har fortfarande vissa tankar kvar, som att man ska låta vissa vänner gå. Vissa vänner kan jag inte släppa och vill inte heller göra det även om dessa kanske gör mer skada än nytta. Det brukar ofta sägas att man ska rensa ut såna vänner som tar mer energi än vad dem ger. När sådant sägs så brukar jag tänka igenom mina vänner en efter en och fundera på ge och ta. Alltid har man någon som tar mer än vad den ger.

Hur är du som vän? Tar du mer än du ger? Fundera på det!

Ett halvår

Ett halvår sen var det jag skrev ett inlägg såg jag nu. :) Känns som att det var mycket längre sen!


Testing

Nu var det himla länge sen jag bloggade. Funderar på att testa detta igen. Jag har hört att vissa saknar min blogg. I slutet av min förra period av bloggande kände jag mig ganska utlämnad. Jag tror att utlämnad är det rätta ordet. Jag kände att jag skrev så mkt att ingen behövde fråga mig hur det var och vad jag gjort för dem visste redan det genom att läsa min blogg. Minns inte när jag skrev mitt sista inlägg men det var väldigt länge sen. Måste vara ett år iallafall. Jag har en och två anhängare som hänger kvar och kikar in ibland. Får se om det ökar lite om jag börjar på och skriva lite igen. :)

RSS 2.0