Mitt kära jobb....

Mitt jobb är ju bara för bra. Mina kollegor är underbara. Idag fick vi dem "närmsta" en varsin chokladkalender av en av mina kollegor att ha på jobbet. Är dem inte bara bäst? :)

Dem är så roliga och kallar mig olika saker. Förut har jag ju blivit kallad lucia när jag haft lockar på jobbet. Idag hade jag på mig en söt klänning och vart då kallad för Madicken. Dem tyckte jag var söt. :) Dem är så gulliga och delar ofta ut komplimanger.

Mina kollegor får mig att trivas otroligt bra på mitt jobb! Dem är bäst!


Besök..

Jag har i helgen haft celebert besök av min bästa vän och hennes karl. Mat, vin, spel och mkt prat stod lördagskvällen för. Söndagen har stått för shopping, fika och sedan träning. Det är så himla härligt att ha en rejäl frukost när man har besök, vilket dagen startade med.

Min kära vän sa något till mig som gjorde mig otroligt glad. Hon tyckte att jag tajtat till mig sen hon såg mig sist. Jag som känt mig som en tjockis senaste tiden tyckte att det var otroligt kul och få höra det. Det gjorde min dag idag. :) Tack kära vän!

Det blir tomt direkt när besök åker hem. :(

Åhh..

Jag har hittat ett par skor som är helt underbara. Dessa finns dock inte i min stl. Jag ska tvinga Ullis och gå till kupolen imorgon. Hon måste kolla om dem finns där vilket vi har för oss att vi sett när vi var där sist. Jag testade ett par i en storlek större än vad jag skulle ha haft. Testade dem med en sula. Det gick rätt så bra men ett par 37 hade suttit perfekt. Jag har sökt efter dem på någon nätshop men jag hittar dem inte.

Jag är kär i dessa skor från sixtyseven! :P

Märkliga kropp...

Min kropp är märklig ibland. Håret mår bra och växer värre än ogräs. Men hyn vill sig inte riktigt som jag vill. Vet att vissa kanske skulle säga att det inte är så farligt. Men jag trivs inte med den. Magen känns galet mkt tjockare än vanligt. Idag är en dag då jag är irriterad och det känns som att tårarna skulle kunna börja rinna nu trots att jag inte har något att låta dem rinna för. Hormoner säger jag bara....

Handling...

Fy farao vad mkt folk det var på Erikslund idag när jag skulle handla. Jag fick ju nästan köa med bilen för att ens komma fram. Trodde det skulle vara omöjligt och få en parkering men jag fick första parkett både utanför systemet och utanför Ica. På vägen hem tänkte jag ta en alternativ väg hem istället för den vanlig men jag min nöt glömde bort det och fick köa in i rondellerna. Känner att jag börjar känna staden bra när jag känner till alternativa vägar. :)

Inne på Ica såg jag en som jag kände igen. Hjärtat tog ett extra skutt, jag vinkade och gick vidare. Det komiska är att jag tänkte när jag gick in att tänk om jag stöter på honom. Det var kul och se honom, synd att han inte är min vän längre. :( Kan sakna och ha honom som vän ibland. Jag känner mig lite sur på honom också. För jag gillar inte när man lovar saker och inte håller dem.

Adventsstök med Peter...



Förra året var jag och syster (som älskar Jöback) på Peter Jöbacks julshow.
Den var faktiskt riktigt riktigt bra.
Så nu när julen närmar sig och jag städar fram lite jul så åker Peters musik på.


Irriterad...

Ibland blir jag bara så irriterad. Jag blir och känna mig irriterad när jag känner mig ignorerad. Irritation kan dock göra det lite lättare ibland. Nej nu ska jag städa fram ljusstakarna och bort irritationen.

Debut..

Ja, vid kvart i två debuterade jag. Jag höll i min första pausgympa alldeles själv på jobbet. Det gick bra trots att jag kört låten två gånger. Jag tappade räkningen men trots min korta övningstid så hade jag lärt mig vart i verserna jag skulle göra vad. :)

Övar i min ensamhet...

Denna låt står jag nu och övar pausgympa till. Imorgon ska jag leda det själv då min kollega är ledig. Jag har varit med några gånger men inte lagt så mkt vikt i verser och antal gånger per övning så det får bli lite övning här i vardagsrummet innan jag går och lägger mig. Inget komplicerat men jag vill ändå att allt rymms i låten.


Svinis...

Svinis härjar i Ludvika. Hoppas dem blir friska snart. Malin gör rätt i och fly huset. Jag åker inte dit förens dem är friska. Tur att mor har vaccinerat sig och kan ta hand och sjuklingarna utan och få den själv.

Bilvård

Idag efter gymmet ägnade jag mig åt lite bilvård. Det behövde min kära bil då den var tom på allt. Fick lov att fylla på bensin, glykol och spolarvätska. Kom nu på att jag kanske borde kollat oljan. Det får bli sen. Körde in bilen i biltvätten också då den såg förjäklig ut. Men nu är den både mätt och glänsande. :)

Klumpeduns

Idag har jag inhandlat lite presenter/julklappar. Tror ni inte att jag den lilla nöten har sönder en av dem direkt jag kommer hem. Suck vad matt jag blir på mig själv ibland. Får ta och köpa en ny likadan. Suck vad onödigt av mig.

Idag har lägenheten blivit besprutad. Så slut på husdjur. :)

Duktig var jag och lagade mat så jag fick en del lådor för att sedan komma på mig själv att imorgon behöver jag inte ens en låda. Imorgon blir vi bjudna på jobbet.

Varför ska allting inträffa samtidigt? Den 16e december är en tjock dag.

Arg...

Jag blir arg när man slår min lillebror. Ge fasen i honom!

Så här i efterhand...

...undrar jag varför jag ens var orolig för vad som skulle visas i min lönespec. :)

Lat or not?

Är jag lat eller vill jag mer än jag orkar? Det är en fråga som jag har otroligt svårt att svara på när det kommer till konditionsträning. Jag inbillar mig att jag är lat men skulle jag verkligen orka ta i ännu lite till utan och spy?

X-bike för första gången idag. Jobbigare än vanlig spinning då du involverar 20% mer muskler genom ett styre som är löst i sidled. Men detta pass är endast 30 min, vilket passar mig utmärkt. Men jag kunde såklart inte låta bli gymmet först. Det vart lite benstyrka.

Jag är inne i en period då jag känner mig så himla tjock hela tiden. Inte speciellt skoj. :( Tycker jag har varit i den alldeles för länge nu. :(

Vet ni...

...att ibland kan jag verkligen sakna att ha någon vid min sida.

Zoo....

Jag tror att jag har ett helt zoo här hemma i min lägenhet. Imorgon ringer jag Anticimex, vilket jag borde gjort för ett tag sen.

Tänk aldrig efter...

Tänk aldrig efter på vad en outfit du bär en söndag kostar. Jag började räkna efter och kom fram till när jag skulle ta en sväng på staden att det var åtskilliga tusenlappar. Törs knappt tänka på hur mycket pengar som finns i garderoben.

Purk...

Idag räknar man med att man ska få tag i människor på direkten. Får man inte tag i dem på direkten så räknar man med att dem hör av sig inom kort tid. Iallafall samma dag. Är dem upptagna kan man ofta få ett sms med att dem är upptagna och att dem ringer sen. Men man är ju så dum för hör dem inte av sig inom kort tid tror man att dem är sura över något.

Man = jag.

Myser...

Går hemma och pysslar och myser. Jag behöver/de verkligen en sån här helg. Nu har jag hämtat ner mina gamla fotoalbum från vinden. Ska bli skoj och kika i. Det är ett par album från när jag var liten och sen är det ett par album från övre skoltiden.

Ytterligare en..



Ika i rutan! Detta program minns jag svagt. Introt och hennes kala studio sitter fast i mitt minne sen jag var liten. Jag minns att jag tyckte detta var bra. När man tittar på sånt här när man blir äldre undrar man vad sjutton det är för stört barnprogram.

Minns ni???

Pippi Pelikan! Denna fågel var en favorit när jag var liten.


Om 10 år...

Det är dags att sätta upp mål på jobbet. Jag har en del mål. Ett av mina mål är att om 10 år skall jag inneha en chefsposition. Jag åkte bil med min nuvarande chef igår och hon frågade vart jag kunde se mig om 10 år. Inom det privata vill ja ha ett barn och vara rotad i någon stad. Utan att jag nämnt att jag siktar mot en chefsposition så frågar hon mig om jag inte ser mig själv som chef. Vi diskuterade sedan lite kurser och sånt. Hon tyckte att jag sikta på det. Det kändes otroligt bra att få höra det av henne. Trist att vi ska få en ny chef för jag tycker att hon vi har nu som tillförordnad är en otroligt bra chef.

Vem jag vill....

Det är en del som sagt till mig: "Men du kan ju få vem du vill". Jag undrar hur dem tänker då? För det kan jag då rakt inte!


Lars Demian - Alkohol



Tips från far!

Smärta i bröstkorgen

Mitt uppvaknande imorse var lite obehagligt. När alarmet ringde vände jag mig om för att stänga av det. Då får jag världens smärta på höger sida i bröstkorgen. Jag får lov att vända mig tillbaka åt andra hållet för att den ska avta. Jag låg där någon minut innan jag försiktigt vände mig om och tände lampan. Bröstkorgen smärtar än, inte lika som då jag vaknade imorse men jag känner av det. Undrar vad sjutton det vart. Det fick bara bli styrka idag på gymmet.

Bowling och mat

Idag har vi bowlat med jobbet. Friskvårdarna anordnade för oss alla i huset. Vi var en del. När vi kom till Strike fick vi ta en lapp där det stod vilken bana vi skulle spela på. Jag och en av mina närmsta kollegor hamnade såklart på samma bana. Vilket bara var skoj sen hade vi ytterligare en spelare på vår bana från våningen ovanför. Jag ledde då spelet avbröts i mitten av vår tredje serie. Så det ser jag som en vinst. ;) Efter det gick vi och åt en bit mat innan det bar av hemmåt i regnet. Det är trevligt och komma ut lite även när det är vardag. Annars ser den mest likadan ut hela tiden känns det som och man planerar in allt till helgen. Men den här helgen ska jag då ta det lugnt. Har inget inplanerat, ska bli himla skönt.

Länge sen...

Nu var det länge sen jag skrev.

Men nu måste jag bara skriva ett inlägg. Jag undrar hur min brevbärare tänker. Jag hade beställt en sweatshirt från Adidas som skickades som stort brev. Brevbäraren har då försökt trycka ner det i min brevlåda men då det var för stort lät han det sticka upp så jag kunde ta den när jag kom hem. Vilket jag kan tycka var skönt så jag slapp ta mig till Hemköp och hämta ut det. Men det jag nu blir fundersam på är att han lade den andra posten utanför dörren på golvet. Kunde han inte ha stoppat ner den i lådan först och sen tryckt ner tröjan så gott det gick?

Ett bra citat från min almanacka

"Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma!"

Eskobar...


Ord som gör en glad.

Vi har dem senaste två dagarna diskuterat det här med att ge beröm på jobbet. Att vi svenskar är för dåliga på att beröma varandra och att det som för en annan inte är så stora ord att ge kan betyda mycket för den som får dem. Jag har själv fått höra en del den här veckan på jobbet som gjort mina dagar. Jag har fått höra att:

- Jag är flexibel
- Jag är bra på att hitta lösningar
- Jag är söt
- Jag ser ut som en lucia i mina fina lockar
- Jag är ängel.
- Jag är lättlärd
- Jag är duktig


GANT

Gant har nu en webshop. Jag har inte tidigare spanat in deras hemsortiment. Dem har riktigt tjusiga saker. Jag gillar muggarna av kermaik.

http://store.gant.com/

Imorgon fredag den 13e...

....ska jag till barnmorskan. Bådar det gott och gå dit fredag den 13e?


Som en liten flicka....

....kan jag bli förtjust vid första ögonkastet. Jag är en jädra segis på att bli kär men ibland kan ett yttre göra mig otroligt förtjust vid första ögonkastet. Det händer absolut inte ofta utan ytters ytters sällan. Men det finns en vars utseende gör mig nyfiken.


Sätter spår....

Jag sätter spår och skapar samtalsämnen. :) Folk säger att jag är duktig och lär mig fort. Det är skönt att höra att dem talar positivt om en. Jag vet att jag är rätt duktig på att tala, herrn som sitter bredvid mig på jobbet sa häromdagen att jag var duktig på det men att det var positivt. Har idag fått mycket beröm. Jag har varit flexibel och bra på att hitta lösningar.

Kan man annat än att älska när man får beröm? Även om man vet att man är bra och duktig så är det alltid skönt att få höra någon annan säga det. ;)

Chokladkalender

Jag har idag inhandlat en chokladkalender. När jag står vid chokladkalendrarna så funderar jag på vad jag ska köpa för motiv. En Disney eller en alldeles vanlig med mindre god choklad. Helst hade man velat haft en marabou. :P När jag står där vid hyllan kommer det fram en karl i 35-års åldern (uppskattat). Han säger då att ja man kanske skulle haft chokladkalendrar till barnen. Ja, det tycker jag säger jag till honom. Då säger han till mig: Undrar hur många barn jag har?. Fick bara lov att säga att jag hoppades att han visste hur många barn han hade. Då skrattade han bara lite dovt. Men han kom fram till två iallafall. Men den minsta var så liten så han visste inte om den skulle ha en chokladkalender. Han köpte dock två utifall att.

På vinden finns det...

Idag var jag upp på vinden för jag behöver ett par varma skor till bandyn ikväll så jag tog ner kartongen och vad hittar jag inte i den? Jo ett par lårhöga stövlar. Kan man göra ett bättre fynd just nu? :)

Relationer

Har idag läst Novembers nummer av Glamour. När jag kom in på avsnittet som handlar om horoskopet för november månad så står det där:

"Ett dåligt fungerande förhållande kan avslutas nu"

Detta fann jag väldigt komiskt och träffande!

Det fanns flera träffande artiklar i denna tidning. Olika artiklar som handlar om olika typer av relationer. Både kärlek och familjerelationer.

Är det meningen att några relationer skall vara enkla? Dem relationer som jag kan tycka skall vara enkla är dem man har med sin familj. Dessa är inte alltid så enkla kan jag intyga.

Men samtidigt är inte relationer mer än vad man gör dem till. Man kan krångla till dem. Men det är svårt att hålla dem på en enkel nivå när man är två eller flera som påverkar en relation. Även om jag kan hålla den enkel eller vill hålla den enkel så är det inte säkert att den andra håller relationen på en sån nivå som är enkel för just mig.

Det finns relationer som är enklare att avsluta än andra. Jag försöker avsluta eller ändra på mina relationer som jag anser får mig och må dåligt på ett eller annat sätt. Detta tar olika lång tid och det finns relationer som är mestadels negativa som pågått i flera år. Jag försöker iallafall så gott jag kan att endast ha relationer som får mig att må bra. Vilket jag tycker är bra och sträva mot.

Är det realistiskt med ett liv där man endast har relationer som får en och må bra? Jag tvekar.....

Tar på sig...

....klänningen! Jag åker till Ludvika och träffar charmtrollet. Efter det är det kalas. :)


Nygammal favorit



Broder Daniel - Hardened heart!

Bjuder på en nygammal favorit.

:)

HISTORIER OM KVINNOR:

Han sa: Använder du BH? Du har ju inget att stoppa i den ..

Hon sa: Du använder ju byxor ... ... .

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Han sa: Ska vi försöka ändra ställning ikväll ?

Hon sa: Det var en jättebra idé, du stryker och jag sitter i soffan och

sover!

------------------------------------------------------------------------------------------------

På en vägg på damtoaletten . . 'Min man följer efter mig överallt'

Skrivet precis under . . 'Det gör jag inte alls' ... . ..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Varför är gifta kvinnor tyngre än singelkvinnor?

Singelkvinnor kommer hem, ser efter vad som är i kylen och går och

lägger sig!

Gifta kvinnor kommer hem, ser efter vad som är i sängen och går till

kylskåpet!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mannen: Gud, varför gjorde du kvinnan så vacker?

Gud: För att du skulle älska henne

Mannen: Men, varför gjorde du henne så dum?

Gud: För att hon skulle kunna älska dig

------------------------------------------------------------------------------------------------------


Som ni märker....

så tycker jag synd om mig själv ett litet tag just nu. :)

Tredje året...

Det är tredje året som det är så här. En period då inget känns roligt och jag bara vill ligga under täcket och inte vill gå upp. Det första året var galet jobbigt. Jag sov i princip 15 timmar per dygn. 12 på natten och 3 timmar på dagen. Förra året var jobbigt men inte så farligt. Sen är det här året i princip som det första året fast med mindre sömn då jag har ett jobb som tar upp min tid. Jag vet att detta är övergående men jag ser inte fram emot nästa år. Förhoppningsvis så har jag fått mitt för dem här åren.

Nu stänger jag ner och drar täcket över huvudet för natten!

Jag känner nu starkare än någonsin...

....att jag verkligen vill ha tatueringen på ryggen som nu bara finns i mitt huvud. I mitt huvud ser den ut som följer:

Det är ordet stark i en lodrät position. Bokstäverna är av ett hårt/kantigt typsnitt i färgen svart. Överst och nederst ska första och sista bokstaven gå in i en röd tegelmur som är i färg. Tegelmuren är gammal och assymetrisk.

Den skall sitta längst ryggraden mellan skuldrorna. Den skall inte vara gigantisk utan lagom. Bokstäverna ska vara i ungefär samma storlek som det A som sitter på min fot.


Ingen soldat


Även i Västerås händer det...

Vid halv kvart över fem-tiden idag när jag satt på jobbet var det ett jäkla liv utanför. Nyfikna som vi är gick vi så klart och försökte kika ut trots mörker. Nere på gatan går ett pyttelitet gäng supportrar till Hammarby och dem är ledda av galet mkt poliser. Det ser lite larvigt ut att ett sånt litet gäng leds av så många poliser. Dem var få men högljudda. :)

Jag hoppas iaf att VSK vinner. :)

..


Trött...

Jag är så trött. Min kropp är dum. Den är inte helt 100. Det uttrycker sig på flera sätt. Men imorgon när jag vaknar så slipper jag svullna ögon. :)

Den gamla tas tillbaka


En bild säger mer än 1000 ord


En helg i Gbg

Helgen spenderades i Gbg. Det har varit en riktigt bra helg och vi har hunnit med att göra massor med saker. Långfika med C, mat och bio på bergakungen, öl på lokala puben, räkmacka på Heaven 23, halloweenparty och lite kikande i butiker.

Ölprovningen var riktigt bra. Vi fick en liten rundvandring i museét (eller hur sjutton det stavas) och sen fick vi prova 7 olika öl medan han som höll i det hela pratade lite historia. En riktigt bra talare var han. Han var väldigt kunnig.

Jag ville inte åka hem igår. :(


RSS 2.0