Brors önskelista!



Brors önskelista. Lite längre men ändå rätt dyra saker.
Notera måste ha efter bowlingklot.

Syrrans önskelista



Jag tittar på Mammas kylskåp och hittar mina syskons önskelistor.
Dem är rätt intressanta att läsa!
Notera men det kommer väl aldrig hända
Detta är syrrans!

Gulliga killar finns!



Idag på tåget fick jag och Ullis erfara att gulliga killar finns faktiskt.
Snett över gången i tåget sitter en ung kille och tjej. Dem känner inte varandra.
Killen har lite fika med sig på tåget, en påse gifflar från Pågen och en julmust.
Killen som äter sina gifflar vänder sig mot tjejen som sitter bredvid och frågar om hon vill ha en bulle.
Hon säger nej!
Jag och Ullis ser detta och säger till varandra att om han frågat oss så hade vi verkligen tackat ja.
Gulliga killar finns!

Blodcentralen

Jag har ju glömt och berätta om min onsdagskväll.

I onsdags klockan halv sex var jag och lämnade blod för första gången. Lite smånervös över hur jag skulle känna mig efterråt gick jag dit med magen full av pannkaka. Jag hade frågat Jocke hur han kände sig för han lämnade nämligen blod dagen före mig. Det ska vi inte tala om var hans kommentar. Så det gjorde mig lite orolig. Men jag gick dit, blodprovet gick ju bra så att tappa mig på 450 ml skulle väl gå bra. Det känns ju knappt och då menar jag att under tiden känns det inte. Det gick fort att lämna trots att mitt kärl var litet och tunnt och dem trodde att det kanske inte skulle gå. Efter 4 min och 48 sekunder var jag klar. Jag kände mig ok när hon tog ur nålen ända tills det kom, illamåendet. Jag trodde jag skulle spy rätt ut ett tag. Dem hissade upp mig så benen låg högre än resten av kroppen. Där låg jag sen i en timme. Men jag såg bara blek ut ett kort tag. Det var jäkligt skönt att jag var ensam där med dem tre sköterskorna. Jag frös så jag skakade men ändå hade jag ingen gåshud, det var en märklig känsla. Dem frågade om jag skulle våga komma tillbaka. Klart att jag gör sa jag. Dem var så gulliga mot mig så det ska jag våga. Det blir bara bättre gång för gång sa dem. Dem trodde att jag vart så mycket för att jag spännt mig efter Jockes uttalande och sen när det är klart och man slappnar av så blir det värre reaktion än om jag vet hur jag reagerar. Det komiska var att en av sköterskorna minndes Jocke från dagen innan. Hon minndes att han sagt att han inte skulle säga till mig hur han mådde efteråt. Det hade varit bättre om han sagt något så jag kunde vara förberedd.

Efter min timme kunde jag ta bussen hem. Sov en timme och sen for jag till Falun och kikade på Lennie Norman med Jocke. Jäklar vad han är bra. :)

Johanna i Sthlm

Nu sitter jag i stockholm hemma hos Ulle bulle. Hon jobbar och jag måste börja göra mig iordning för lite shopping. :) Ska försöka hitta några julklappar. En julklapp till mig själv inhandlade jag igår. En ipod nano. :) Den mörkgrå med svart knappsats. Galet fin. :) Nu slipper jag irritera mig på min.

Jag är ledig idag. :) Härligt!

Inatt drömde jag att jag var arg. Jäklar vad arg jag var. Jag till och med slogs och bråttades. Skällde som attans. Jag vet varför jag var arg men det är inget som jag ska nämna i bloggen. Men allt rann bara ur mig. Trodde jag skulle vakna med tårar på kinderna men det gjorde jag inte.

Parre gör låtar i sjudlande fart!


Söndagspromenad



Jag och syrran tog en härligt söndagspromenad med vovvarna. Eller halva promenaden var som en springtur. Det var som att hundarna tävlade mot varandra om vem som kom först. Inte på länge har jag sett ruben med en sådan fart. Jag bjuder på lite mindra sminkrande bilder på mig men det var ju trots allt söndag. ;)

Jag är dum och elak

Varför är jag så dum!

Jag har inte bara varit dum mot en idag utan flera.

På gymmet talade en karl med mig. Han uppskattade att jag väntade med att tränga mig fram och ta vikter när han höll på med sitt set. Sen fick han möjlighet att att ge igen den uppskattningen när han väntade på mig. Senare när jag körde baksida axlar kom han och letade efter sju kilos hantlarna som inte låg på sin rätta plats. Högt uttalar jag mig att jag tycker det är så dåligt när folk inte kan lägga tillbaka sakerna. Sekunden efter kommer en tjej och lägger tillbaka hantlarna. Hon har då suttit och hållt på dem. Då kände jag mig dum.

Hela veckan har jag känt att jag är nära på att vara dum/elak.

Hoppas pepparkakor kan bota mig!

Tji fick man för att man är klantig



Så här snälla är dem i min familj när vi ska äta tacos.
Jag spiller rätt mycket och är rätt klantig när jag äter ibland så då hade dem lagt en hel hög med servetter på min tallrik.
Dem andra hade som vanligt en.
Alla hade likadana servetter med rosor på utom mamma som hade en med bin.
Hon frågade om det var för att hon är arg som ett bi. Men Kenneth hade inte tänkt på det sa han. Hahah!

Mys vovve!

 

I vår familj har vi en mys vovve!
Inte får man sitta och äta frukost ifred. Nog för att han tigger ibland men idag ville han bara mysa.
Jag satte mig på golvet för att mysa med honom. (Jag vet att jag är nyvaken och att bilden är hemsk)
Han satte sig i princip på mig när jag satte mig ner.
När jag vaknade han jag inte mer än sätta mig upp innan han låg på madrassen där det var varmt och skönt.
Mys!

Smaskigt...



Det är mitt i natten och jag sitter hemma hos mamma. Jag hade hållt mina tummar idag men jag höll tydligen inte tillräckligt hårt. Aldrig ska det gå vägen. Jag vill inte tröttna.

Jag har ätit så jag håller på att spricka. Det är ju lördag idag och jag har ätit godis och chips här på kvällen. Mums! Men det är dags att bli nyttig imorgon igen.

Afterwork igår på leksaksaffären. Det var så trevligt och dem var sugna på smaskiga historier från mig nu när jag är singel. ;) Jag kunde bjuda på några saker som jag varit med om. Men jag hade inte så mkt negativa upplevelser. Vilket givetvis är bra. :P Undrar varför man oftast kommer in på snusk. Jag är en riktig snuskis och jag tror jag vet vem jag ärvt det av. ;) Eller jag kanske ska säga vilken sida av släkten jag ärvt det av. ;)

Imorse när jag cyklade för att handla köpte jag hem frukostvaror som hette duga. Köpte även färskt bröd. När jag kommer hem och börjar duka upp för en riktig lördagsfrukost så upptäcker jag att jag inte köpt något smör, det som tog slut för länge sen. Det var bara att klä sig och ge sig iväg till konsum. Jag kan ju inte äta färskt bröd utan smör heller även om jag har pålägg.

Blge gangsta



Parre i farten igen!

Glad dag!

Idag är en glad dag!

Idag har jag fått suttit på min plats på bussen. ;) Det är så kul för varje morgon på bussen stiger en äldre kvinna på. Och hon borstar nog aldrig sitt hår, inte där bak iallafall. Det ser ut som att hon har stigit direkt upp ur sängen klätt på sig och gått utanför dörren utan att titta sig i spegeln.

Idag har jag fått min alldeles egna enhet på jobbet som jag är kontaktperson för. Jag ska hjälpa dem vid ingången i våra system. Göra dem insatta i våra rutiner. Jag är glad att jag fick det ansvaret.

Idag har min chef trott att jag är över 23. Inte trodde väl jag att vi jobbade med någon så ung. Jag vet inte om jag ska ta det positivt eller negativt. ;) Men jag väljer att ta det positivt. För då ger jag intryck av att vara duktig och ha mycket erfarenhet. Min position i min ålder är nog rätt ok. :)

Stekte fisk häromdagen och hela min lägenhet luktar fisk än. Usch!

Bowling, öl och mat!



Idag har vi bowlat efter jobbet.
Jag kom tvåa men hade vunnit om vi körde klart sista setet. Fyra poäng skiljdes.
En kollega vart trött i armen och kastade klotet bakåt en gång. Hon körde på en annan bana men det såg så kul ut.


Jag ser det snöar!



Den här bilden är tagen när första snön kom.
Idag kom det lite mer snö. Det är så härligt att se när det kommer lite snö.
Hatar när det regnar och är grått.

Men vad nu?

Jag glömde att berätta om min bussfärd igår. Vi är alla som reser i vanliga fall väl medvetna om vart vi sitter. Så när jag kommer på bussen blir jag helt ställd när det sitter en man på "min" plats. Vad gör jag nu, vart ska jag sitta? Jag tittar mig runt och hittar ett säte på andra sidan vid min plats. Denna plats var ju självklart inte lika bra som min plats. ;) Jäkla äckliga gardiner i bussar. Då längtade jag ännu mer tills jag flyttar och äntligen kan få lite vardagsmotion och slipper bussen även om det kan vara rätt skönt att sova den där bussturen på morgonen.

Idag har vi diskuterat arbetsglädje på jobbet. Vi hade en föreläsning som även innehöll diskutioner på en och en halv timme. Vi talade om att arbetsglädjen även hänger ihop med glädljen i vardagen och att man ska rensa ur all negativ energi. Jag tror jag har börjat. Idag känner jag mig glad. Jag har verkligen arbetsglädje. Det är med lätta steg jag går till jobbet varje morgon.

Träning idag. Det skulle bli innebandymatch med ett gäng grabbar men hallen vi skulle vara i höll på att renoveras. Så nästa vecka säger Jonas men då kan jag ju inte. För då ska jag lämna blod. :) Efter det blir man lite matt så man ska inte träna.

Dagen

Hmm...ibland blir jag inte riktigt klok på andra människor.

Idag lagade jag panerad fisk med fisk som bror eller Kenneth fiskat upp. Riktigt gott vart det men jag min lilla klant brände mig väl såklart på stekpannan när jag skulle lägga ner den andra fileén.

Hade tänkt att träna idag jag var peppad tills jag sov alldeles för djupt på veterantåget. Det är jobbigt att vakna upp efter man somnat på det viset. Så jag hoppade träning idag. Jag tränade trots allt idag och imorgon blir det innebandy i två timmar så jag är förlåten och får ta det lugnt. :)

Behandla andra som du själv vill bli behandlad!

Trött tisdag redan idag?

Morgonen började inte på bästa sätt. Jag vaknade och trodde det var trött tisdag. Men det var det inte, får lägga mig i tid idag så att jag orkar med morgondagen. Jag har gått och varit arg på förmiddagen helt utan en egentlig anledning. Men jag vet innerst inne vad det är som gör mig så arg, men det är inget vi talar högt om. Ullis sa idag att hon inte sett mig på det här viset sen jag och Robin separerade.

Men eftermiddagen och kvällen var jättebra. Efter lite träning så känns allt kanon. Träning är det bästa för humöret. Idag körde jag ben/bröst/axlar och på det kondition. Jag älskar verkligen att köra axlar, det är lätt den roligaste muskelgruppen.

Nästa onsdag har jag en tid för att lämna blod. Jag hoppas att Jocke vill hålla mig i handen, men den rackaren har inte svarat på mitt sms. ;) Man blir tydligen lite svag efter man lämnat blod vilket jag kan förstå när dem tömmer en på nästan en 50cl petflaska med blod. Så det blir ingen innebandy nästa vecka om jag skulle tycka att det är kul att spela med grabbarna. Jag har en snäll gammal vän som lånar mig en innebandyklubba. Tack!

Söndag kväll

Mina tankar går inte att styra. Jag önskar ibland att det gick att styra dem. Tona ner dem och inte tänka så mycket överhuvudtaget.

Hade besök av Maria idag. Vi tog en sväng på första plan i kupan. Hon köpte lite lampor och sen köpte vi lite te innan vi gick hem och fikade och snackade skit. Gud vad jag längtar nu tills jag flyttar till Ludvika.

Mareld hette teet. Skit gott! Två koppar bara sen eftermiddags. Mums! Det är ett grönt te med smak av hallon och blåbär.

Tittar nu på sanningens ögonblick och det är Linda Rosing som sitter i stolen. Henne har man ju sina tankar om.

Imorgon är det tillbaka till veterantåget



Söndag idag. Ska bli en rätt skön söndag. Får lite besök av Maria och sen kanske lite av Ullis.
Tänkte försöka hinna med att träna också.
Varje vardag när jag slutar vanlig tid åker jag med ett tåg som kallas veterantåget.
Detta tåg är ett gammalt tåg med säten som vanligtvis finns på bussar.
Ljudnivån i detta tåg är otroligt hög och det är oftast varmt som i en bastu.
Men det finns en viss charm med detta tåg.

SM i bänkpress



Nu har jag varit med bror och Kenneth på SM i bänkpress.

Det vart ett världsrekord i 56 kilos klassen på 202.5 kilo. Det var en liten dvärg från Danmark som kommit till Sverige för att ta det. Sedan fortsatte 110 kilos klassen där en från Kenneths jobb var med. Han bommade dem två första men klarade den sista på 240 kilo så han vann silver.

Galet starka männen är. Dem är "oftast" korta och biffiga. Drar en liknelse som stubbar. :)

Heting!



Igår var vi på bio. På vägen till bion går jag och flexar ut mina händer. Emil går och babblar och sen helt plötsligt säger han: Vad fan gör du med händerna? Det lät så jävla kul.

Vi såg Bond. Jävlar vad het Daniel Craig är. På vägen hem diskuterade jag och Emil om filmen var bra eller inte. Jag menade på att det tyckte jag. Då sa han men det är ju bara för att du satt och tittade på Daniel Craig hela tiden. Hahah!

Det är dyrt att ha bror på besök. Han äter ju fasen som en häst. Ett halvt brödpaket, ett paket extrarökt lönnebergaskinka, ett halv paket juice och sen ett par godisbitar på det.

En busschafför, en busschafför....

Idag på bussen mellan ABB och tåget så var jag ensam passagerare. Busschaffören var väldigt pratglad och jag tror att han inte pratat med någon på hela sitt arbetspass. Jag hade en samtalspartner hela den korta tiden. Han var nog bland den trevligaste busschafför jag mött. Han var så söt för när jag klev på så hälsade jag som vanligt trots att han pratade i mobilen. När han skulle avsluta samtalet skrek han nästan vi ses när jag kommer hem min älskling. Denna man var säkert runt 55 och jag önskar att min man i den åldern är lika gullig som han var i telefon mot sin älskling.

S1

Gick till S1 lite halvseg så där. Men jäklar vad trevligt det var. :) Mitt i alla trevligheter så börjar det pipa. Vi funderar ett tag på om det är brandlarmet men nej inte låter väl det så där. Servitören kommer sedan och säger att det är brandlarmet på femte våningen som piper. Jag säger utan att tänka mig för: Tänk om brandmännen kommer. :) Alla tittar på mig och skrattar. Sedan hade dem kul åt att jag gillar brandmän. Men som vi vet så gillar jag uniformerade män. ;) Bra att jag kan roa. :) Kineserna ville ta bilder och tog bilder av brandmännen men reflexerna på deras jackor gjorde att man inte såg hur dem såg ut. Då kläcker jag ur mig att dem får gå och be dem klä av sig. hahaha! Trevliga var dem och en tjej stannade kvar när alla gått. Dem bor på hotellet som ligger granne med mig så jag följde henne dit efter vi var klara. Hon ville så gärna höras igen och tog min msn. Hon tyckte att mitt hår var så fint. :) Jag har till och med fått Sofie att bli sugen på lugg. Ulla frågade idag om det var en ny tjej som börjat. :)

Min syster säger hela tiden att jag liknar mamma. Jag gör nog kanske det eller vad säger du mamma? ;)

Onsdag och öl

Försökte ladda upp en bild på ett glas öl! Men det gick inte!

Nu ska jag iallafall ut och dricka en öl med Anna och en delegation kineser. :)

Galet Johanna dricker öl en onsdag och ska upp och jobba dagen efter. ;)


?

Jag är en märklig människa!

Jag tänker så mycket att min hjärna snart är överhettad. Jag får inte tänka så mycket. Jag borde bara tänka på mig själv just nu. Speciellt när det är så här.
 
En kär gammal vän till mig skrev: En dag kommer du hitta din prins. :)
Det värmde mig!

Nu ska jag se till att inte bli för jobbig för min omgivning!

Tur att jag har min vän Ullis, vad skulle jag göra utan dig?

Jag ska nog sluta sitta vid datorn så mkt. Jag ska begränsa mitt användande. Vad är en lämplig tid? Max en halvtimme per dag?

Luggen tillbaka



Luggen är på återseende precis som förra hösten!
Jag gillar lugg!

Rätt omklädningsrum?

Körde ett hårt bodycombat pass i lördags där instruktören lade till några låtar. Efter passet gick jag in i omklädningsrummet och börjar dra på mig mina vindbyxor när jag plötsligt hör:

"Men har du inte testat det här snuset? Det är ju skitgott!"

Jag börjar fundera, har jag gått in i rätt omklädningsrum? Jag tittar upp och ser två kvinnor stå med sina snusdosor och snacka snus. Jag hade gått in i rätt omklädningsrum. Mindre kvinnligt att snusa tycker jag.

Vad har hänt?



Vad har hänt?
Jag och syrran blir mer och mer lika varandra.
Hon går mot mig vad gäller kläder och jag mot henne vad gäller musiksmak.
Vad har hänt? Börjar hon bli stor? ;)

Nu börjas det

Kan man vara torrare än mig? Ansiktet är så torrt att det stramar och fnasar. Tur att Ullis tar med sig min scrub jag glömde när jag var där sist. Jag har en konstig procedur för mig när jag ska tvåla in mig när jag duschar, det är pinsamt när man träffar någon ny och man ska duscha tillsammans. Jag måste verkligen göra denna procedur varje gång och gör den även omedvetet. Jag tar en klick, en rätt stor klick onödigt stor klick tvål i handen och sen fördelar jag ut den över vänster lår, höger lår, vänster underarm, magen och till sist för jag över det sista till vänster hand och "häller ut" det sista ur handen på höger underarm. Jag är mkt märklig!

Har den här veckan gjort två GI-recept som jag fått från kollegor på jobbet. Riktigt smarriga båda två. Jag som sagt att jag aldrig skulle klara mig utan ris/pasta/potatis. Men dessa recept är super smarriga. :)

Det ska fasen inte bli något mer fusk med träningen, märker super stor skillnad på mitt humör när jag tränar. Mår mkt mkt bättre och känner mycket piggare. Så imorgon upp och iväg till gymmet för ett bodycombat pass. Så lätt att det blir fusk med träning när man kommer hem sex på kvällarna man är helt slut efter en arbetsdag. Men skärpning nu. Ska börja med en "deff" nu. Mindre kolhydrater för att se om jag förlorar lite vikt och får lite synligare muskler.

Mindre kolhydrater och tuffare träning.
 

Förvirrad?

Nej nu börjar jag bli orolig för mig själv. Det började i måndags. Jag skulle koka pasta och göra en pastasås. Tar fram två kastruller en stor och en liten. Den stora till pastavatten och den lilla till pastasås. Senare när jag ska börja skära skinkan till pastasåsen tittar jag till på spisen för att se om pastavattnet kokat upp. Då ser jag att jag fyllt båda kastrullerna med vatten och satt på båda plattorna. Vem gör något sådant? Är man förvirrad då?

Nu ikväll skulle jag skriva till mamma att syster glömde ett gäng tidningar här som hon skulle ta med till mamma. Då skriver jag att Malin har glömt ett gäng handdukar här som hon skulle ta med. Det är rätt stor skillnad på tidningar och handdukar.

Jag har en hel del att göra på jobbet och mycket att ta in. Måste bero på det. Det går i ett nu.

Band of Horses - The funeral



Älskar denna låt!

Helgen

ARG! Jag har somnade och vaknade arg. Det börjar gå över nu men när jag tänker så blir jag arg igen. Man ska inte tänka så mycket. Det är inte bra för mig.

Tänkte träna men usch vad mitt huvud inte vill. Det spänner och jag måste sova i tid. Borde göra mig lite mat snart. Jag har ingen inspiration till mat överhuvudtaget.


En helg i Karlstad. Otroligt konstig men rolig helg. Killar och jackor på vift. Väckning av fasters man och kusiner. Gråt. Ikea. Film. Vin. Ja, en helg som innehöll lite av varje.

Jag vill ha helg. Jag vill ha en helg hemma.

Jag ska börja tänka mer på mig själv. Varför är man så dum och tänker så himla mkt på andra?


RSS 2.0