Möten!

Träffade en kär gammal "vän" idag. Det var riktigt trevligt. Känns som att jag kan prata hur länge som helst när vi ses eller pratar i telefon. Jag saknar min vän ibland. Skulle vilja höras oftare.

Idag är min lägenhet uppsagd. Så nu är det två och en halv månad tills jag flyttar in. Lägenheten är tom nu och jag hoppas någon vill ha min snabbt. Men nu börjar det jobbiga att visa lägenheten och ha det perfekt städat hela tiden. Vilket somliga vet att det inte är min starkaste sida. ;)

Jag till och med drömmer om jobbet. Det här med att släppa jobbet när man går hem, vad är det?

Dalar och toppar!

Min känslor dalar upp och ner.

Efter träning får man vanligtvis lyckokänslor. Idag när jag gick därifrån hade jag tårar i ögonen. Känns bara lite tråkigt att flytta härifrån men samtidigt ska det bli kul att flytta.

På jobbet hinner man inte tänka så himla mycket på livet utanför jobbet och då känns det bra, Riktigt bra! Jag kände mig smart idag, det var ett tag sen jag gjorde det.

Längtar efter även efter att ha någon!

Dags att bringa lite ordning i livet och tankarna.

Bra/dålig låt!



Hello Saferide - Anna

Denna låt får mig att tänka tankar som jag kommit över för länge sen!
Jag tycker att låten är bra men jag har otroligt svårt att lyssna på den när jag lyssnar på texten iallafall vissa delar.



Snurr

Mina tankar snurrar och snurrar. Dem tar aldrig slut.

Mitt i tankarna kom jag på att jag kommer att få min första betalda semester nästa år. Ska bli helt ljuvligt! Men det kommer kännas jätte konstigt.

Idag är kontraktet underskrivet. Jag skall alltså bli Ludvikabo fram till sista september iallafall, sen får vi se vart livet bär mig. Jag är inte främmande för att flytta på mig men inte heller för att bo kvar. Det beror på omständigheterna.

Tapet val. Tror att jag funnit tapeter till hall och kök. Vill måla om i vardagsrummet. Vill inte ha dem tapeterna som är där nu. Kanske någon snäll själ vill hjälpa mig och tapetsera annars?

På tåget hem

Nu sitter jag på tåget hem från Sthlm. Har haft en riktigt bra helg.

Känner mig lite bakistrött idag. Känner mig lite törstig. Har bara avslagen cola i väskan som är det värsta jag vet. Längtar tills jag är framme.

Ullis och jag har peppat varandra lite i helgen. Så mina former känns riktigt bra just nu. ;) Men ska försöka träna lite bättre nästa vecka då jag endast har tränat en dag förra veckan. Blir trött när jag inte tränar.

Det är bestämt. Jag tackar ja till lägenheten. Tredje flytten på ett och ett halvt år. Får se hur lång tid det tar innan jag flyttar igen. =) Mamma hoppas nog på att jag aldrig ska flytta igen.

Hos Ullis!

Sitter hemma hos Ullis.

Snart dags för shopping! Vill ha någon ny fin topp! MÅSTE ha en ny parfym. Min favorit Dolce and Gabbana Light Blue är snart slut. Kommer nog aldrig kunna slita mig från den. Har försökt men inte lyckats.

Systemet är avklarat och vart avklart först av allt. ;) Köpte ett rödvin igår som min mor tipsade om. Ett lättdrucket och gott vin säger min mor. Smakar och jäklar vad starkt. Smakar alkohol. 13,5% var det i vinet. Men lite slank det ner till maten iallafall men halva flaskan är kvar.

Jag har nog helt bestämt mig för att flytta till Östra storgatan i Ludvika. Det känns som att jag har bestämt mig.

På resande fot

Sitter på tåget mot Sthlm. Ska bli en helg med en hel del vin och umgänge. Jag längtar. Min kära vän Ullis har haft nedräkning i varje mail och nu är det då inte många minuter kvar. :)

En lägenhet funnen! Skall fundera under helgen men det känns bra nu och jag tror jag vill ha den. Eller är nästan 100. :)

Magnus Betnér igår. Älskar hans råa humor. Han var galet bra! Vissa bitar som USAs presidenter kunde han skippat men annars bra.

Jocke min vän säger att jag aldrig kommer få lämna blod pga alla regler men han syftade nog på en speciell. Han säger även att jag har damp. Har jag det? =)

Idag behövde jag inte visa leg när jag var på systemet. Mamma sa att så här känns det när man börjar bli gammal.

Störda vänner!



Jag och Ullis är psykstörda! Vi analyserar stört!

Beslutsångest!

Jag har jordens största beslutsångest!

Vad skall jag göra?

Ludvika eller Borlänge? Jag ska titta på lägenheter här i Ludvika torsdag och fredag.

Mina känslor är så otroligt blandade inför en flytt. Jag trivs skit bra där jag bor nu men samtidigt vet jag att jag skulle trivas riktigt bra här i Ludvika. I Ludvika får jag iallafall ett socialt liv vilket jag inte kan påstå att jag har i Borlänge just nu. Men samtidigt är det väldigt bekvämt att bo i Borlänge som jag bor just nu.

Åh, tankarna far och jag sover illa. Får se vad jag får för känsla för lägenheterna. Ettan jag skall titta på imorgon är inte den billigaste direkt men den ligger i centrum, den är iallafall på 50 kvadrat. På fredag skall jag titta på en tvåa på 64 kvadrat på Östra storgatan intill Willys i Marnäs. Den är tom billigare än ettan och då är det endast fem minuter från centrum. 

Många val, borde jag vänta lite till? Vill inte stressa in i något. Börja träna på Nautilus? Gillar inte deras metoder men kan köra mina egna eller ska jag vara kvar på Må bättre. Det är mycket som snurrar. 


=)

Igår hade jag ett så kallat uppföljningssamtal med min chef men så mycket uppföljning finns inte att göra än. Hon har frågat mig tidigare om jag vill vara kvar längre och om hon ska kämpa för att jag ska få förlängt.Självklart vill jag detta och vart meddelad igår att hon vill ha kvar mig till första september iallafall. Så nu hoppas vi att allt går igenom. Det är inte några steg ansökan går igenom utan ända upp till Sverige chefen.

Jag kunde inte hålla mig!

Jag har syndat!

Chokladbollen var riktigt god!

Kärt återseende!



Kebabsallad med tjejerna idag!
Vår tradition!

Syster



Jag har världens bästa och sötaste syster!

Härliga höst!



Höstdagar som denna är underbara. Tog en timmes promenad. Underbart!
Nästa gång ska jag ta en promenad längst ån!
Önskar jag hade någon som ville hålla mig sällskap!

Bright Eyes - Lua



Hittade denna låt igår när jag rensade bland mina mp3s. Älskar den här låten hur kan denna ha fallit i glömska?

Fredag!

Vanligtvis brukar min "jobbiga" fredagskänsla infinna sig på kvällen när jag sitter ensam hemma och äter framför tvn. Men igår infann den sig redan vid lunch. Jag gick och åt tillsammans med två par från jobbet. Dem pratade om saker dem ska göra tillsammans osv. Jag kände mig som ett femte hjul. Det var ingen rolig känsla. Den satt i sig ända tills jag fick lite trevligt sällskap av Jocke på kvällen. Denna känsla infinner sig oftast bara på fredagar och jag gillar den inte.

Jag och Jocke fick ett infall och på torsdag klockan 20.00 ska vi se Magnus Betnér på stadsteatern i Falun. Så jag kommer också iväg på honom Clara. :)

Min nya soffa!



Tack Kenneth, Bror och Mamma för hjälpen att få soffan hem till mig!

Garantier

Även idag har det varit en lång dag med övertid. Tänkte inte stanna kvar men det var galet mkt affärer och jag kan inte ligga efter för mycket. Får jobba på som attans imorgon innan finansdagen börjar.

Efter finansdagen så blir det fika med Emma och sen en ansiktsbehandling.

Fick en spruta med influensavaccin idag. Vart galet trött på eftermiddagen pga av den tror jag iaf. Kunde nästan inte hålla ögonen öppna på garantiutbildningen. Det var hemskt för det är intressant och väldigt läskigt med garantier. Skulle man missa något i texten så skulle det kunna bli en opend ended garanti som aldrig kan avslutas. Vilket man vill att dem ska göras efter affären är avslutad.


Full fart framåt!

Nu är soffan och fotöljen borta. Ett dygn tog det. Mina möbler var populära. Nu är det väldigt tomt utan en soffa. :( Men på torsdag förhoppningsvis så ska jag få hem min nya. Nu går jag och tänker på en ny tv hela tiden istället. Blir nog en sådan nästa månad.

Idag har det varit en lång dag. Har farit och åkt hela dagen känns det som. Har varit i Västerås idag på möte på eftermiddagen. Jag och Maria hade bokat en volvo men i förmiddags ringde dem och sa att det fanns inga hyrbilar över till oss så vi fick ta en Caddy till Västerås. =) Jag och Maria i en Caddy. Men den var kul och köra. Jag körde både dit och hem. Hem gick en aning fortare. ;) Jag ville hinna med tåget men vi var så tidiga att det vart en långvända med bussen istället. Jag trodde att jag skulle råka ut för en olycka. Busschaffören körde som en jävla idiot. Först körde jag en galen färd men busschaffören var ännu värre.

Imorgon är det garantiutbildning hela dagen. Nu börjar jag snart ta över transformers garantier. Ska bli riktigt kul. :) Full rulle på jobbet hela tiden. Onsdag är det finans dag så då går även den dagen bort samtidigt som allt rullande skall skötas. Jag fick lov att hinna med att göra lite affärer medans vi var i Västerås.

Borta!



Nu är denna borta!



Och snart denna!

Sthlm i helgen


Jag har varit i Stockholm i helgen och hälsat på Ullis.
Vi dukade upp till en mysig och simpel middag med vin på fredagen!
Shopping och vin på lördagen!
Pizza och lösgodis på söndagen!

LCP-kurs

Idag har vi haft argumentation och konsultation. Vi sitter i ring och diskuterar medan vi har en ring utanför som skall studera oss hur vi använder oss av tekniken och instrumenten vi har fått på kursen. Observatörerna skall bedöma mig. Min observatör var en äldre man som inte säger speciellt mycket och han nämnde knappt någonting. Jag fick dra ur honom saker. Jag är observatör för Maria en av mina kollegor på jobbet som också gick kursen. Vi sitter och diskuterar kroppsspråk vid diskutioner. Hon säger att jag kan se arg ut när man diskuterar med mig. Jag är medveten om att man kan läsa av mitt ansiktsuttryck när jag tänker något i min "vänstra kolumn" men som jag inte säger rätt ut. Jag trodde mest att jag såg fundersam ut men inte arg.

Det här med den "vänstra kolumnen" är väldigt intressant. En sak som man gör men inte alltid är medveten om att man gör. Det innebär att jag tänker en sak men säger en annan. Vi har en inre dialog som vi inte delar med oss och denna grundar sig på tidigare erfarenheter och tankesätt. Vi filtrerar innehållet och säger det som  vi tror kommer accepteras eller hjälper oss själva. Jag ska försöka uttrycka min vänstra kolumn mer. Men vissa grejer som man har i sin inre dialog måste dock förskönas. Det kan ju faktiskt såra andra att bara slänga ur sig den inre dialogen.

Jag är fortfarande fast!



Jag har nu lyssnat på samma skiva ända sedan Jocke visade mig Christian Kjellvander.
Varje morgon när jag åker buss är skivan med denna låt igång. Sömnen infinner sig oftast
lagom när tredje låten sätter igång. Jag är verkligen kär i denna man. Jag har aldrig så länge
bakåt jag kan minnas lyssnat på samma skiva så här mycket och i princip varje dag utan
att tröttna. Det måste ju betyda någonting!

Längtan!

Träning idag trots trötthet! Var stark och gjorde mitt bästa! En timme bodycombat stod på schemat och pressar man det nya passet så är det galet jobbigt.

Längtar till helgen! Ullis och jag i Sthlm. Ska bli galet kul.

Bussen imorse kokade och jag kom en timme sent till jobbet. Inte roligt en trött tisdag och när man hade tänkt jobba lite innan kursen satte igång. Det blev inget jobb för mig, skulle inte ens hinna starta datorn.

Dumma äppelmos imorse. Omöjlig att öppna och den står kvar i kylen oöppnad.


Bästa galna vänner!


Jag blir uppmuntrad och glad av denna bild.

Inlägget som försvann!

Jag skapade ett inlägg!

Inlägget försvann!

Tänker inte skriva om det!

Bakis

Gud vilken bakis dag. Jag har sovit hela förmiddagen. Bara vaknat några gånger, skickat sms, kramat Ullis hejdå och gått på toa. Gick upp vid tio och när jag satt på toan trodde jag att jag skulle trilla av den. Min tanke var lite kul: Nu trillar jag av pinnen.

Efter en dusch känner jag piggare. Ska ta min cykel och cykla till kvantum och köpa choklad och cola. Mums! Ska även svänga in på PK möbler och se om det finns någon soffa som duger åt mig.

Spillde ut hela min lilla cola på golvet när jag skulle kolla klockan på mobilen. Trevligt uppvaknande!

Stockholm nästa helg. Längtar!


chafför

Ojoj, fylle inlägg. Jag kommer ångra mig så imorgon.

Taxin vi åkte med hem var intressant. Vi var fromma och duktiga. Han hade varit med om en del. En 19-årig tjej hade åkte från falun till gävle och under resan berättat för denna 50+ taxi chafför hur man använde en dildo på bästa sätt. Helt galet. Tjejer är tydligen värst, tjejer i gäng. Killar kan vara grova men tjejer är värre. Smekningar på benet är en vanesak. Det är ju ett helt galet yrke och dem får vara med och höra om en hel del. Nu dör snart datorn.

God natt!


Ensamt!

När jag är ensam på fredagar så får jag en jobbig känsla. Känslan som infinner sig kan beskrivas som ensamt! En känsla som känns otroligt jobbig att känna. Tråkigt att inte ha någon vid sin sida att laga god fredagsmat och mysa i soffan med. Ingen att varva ner med efter en arbetsvecka. Ingen att ventilera sina känslor med.

Denna saknad infinner sig mestadels endast på fredagkvällar!

Jag känner mig ensam ikväll!

Regn och lyx

Chipsen på konsum lockade. En påse lättsaltat kom med hem!

I mitt paketerande av varor som jag beställt men som inte passar kommer jag på just fan filmen. Tio över sex stormar jag in på videobutiken. Tio minuter sen men slipper avgift. Gulliga kille!

Lyxkväll hemma med mig själv. Potatisgratäng, lövbiff med kall sås. Chips till efterrätt! Mums! Laddar upp inför imorgon.

Nu är mina gummistövlar invigda för säsongen. Jag älskar dem! De är dem skönaste. Jag skulle lätt kunna ha dem i skogen trots klack. ;)

Klädproblem inför morgondagen är det som tynger min hjärna allra mest just nu. Måste ta en sväng till kupan imorgon på dagen. Jeans skall iallafall på. Men vilken topp? Vilka skor? Stövlar eller stövletter?

I min ägo



( www.ellos.se)

Hål i fickan!

Ah, jag har hål i fickorna. Pengarna rinner ut. Hittade ett par skitsnygga knickers från adidas som jag köpte. Myser i dem hemma än även om dem är tänkta att träna i. Jag har en tendens att använda alla (2) mina senaste "träningsbyxor" hemma istället för på gymmet. Nu fattas ett par svarta träningsbyxor i min garderob. Men inga byxor kommer någonsin slå dem jag tränar i nu. Mina gråa betterbodies. They are old, but I love them!

Träning gör mig lycklig!

Mina vitaminer stinker skit! Jocke höll på att spy på min matta när han fick lukta i burken. 

Övertid idag med!  

Jag + Jocke = Middag med köttbullar!




Paus!

Paus i Greys.

Jag är en märklig människa. Att jag aldrig blir nöjd av uppmärksamheten jag får. För jag får det varje dag massor av gånger men aldrig är jag nöjd. Så här har det varit så länge jag kan minnas.

Monsterdag idag. Övertid! Plugg!

En ny soffa behövs NU! Jag vill ligga skönt!

RSS 2.0