En vart till två..

Jag är nog fasen kär i en till Idol. Erik! Från att inte vara kär alls till och bli kär i två. Hur gick det till? ;)


600 kr kvar...

Mitt lilla projekt med 1000 kr/vecka fortsätter. Jag har hittills gjort av med 398 kr. Det känns som att det går bra. Hälften är mat och hälften prylar. Jag skriver upp vad jag lägger mina pengar på för att få en liten blick över vad dem går till. Dessa 1000 kr ska gå till både mat och annat. Så det gäller att planera lite vad man lägger pengarna på. Man har farligt nära till stan när man sitter i stan och jobbar. Det är lätt att göra av med pengar.


Dagen...

Den här dagen har lika som dem andra dagarna den här veckan gått i seghetens tecken. Not fun! Men imorgon startar äntligen bokslutet med tonvis av arbete. Känns som att jag kanske har lite för mycket att pyssla med det här bokslutet. Men är man en arbetsgalning så är man. :)

Träning idag! Igår sov jag två timmar efter jobbet plus mina åtta timmar inatt. Vaknade och kände mig pigg. Men det gick bara utför. Basilusken i min kropp gillar inte mig. Var i valet och kvalet om jag skulle gå och träna efter jobbet. Men jag tänkte att jag går dit och kör lugnt. Men som vi alla vet så har jag svårt att ta det lugnt när jag är på gymmet. Styrkan gick galet bra. Ryggen var stark likaså mina armar. Vet inte vad som hände med mina latsdrag. Var otroligt stark. Kändes galet bra. Cyklingen efter var det dock värre med. Fick hjärtrusning ett par tre gånger. Men jag tog det lugnt efter det och trampade på i lugnhetens tecken. Hoppas det inte bryter ut någon förkylning nu bara.

Jag har blivit mentor

Idag kom vår nya konsult till jobbet. Att han skulle komma till oss kom hastigt. Så imorse innan han kom till jobbet kom min chef och frågade mig om inte jag kunde vara hans mentor. Självklart vill jag vara det. Det är nyttigt och vara mentor till någon. Att bli tillfrågad och bli mentor åt någon när det finns så otroligt många, duktiga och kompetenta kollegor känns otroligt bra måste jag säga. Men det är lite knepigt och lära någon att hantera en enhet som man själv inte har hanterat även om det är lite liknande arbetssätt men alla enheter har sina egenheter och specialhanteringar. Men vi ska nog lyckas jag och Kalle. :)

Säng säng säng....

.... sova sova sova! Imorse när jag vaknade kändes det som en ångvält kört över mig. Jag kunde knappt öppna mina ögon som var otroligt tyngda av trötthet. Snoozade 15 min och somnade om djupt. Andra gången klockan ringde var jag tvungen och starta tvn och försöka vakna till liv i sängen. Sen har dagen gått i seghetens tecken. Hade tänkt träna men så ringde EM och ville komma med mina stolar som anlänt till butiken så jag åkte hem efter jobbet och sov dem två timmarna som skulle gått till träning. Vaknar och är fortfarande inte pigg. Men jag har tvingat mig och lagat en lasagne och gjort köttfärssås så nu har jag mat ett tag framöver. Ska gå och lägga mig direkt efter Idol och ett samtal till min bästa vän.

Johanna goes spara

Jag är en slösa! Jag erkänner det. Min familj brukar säga att jag har svart bälte i shopping. När denna lön kom så slösade jag såklart massor. Men från och med nu den här månaden har jag bestämt att fram till nästa lön får jag bara göra av med 1000 kr i veckan. Kommer det att gå? Jag har gett mig tusan på det. :)

Jag är kär i en Idol....

Så jävla grym! Han MÅSTE gå vidare!


Nedstämd...

Idag vette tusan vad det är med min kropp. Bajs kropp! Har varit galet trött hela dagen. Det var på vippen att jag struntade i träningen men jag tog mig i kragen och gick till gymmet. Dock orkade inte kroppen med tung styrketräning idag så det vart en timme på motionscykeln. Mitt svett betedde sig inte riktigt som det brukar idag. Vanligtvis brukar svetten rinna men idag var det som att den ville ut men inte kunde ta sig ut. Svårt att förklara känslan men det var ungefär så det kändes. Det måste vara någon baskilusk i min kropp. Jag hoppas dock på styrka imorgon. Har köpt dragremmar idag så att mina underarmar och händer skall orka med och hålla vikterna. Dock finns det dela åsikter om dragremmar. Men just nu behöver jag dessa samtidigt som jag tränar upp underarmarna.

Inflyttningspartaj.



Syskonen var på plats. Plus ett gäng kollegor. En riktigt bra kväll. Dem galningarna hade med sig inflyttningspresenter. Fick blommor, muggar av märket rörstrand, muffinsform m.m. Riktigt tjusiga presenter. Kvällen innehöll musik match, babbel, dans och utgång som är lika med en bra kväll.

När ens själ den är fattig...

Har en konstig mix av känslor i min kropp.

Grubblar mycket! För mkt.

 I vissa av mina relationer kan jag se tydliga samband. Dessa samband är inte positiva. Varför uppstår dessa samband? Kan man bryta dem? Varför dras jag till dessa? Eller dem till mig? Är det som dem säger? Vad är bäst för mig? Ja eller nej? Varför eller varför inte?

En tår föll allt för lätt.


Seg dag!

Shit vilken jädra seg dag. Jag har varit otroligt seg hela dagen. Idag vart det vila från träning men åter på banan imorgon igen. Kom hem från jobbet och fastnade i soffan. Har jag sagt hur mkt jag gillar min soffa? Den är bäst. Frös som fasen så det var bara och byta om till mjukiskläder och på med sockorna. Jag hoppas inte att jag börjar bli sjuk. Har inte tid med det. Förra året den här tiden hade jag en form av magsjuk kom jag på nu. Det var då jag var hemma i några dagar och låg sjuk på min födelsedag. Hoppas inte att det upprepar sig att jag blir sjuk i år också. Men det blir nog inte en form av magsjuka om jag blir det utan mer förkylning som alla andra har.

Ergonomirond

Idag har vi haft en ergonom på jobbet som har kontrollerat hur vi sitter när vi sitter vid våra skrivbord och arbetar. Jag vet att jag har suttit fel på min stol då jag inte utnyttjar hela sittytan utan sitter långt ut på stolen även då jag lutar mig bakåt. Det är så illa att dem på jobbet brukar vara på mig och säga till mig att jag inte sitter bra. Idag fick jag svaret på varför jag har så svårt för att sitta rätt upp på min stol. Jag har en hög och djup svank vilket gör att med den stolen jag har idag så får jag inte tillräckligt med stöd i svanken. Jag har känt av min svanskota att den smärtat så en ny stol till mig fick rött (= Viktigt med åtgärd för att inte orsaka permanenta skador). Jag fick testa en kollegas stol (det är inte många som har denna typ av stol) och jädrar vilken skillnad på stol och stol. Ergonomin är inte direkt något man tänker på. Man behöver någon som kommer och kollar hur man sitter då och då.

Ajajaj....

Jag känner nu att det är dags att köpa dragremmar. Mina händer är alldeles för klena för att köra på vissa av vikterna jag kör på nu. Vaknade otroligt seg imorse men efter lite möten på förmiddagen och kaffe så vart jag pigg. Det gick trots en trög start på morgonen otroligt bra och träna idag. Idag var det rygg och armar på schemat plus den obligatoriska cyklingen såklart. Det gick galet bra och jag ökade på en hel del. När jag var klar med mitt träningspass så kom vår IT-ansvarig in på gymmet. Måste säga att hon är en av dem trevligaste som jag träffat. Hon är alltid glad och alltid pratglad.

Saknad...

I fredags kände jag verkligen att jag saknade/r min "gamla" familj. Min "ex-familj". Det var en tid när jag bodde hos dem. Dem fick mig och må bra och jag kände aldrig att jag var till besvär. Jag hoppas jag inte var det. ;) Nu var det väldigt länge sen jag träffade någon av dem och jag måste försöka ta mig tid snart och åka och hälsa på där nere. Jag vill att dem ska veta att även om jag är dålig på och hälsa på och ringa så älskar jag er och glömmer er aldrig. :) Ni var med under en viktig period i mitt liv!

Ihopsamlade saker



Lite saker jag samlat ihop till mami. Men om du inte vill ha något så säg till så arkiveras det. :D
Du ser nog vad det mesta är förnågot utom det grå som ligger på bordet. Det är en magnet till knivarna.


Fest hos F:arna



Det var fest hemma hos F:arna igår. En riktigt bra fest.
Det var värt och känna sig så här idag. Körde hem från E-tuna vid halv tre. Borde egentligen kanske inte kört men men efter ett pitstop på Mcdonalds där beställningen bestod av en Latte och en milkshake så var jag fit for fight igen. Det finns inget bättre än en milkshake när man är bakis.


Davines...

Sist när jag var hos frisören köpte jag det här schampot och balsamet. Jag har kört på Sebastian i ett år men jag har inte riktigt varit nöjd med balsamet då jag inte tycker att det har gjort håret lättare att reda ut. Men detta Davines schampo och balsam som heter Love är helt ljuvligt. Luktar kanon. När man användet balsamet känns håret som att man haft en inpackning i håret. Det blir kanon lent och lätt att reda ut. Detta rekommenderas starkt!


Äntligen är det helg....

Usch, i veckan som har gått har jag legat en dag före hela veckan. Det är inte så roligt och vakna en fredagsmorgon och tänka att gud vad skönt att jag får ha sovmorgon för att sekunden senare komma på att fasen det är ju bara fredag idag. Så idag när jag äntligen fick mig lite sovmorgon så vaknade jag pigg när klockan slog halv åtta. Men det är rätt skönt att ta det lite lugnt och inte stressa innan jag ska fara till Eskilstuna. Tänkte fara dit vid två tiden så jag skulle behöva åka här hemifrån klockan ett för att hinna med mina ärenden som jag har innan som tex tankning, lämna tillbaka underlägg på Ikea och köpa lite blommor.

Hade lite klädstress. Men nu känner jag att det blir jeans och kavaj med upprullade ärmar på festen ikväll. Frågan är bara vad jag skall ha för topp under. Men det kommer jag nog på snart. :) Jag och F ska iaf ta en sväng till Gallerian i E-tuna så i jag kanske hittar något där annars. :)


Ladies night är grymt bra...

Alla ni tjejer som har beställt biljetter till Ladies Night har gjort ett galet bra val.
Ladies Night är skit bra! Alla ni tjejer som inte köpt biljett råder jag att göra det.
Om det blir fler år så ska jag garanterat gå!

Ladies night!

Idag på eftermiddagsfikat kikade en kollega in i fikarummet och frågade om det inte var någon av oss tjejer som ville gå på genrepet för ladies night imorgon. Och självklart vill vi det så vi är ett gäng som kommer gå. Passar perfekt att gå och kika på det när jag vilar från träningen imorgon. :) Synd att jag inte hade någon av tjejorna med mig. :(

Floder pga regn

Träningen idag gick galet bra trots att jag kände att kroppen kändes lite trött. Men kroppen löd mig och kom igång efter ett tag. Idag var det ben och mage på schemat plus 30 min cykling. Mina ben var galet trötta när jag satte mig på cykeln men jag tog mig igenom det trots tunga ben. Tyckte det såg lite mörkt ut ute vid sex-tiden när jag tittade ut. När jag kom ut var det såklart regn. Jag cyklade till jobbet idag eftersom jag försöker vara lite miljövänlig. ;) Och fick gott sätta mig på cykeln och trotsa regnet. Hemvägen är värst då jag har uppförsbacke i princip hela vägen hem men trots att jag trampade på som en galning så lyckades regnet leta sig ända in till skinnet.

Kritik

Haha härligt med lite kritik. :) Fick en kommentar på förgående inlägg att jag låter blåst när jag skriver ibland. Visst jag har inte sagt att jag är på tiptop jämt men ingen är tvingad och läsa. :) Och ja det är klart att det är kanon att hon tänker på miljön hon med korgen. Jag har inte sagt något annat heller än att det kändes som tillbaka till dåtiden. Det är väldigt ovanlig syn att se någon miljövänlig handla med korg då det vanligaste alternativet idag är en miljövänlig tygpåse.

Tolkningar!

Tillbaka i dåtiden!

Idag efter träningen cyklade jag med M hem och cyklade den vägen förbi arosvallen och den vägen upp till mig. Jag skulle ändå inte till Ica och handla så jag kunde lika gärna ta den vägen. Den är lite längre men lite mindre backar. Precis när jag kommer fram till Ica så ser jag en tjej i ca 28-års åldern på håll komma gående. Jag ser att hon bär på en korg. Jag funderar direkt på om hon varit ute och plockat svamp. Till min förskräckelse går hon in på Ica före mig och när jag kommer in ser jag att hon har med sig korgen för att bära sina varor i. Det känns som att jag är med i saltkråkan eller någon liknande äldre film där man tar sin korg och går till lanthandeln och köper mjölk på flaska.

En önskan...

Idag har träningen gått riktigt bra. Axlar och bröst stod på dagens schema med den obligatoriska cyklingen. Jag känner nu att jag önskar mig ett måttband. Nu känner jag att det är dags att börja mäta och sätta upp mått att nå. Idag hade jag en träningskompis. M följde med mig och ville köra lite fria vikter. Hon var duktig! Det var kul och ha med henne. 30 min på motionscykel gick superfort när man hade någon och tjola med.

Min tillfälliga granne

Jag har fått en ny tillfällig granne. Denna granne är enligt ett litet brev som hon lagt i min brevlåda en tjej som går ettan på gymnasiet här i Västerås men är ifrån Sthlm. Hon kommer att åka hem på helger och lov. I detta brev som hon lagt i brevlådan hade hon en liten bild på sig själv. Nu får vi bara hoppas att det inte bor några inbrottstjuvar i vår trappuppgång. För dem kommer och veta i princip när dem ska slå till. :D

Ännu en dag till ända

Ännu en dag är snart slut. Denna dag har bestått av jobb, träning och mat. Precis som vilken vardag som helst. :) Imorse när klockan ringde var jag galet trött då jag sovit oroligt inatt men konstigt nog så försvann tröttheten som ofta sitter kvar hela dagen och jag var galet pigg när jag gick och tränade. Det vart styrka med fokus på rygg/biceps/triceps och efter det ett pass på motionscykeln 35 min. Nu gäller tyngre vikter med 30 min kondition efter. Cykel är det som gäller nu eftersom mitt ben inte är helt 100 ännu och det är lite skonsammare. Jag kommit underfund med att det är himla skönt att sitta och trampa en halvtimme med blandat motstånd och blandad hastighet. Sen kan man spana in folket (läs:karlarna) på gymmet. ;)För det finns allt lite hett här i Västerås. :D

Fly från tankar...

En helg hemma i ensamhet kan ge tid för eftertanke. Jag tror att mitt bakande och pysslande har varit ett sätt för mig att slippa tänka. Jag vill inte tänka för mkt. Det händer grejer runt mig. Vissa kan kanske vara till det bättre men vissa är lite tråkiga. Jag saknar några och kommer börja sakna några.
Inte nog med den saknaden så saknar jag lite och ha någon vid min sida. Jag klarar mig bra själv men en helg som denna blir jag och känna av saknaden. Jag saknar även det vardagliga. Att komma hem till någon. Handling, äta mat tillsammans med någon varje kväll, slappa och kramas i soffan innan man somnar.

=)

Idag har min far ringt mig. :) Det var länge sen vi talades vid. Saknar min far ibland. Jag fick en fråga av min far. Det är vad jag önskar mig när jag fyller och som alltid när någon frågar det så kommer jag aldrig på något men i efterhand när jag får fundera så kommer jag på massor. Här är några exempel:

- Påslakan
- En sodastream (Den nya stilrena)
- En vit matta till köket
- En stor tavla och ha i sovrummet som min syster målat. ;)
- Sen dem där köksgrejerna i förgående inlägg.
- En rosa tvålpump från Himla att ha i badrummet + tilhörande tandborstmugg
- Presentkort till en taklampa och ha i hallen
- Den minsta kosta boda skålen i serien Mine (En rosa såklart ;))
- En tjusig vit tvättkorg med lock och ha i sovrummet
- Skinsserien på dvd

Jag antar att denna lista kommer att fyllas på för som vanligt kommer jag säkert komma på grejer när jag avslutat det här blogginlägget. =) Sen finns det diverse dyrare saker som en liten platt-tv och ha i sovrummet och en cykel men det ska inte mina nära köpa utan det köper jag själv. :D

Baka baka baka baka



Dagens bak har bestått av dessa ovan matiga muffins med kalkon och ost och äppelmuffins. Nu har jag allt bak klart tills torsdag. Skönt! :) Men jag har även en hel del i min frys. :) Jag har bakat upp ett kilo margarin.

Fotovägg är påbörjad



Så här ser början på fotoväggen ut. Jag gillar den. Jag gillar den starkt! Än så länge har jag inte fått med alla som jag vill få med. Att köpa ramar är rena rånet vill jag lova.


Dagens sysslor

Efter jag var ute och for och rännde efter ramar till min fotovägg och handling så åstadkom jag detta:



Jag körde en lördag fylld av bakning. Jag åstadkom chokladsnittar, äppelgott och chokladmuffins. Det godaste var nog äppegott som Laga Lätt kallade dem. Enkla och goda, men dem flöt ut lite för jag hade bara muffinsformar. Under min bakning har jag upprättat en önskelista som jag önskar mig när jag fyller år om cirkus två veckor:

- En slickepott i silikon

- En muffinsform (Så man slipper mjuka formar som tex gör att bullarna flyter ut)

- En tjusig liten burk och förvara kakao i. Någon fin vit eller rosa. Eller i samma stil som den burk jag fick av syrran i julklapp för något år sen.

- En tjusig burk i vit eller rosa att förvara kaffe i.

Imorgon ska jag göra lite fler chokladmuffins så jag kan bjuda på det på torsdag när jag har torsdagsfika på jobbet. Sen tänkte jag även göra lite matiga muffins som jag kan ha med mig och äta som mellanmål på jobbet dem dagar jag ska träna.


Så jag ser ut...

Så här ser mina axlar ut efter varje gång jag har tränat ben. Blodbristningar!



Men det gick galet bra och träna! =)

Detta orsakade ond tumme

Allt nedan har orsakat denna röra i halva min hall:



En av stolarna står inne i hörnet därav att det ser osymmetriskt ut.



Jag avslutar kvällen i soffan med göttigt:


Ge mig en karl som kan sjunga

Åh idol är grymt! Ge mig genast en karl med en gitarr och en grym röst. Det är ju så jädra hett!

Anine Bing


When...




When all is said and done!


Dumma EM

Idag vid lunch hade min mobil ringt. Jag kunde ana att det var EM när det var ett Västeråsnr som ringt. Jag ringde upp och mkt riktigt var det EM som sa att mitt bord och mina stolar hade kommit. Jag drar med mig Y och åker ut dit. När vi kommer dit tar hon i kassan fram lappen och jag betalar. Sen räcker hon fram lappen till mig då jag reagerar på att vit var struken och det stod svart (handskrivet) istället på stolarna. Då frågar jag henne varför det står svart där istället för vit när det är vita stolar jag skall ha. Hon säger då att en kille hade ju ringt och ändrat från vit till svart. Jag ser chockad ut och Y säger att jag minsann bor själv och det kan inte vara någon kille som ringt och ändrat färg på stolarna. Jag återfår min talan och säger att jag ska ha vita stolar och inte några svarta och ingen har ändrat färg på dem. Det märkliga är att han som ringt hade sagt exakta namnet på stolar och bord som han beställt och ville ändra färg och han sa att han beställt dem samma dag men jag var den enda som hade beställt just detta bord och dessa stolar den dagen. Men EM ordnar så jag får bord och lånestolar (tills mina kommer) plus att dem kör hem stolarna när dem kommit. Jag och Y tänkte att vi får ju in stolarna och borden i min bil men karln i varuutlämningen bara tittade på oss, suckade och skakade på huvudet. Tur att vi var två blonda tjejer i klänningar och klackskor så jag fick det hemkört. ;)

Gaddning

Idag såg jag en tjej på gymmet som hade två grymma tatueringar på baksidan av smalbenet (vad sjutton heter det?). Alltså inte på vaden utan längre ner närmre hälen. Hennes motiv är jag tveksam mot men stället var grymt. Jag vill också ha en där men jag vet inte vad jag ska för motiv. Hon hade en rosett på ena baksidan och den andra hade hon bara något mönster som jag inte riktigt såg vad det var. Jag måste bara komma på ett najsigt motiv att ha där. För stark ska sitta mellan skuldrorna längst ryggraden så det kan jag inte flytta på.

Jihde i Idol



Ibland så otrolig het!
En DILF eller vad säger Ullis? ;)
Missa inte att Idol har börjar idag.


Skit ben!!!

Aj aj aj aj aj är allt jag säger. Jag skulle till gymmet idag och springa på bandet och tur att jag gick till gymmet och inte gav mig ut i spåret på en tur för jag klarade av och springa en kvart på benet sen trodde jag att mitt smalben skulle gå av. Fick kliva av så snällt och sätta mig och cykla en halvtimme. Jag känner nu när jag går hemma att det absolut inte var bra för mitt ben och springa. Det ömmar som fasen. Jag blir så ARG på mitt ben.
Trodde jag skulle spy rätt ut flera gånger när jag tränade. Att dricka en stor latte på eftermiddagen gillar inte magen då reagerar den med illamående. Not nice! Imorgon då jädrar får det bli styrka och sen lite avslut med cykling.

Ingen väckarklocka behövs just nu...

Min kropp är myggbiten. Helt galet myggbiten. Min och Jullens grillning i lördags orsakade detta. Ca 30 min var vi ute max och under denna tid sög myggorna på mig så mkt dem bara kunde. Imorse behövdes ingen väckarklocka då alla myggbett började klia ungefär samtidigt precis innan jag skulle gå upp. Jag har tre myggbett bara i vänster knäveck. Suck puck!

Idag har jag klättrat på skrivbord och i fönstrerna på jobbet. Dem jädra persiennerna! Såklart så lossnade pinnen som jag använder mig av när jag ska vrida på persiennerna och det var såklart i det fönstret som låg dummast till. Så jag fick gå upp på mitt sidobord för skrivbordet skulle aldrig hålla för en klums som mig och klättra upp på fönsterbrädan som var utskuren i väggen så den höll. En kollega tyckte det såg läskigt ut när jag skulle försöka sträcka mig och hålla i mig samtidigt så hon kom och höll i mig lite. :) Tillslut lyckades jag få dit den rackaren och jag klanten lyckades hålla mig hel och på fötter. :)

Dofter...

Hemma och doften av kantareller sprider sig i lägenheten. Har rensat och förvällt kantareller som jag fått från faster och kusins karl. Rensa är inte roligt men det är helt klart värt det. Jag var lite duktig för det första jag gjorde när jag rullade in i Västerås var och åka in i biltvätten med bilen. Mitt ex ord ljuder i hjärnan varje gång jag ser att bilen är skitig. Så nu var det dags och tvätta den då jag hörde hans ord i huvudet varje gång jag kom till bilen. Sen for jag hem och rensade kantareller och förvällde dem och nu så sitter jag här. Snart dags och sova lite. Borde packa upp först men min erfarenhet säger mig att det kommer jag att göra imorgon och sen kanske lite i veckan. Brukar bli lite i taget. :P


Hur tusan kör folk?

Igår när jag skulle åka från kusin upp till faster så åker jag igenom en korsning med rödljus. Jag kommer fram till rödljuset och det är rött. Framför mig har jag en bil som också skall svänga vänster i rödljuset. Det slår om till grönt. Bilen framför mig kör ut och börjar svänga. Puckot som kör bilen svänger då in till vänster om refugen som är i korsningen och kör in på mötande körfält. Jag undrar vad fan galningen gör och hoppas att det inte kommer någon mötande bil. Han kör en bra bit upp i backen innan han fattar att han faktiskt kör på fel sida och då svänger han över och drar iväg i en jäkla fart. Det kunde ha slutat illa om det hade kommit mötande. Vilka galningar det finns alltså.

Till Filippa: En gratifikation är ett engångsbelopp som jag i detta fall kommer att få för att jag flyttar från Ludvika till Västerås. Rätt så nice av företaget. :)

Till hemlig: Det finns en del som jag börjar känna ibland kvittar. Vill du verkligen veta så får du fråga mig personligen. :)

Filipstad

Jag är i Filipstad. Det är oxhälja=Marknad. Marknaden här är förknippad med traditioner. Till lunch är det kålsoppa och köttfärslimpa på lördagen för att sedan åka in till marknaden där vi alltid parkerar vid kyrkogården. Vi går sedan därifrån och uppåt till ishallen för att dricka kaffe och äta något sött som en negerballs (fasters uttryck) eller en macka. Sedan tar vi oss nedåt igen och kikar i stånden. Det allra sista vi alltid gör innan vi åker hem är och köpa majs. Råa majskolvar som vi alltid grillar på kvällen. Det är den bästa avslutningen. :)

Jag älskar och lära

Idag har jag lärt mig massor på jobbet. Jag har känt mig bra idag. Jag älskar och lära. Jag gillar och lära ut till andra också men jag skulle dock aldrig överväga och bli lärare.

Det här har varit ett konstigt bokslut. Mycket att göra men ändå lugnt på något vis. Har jobbat över ett par timmar men det har inte varit så hektiskt som det brukar. Men jag tror att vi har en dag extra på oss än vad vi brukar ha.

Ibland blir jag bara så matt. Känns som att vissa kvittar.


Hunger

Varför är jag så hungrig hela tiden? Kan någon svara mig det? Funderar på om det är något fel på mig. Jag ska ju äta mindre och gå ner i vikt!!!

På måndag läggs det till mer protein i maten!

Denna bild från helgen gillar jag.



Två brudar speglar sina bästa sidor. ;)


Johanna goes bananas

Svinhungrig åkte jag hem från jobbet halv sju. Kom hem stoppade in min låda med lasagne i mikron och under tiden jag står och väntar känner jag lukten av och ser tre superduper mogna bananer i min skål. Att äta dessa bananer kom inte på tanken. Så då får jag ett infall och gör en banankaka efter maten. Kakan vart mumsig som attans så nu har jag precis druckit lite te oh ätit banankaka som kvällsfika. Skulle gärna haft någon här som kunde gjort mig sällskap. Jag undrar vad som hänt med mig för så här rent och snyggt och väldiskat i köket har jag inte haft under så många dagar på lååååång tid. Känns som att jag plockar och diska här hemma hela tiden. Jag har fått lite av en städmani. Vet inte om jag ska tolka detta som något bra eller dåligt. ;)


Som att det inte vore nog?

Idag har jag varit en klums heeeeela dagen. Spillt kaffe/vatten varje gång jag jag gått med min kopp i handen och har jag inte haft det och spillt så har jag hållt på och snubbla varje gång jag gått i gången. Till råga på allt nu när jag gick till bilen så hade jag fått en p-bot. På 700 kr. Rena rånet. Man måste tydligen var super duper noga med vart man ställer bilen. Men jag har väl lärt mig min läxa men va fan 700 det är ju hur mkt som helst. Sen när jag kommer in här hemma så tyckte jag att det luktade svinilla. En sur äcklig doft. Den nya filen med smak av hallon och persika luktar pecka. Man måste diska ur tallriken direkt efter man ätit filen och inte låta tallriken stå tills man kommer hem på kvällen. Usch! Filen smakade ju inte speciellt bra den heller.

Bara klagomål. Det braiga idag var träningen på lunchen, inköpet av mina nya träningsbyxor och att bokslutet hittills gått bra och jag hinner det jag ska i tid. :)


RSS 2.0