IQ-test

Trött som fan så här en fredagkväll gjorde jag ett IQ- test men var fan tvungen att betala för att få resultatet. Så jag testar göra ett IQ-test som illustrerad vetenskap satt ihop. Ett andra IQ-test hur skall detta gå. Men jag fick 117 och 110 är medel. Jag är alltså övernormal. :) Jag är nöjd med resultatet för att ha jobbat nästan en hel dag och sedan ha donat här hemma. Jag hade alla rätt på verbalt tänkande. Det är min starkaste sida. Jag har alltså ett stort ordförråd.


Du kan göra testet här: http://www.illvet.se/htm/IQTest/sv/

Jag kan bara tänka mig hur bra detta test hade blivit om jag varit mitt piggaste jag och inte chansat på vissa frågor. :)

Blek pizza!

Så ska det låta på ettan. Åh, vad jag gillar det här programmet. Jag blir så glad när jag ser det. Peter Settman är så skojig. :)

Nu är mina syskon här. Det blir kupan imorgon istället för idag. U kommer också dit. Hon har panik över party klädsel till imorgon. Jag ska försöka hjälpa henne så gott jag kan. Ska försöka hjälpa min kära syster att hitta lite kläder. Bra att dom sysselsätter mig så att jag inte köper något till mig själv. Skall spara min pengar.

Jag och syster gjorde våra pizzor innan bror kom hit för han kom senare eftersom han badat innan. Så jag bakade ut hans deg men lade inte på något det fick han göra själv. Sen skulle jag hjälpa honom och se när ugnen var klar och var redo för att stoppa in pizzan när jag ser att hans pizza är väldigt blek. Då har han lagt på ost och skinka men glömt tomatsås. hhaha! Det såg kul ut haha!

Miljörapportering!

Kollade just på SSABs miljörapportering. Nu kollar jag bara på SSAB i Borlänge och dem har en miljörapport på 119 sidor. Det är inte lite sidor att läsa igenom. Jag kan inte tänka mig att dom i Kina har en sån omfattande rapport så det skall bli spännande att jämföra.

Lugn!

Nu har det dåliga samvetet lagt sig. Skönt!

Ikväll kommer mina syskon till mig och vi ska göra hemmagjord pizza. :) Det ska bli trevligt. Sitter redan och funderar på vad jag ska ha för något på min pizza. Det blir svamp, zuccini, tomat och majs på min. Skippar skinkan. Jag hade hoppats på Kupan idag så jag kunde vara hemma hela dagen imorgon tills mina gäster kommer. Men bror ville gå på lördagen och det kan väl vara skönt att göra det istället för att efter jobbet springa i kupolen. Då kanske man har lite nya krafter tills imorgon istället och kan hjälpa syskonen hitta lite fynd. :)

Jag fick super god mat av U igår. Hon gjorde tacotårta som gräddades i ugnen. Mums! Så om en halvtimme ska jag käka lite lunch och då blir det tacotårta. :) Hoppas den är lika god när man värmer den. Hm..undrar om jag och Ullis ska ta och käka något tillsammans imorgon innan gästerna kommer. Vad tycker du?

AHHH!

Gårdagen var en helt sjuk dag. Det hände massor av konstiga saker. Men jag kände mig populär iallafall. ;) En väldigt rolig dag men även en dag full av skuldkänslor på olika håll. Jag kan inte räcka till överallt. Skolan måste gå först, den är viktigast, det är examen som är min framtid.

Jag tror att jag har förstått vinken men jag vill inte inse att den är sann ibland. Jag borde skita i allt. Varför skall jag bara duga ibland och inte alltid. Man kan ju svara när man hör av sig, det ska inte vara på dina villkor jämt. Jag blir förbannad men när jag pratar med dig eller träffar dig så klarar jag inte av att vara det. Jag vet att du känner likadant. AHHHHHHHH.....................JAG BLIR GALEN PÅ DETTA!

Jag sover så himla dåligt just nu. Vaknar hela tiden. För mycket som händer för mycket oro och tankar. En hel natt skulle jag vilja ha. Bara en natt med sömn, tack snälla.

Jag vill till Kina nu och komma bort från Sverige och allt ett tag.

Skuldkänslor!

Gud vad jag känner mig hemsk. Jag har skapat mer jobb för min chef i studentbanken eftersom jag inte kan följa med på mässan till Ö-vik. Nu är det nästan ingen som kan jobba. Dom är iallafall tre som ska åka så jag hoppas att dom kan klara sig själva om dem inte hittar någon annan. Men jag får så dåligt samvete men mötet på fredag kan jag verkligen inte missa. Men jag får sådana skuldkänslor som jag inte önskar någon. Tänk om jag kunde vara överallt samtidigt.

Tack Jocke för den goda lunchen. Kom på att jag måste ha receptet till din dressing som du gjort. Gäller att jag kommer ihåg att fråga när jag åker med dig hem sen. Annars får du påminna mig om du läser det här. :)

Mönster till kostym?

Att hitta mönster eller bilder på kostymer för damer är skit svårt. Googlat hur mycket som helst. Måste ha en bild eller ett mönster med mig till Kina om jag ska låta sy upp en kostym där. Är det någon som har någon bra internet sida som jag kan gå in på och kika på mönster eller bilder?

Igår tänkte jag först att jag inte orkade träna men jag tog på mig kläderna och gick iväg. Det gick riktigt bra. Jag var stark. :) Karlar fanns det där också. När jag låg och tränade mage med musik i lurarna så såg jag mellan knäna hur en kille gör en bakåtkullerbytta. Jädrar vad jag fick hålla mig för skratt. Vajern gick av när han körde rodd i en maskin. Det låter ännu roligare när ni tänker er att killen ser ut som en riktig stockholms brat som tror att han är snyggast i världen.

Full fart!

När skall jag hinna med en andpaus? Jag vet inte riktigt, det får bli på planet till Kina. ;) 

Dagen kommer att rulla på i full fart. Jag kommer nog inte hinna med att pilla i mig någon lunch ens. :( Men jag har förberett mig med lite mackor men glömde vattnet. Tur att jag inte är någon stor drickare. Imorgon har jag lyxen att få lunch sällskap. :) 

Idag MÅSTE visat skickas iväg. Men det är så svårt att veta hur mycket pengar vi skall skicka med. Vi kanske får prata med A och se om hon har något förslag. 

Tänkt om man kunde vara på flera ställen samtidigt. Tyvärr fungerar inte det. 

Träning

Ännu en dag på jobbet. Jag trivs jätte bra. :)

Ikväll blir det bara tvätt tid. Funderar på att kanske träna.

Min kära bror kommer kanske i helgen. Det lockade att komma på inflyttningsfest där det nästan bara är tjejer. ;) Vi håller tummarna på att han inte får något jobb. Han har ju fyllt 20 så jag måste ge mig ut på presentjakt också. Men jag ska nog hitta på något bra.

Firade mormor igår. Det är trevligt att träffa familjen tykon igen. :) Smarrig gräddtårta med björnbär på serverades det och jag åt så mycket att jag var tvungen att ta mig till gymmet. Det är så skönt att gå dit för man tänker endast på träning och hjärnan känns så befriad. Jag får ro i kroppen när jag håller på med mina maskiner för att inte tala om att stå på crosstrainern. Som ni läst förut så gillar jag den inte speciellt mycket. Men nu tycker jag faktiskt att det är ganska skönt att stå där. När jag först ställer mig där så tänker jag alltid att jag bara ska ta 20 minuter istället för mina 30 men jag ångrar mig alltid och står alltid tiden ut. Det är för att jag har min egen lilla tävling och vill slå min sträcka. Det är ett bra knep för att stå kvar på maskinen även om det kan kännas jobbigt till en början.

Ångest!

Jag känner mig helt trött. Förstår inte vad som hände efter maten, jag vart helt slut. Det är inte så kul att börja göra sig iordning när man känner sig så här trött. Men nu är det gjort iallafall. Om tio minuter far vi till mormor och då blir det tyst från mig tills imorgon. Ilband funderar jag på vad jag egentligen borde skriva i min blogg. Känns konstigt ibland att han läser om mig och vet vad som händer men jag har ingen aning om honom. Men han är ju inte ens intresserad av att jag vet vad som händer med honom. Så jag låter det vara. Så nu kan jag inte låta bli att tänka på hur det blir i kina eftersom jag har räkningar som han ska ha. Först lät det som att han inte ville ta hand om mina och jag vet inte om jag vill det ens. Men sen sa han att han skulle ta hand om det iallafall. Bara han inte gör det mot sin vilja. Jag skulle kunna låta mor ta hand om det men då måste hon ju ge dom där räkningarna till honom så då är det egentligen bättre att han tar hand om allt. Men vill jag att han har en nyckel till mitt hem? Åh, vad drygt. Ångest!

WOW!

Såg nu att hela tolv stycken varit inne på min blogg igår. Vad kul. :)


Tiden!

Tiden bara flyger förbi. Sitter och skriver lite om envrionmental accounting. Det går bra känner jag. Men ju mer man börjar gräva desto mer dyker upp. Det tar liksom aldrig slut. Om bara tre timmar ska vi åka till mormor. Stressad! När jag håller på att skriva så vill jag bara in och kika på Kina saker. Var just in och kikade lite på boendet i Peking. Det ser helt ok ut. Men jag och U måste bestämma oss hur vi vill sova i två bäddsrum eller fyrbädd. Ja, det fanns några alternativ. Det dyraste kostar ca 92 kr per natt. Vi kommer att betala det när vi kommer dit så att U vet. :) Vi kommer att betala en depositionsavgift på ca 30 kr så vi är säkra på att vi får rummet. Men jag testade bara på en natt så det kan komma att bli lite mer om dom tar en depostition för varje natt. Vi kanske kan boka på tisdag? Skulle vara skönt att ha det klart. Vi kanske ska försöka få iväg Visat på tisdag också eller om vi ska ses på måndag? Det är ju bara två veckor kvar på måndag. Ojoj, tiden går fort. Jag känner hur det knappar in. Ska maila A och fråga hur många nätter vi kommer att bo på vandrarhemmet. Så hon inte har bokat oss på samma hotell som de från blg energi när det kommer till peking.

Min mor håller på med en smarrig stek just nu. :) Längtar tills det är mat.

Melodifestivalen!

Jag blir så upprörd. Detta måste vara den sämsta melodifestivalen någonsin. Finns det ingen bra musik? BWO och Isaksson tyckte jag denna gång. BWO tycker jag är jävligt tråkiga för deras musik låter jämt likadan men den här deltävlingen var dem faktiskt bäst. Men Frida hallå jag trodde helt säkert att Isaksson skulle gå vidare. Men icke sa nicke!

Jag känner mig lugn och harmonisk. Trots att jag käkar mina piller. :) Jag har funnit någon sorts ro i min kropp. Men en viss person har räkningar hos mig och han borde höra av sig. Jag är duktig!

Nytt försök!

Skrev ett inlägg för några timmar sen men så slutade internet fungera så klart. Sitter hemma hos mor nu. Har precis skalat potatis till en smarrig gratäng. Så som jag har längtat efter gratäng. Ska till mormor hon fyller 65 år imorgon. Så jag stannar över natten. Skönt att få komma bort lite när det är helg.

Igår vart det mys hemma hos C & E. Det vart tacos och tv. Det är alltid lika trevligt att umgås med dom. Det var länge sen nu.

U var också med dit och innan vi åkte dit så hämtade hon upp mig och vi for till H&M för att sätta sprätt på min guldbonus. :) Trevligt trevligt. Hon fick en tröja av mig som tack för att hon ställer upp så mycket och kör mig och har bil jämt. Det var hon värd. :) Till mig hittade hon en topp som hon tyckte att jag skulle testa. Den fanns bara i XS men den modellen fungerade även fast det var en storlek mindre än jag brukar ha. Så den köpte jag, sedan vart det en vanlig svart bomullstopp, ett par skitsnygga svarta byxor med dragkedje fickor. Fickorna fram går ungefär lodrätt fast lite sneda. Hahha, svårt att förklara. Jag och U hade jävligt kul med ett par solglasögon vi hittade och dem kostade bara fem kronor så vi köpte varsit par. Men jag tycker att dom var jäkligt coola så jag skulle nog kunna ha dem på mig nu i vår faktiskt. Fem kronor för ett riktigt gott skratt. Det var det värt. Vi tog på oss dem när vi hämtade upp C&E för att åka till Ica maxi. Vi hade skit kul för det. hahha!

Det var lite kul nyss för mor skulle pressa vitlök i vitlökspressen nyss över potatisgratängen och det sprätte åt fel håll. haha! Hon hade vitlök i hela håret och det ligger överallt i köket. Nyss sa hon att åh, nu kommer du skriva om det i bloggen. haha, vad rätt hon hade, jag hade redan börjat skriva om det då. Med vitlök på henne kom jag att tänka på när hon skulle klämma en finne på min rygg en gång när vi skulle på kalas och jag ville inte att den skulle synas. Hon tröck och tröck och till sist sprutade det till och hon hade gult gegg på glasögonen. Så jävla äckligt men så jädra kul. hahha! Brukar tänka på det ibland när jag ska klämma i mitt ansikte haha!


Det blir mys!

Det blir myskväll ikväll. :) Vi sparar oss till nästa vecka istället. Men jag och U ska iallafall dra oss till H&M och sätta sprätt på min guldbonus. :) Det ska bli så trevligt. :)

Nu är min dag här på jobbet snart slut. Ska hem och vila lite innan U kommer till mig klockan sex. Det är så härligt när det är så mycket som händer även om det kan vara jobbigt ibland. Men trevligt sällskap är aldrig jobbigt.

Jag återkommer igen på måndag om vad som hänt i helgen eftersom jag fortfarande inte har fått något internet hemma. :(

Lugna tider!

Fest eller lugn kväll ikväll? Vi får se hur kvällen urartar sig. Det är lika trevligt båda två när man är i rätt sällskap. :)

Jag är hungrig. Idag är det nog jag som kommer att behöva gå på lunch först. Men vi får se. Jag brukar alltid vilja äta lunch sist. Jag måste säga att jag trivs väldigt bra med mina arbetskamrater här på Högskolan. De är roliga. :)

Nej, nu får det ta och ringa någon trevlig. Det är lite för lugnt här just nu. Jag kanske ska passa på att kolla lite om GRI.


Omtentamen

Tur för mig att min lärare i beskattningsrätt dök upp här i Falun och frågade om en lokalbeskrivning. Försökte ringa honom igår angående min tentamen men fick inget svar. Jag skulle ha skrivit omtenta idag men kände att det absolut inte skulle gå. Sedan har jag inte fått något svar när jag försökte att ringa till honom igår. Idag fick jag iallafall besked om att jag endast behöver göra om de tre frågor som jag hade sämre resultat på och att jag får skriva om dem exakt när jag vill. :) När jag känner mig redo. Så nu vart jag lite sporrad till att plugga. Skönt!

Hade lyxen att ha så gulliga arbetskamrater att jag fick gå hem en timme tidigare igår. Jag lade mig direkt när jag kom hem och sov två timmar. Sen kännde jag att jag inte kunde sova ända tills nästa morgon så jag gick upp sju och lagade mat. Det var den jobbigaste matlagningen någonsin. Jag fick lov att sätta mig på en stol tiden mellan omrörningarna i grytorna. Haha! Kollade klart på criminal minds och sedan somnade jag direkt.

Tystnad

Just nu är tystnaden här i växeln trist. Ingen rolig som vill ringa, men det är ju lunchtider så det finns en förklaring.

En annan tystnad har brutits. Skönt. Jag har lärt mig min läxa nu. Den nya tystnaden är en skön tystnad. Jag känner inget behov av att bryta den just nu. Måste säga att det är en himla skön känsla. Vet inte om gårdagen hade lite med det att göra.

Kina närmar sig med stormsteg. Två och en halv vecka kvar. Fick en rolig present av Handelsbanken igår för att jag var deras företagsvärd, jag fick två stycken band att sätta runt resväskan. Det står handelsbanken på dem men det gör inte så mycket tycker jag. Jag hade inga sådana som dom passade skit bra. Det är kul med lite uppskattning.

Jag tror tyvärr att jag måste bryta upp min spargris. :( Jag har samlat ihop en del tror jag. Men just nu behövs dem verkligen. Men jag har inte riktigt bestämt mig än. Ska fundera tills det är absolut kris. Skall försöka hålla mig in i det sista. Men det är på sluttampen nu.

Skall göra omtenta imorgon är det tänkt. Men jag har inte läst ett enda dugg. Jag har fasen ingen tid med omtenta. Men jag känner att jag behöver den kursen. Ska ringa och be om att få skjuta upp den så jag kan tokplugga i helgen. Att skriva den imorgon känns värdelöst då kan jag lika gärna jobba hela dagen här i växeln, där jag behövs och gör nytta.

Propellerdagen!

Nu måste jag säga att det känns som en evighet sen jag skrev. Sitter just nu i växeln på Högskolan Dalarna. Mellan samtalen så kan jag passa på att göra lite "nytta". ;) Känner mig inte på topp idag. Humöret är på topp men kroppen är något förbannat trött. Endast tre timmars sömn inatt. Hahha! Igår natt fick jag inte heller mina tio timmar som jag behöver för min sömn. Så ikväll är det läggdags i tid. Kommer somna redan på bussen.

Igår var det propellerdagen. För er som inte vet vad det är så är det en arbetsmarknadsdag för studenterna då företag kommer till vår skola för att möta studenter. Det är som en mässa i skolan där företagen sätter upp sina montrar som man kan gå till och sedan erbjuder även några företagare något som kallas för kontaktsamtal. Jag bokade in mig på så många kontaktsamtal som jag bara kunde och fick fyra stycken. Jag hade gärna haft några fler. Men jag fick ju klämma in min på Grant Thorntorn. Min mentor hade pratat gott om mig till deras rekryterare och hon hade jobb att erbjuda i Stockholm och Uppsala, men jag vill bo kvar här i Borlänge tror jag iallafall. Hon sa till mig att det var trist att hon inte kunde erbjuda jobb när man väl hittar en person som absolut passar för jobbet. Men hon skulle prata med kontorschefen i Falun denna eller nästa vecka och då skulle hon få besked. Så jag får vänta och se. Hade även kontaktsamtal med LRF konsult, Öhrlings, KPMG och Swedbank. Alla positiva förutom Öhrlings. Han har bara gett mig en negativ bild av företagen. Inte bra inte bra. LRF konsult tyckte att jag hade en intressant profil eftersom jag gillar att arbeta med människor och är väldigt social annars brukar redovisare vara innåtvända, men hon såg det som något positivt då det idag är allt viktigare med sociala kontakten. Nu håller jag tummarna på att jag ska få ett jobb. ;) Efter mässan plockade vi bort allting och sedan var det middag med underhållning. Underhållningen var Benny och Nisse. Så jäkla bra. Skrattade hela tiden. Det måste ni bara se om ni får möjlighet. Vi skulle gå hem i tid för att jag skulle upp och jobba. Men jag och Niklas satt gömda och pratade så Ullis vart galen av oro. Vi var nog sist ut. haha! Gick och lade oss klockan tre. Då tänkte jag oh, herregud jag får bara tre timmars sömn. haha! Men nu sitter jag här och det går bara fint. Ni kanske får en uppdatering igen senare. Så det inte blir för mycket för er att läsa.

Spratt?

Stundtals jobbigt, stundtals trivsamt. Allt man önskar kan man inte få. Jag måste ta mig i kragen och försöka släppa detta. Tycker om din närhet, när min hand närmar sig dig drar du dig bort. Elaka tankar far genom mitt huvud, jag slår dem bort men de krigar sig tillbaka. Dem är starka. Men jag ska slå dem. Med dem så fungerar ingenting. Pratat ut men vet/känner fortfarande att jag inte vet någonting. Spelar min hjärna mig ett spratt?

Hos R!

Nu sitter jag hemma hos R. Det är riktigt trevligt här. :) Igår var det lite jobbigt men idag är det mycket bättre efter att vi pratat ut lite igår kväll innan jag skulle åka hem.

Jobbade igår i Leksand på Eijendals arena. Första tiden var mellan 11 och 13 det gick skit långsamt då det inte var något folk som rörde sig i området. Andra passet var mellan 17-21 då var det mer rörelse eftersom det var hockeymatch klockan 19. Jag fick mig lite titt på matchen också. ;) Det är kul att gå och se hockey live. Det borde jag verkligen göra oftare.

Jag har fått ett extra jobb i högskolans växel. Jag kommer att jobba i princip hela tiden tills vi åker till Kina. Hur jag skall klara min omtenta vet jag inte. Men men, en annan dag ett annat problem. Det ska bli riktigt kul att få jobba i växeln. :) Längtar tills måndag klockan åtta då jag påbörjar min första dag i växeln i Falun. Det var lite kul för när vi jobbade igår så kom det fram en kille som var lite på pickalurven som hade läst ellära halva kursen men ville fortsätta nu. Vi sa att han skulle höra av sig till växeln för att bli omkopplad till en studievägledare för att få vidare information. Då skulle jag ge honom växelns nummer men då sa han att han hellre ville ha mitt privata. Hahah! Han såg bra ut också. ;) Men han fick inte mitt privata. Han skulle sedan efter han skrivit nummret skriva var nummret gick.  Då sa jag: Är det för att du ska komma ihåg vad det är för något imorgon när du vaknar? Haha! Det var det inte menade han.

Nu ska jag fortsätta umgås här hos R. Dom tittar på barnprogram just nu. ;)

Gårdagen var skit!

Igår var en jädra skit dag. Ingenting gick bra för mig. Jag vart mer förvirrad angående examensarbetet på vårat möte. Jag gick sedan för att hämta min beskattningstenta som jag var 4,5 poäng från G på. Den är jävligt dryg, ser inte framemot att göra om den. Men förhoppningsvis så får jag göra om de tre frågor som jag inte klarade. En fråga var så jävla surt för jag hade tagit reglerna för enskilt bolag istället för Aktiebolag. Att jag inte upptäckte det. Kanske jag hade klarat den isåfall. Men inget att grubbla på. Senare letade jag efter mitt pass och skar mig i fingret på tidskriftssamlaren och det vart riktigt djup, fingret gör ont än i dag. Jag gick sedan till gymmet för att träna och gör klart min styrka för att sedan stå mina 30 min på crosstrainern. Efter 6 minuter så får jag världens sendrag i hålfoten och ut i långfinger tån. Jag gick då av och vilade, masserade och försökte sträcka ut men det gick aldrig över. Jag lyckades totalt stå 10 min på crosstrainern. Sen när jag gick hem så hade det så klart gått över. Jävla skit fot.

Idag har jag jobbat för högskolan. Gillar verkligen att  vara iväg på dem jobben. :) Det är så kul. Ska jobba imorgon och fredag också. Men självklart så är det sjuklingar på leksakshuset och dom vill att jag ska jobba där också. Varför ringer alla samtidigt. När jag väl är ledig så är det ingen som ringer istället. SUCK!

Imorgon är det alla hjärtans dag skit också. Jag ska svulla i gottigheter för mig själv då och tycka synd om mig har jag kommit fram till.

En annan sak jag märkt nu när jag dricker mycket té är att dom verkligen missfärgar tänderna. Jag skulle behöva en tandblekning. Det tar väl 100 år innan jag har råd med det. Inte vågar jag testa det i Kina iallafall.

Nu lär jag hem och plugga. Plugga miljöredovisning, omtenta och Handelsrätt. Det finns skit mycket att läsa. Hur i hela friden skall jag hinna med allt? Jag måste hinna med. Så himla mycket just nu. En enda stor röra i mitt huvud. Måste hämta passet också, det var två veckor sen jag var och fixade det. Idag är enda dagen jag hinner med det tror jag annars måste jag gå nästa vecka. Får se hur jag gör.

Dags att ge sig av!

Nu är det dags att ge sig av mot jobbet. Mor kommer snart hem och vi ska ta och äta lite lunch innan hon ska skjutsa mig till jobbet. Tror ni att jag fick någon nytta gjord? NEJ! Oj, nu kom hon.

Skriver eventuellt lite imorgon.

Tidig morgon!

Var sjutton gör Johanna uppe så här tidigt tänker ni nu. Jo, jag har sovit hos mor hela helgen och idag är det bara jag hemma nu på morgonen och i detta hus bor även en vovve som vill ut klockan tio i åtta på morgonen. Så för mig blir det ingen sovmorgon. Man hinner knappt upp för att ta på sig kläderna lyckligvis hann jag det, för det var riktigt kallt ute denna morgon, fem minus grader. Jag tog mig en rejäl vända när jag ändå var ute. Det var ganska skönt att få känna rosorna på kinderna under den blå himlen.

Borde jag göra nytta nu innan jag ska börja jobba? Jag börjar klockan ett. Mor kommer hem vid tolv och då ska vi käka lunch och sen skjutsar hon in mig till stan. Så fram till klockan tolv iallafall borde jag göra någon nytta. Men ack så lat jag är. Måste ju se våra bästa år. Hahha!

Ojoj!

Jag tror att det går någon form av sursjuka här hos mor. Alla är griniga just nu. Utom jag. ;)
Skynda dig att duscha M så jag (mor) inte börjar frysa innan hon ska duscha. Mor har nämligen tränat men det är lite svårt för M att duscha innan hårfärgen har suttit i tiden ut. Haha, mor hann iaf duscha innan M. :)

Idag innan jag duschade så vägde jag mig. Det var en trevlig överraskning. Jag har gått ner lite i vikt. :) Jag tycker att det har kännts som att jag gått upp flera kilo, men tydligen inte. Men det är väl mina muskler som har minskat i massa. :( Men jag vart iallafall glad över att inte väga allt för mycket. Kanske kan konditionsträningen ha gett lite resultat. Så nu jädrar ska jag träna imorgon efter jobbet. :)

Har sovit två timmar på maten och det finns inget bättre än att ta en tupplur efter man ätit. Fast man kanske inte kan kalla det tupplur när man sover två timmar. haha! Men det är så skönt att sova efter man ätit.

Nu sitter E och kollar på Harry Potter och den flammande bägaren. Jag ska också göra det. Jag har inte sett denna.

Smink

Har varit hos mormor nu. Jag säger bara fan vad mycket smink och kläder och skit hon har. Det är 1000 gånger värre än ni bara kan föreställa er. Idag kunde man knappt gå i hennes vardagsrum för hon har börjat rensa och göra om i ett rum. Det fanns iallafall en gång man kunde gå i. Jag fick ett nagellack och ett läppcerum. Sen hade jag beställt en ögonskugga. Den var jätte fin kostade 49 kr men egentligen har jag inte råd, alla pengar till Kinaresan. Men jag hade beställt den där för länge sen så det var bara att punga ut pengarna. Fin var skuggan iallafall. :)

Nu håller mor på att laga mat här så jag ska väl ta och duka. Jag blir så bortskämd här hemma. Idag får jag stuvade makaroner och falukorv. Jag önskar alltid stuvade makaroner när jag är här. Jag får alltid det också. :) Lillebrors kommentar var: Äter du aldrig det hemma? Hans svar från mig var att ingen gör så goda som mamma. Det är sant.

Ruben är så himla söt, mamma håller på att eldar i kaminen och han ska så klart ligga så nära intill som han bara kan.

Tråk söndag!

Idag ska jag och mor åka och hälsa på mormor. :) Det skall bli trevligt. Annars blir det väl plugga och läsa tidningar. Jag ska inte direkt göra något speciellt. Alltså en helt vanlig tråksöndag.

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, ska åka kvart i tolv.

Gud, detta vart jordens tråkigaste inlägg. Man kan inte alltid vara på topp.

Skrattretande

Jävla melodifestival. Detta är fan skrattretande att Christer Sjögren går vidare direkt till finalen. Jag kan inte tro att det är sant. Jävla pensionärer som röstar på honom. Det är fan pinsamt. Aldrig har jag varit så upprörd över att en bit har gått vidare fast jag inte vill det. Men denna är fan hemsk. Jag skrattar rätt ut.

Björn Gustavsson är rolig. Såg inte honom först förens igår när syster visade mig ett klipp från youtube. Han är väldigt rolig tycker jag. :)

Dagen!

Sitter nu i soffan hos mor efter en dag på jobbet. Min kollega var sjuk så nu hoppas jag för guds skull att jag inte blir det. Det värsta är att jag jobbade med henne i onsdags också när hon inte var sjuk så det bådar ju inte direkt gott. Jag har inte någon som helst tid att bli sjuk just nu. Det är så mycket som händer och ska göras just nu.

Ikväll skall jag få smarrigt kött och potatisgratäng med rödvinssås här hos mor. Det längtar jag till. K:s mor och far kommer också hit för att äta. Någon god efterrätt är det tänkt att vi skall få efter. Mmm...mat är livet. Jädrar vad jag får träna sen hahah.

På måndag kommer svaret på Beskattningstentan, jag vill inte ha tillbaka den. Jag tror nämligen inte att jag kommer att klara den. Vår förvirrade lärare gjorde inte kursen lättare direkt och då tycker jag ändå att kursen är intressant. Men får jag göra om den så är det som det är. Jag måste nog ringa till receptionen för att få svaret redan på måndagen istälelt för att vänta med att hämta ut den på tisdag. Äh, jag får se hur jag gör. Kanske väntar ändå. hahah!

Kubis!

När jag inte har skrivit på länge så blir jag som helt galen när jag väl får skriva. Jag vill skriva hela tiden men vet inte riktigt om vad.

Jag har en vovve i min säng här hos mor. Åh, vad jag gillar vår Ruben "min Kubis", synd att han inte trivs i lägenheter för då hade han fått bo mycket hemma hos mig. Jag skulle vilja ha en egen liten men det är så mycket arbete och när man inte har någon i närheten som kan gå ut med honom när man är upptagen hela dagar så skapas det problem. Det skulle helt enkelt inte fungera, men hund skall jag bli med någon gång i mitt liv.

Längtar till nästa helg. Besök från Nyköping skall bli kul. Vet bara inte hur mycket jag kommer att få umgås tillsammans med dem. Vet inte hur mycket R känner att han vill ses. Jag måste få träffa honom innan och diskutera lite. Hoppas att han finner någon timme för mig innan.

Saknar och känner tomhet. Hoppas du har det bra!

image27

Helg...

Denna helg spenderar jag hos min kära mor. Ska jobba lördag och måndag så när jag bor här spar jag in lite pengar på bussturer, det är bra. Jag fick en trevlig tidig alla hjärtans dag present från mor. Jag fick en elvisp. :) Min var trasig och och luktade bränt och osade rök när jag använde den så nu har jag fått en ny. :) Tack mor.

Idag har jag fått hjälp av Kenneth att sätta upp tavlor och hyllor och annat trevligt på mina väggar så nu är det fint hemma. :) Den 1 mars blir det inflyttningsfest hemma hos mig och sen går vi ut på S2 efter. :) Trevligt trevligt. Hoppas att många kan komma.

Middag igår på propellern, det var riktigt trevligt. Smarrig mat med potatisgratäng, pepparstekt fläskfileé och kantarellsås. Det var riktigt gott. Till efterrätt fick vi maräng swisch eller hur det stavas. Men jag hoppas alltid över marängerna, dom är så otäcka att äta.

Jag har fått lite mer arbete i studentbanken nu, det är kanon, jag behöver verkligen pengarna. Min mor berättade idag att hon kommer att betala mitt boende och mat på universitetet när vi åker till Kina. Det tyckte jag var snällt av henne, hon har inte pratat med K än haha, får se vad han säger. Det blir ungefär 2500 kr som hon kommer att sponsra med, undrar om hon räknat på det innan hon sa att hon skulle betala det. ;)

Jag har börjat med mina piller igen. Jag vill inte ha mina röda dagar i Kina. Inte kul att byta "blöja" när det kanske bara finns toaletter som är ett hål i golvet. Nej fy och usch. Skönt att slippa den här skiten. Nu har jag sett att den finns där iallafall. hahah!

Promenad

Skall snart ta en promenad till tågstationen för att åka till Ludvika. Sitter i skolan nu men jag tänkte att jag skulle hinna prata med P först så jag får jobba. Hon har vandrat förbi här några gånger upptagen som hon är. Jag håller ut lite till innan jag måste gå. U ska hinna med sin buss som går tio i tolv.

I måndags hade det gått tre veckor sedan vi skrev redovisningsteori tentan och vi har inte fått svar än så jag och U vandrade bort till läraren och frågade när vi får svar på våra tentor och då hade vi turen att hon rättat våra och båda fick G. Så nu är jag skit lycklig. Jag fattar inte att jag klarade den, kännde mig knappt säker på någon fråga ju, hahaha. Skönt som attan så nu ska jag fira med någonting från fontana till lunch. Vad vet jag inte än, men jag saknar Fontana här i Borlänge. Helt klart den bästa pizzerian som jag någonsin ätit på, allt är gott.

Skit väder ute. :( Inte nå kul att vara ute och vandra i detta väder. Regn i luften. Lite kallare och det hade iallafall varit snö istället för regn.

Nu är det gjort!

Nu har vi tagit  spruta mot Hepatit A & B. Den där jädra sköterskan som jag pratade med i telefon borde inte ha fått suttit och tagit emot telefonsamtal. Hon var inte kompetent för det. Hon sa till mig 550 kr per Hepatit men det var per spruta och vi behöver tre stycken en nu, en innan vi åker och en om ett halvår. Jag trodde ju att jag skulle få betala skit mycket pengar nu men det behövde jag inte. Det var skönt så nu måste jag bara hålla i pengarna som jag har kvar, men det ska nog inte vara några problem. Jag slipper ju oroa mig för att jag har så lite pengar nu iallafall.

Nu ska vi gå och prata med Jörgen om vårat ämne. Vi måste få något ämne klart denna vecka. Suck! Det är så jävla svårt.

Over and Out

Klassrepresentant

Har just varit på ett möte som klassrepresentant. Det är meningen att det ska vara tre från varje årskull men det var tre tvåor och sen jag från trean dom andra saknades. Jag kan säga att tanten från den andra årskullen som säkert är 47 år hade jädrigt mycket att säga som jag anser var helt onödigt. Mycket om administrationen och klagomål. En sak som jag vart störd på var att hon sa att man aldrig får veta i tid när tentorna skall vara, men alla kurser som jag har tagit så vet man iallafall vilken vecka som tentorna kommer att vara eftersom det finns perioder som kallas för tenta perioder. Gud vilken kärring. hahahah! Men jag har kontakt med dom i trean och vet vad dom tycker, ja men då kan du väl för fan vara representant för treorna också. Störda kärring.

Ska snart dra mig hemåt. Imorgon ska jag vaccinera mig, inte roligt, inte roligt. Det kommer att eka i min plånbok efter det och det gör säker skit ont. :( Men det är ett ont måste. Sen är det jobba hela eftermiddagen, men det ska faktiskt bli ganska kul, det var så länge sen jag jobbade nu.

Skit kärlek, men ändå känner jag ett sug efter att få pussas och kramas och mysa i soffan framför tv:n tillsammans. Samtidigt som jag känner att jag inte vill mysa med någon speciell så vill jag ändå ha någon. Hahah, det där lät som konstigt. Men konstigt är vad jag känner. Det finns ingen som duger just nu. Den som jag egentligen innerst inne skulle vilja mysa med vill jag inte heller mysa med. hahah! Det passar mig bra just nu att vara ensam. Men längtan blir jag aldrig av med och kommer aldrig att bli. Det är ett ord som ständigt finns även om det är en människa eller något annat man längtar efter. Det finns alltid något. Skit längtan, Skit kärlek. Jag är anti kärlek och mys. Jag hatar det just nu! Jag vill inte känna min innersta känslor det är därför jag bildar ett hat runt kärleken just nu. Jag skapar mitt eget skydd för att inte brytas ner. I min situation vill man inte tillåta sig att känna kärlek.

Nu är det dags att cykla hem och kanske käka lite mat.

Är jag intressant?

Vill man prata med mig? Känner man att man har behov att prata med mig när man kan läsa det mesta som händer här på min blogg? Ibland känns det som att man inte alls är intressant att prata med. Nu har vi ingenting kvar att prata om? Är allting över? Är allting helt slut? Jag blir så arg på mina tankar. Jag borde inte tänka eller analysera eller dra egna slutsatser. Men jag kan inte låta bli, det bara blir så. Vill inte att allt ska vara över. Snart närmar sig alla hjärtans dag. SKIT åt kärlek är allt jag säger. Jag hatar allt som har med kärlek att göra just nu. Ska bli skönt att komma iväg och slippa att tänka på allt sånt. Just nu är det träning som gäller som fasen för då fokuserar man bara på det och inget annat, skönt att komma bort från tankar.

Nu är det föreläsning, kanske skriver ett till inlägg innan jag åker hem från skolan.

Lunch med min mentor!

Hallå alla! Sitter nu i skolan efter en lång lunch med min mentor. Det är trevligt att träffa honom, jag fick en bra mentor tycker jag. Tyvärr kunde inte han hjälpa oss så mycket med vårt ämne i miljöredovisning då han inte är så insatt i det. Lunchen bjöd han på idag med som sist. :) Det behövs när jag har fått reda på hur mycket min vaccination kommer att kosta. Så jag måste försöka få tag på 1500 kr till onsdag, hur det ska gå vet jag fasen inte. "stress".

En fråga jag fick i fredags var: Vem är du rädd för. Ja, vem är jag rädd för? Började fundera och det enda jag kom på var att jag är rädd för henne. Jag är rädd för att hon ska ta det som ligger mig närmast hjärtat och att jag aldrig mer får ha eller vill ha kontakt med dig. Jag är rädd för att hon kommer att ta dig ifrån mig. Jag blir arg på mig själv att jag inte kan släppa dig. Men jag tror att vi har något speciellt. Jag hoppas än. Man kan inte sluta att älska när man väl har börjat.

Jag hade glömt gardinfästena i gamla lägenheten. Ska fråga min kära mor om inte hon och jag kan åka och hämta dem på fredag så jag får upp lite gardiner i köket i min nya lägenhet. Skönt att dom har kommit till rätta iallafall, har förbryllat mig över dom en längre tid nu och kollat igenom alla kartonger 300 gånger.

Pengar, pengar, pengar snälla varför kunde inte gud göra så jag fick skita pengar?

Bibblan!

Nu sitter jag på biblioteket i Blg. Skönt att man kan sitta lite vid internet. Ska kika om det finns någon kurslitteratur att låna här. Nu är det snåla som gäller för mig om jag ska ha några pengar till Kina resan. Gick förbi systemet och hälsade på Han. Nu har jag sett honom i två dagar där utanför. Men jag antar att det kommer att ta ett tag innan jag får se honom igen.

När jag sitter här och skriver som jag gör så sällan nu så minns jag nästan aldrig vad jag redan har skrivit så det kan vara så att ni får stå ut med lite upprepningar ibland. Det får ni ignorera.

Har inte så himla lång tid på mig här vid datorn. :( Får bara sitta här till halv så nu måste jag kika på vilka kurslitteraturböcker det är jag skall kika efter innan jag vandrar vidare.

Nu är biljetten bokad!

Vi åker den 10 mars och är borta till den 25 april. Resan börjar med fyra dagar i Peking som riktiga turister innan jobbet börjar. Jäklar vad kul det ska bli. :) Mycket som skall fixas nu innan resan, men det ska bli skoj med förberedelse också.

Just nu är jag hos C. Jag, C, E och U har ätit vegetariska tacos och ätit massor med chips. Jag passar på att sitta vid datorn nu när det finns internet i huset. Nu sitter vi och kikar på let´s dance. Grisbonden är lite skoj. :) Honom gillar vi.

Fick träffa han med det stora H:et idag. Det var trevligt även om det var lite kyligt att stå ute men det gjorde mig inget när jag var svettig och dan. Hahah! Hade varit på Svea och tagit mig en jädrigt drygt träningspass men jag var stark, jag höll ut. :) Ska ta mig dit imorgon med, men då blir det ben, axlar och bröst. Dagen till ära körde jag biceps, triceps och rygg. Min halvtimme på crosstrainern gick jätte fort eftersom jag såg på the war at home samtidigt. :)

Ännu inget förråd. Irriterad!

Min chef tycker att jag är dålig på att diska. Hahah! Det var det enda negativa hon skulle säga om mig och dom ringer till henne som min referens. Hahah! Jag sa att hon fick fråga dom om dom hade diskmaskin för att jag är så dålig på att diska. hahah!

Jag fick säga nej till ett jobb häromdagen pga att vi ska åka till KIna, men det är kul att jag vart erbjuden det iaf. Men just nu gå Kina före för det kommer ge mig mycket mer i framtiden att ha det i mitt CV.

På återseende, nu måste jag kissa. :)


RSS 2.0