Definitionen av en vän?

En sa till mig en gång att vi ska vara goda vänner. Jag undrar nu vad definitionen av goda vänner är? För så som jag tycker att min såkallade goda vän beter sig beter man sig definitivt inte mot goda vänner. Jag blir så arg när jag tänker på det. Det störda är att jag verkar ha så svårt att låta min så kallade vän gå trots att jag inte accepterar hur jag blir behandlad. Skärpning nu Johanna! Låt denna vän gå. Det finns så många andra mkt bättre vänner där ute.

Förra helgen i Sthlm, Vi roade oss!




Ojoj, det var på tiden va?

Dags för en liten uppdatering här!

När jag arbetar på vardagarna och är ute och far och roar mig på helgerna så blir det inte så mkt tid över till att skriva här. Vet inte hur länge sen det var jag skrev men det var då länge sen.

Denna helgen är en helg hemma. Måste säga att jag knappt minns när jag hade en helg hemma. Det är rätt skönt för det finns en del som behöver göras typ storstädning och sånt hinner man inte när man är ute och far och roar sig.

Det finns speciellt två helger nu som jag ser extra framemot och det är helgen efter 19 mars för då åker jag till Stöten och hälsar på Emma Pemma. Ska förhoppningsvis lära mig och åka snowboard. Snygga snowboard lärare efterlyses. ;) Sedan är det helgen den 18 april då jag, ulle bulle och två till ska på Stefan Andersson i Göteborg. Det är en kväll med trerättersmiddag och föreställning.

Bio igår. Män som hatar kvinnor. Den är verkligen sevärd. Gå och se den. Lite otäck ibland så Ullis fick blunda men absolut sevärd.


Glöm inte Ironmaidens ord: Theres a thin line between love and hate!


RSS 2.0