Lycklig som få!

Hej alla sötisar! Idag har jag fortfarande varit lite sliten efter helgens bravader. Men jag tog mig i kragen och bestämmde mig för att gå och träna iallafall. Väl där tänkte jag att jag kör endast 20 min kondition istället för mina vanliga 30. Men efter 20 min kände jag att nä fan jag har lite mer krafter och körde på i 30 min. :) Jag var otroligt stark för att vara lite sliten. Känner mig otroligt nöjd.

Jag känner mig lite dum men jag gillade det och vill mer. :) Dumma,dumma mig. Johanna är förtjust men vill inte vara det. Johanna känner sig lycklig och vill vara det. Jag behövde ett halvår med torka för att repa mig efter det hemska. Det vart ännu värre ett tag men jag känner mig bara lycklig nu. Det går ingen bet på mig. ;)

Nu ska nöjda Johanna gå och sova lite. Imorgon blir det sömn hos mor och smarrig mat. :) Onsdagen bjuder på trevligt umgänge med Clara och Ullis. Vill inte att Clara ska flytta men jag och Ullis kommer ner och roar oss med dig en helg. Jag vill gå på liseberg och vara barn igen. Jag älskar att kunna göra vad jag vill. Att kunna roa mig och ha kul. Ingen som tycker det är tråkigt, orkar inte eller är negativ.

En godnatt sång!


Galet kul helg!


I kiss..


Följande text var skriven på mitt glas: I kiss who the fuck I like /J. Born bad

Jorden snurrar!

Jorden snurrar, ögonen går i kors. Kan inte, får inte sova. Då slår illamåendet till. Skulle helst av allt vilja somna sittande. Men snart mina vänner, snart är det dags för John blund att komma till Johanna också. Jag har svamlat och jag har varit helt galen. Jag och Ullis har haft tre helt galna dagar. Lite vill man bara glömma och av annat vill man bara ha mer. Det har absolut inte varit någon dag här med torka. ;) De två senaste dagarna har mest varit mysiga. :) Trodde att jag blivit övergiven men fallet var inte så. :) Jag har fått den bästa komplimangen jag någonsin fått och någonsin kommer att få tror jag. Per sade: Johanna, jag önskar att mina tonårstjejer blir som dig när dem blir stora. Jag måste säga att den kommer jag leva på länge. Det är vad jag anser ett bra betyg. ;)

Jag vill också rikta ett stort TACK till Jocke som hjälpe mig lite med att få in youtube klipp i bloggen. Det som var så avancerat. ;)

Jag vill också säga att Ullis är den bästa vän jag någonsing haft och någonsin kommer att ha. Jag älskar henne!

Nu svider ögonen men det snurrar än när jag blundar. Vad ska jag ta mig till. Känner mig lite hungrig här också. Chips mättar inte så mkt.

Efter att ha sett min kärlek Christian Kjellvander idag så kände jag att nu är P&L fulländad och jag behöver inte se något mer band. Men jag undrar vad fasen Johnossi gjorde på den lilla scenen vid sveatorget. Dem förtjänar iaf scenen bakom systemet. Johnossi var galet bra och det var galet trångt. Men det tyckte jag bara var mysigt. Jag känner dock att det är hemskt att jag missade ett av mina måste band idag, Mustasch. Men förfesten lockade mer och det kanske var tur att jag stannade kvar. ;) Vi har tagit galna bilder och jag hoppas jag kan få några från en annan kamera också. Lägger ut några senare idag kanske. Nu kan jag inte säga imorgon, haha.

Jag är kär!


Peace and Love


Frågor och svar!

Jag tittar lite på Axe bilder som han lagt in i min dator. En bild är från en skrivar stuga här på P&L. Där man på en grön lapp ska skriva sitt problem eller bekymmer och på röd lapp svar på detta. En hade skrivit att den hade problem med att prata med folk då löd svaret, pratar man inte med någon får man inget veta. Men då undrar jag om man pratar med någon och ingen svarar då får man ju inte heller något veta. Vad gör man då?

En annan lapp löd: Jag är bakfull. Svaret var: Drick mer!!

Dålig dag!

Usch, idag känns allt trist. Det känns inte som en bra dag. Vad har jag gjort förresten? Igår var det P&L, det var jätte bra. :) Men vad har jag gjort? Jag borde inte. Det är mycket som man inte borde men som man gör ändå. Jag har lite ångest. Håller på med den jävla tvätten nu. Känns mindre kul. Vill sova. Känner mig sur och grinig. Blir ännu mer sur och grinig när jag tänker och analyserar. Idag är inte Johanna en rolig medmänniska.

Jag VILL! Men inte du? Jag blir snart galen!

Bästa bandet igår: The Hives!

Nu är det dags!

Jajamen, nu är bandet uthämtat och sitter fast på min handled. :) Roliga bror förstör stämningen med att säga du har väl inte glömt att du är skyldig mig pengar. Den jäkeln. Men han ska inte få förstöra helgen. ;) Festen startar imorgon och slutar på söndag morgon. Det kommer att bli en jobbig måndag tror jag.

När jag/vi åker buss hem på eftermiddagarna så brukar det gå på några killar från Samhall. Dem är lite roliga, en av dem är lite efterbliven men väldigt rolig. Jag börjar bara skratta så fort han skrattar för han har jätte roligt skratt. :) Idag frågade hans jobbar kompis om han skulle äta något när han kom hem men då sa han att nej, lite glass räcker. Haha! Han är jätte smal och borde äta mat istället för glass. Glass till middag vad är det för tokigheter? Jag och Lars bara tittade på varandra och skrattade.

Idag har jag löst en uppgift på jobbet och jag var så nöjd när den var löst. Men det tog ett tag. Fick sitta en hel del i telefon men det fungerade till slut.

Ja, Ullis har så rätt. Det är ett jädra liv här med bussarna utanför. Men just nu är det mest bussarna som låter som inåt helvete. Det brummar i hela lägenheten känns det som. Ingen isolering här inte. Men det kommer jag inte att märka från och med imorgon. ;)

Dem har börjat komma!

Nu har dom börjat komma. Camparna. Camparna är oftast väldigt speciellt folk. Jag ser många och dem kommer snart vara överallt. Stan börjar bli inhägnad. Förändringarnas tid är här. Det är galler runt hus, fontäner, blommor, kyrkor, ja nästan allt man kan tänka sig. Mer kommer det nog att bli. Bussarna har flyttats och går precis utanför mitt hus. Det är lite störande då dem för ljud av sig. Men det kan jag stå ut med. :) Har idag fått min biljett till Peace and Love i handen. Nu känns det påriktigt och inte bara påhitt. Ska bli galet roligt.

Jag och Karin hade väldigt kul på jobbet idag. Vi har fått mobiler som arbetstelefoner. Självklart var dessa splitter nya och var tvugna att laddas i ett X antal timmar. Karin sätter sin mobil i laddaren redan på morgonen och på eftermiddagen får hon ett mail där en har försökt att ringa till henne. Hon tänker då att men jag kan ju sätta i sim-kortet och sätta på telefonen men behålla den i laddaren. Hon öppnar batteriluckan och ser då att hon glömt att sätta i batteriet. Telefon skall då ha laddat i sju timmar, men icke sa nicke, inget batteri. Vi skrattade!

Dem från Ludvika vet vem mannen med diskhandskar är. Han skulle idag åka med på bussen. Redan när vi stod och väntade på bussen stank han äckel. Åh, herregud tänkte jag och sa till Lars att jag sitter bredvid dig idag. Vi går på och sätter oss. Mannen med diskhandskarna sätter sig som tur var fram men innan han sätter sig måste han såklart plasta in sätet han ska sitta på. Det bara stank på bussen. Äckligt. Jag höll nästan för näsan hela vägen hem. Hur kan han vara så "renlig" men stinka skit?

Förälskad!

Har haft besök av min mor idag. Det var trevligt med lite matsällskap. Vi for till Ica Maxi och jag fick äntligen ha på mig mina svarta byxor. Har kvar symaskinen här ska testa och sy in en tubtopp som är förstor runt bysten. Lika bra att testa och sy om den för jag använder den inte som den är nu.

Jag är förälskad i Christian Kjellvander. Helt galet. Vill bara lyssna hela tiden. Jocke vad har du utsatt mig för. ;)

Jaha, nu börjar festivaltiderna märkas av. Dem har stängt av parkeringarna utanför mig och gjort om till busshållsplatser. Hoppas det inte märks allt för mycket. Det är ganska lyhört utåt här. Men det är ju inte för så lång tid så det ska vi här i huset klara av. :)

Träningen gick bra. Var rätt stark. Men jag gillar verkligen inte att köra rygg. Mina händer gillar inte rygg/biceps/triceps passet. Jag måste börja packa ner mina handskar. Det är inte så jävla snyggt med handskar men kan jag ta i mer så är det värt det. Jag behöver ju inte ha dem på mig när jag kör alla övningar, bara dem som tar värst.

Smuts!

När jag tänker på vad som hänt så gör sig känslan påminnd ibland. Känslan jag fick den dagen jag fick veta. Känslan av att känna sig otroligt smutsig och äcklig. Jag minns den dagen när jag stod i duschen efter jag fått veta. Tårarna rann och jag kunde inte tvätta bort det. Men nu ska jag gå och känna mig snygg när jag spänner. ;)

Nej, nu öppnar äntligen gymet snart. Hur fasen stavas gymet med ett eller två m? Jag måste gå och köpa mig lite äpplen först. Att gå hem från gymet utan en frukt fungerar inte. Det är min avkoppling.

Massor med galet bra musik!

Igår kväll var Jocke här och vi åt massor med chips och kikade på tv. Det var trevligt. Han visade mig lite musik från Christian Kjellvander efter att vi spanat in spelschemat för P&L. Jädrar vad bra han är. Jag måste ju gå och se honom även om han spelar halv fem på lördag. Nu har jag så mkt ny musik så jag måste byta mp3 till min Kina mp3. Den är väl inte den bästa men den duger. Det kan brusa lite mellan låtarna bara men den är på 1GB jämfört med min jens of sweden som bara är på 256 MB.

Nu har jag precis ätit en tallrik med havregrynsgröt och sitter och väntar på att gymet ska öppna. Det öppnar inte förens klockan tre nu när det är sommartid. Förut var det klockan två. Suck!

Ikväll kommer mamma hit. :) Ska bjuda henne på lite kvällsmat. Hoppas att hon tycker att lite lasagne rester från igår duger, men det tror jag för den vart jävligt god. :) Hon ska ta med symaskinen så jag äntligen kan få sy dragkedjan på mina svarta H&M byxor. Jag har inte kunnat använda dem än så det blir som att jag köpt ett nytt plagg nyligen. :)

Sur!

Gah.....jag blir galen. Jag blir störd när frågor inte blir besvarade. Jag blir sur.

Bästa sömnen är den på dan!

Jag säger bara jävlar vad jag är trött. Behöver en dag som denna. En dag när man kan slöa och bara ta det lugnt. Har sovit middag idag. Första gången på länge. Drömde märkliga drömmar dock. Och dem, en av dem hade gjort slut och jag fick vara tröst. Aldrig att jag skulle vara det i verkliga livet. Ni kanske kan gissa vem som gjorde slut. När jag vaknade till kände jag bara att här behövs en bulle. Tur att jag köpte det på Ica. ;)

Jag har tänkt att börja läsa en bok idag. Har en pocket bok i min väska men sen kom jag på att jag har ju massor av pappas jätte bra böcker här hemma. Jag ska börja läsa Det tänkte jag. Har läst den förut men den är så galet bra. Jag älskar att läsa skönlitteratur.

Det finns tillfällen under dagen då man verkligen känner sig tillfreds med livet. Jag har många sådana. Ett av dem bästa är när man går från träningen utmattad med ett äpple i handen. Eller på morgonen när man sitter på bussen när solen är på väg att gå upp och man har musik i lurarna. Ja, det finns många.

Nu är det Mustasch som går här på datorn. Dem ska jag definitivt se när dem kommer till P&L. Det värsta är att jag kanske inte på någon med mig. :P

Cykel Jävel!

Cykel fucking jävel! Blir så jävla förbannad. Går fan inte att pumpa den jäveln. Som den är nu kan jag inte cykla på den. Vette fan vad jag ska göra med den jäveln. Just nu har jag lust att kasta den åt helvete. Skulle ta cykel jäveln till Ica maxi men fick inte i någon luft så jaja jag går väl till konsum då tänkte jag. Jo tjena att konsum är öppet på midsommardagen. Så jag tänkte väl att jag får väl gå till Ica Maxi, sagt och gjort. Var skönt med en promenad dit men med kassar hem mindre skönt. Tänk om jag haft en cykel att cykla på. Cykel jävel är allt jag säger.

Jag är knäpp. Jag är sugen på havregrynsgröt nu varje morgon. Havregrynsgröt med äppelmos, Mums! Det som jag inte gillar i vanliga fall men äter ibland för att det är nyttigt och ska mätta skapligt.

Igår var jag med Ullis till leksand och firade midsommar. Det var trevligt. Vi gick till gropen och kollade på majstångs resningen. Jag har aldrig gjort det. Det var kul och det känns som att jag hade mitt första "riktiga" midsommar firande när jag såg dem resa stången och alla satt runt omkring på filtar och kollade. Men jag hade så dumma skor annars hade jag fasen dansat kring stången jag med.

Analyserar och funderar!

Ibland funderar jag över det här med mig och datorer. Jag känner mig som en riktigt datanörd. Jag kan sitta vid datorn i flera timmar ibland och bara titta på samma sidor om och om igen. Det är mycket annat som behöver bli gjort och som jag kan göra men ändå sitter jag fast. Det är ganska skönt att jobba nu för man blir inte lika sugen att sitta vid datorn som förut.

Det är en annan sak som jag går och funderar på dagarna i ända. Det är vad sjutton Johan som var den första jag hånglade med heter i efternamn. Vi var även tillsammans ett tag men hans efternamn är som bortblåst. Man borde ju komma ihåg vad sjutton han heter. Frågade låtsats syster om hon minns men inte ens hon minns vad han heter. Ska komma på det tillslut. Jag vet iallafall att det börja på H. :)

Jag och Ullis har diskuterat fram och tillbaka nu igår och lite idag vad man behöver för typ av kille. Vi har kommit fram till att jag behöver en kille som ger mig jätte mycket uppmärksamhet men jag behöver inte bekräftelse och Ullis behöver en som är tvärtom. Det är intressant att analysera sig själv och sitt eget beteende. När jag har pojkvän så vill jag alltid vara i centrum. Det har nog att göra med att jag var muren när jag var mindre. Det låter som att jag är egoistisk i mina förhållanden men jag ger precis lika mycket om inte mer tillbaka. Jag vill bli behandlad som en prinsessa. Får se hur många grodor jag måste kyssa innan jag hittar min prins.

Surt!

Dumma dumma facebook. Error!

Glad midsommar!

Nu ligger jag hemma hos Ullis. Vaknade för en timme sen och har hunnit äta frukost. Så nu hinner jag ta det lite lugnt medans hon åker till stallet och gör sina dagliga sysslor. Jag orkade inte vara en dräng och följa med. Dum jag är va? Idag ska vi till hennes moster. Ska väl ta och börja duscha snart och göra mig iordning men jag ska nog vila ett litet tag först.

Igår kväll tittade vi på Kyle XY på hennes tv. Dem har en server som vi kunde föra över avsnitten till så vi kunde kika på dem i tvn istället för på datorn. Trodde att det kunde bli dålig bild men den var kanon. :) Chips, choklad och cola stod på inköpslistan och vi tog en cykeltur till Djurås för att handla och motionera hunden. Jädrar vad skönt det var att cykla. Cykla ute på "landet" kan det bli bättre? Vi klarade oss undan regnet iallafall. :)

Jag undrar vad alla andra ska göra en dag som denna?

Om 10 dagar kommer Emma hem från Cypern. Jag längtar tills jag får träffa henne. Det var skit länge sen. Hoppas hon blir kvar här uppe och inte flyttar till Kalmar. ;) Ibland känns det som att jag vill flytta för att slippa påminnas om allt och dem. Men jag trivs bra här uppe.

Ytterligare en dag

Nu är snart ytterligare en dag på jobbet över. Jag känner att det ska bli skönt att vara ledig. Hade egentligen varit skönt att vara hemma hela helgen och inte göra något. Men det ska bli kul att få träffa Ullis också. Ska bli så skönt att få sova ut i sin egen säng på lördag. Det har jag längtat efter länge nu. Det är därför det känns jobbigt att sova borta ytterligare en helg. Men jag och Ullis ska ha trevligt med godis och Kyle XY.

Mitt hår är galet slitet och jag skulle behöva slinga det. Har börjat få en utväxt och det är mindre fint. :( Men va fan jag har inte 1500 att slinga håret för nu. Andra saker går före. ;)  Usch, jag börjar bli blek nu också, dags att spraya sig lite. Den är himla bra när det antingen är dåligt väder eller när man jobbar inne hela sommaren.

Finn jävlel på hakan också som gör förbaskat ont. Jag känner att jag skriver helt skit tråkiga saker, men jag har fan inget för mig här på jobbet och något måste man ju hitta på. Kanske ska börja på min första bok nu. ;) Tror jag hann att läsa ut tre iallafall förra sommaren.

Min jobb telefon är en K530i av märket Sony Ericsson. En sådan skulle jag faktiskt kunna tänka mig att ha i privatlivet också. Den är fin. Enkel och fin men ändå lite bra funktioner.


Elaka tankar far än!

Sitter nu på jobbet. Jag har jobbat på alldeles för bra idag. Så nu sitter jag här sysslolös. Ska snart ta mig lite lunch så att det händer lite.

Karin och jag hade galet kul på jobbet i tisdags. Vi vart barn igen. Vi skulle rita en kroppsdel på ett papper och sen vika pappret så delen inte syntes sen skulle vi byta papper och rita en annan kroppsdel. Det var jätte fina gubbar. Vi skrattade så att vi grät. Riktigt kul var det. Så nu har vi pyntat våra skrivbord. :) Det är lite tomt här utan Karin när man inte har något att göra. Hon är ledig igår och idag. Men är tillbaka på måndag igen. :)

Ojoj, vad dem bygger utanför mitt fönster här på jobbet. En ny testhall ska det bli. Den ska bli 3 decimeter högre än ABB skrapan så det kommer att bli högt. Minns inte hur många meter det var nu igen. Men jag har för mig att det var 40 meter ungefär.

Nej, nu är det dags för lite lunch. Det blir lax och bulgur idag med. Det är gottigt.

Ibland kommer det lite elaka tankar i mitt huvud än. Många säger att det som har hänt är äckligt och jag kan inte annat än hålla med. Jag tänker inte på det lika ofta längre och dem får vara. Men ibland önskar jag faktiskt att jag borde avslutat mycket tidigare än vad han gjorde. Jag var i förhållandet alldeles för länge. Jag gav allt av mig. I nästa förhållande ska jag ta till vara på andra saker bättre sådant som jag försummat förut.

Träning!

Idag har jag äntligen fått telefon och ett tangentbord på jobbet så nu slipper jag använda skärmen på bärbara datorn. Fick även en miniräknare som underlättar en hel del på ett ekonomi jobb. Jäklar jag trivs bra på jobbet. Trevligt res sällskap har jag av en bunt med karlar. :)

Har tränat idag. Det gick galet bra. Jag är stark igen. :) Ökade en del i vikt och körde över 10 km på crosstrainern med motstånd ibland. Galet bra. Men sen när jag kommer hem och ska laga mat så har jag fan ingen mat. En gammal gorby´s och 10 rån med smör på vart min middag. Känns mindre bra då mina muskler skulle behöva rejäl påfyllnad med energi.

Imorgon ska jag ta med mig datorn och bege mig till Ullis och sova där i två nätter. Ska fira midsommar med henne och hennes familj. Hoppas det blir fint väder. Vi ska kolla på Kyle XY och äta godis. Mums!

Idag fick vi en varsin biljett till P&L. Galet kul det ska bli. Men tänk om han vill träffa mig då. Jag träffar hellre honom än går på P&L. Men allt går att lösa med lite pussel. Vet fortfarande inte om han vill eller hinner. Jag har så svårt att läsa tankar, tänk om man kunde det. Men jag har blivit lite förvarnad iallafall.

Salladslunch

Är på jobbet. Känner mig lite rastlös. Jag har arbete men det är för sjutton kanon tråkigt. Håller på med den där Excel-filen än. Vi har precis haft lunch och vart idag bjudna på salladslunch. Den skulle egentligen vara ute på hällarna men vi vågade inte ge oss ut ifall att. Gräset är nog jätte blött också så det  var skönt att vara inne. Det var pastasallad med ost och skinka.

Bussresan imorse var skön. Somnade nästan direkt när jag satte  i nya albumet med Coldplay i öronen. Jag har hittat några favoritlåtar nu. Vissa låtar är lite speciella och ibland kan jag undra om det är en ny låt som har börjat eller inte.

Idag blir det träning efter jobbet. Ska träna rygg/biceps/triceps. Plus 30 min kondition efter det.

Analysera!

Jag saknade mitt mail igår som jag får varje dag. :( Konstigt det där. Så fort det inte är som "vanligt" så börjar man fundera på vad man skrev. Har jag skrivit något galet? Det är ändå bara en dag som jag inte fått något mail. Det kan ju faktiskt ha dykt upp något oförberett. Men sen blir man lite orolig också för det är ju ändå en risk att vara där borta. Tjejer är så här. Vi ska analysera allt och vrida och vända på allt i våra tankar. Ska snart ta och åka till jobbet, men vill inte gå för tidigt. Jag var visst klar i god tid idag, det är inte vanligt. Men jädrar vad trött jag var när jag gick upp.

Hoppas på ett mail idag istället. :)

Bröllop!


(Bild från asos.com)

Denna klänning vill jag ha på Johan och Eleonors bröllop den 23 augusti.

Min mama är en riktig mama!

Har pratat med Mama idag. Hon är som en riktigt mamma. Säger alltid att man ska ta det lugnt och försiktigt. Gör inget dumt! Skriv inget dumt! Hon oroar sig ofta. Idag vart hon arg för min lillebror Emil har börjat blogga http://emilagren.blogg.se/ och han skrev att han köpt lättöl. Detta var min mors kommentar på det inlägget:

Så JÄVLA urdumt att köpa folköl !!!!! Snacka om fjortisar !!!!!! ARG SOM ETT BI. Detta var hennes exakta text. Jag skrattade lite för mig själv när jag läste inlägget och ytterligare när jag läste mammas kommentar. :)

Min söta syster har tydligen varit väldigt arg. Hon är så himla söt. Jag vart återigen jätte glad åt hennes inlägg i hennes bilddagbok.

Såg förresten en väldigt äcklig sak på tåget igår. Det var väldigt mycket folk på tåget och folk stod i gången. Lite längre fram mitt i mitt synfält står en tjej som ser ut att vara ca 20 år och pillar på en finne som det ser ut som hon klämt på och slickar sedan på sitt finger direkt efter att hon petat på finnen med det. Så jävla äckligt. Jag höll på att spy rätt ut.


Min bästa lillasyster!


Min syster är galet söt och hade fått ett cp-ryck och skrivit på sin Bilddagbok
att hon älskar mig. Jag vill bara säga att hon är den bästa systern man kan ha
och jag älskar henne också! Hon gjorde min dag igår när jag såg det. :)

Dagen!

Jobbat hela dagen och sen har jag tränat. Gick ganska bra på träningen idag. Men jag saknar att se en viss person där. Tur att jag hade något annat att titta på. :P Har suttit och skrivit i massor med formler idag i en excelfil men så visade det sig att jag tagit fel kolumn så jag har ju att göra imorgon. :( Jag klarade även Handelsrätt II tentan som jag endast läst 10 minuter till. Den tentan är en 15 poängare och jag kan knappt tro att det är sant att jag klarat den. Jag känner mig duktig och jag är duktig. :) Tur att jag och Ullis gick och skrev den.

Jag förstår inte att jag får som skrubb sår på hakan. Jag har aldrig fått det av någon förut. När jag hade herrbesök här hemma sist så fick jag sådant skrubb sår så att det började flaga bort. Denna gång är det bara lite grann men det är ändå en skorv.  

Idag ska jag börja med något nytt på bloggen och det kommer att kallas dagens bästa stund. Där skriver jag stunden som kändes som allra bäst under dagen.

Dagens bästa stund: När min moster hade kommenterat min blogg.

Känslor!

Åkte i torsdags till Nyköping. Det har varit många blandade känslor denna helg. Både bra och dåliga. Men efter helgens bortamatch så känns det lite bättre. ;) Jag tycker att det är kul att få veta vilka som läser bloggen. Man kan vara lite mer elak då. Jag har haft horn nu ett tag. Dem finns där än och kommer inte försvinna så snabbt. Jag har fått höra många kommentarer i helgen. Ingen tror att jag kommer gå singel så länge. ;) Det tror definitivt inte jag heller. ;) Följde med ut på fredagen och det var jätte roligt. Träffade många gamla kompisar och fick höra massor med skvaller. Jag vet inte vad det är för era nu för det känns som att jag fått kontakt med massor av gamla vänner/bekanta. Det är super kul. :) Får besök i juli av Maria som jag umgicks med i sexan/sjuan. Det var kanon kul att träffa henne. Det kändes nästan som att vi sågs igår. Måste bli bättre på att höra av mig till gamla vänner.

Många tror att han är inne i en fas nu. Många tycker att dem inte är ett dugg lika. Det tycker inte jag heller. Fick ännu en gång höra att jag var fin. Det är alltid lika trevligt. :) Hon var med ner till Nyköping men vart gömd. Jag hade inte tyckt att det hade kännts ok. Men alla är vi olika och tur är väl det.

Det är en sak som jag stört mig på i några dagar nu och det är vad robin sa när vi träffades i torsdags. Han sa att jag hade dåligt självförtroende. Han menade nog självkänsla. Men jag anser inte att den är dålig. Jag tillhör ju ligan med dem som är sötare/snyggare än vissa andra. ;) Det är klart alla har sina svackor men jag har faktiskt människor runt mig som tar bort svackorna fort när dem kommer. Så självkänslan är det inga problem med. Det lät som att jag tycker jag är skit ful och vidrig. Men det är helt fel. ;) Här kommer dröm kvinnan var det en kille som sa till mig en gång. En kille som jag inte känner. Jag vet också efter helgen att jag definitivt har stinget kvar. ;) Det har man när man får valmöjligheter. Att lilla tysta musen blivit utåtriktad för många år sen gillar dem.

Lyssnar på Coldplays nya skiva. Vet inte riktigt än vad jag tycker om den. Måste lyssna på den en gång till. Nej, nu är det dags att sova efter lite mackor.

Coldplay!


Den 17e september far jag och Jocke till globen och kollar på Coldplay. :)
Jag längtar!

Utkast: Statistiken idag ...

Statistiken idag är hög. Den ökar alltid när jag är mer aktiv skrivare. :)

Det är regn ute. Mindre kul. Regn och skit är det mesta idag. Idag är jag inte någon glad person. Jag hoppas att jag kan sova lite på tåget till Nyköping så att jag blir en lite mer gladare människa.

Känner att jag behöver träffa honom nu när han kommer  hem så jag blir lite gladare. ;)


Ögonen blöder!

Nu har vi iallafall pratat. Det känns olustigt. Vi kommer aldrig kunna vara kompisar. Jag vill nog inte ens det så länge det är så här. Jag känner mig sviken som har fått veta detta på omvägar. Jag borde varit den första som fått veta.

Jag kan inte äta. Detta kommer som en läglig bantningskur nu när jag inte hinner träna förens måndag igen. Jag vill inte vara på jobbet. Mina ögon rinner nästan över och är jäkligt svullna.

Jag vill ha min bästa vän tillbaka. Det är bara det som jag saknar. En bästa vän som beter sig om en också. En som man kan säga allt till och alltid vill mitt bästa.

En saga för länge sen..

Jag kan inte fokusera på mitt arbete. Sitter här och jobbar i en excelfil som jag fått förklarat för mig men allt jag tänker på är besvikelse. Hoppas han ringer snart så att jag kan jobba vidare och få lite svar om det nu finns några. Det finns bara elaka tankar i mitt huvud. Den vackra killen är inte så vacker längre. En gång var han den vackraste jag kände. Men det var en saga för länge länge sen som inte slutade med lyckliga i alla sina dagar.

Dagen!

Idag har det varit fullt upp och jag har haft spänningar i huvudet hela dagen. Jag tror att det beror på att jag har druckit alldeles för mycket te på jobbet och alldeles för lite vatten. Hur fan stavas te egentligen. Idag har varit en galet trött dag. Jag somnade till och med på bussen imorse.

Brukar ta bussen från ABB till stationen där vi har en minut på oss till tåget och idag hann tåget åka. :( Tåget brukar vanligtvis vänta på oss men inte idag inte. Det beror på lite vem som kör tåget. Så vi fick vänta i en halvtimme till kvart i fem bussen så jag var inte hemma förens halv sex idag. :( Hem på med träningskläder och ner i källaren med lite tvätt innan jag sprang till gymmet. Ville ju inte missa en viss person men han var inte där idag såklart. Vilken lyckodag jag har haft idag , not. Tränade bara styrka idag för jag är fortfarande lite hostig. Styrkan gick faktiskt bra och jag ser ganska stark ut iallafall när jag lyfter skrot. Ska träna imorgon med Anna. Ska puscha på henne som attan och vara den där hårda tränaren som han sa till mig. ;)

Skulle kunna somna sittande men måste ner i källaren och sen är det bara att börja hänga. :(

GAH!

GAH! Är allt jag säger just nu.

Dags att duscha så jag kan sova sen. Är galet trött.

Ankommer i Nyköping på torsdag tjugo i tio. :)


Duktiga bror!

None

Min bror trollade med mig igår när jag försökte skicka iväg ett mail på facebook. Det tog galet lång tid att skicka iväg mailet. Men gud vad galet bra han är på att trolla med kort! Tagit jägarexamen har han också gjort.
Jag är stolt över honom!

Helgen!

Ojoj, nu var det länge sen jag skrev. Jag har varit i Värmland hos faster sen i torsdags till i söndags. Vi har solat och badat och tagit det allmänt lugnt. På fredagen firade vi kusin som tog studenten i torsdags. Sen på kvällen var det lite grillfest. Killarna fuskade som vanligt på kubb. ;) Det var tjejerna mot killarna men när jag och Jullen vart ensamma tjejer på banan så vann vi såklart. :) Öltälten i Filipstad är inte direkt så som min bild av öltält är. Det var två små "barer" och en stor öppen yta i mitten medans det var pytte lite bort längst med staketet. Det var inte heller något tak på uteserveringen. Men kul som attans hade vi. :) Jag har nog den mest galna familjen som man kan tänka sig. Dem är snusk galningar och man kan inte annat än att skratta. :) Det pratas så mycket att jag inte hinner få en syl i vädret när dem sätter igång, jag som pratar som attans annars. Tycker jag iallafall. ;) På bussen på vägen hem så träffar jag Anna i växeln. Trevligt med lite sällskap på bussresan. Den är mindre rolig. Stannade en natt hos mamma och vi garvade som galningar vid matbordet. Vi åt pizza och det slutade med kebabsås på väggen till och med. Malin kom med en trevlig kommentar: Hur har du kunnat blivit så där brun. :) Härligt att det syns!

Killar är lite knepiga. Hur sjutton ska man veta hur dem tänker och tycker om en?

Nu är det slut!

Usch, jag har testat lite kläder ikväll. Det var inte kul. Måste förlora 3-4 kilon iaf. Nu är det slut på det goda och hårdare träning som gäller. Men träningen är inte några problem när det finns så trevliga karlar där. ;)

Härligt!

Nu är det dags för ett inlägg. I måndags började jag jobba på ABB. Alla tyckte det var skönt att det inte var någon helt ny som kom dit. Jag fick stressa till informations mötet som dem tydligen hade skickat någon lapp om men jag har inte fått någon. Klockan fem i åtta sa Britt-Marie att jag skulle vara i stora salen klockan åtta. Det vart stress och jag kom fem minuter för sent så jag fick smyga in. Höll på att somna under mötet, har hört allt reda och mycket är så självklara saker. Sedan efter lunchen sattes jag i arbete direkt med bokföringsuppdrag. Det känns skönt att minnet är med mig sen sist. :) Så nu består dagarna av jobb först och sen träning. Sen är det bara att laga mat och duscha och sen sova. Men på fredag är vi lediga så imorgon ska jag åka till Filipstad. :) Ska stanna där hela helgen. Pappa är där nu också så det ska bli kul.

Var ledig idag från jobbet för jag hade tenta i Handelsrätt II. För att inte ha läst någonting så tyckte jag att det gick förvånadsvärt bra. Jag skrev på alla frågor. Jag och Ullis firade lite sen med en lunchsallad på kompis och prat och en glass i parken efteråt. Det var riktigt varmt i solen idag. Hem svarvade om och lade mig en timme i parken innan jag gick till gymmet. Det är en himla trevlig kille som jag brukar stöta på lite titt som tätt. Idag småpratade vi lite. :)

Det är skönt att åka buss till jobbet på morgonen med lite Johnossi i öronen. Då njuter jag riktigt av livet.

Galet!

Parlamentet är galet roligt idag! :) Jag behövde skratta lite.

Tänk om!



Idag vill jag vara som skalman. Jag vill kunna krypa in i mitt skal när jag vill och bara vara.

:(

Ajaj, inte bra när man får mersmak. Det gör att jag känner mig ensam nu. Saknaden av att ha någon vid sin sida kommer smygandes ibland. Den ska nog slås bort snart.

Partaj igår kväll. Förra helgen var 100 gånger roligare men lite kul hade jag iallafall. Vi var på kåren i Falun. Jimmy Lingon spelade och jag träffade på lite Ludvika folk.

Jag har varken ork eller lust till någonting just nu. Skriva i bloggen känns bara jobbigt. Så det kan vara så att det kan vara tyst ganska länge mellan gångerna jag skriver.

Börjar jobba imorgon. Ska bli kul men jag kan inte slappna av förens efter tentan på onsdag.

RSS 2.0