Galet!

Jag är galet trött! Har sovit två timmar nu på dagen men är galet trött iallafall. Blir en tidigt kväll ikväll. Imorgon är det dags för party igen. Det blir utspark på kåren i Falun. Det ska bli roligt.

Hade mentoravslutning igår. Ville inte riktigt åka dit när jag hade besök men jag var tvungen, hade ju anmält mig. Det var riktigt roligt också. Vi sköt "lerduvor" med laser hagelgevär. Jag var väl inte den bästa direkt men det var kul iallafall. :) Vi höll på i två timmar ca så det tog inte så lång tid. Så mitt besök behövde inte vänta så länge.

Min haka ömmar!

Familjen Dafgårds kamasutra reklam är helt klart den bästa reklamen på riktigt länge!

Dags att ta tag i studierna. Känner mig inte direkt manad. Om det är fint väder imorgon kanske jag går till parken och lägger mig i solen och pluggar.

Inbjudan!

Idag fick jag en jätte fin inbjudan till ett bröllop. Jag längtar tills jag får träffa er. Men nu är det inte lång tid kvar. Har en del presenter att inhandla. Vet bara inte vad jag ska köpa. Ska nog hitta på något bra.

Igår var vi och pratade med vår handledare och kom fram till att vi behöver sommaren på oss med vårt examensarbete. Det kändes väldigt bra att få lite längre tid på oss. Vi vill inte stressa och göra ett dåligt arbete utan har då hellre sommaren på oss. Så nu kanske man kan satsa på att göra tentan i Handelsrätt nästa vecka. Jag vill ha sommarlov NU!

Var och gjorde drogtest på ABB igår. Dem hade infört nya rutiner sen förra året. Nu var allt vatten på toaletten avstängt och vattnet i toalettstolen  var färgat blått, detta för att man inte ska kunna fuska. Jag frågade då om hon satte på vattnet när jag skulle tvätta händerna då vart hon nästan lite förvånad över att jag frågade och sa att jag fick komma in till henne och tvätta händerna. Som att andra inte tvättar händerna när dem gjort det där provet. Äckligt! Det var på håret att mitt prov räckte. Men jag gjorde ju som vanligt gick upp på toaletten när jag vaknat och det var ju dumt, men som tur var så räckte det iallafall. Nu har dem skickat iväg proverna och det tar en vecka tills jag får veta svaret. Men jag vet ju redan att det är ok. Det är bra att dem gör drogtest.

Jag får besök på torsdag och det gör mig nervös. Men samtidigt väldigt roligt. Jag vill ju inte gå på mentoravslutningen nu ju.

Nyklippt bror!


En av mina snygga bröder!

En bild säger mer än tusen ord!


Ljuva livet

Är hos mamma nu. Ska sova här tills imorgon då jag ska göra det obligatoriska drogtestet på ABB klockan 8.20. Just nu har jag det ljuvligt. Ligger ute i solen på studsmattan med datorn. Så himla skönt och varmt i solen. Var tvungen att ta av mig till linne och det bränner på jeansen.

Igår var det kanon kul. Jag och Clara tog oss till mångatan och studentboendet för förfest med/hos Denisa. Jag tror att vi bara sa hej till Denisa sen såg vi inte henne mer. Vi umgicks mest med sådana som vi inte känner. Men jädrar vad kul det var. Väl ute på kåren dansade jag och Clara som dårar och en kille sa till oss: Ni måste vara dem gladaste i världen. Kul att han tyckte att vi var så glada. Vi hade ju riktigt kul och det är kul att det syntes utåt också. Jag måste ju bara skriva också att Clara är den bästa dansaren jag vet. Hon kan verkligen det där med att släppa loss ordentligt och det smittar av sig. Efter kåren gick vi till Mc de nyfunna vännerna och där var vi ett bra tag. När vi började gå hemåt mot mig så började solen gå upp. Vi kom i säng vid fyra tiden. Och jäklar vad länge jag hade kunnat sova men jag förbjöd mig att sova för länge för att jag ska kunna sova ikväll. Så det vart uppstigning vid tjugo över tio.

Yippie, hon blir med!


PPP:n nästa!

Fullt upp!

Ska till skola efter lunch och prata med Jörgen om vårt examensarbete. Efter det tar jag helg. En helg utan plugg, undrar om det går? Vet inte om jag skrev det men Beskattningen kan jag lägga ifrån mig nu iallafall. Jag har klarat dem kompletteringar som jag skulle och har nu fått G på kursen. Skönt!

Helgen bjuder på massor med fest. Ikväll är det middag med BE gänget. Det var ingen liten handlingsllista inför vår kina middag som vi ska laga. Får se hur det går, men vi har en kines med oss iallafall som hjälper oss. Sen imorgon är det PPP som kåren anordnar. Det står för picknick/pub/party. Det börjar med picknick på dagen och slutar med party på kvällen. Tänkte att jag skulle gå. Hoppas jag får med mig Ullis och Clara också.

Jag har problem med min sömn just nu. Även fast jag känner mig trött när jag lägger mig så kan jag inte somna och jag vaknar tidigt. Jag brukar sova längre, vad är det för fel?

Träning med Anna igår. Vi fick oss lite skratt, det var trevligt. Hon borde följa med och köra styrka fler gånger. :) Det var roligt när hon gjorde ryggresningar och sen skulle ta sig ur maskinen. Hon låg tillslut på golvet, men hon var ur maskinen iallafall. Hahah!

Förlåt!

Jag har varit lite dålig på att skriva i bloggen tycker jag. Jag skriver så mycket just nu så jag får ingen lust att skriva i bloggen också. Tiden är knapp. Jag önskar att det fanns mer av den varan. Det är både negativt och positivt just nu att den går fort. :)

Inatt hade jag en nattgäst. Det var trevligt. Ullis och jag hade as kul innan vi skulle sova. Tänk att det kan vara så kul att ha en ordbok som kvällslektyr. :) Ullis tycker att jag har ett roligt skratt, haha!

Nuförtiden är det enda jag gör plugga och träna. Jag hinner inte så mycket annat. I helgen blir det två dagar av partaj. Jädrar vad kul det ska bli. Men det är inte kul när det känns som att garderoben är tom. :(

Pling!

Jag tycker inte om lärare som säger att dem ska höra av sig men inte gör det. Nu har han gjort det varje gång. Jag vill inte hålla på och jaga och trakassera lärarna, men vad ska man göra.

Igår sov jag middag för första gången på väldigt länge. Att sova middag är bland det bästa jag vet. Det är den skönaste sömnen.

Efter sömn vad det dags att träna, Rock Bodycombat. Det var jobbigt och jag hade lite svårt med koordinationen men jag vart jädra svettig. Efter 75 min kände jag ändå att min rygg och mina armar kunde behöva lite extra styrka så det vart lite gym efter innan jag nästan sprang hem för att kolla mailen. ;)

Jag måste nog ta och köpa mig en cykelpump, har nästan ingen luft i bakdäcket, vet inte om det är någon pyspunka på det. Men det funkar iallafall att cykla på. När jag är ute och cyklar så brukar jag använda min plingklocka, men vad är det för fel på människor när man plingar och dem inte flyttar sig trots att dem gå fem i rad på vägen. Gud vad sur jag blev.

Trevligt besök!

Har haft Mama och syster på besök. Himla trevligt besök måste jag säga. Vi kom fram till lite roliga saker när vi satt och pratade över lite mumsiga chokladmuffins. Vi kom fram till att Malin blir en kärring när hon fyller 18 år den 30 maj, jag är då ett ruckel och mama är en fossil. Hahah!

Mama hade drömt att jag fick barn i natt. Det blev en pojke men hon drömde aldrig vad han skulle heta. Då sa jag Melvin för det ska mitt barn heta om jag får en son. Genast kom vi in på tal om vad våra barn ska heta. Jag och Malin skojade lite med mama och sa att vi ska döpa barnen till äldre namn. Jag kommer att få en Barbro och en Ragnhild. Medan syrran får en Lennart och en Barbara. Hahah! Mama skulle då inte ha några barnbarn som heter Barbro.

Vi for sedan till Ica Maxi och handlade lite. Köpte bara tråkig nyttig mat.

Längtat!

None

Har längtat efter dig! Verkar som att vi inte kommer ses mer!

GAH!

Jag kan fan inte hålla mig. Ändå vet jag vad som väntar där på andra sidan luren. Fäller en tår och blir as förbannad. Jag skiter ju i va fan du gör nu. Men det finns faktiskt en del saker som skall redas upp. Viktiga papper kommer och jag skickar sms. Svar? NEJ! Hoppas att du hör av dig!

Bottenlös!

Jag tror att min mage inte har någon botten idag. Jag har fasen kunnat äta hur mycket som helst känns det som. Det är inte bra när man skulle behöva gå ner några kilon så att jag får lite definerade muskler. Men nu är det inte något godis förens om en vecka. Nu införs godis endast en dag i veckan. Fikabröd endast om det är något speciellt.

Träning idag med. Ben, bröst och axlar. 80 kilo på benpressen. Jag har aldrig kört på så mycket. Men på den här benpressen väger inte stången och plattan lika mycket som på Må Bättre och man ligger mer upprätt så benen kan inte sjunka så djupt. Ryggen är inte inställbar heller. Men jag känner mig stark som en oxe. :) Idag var crosstrainern seg men jag landade precis på 10.00 km iallafall. Svettades ovanligt mycket idag, det var så det droppade ner på golvet. Skämdes lite när jag kände det. Borde verkligen ladda upp med lite papper innan så man kan torka av sig för en handduk glömmer man jämt och inget man vill släpa på när man kör vikterna. Jag tycker min känna att mina armar känns lite mer fasta iallafall. :) Men det är ju fettet som jag vill ska bort nu, "Kärlekshandtagen". Jag vet ju inte hur lång tid jag har på mig. ;) Det märks så därför måste jag starta nu.

Fy fan för vädret idag. Fick en chock när jag kom ut ur gymmet då det snöade. En mindre rolig syn då det var sommar förra helgen. Jag vill ha sol. Tänk att sitta på balkongen och plugga eller ligga i parken och plugga. Hoppas det går över snart, det här vädret. Ullis berättade idag att det var 29 grader i Wuhan idag. Tänk om dem kunde skicka hit lite värme till dem.

Ser inte bra ut för Sverige. Bronset verkar gå till Finland. :(

Försäljare

Det ringde nyss en försäljare till mig som ville att jag skulle testa ett par trosor och multivitamin tabletter gratis. Vad är haken då frågade jag såklart. Det finns ingen hake säger hon. Hon säger till mig att detta är ett par sömlösa trosor som man kan sitta i i flera timmar, träna och sova i. Vad gör man i ett par vanliga trosor? Jo, man har dem på sig i flera timmar, tränar och sover i. Stört försäljningsargument. Inget är ju gratis såklart att man ska betala porto och hör man inte av sig så kommer det fler trosor i postlådan varannan månad. Nej, tack säger jag! Jag fick även lite annan nyttig information från denna kvinnliga försäljare, att hon har breda höfter och hennes mage skaver inte mot troskanten. Jag undrar vad hon har ägt för trosor förut och hur stor hon egentligen är. 

Plugg, plugg och åter plugg!

Fy och usch, allt fokus är på plugg. Även om jag hinner träna och läsa mail ibland. ;) Slog idag mitt rekord på crosstrainern igen, det nuvarande är 10.41 km. Jag har lite ångest nu, känns som att stl 36 på H&M alltid är för små nuförtiden. Jag måste göra något åt det. Ändå sitter jag här en fredag kväll och äter godis. Fy mig! Jag måste ju vara snygg ganska snart. ;)

Igår bestod hela dagen av att vara i Falun nästan. Träffade Clara och emma för en lunch på tzatsiki. Det var supersmarrigt. Det såg nästan precis ut som i Nyköping fast det var lite mindre lokaler. Efter det följde vi emma till kåren innan jag skulle träffa min mentor Tony. Jag har världens bästa mentor måste jag säga. Gillar honom jätte mycket. Synd att det inte blev någon tjäns på Grant Thorntorn. Han lade märke till mig nagellack och tyckte det var jätte fint. Det var roligt. :) Efter jag träffat Tony i två och en halv timme så gick jag och Emma hem till henne och lagade jätte god hallonpaj. Sen var det bara att fara tillbaka till Borlänge och beställa öl och sen gå på tjejkväll på gymmet.

Dags att titta på talang!

Gah!

Gah,  vilket härligt gäng. Tack för en jätte rolig och trevlig middag. Längtar redan till nästa vecka. :)

Dagen har gått i ett och jag sitter här susig och trött. Lite gott rött vin på en onsdag är inte helt fel. Jag kommer verkligen att somna fort.

GAH, måste köpa biljett till Peace and Love NNNNUUUUUUUUUUU! Ska ta och ringa min spargris. ;)

Gah, jag blir galen! Så jobbig är jag väl inte att prata med. Men jag ville bara ha lite information nu.

Trevligt med sällskap av Anna imorgon på tjejkvällen på gymmet. :) Ska bli skoj. :)

Sverige pussas och kramas på tv. :)

God natt!

Vaken med tuppen!

Idag har jag varit uppe med tuppen. Vaknade jätte pigg tio i åtta idag. Så jag har nu legat på soffan och pluggat beskattning samtidigt som nyhetsmorgon har varit på. Det känns ganska bra i beskattningen nu och tur är väl det eftersom jag ska göra den jädra kompletteringen på fredag tänkte jag. Men jag har massor kvar att läsa och lära. :( Så det gäller att ta till vara på tiden och inte skriva i bloggen. :P

Idag är det mest fullt upp hela tiden. Men jag ska nog ha tid att spana i min facebook iallafall. ;)

Nej, nu är det dags att göra lite nytta.

En sommarhelg i bilder!


Ok!

Snart är det dags för intervju två här i Sverige. Väntar nu på att Ullis ska dyka upp här. Vi ska gå vid klockan två för att vi ska vara där klocka halv tre. Får nog packa ner klackskorna i väskan för jag kan inte gå så långt i dem.

Fick svar från Ophelia att allt är ok med dem. Deras byggnader hade skakat men inget annat så det var ju skönt. Hon tyckte att det var gullig att vi oroade oss. Men det är klart att vi gör. Det är massor av människor som har omkommit och räddningsarbetet håller på än. Önskar att tjejerna skulle kunna komma hit till Sverige. Ska skicka lite bilder till Ophelia sen, hon ville ha det. Ska nog försöka ta någon bild i skolan så hon får se hur våra klassrum ser ut jämfört mot deras.

Härliga väder! Det är underbart.

Fick en tråkig nyhet och det är att dem är tvugna att lägga ner rekryteringsarbetet i Falun. Dem har fått göra lite omorganiseringar så nu kan dem inte rekrytera längre. :( Hade hoppats som attan på det arbetet. Men rekryteraren skulle iallafall spara mina handlingar, så jag hoppas i framtiden iallafall. Dem skulle eventuellt dra igång ett nytt rekryteringsarbete i höst, så jag håller mina tummar än. Tänkte att jag ska börja söka arbete aktivt nu när det lugnar ner sig lite i skolan, men det är några veckor kvar tills det gör det. Beskattningen känns ganska ok nu faktiskt när jag läst fåmansbolags kapitlet, det är inte så långt. :) Men jag blir förbannad på läraren som inte hör av sig till mig när han säger att han ska göra det.

Jordbävning


image120
(Bild från aftonbladet.se)

Idag har det varit jordbävning i Kina. Wuhan där jag och Ullis var ligger inte långt ifrån Chengdu. Dem kännde skalven ända till Bangkok. Jag har skickat mail till våra kines vänner men har inte fått något svar än. Klockan är ju trots allt två på natten där snart så jag får nog vänta med svar tills imorgon. Tänk om vi varit där. Jag som drömde att det var jordbävning i Kina när vi var där.
Usch, vad läskigt!

Intervju

Idag har vi varit på intervju med miljöchefen. Vi har fått lite bra information men morgondagens intervju kommer att vara ännu bättre tror jag. Började dagen med att  vi steg upp och gjorde oss iordning för att sedan små plugga lite innan det var dags för intervjun. Ullis hoppades att hon hade sina skor i bilen men det fanns inga skor där så vi fick speeda till hennes mors jobb för att Ullis skulle kunna låna ett par skor. Skjorta, jeans och converse är ingen bra kombination när man ska göra en intervju.

Efter intervjun var vi sugna på fika. Vi for till Ica kvantum men där fanns inte de goda kakorna som finns på Ica maxi, så vi for snabbt som attan till Ica maxi istället. :)

Lunchade med Jocke idag. Trevligt att träffa honom. Snacka om att han är en busy man, det ringer i hans mobil mest hela tiden. Poppis kille. ;)

Efter lunch hem och svarva om för att gå till gymmet. Rygg, biceps och triceps stod på dagens schema. Gick kanon och jag var stark. Men konditionen var lite segare men jag kom upp i 10.15 iallafall, inte under 10. ;) Trodde aldrig jag skulle klara det men det gick.

Intog nyss min middag, rester från igår. Mums! Resten av kvällen går till plugg och tv.

Hemma igen!

Nu är jag hemma igen. Att sova eftermiddag idag var kanon. Jag behövde det efter alla nätter med dålig sömn hos mamma. Helgen har varit jätte härligt med massor av härlig sol och jag har fått en del färg iallafall. :) Skönt att inte vara så blek.

Nu är Ullis här och vi ska käka smarrig gryta idag. :) Ölen är på kylning och maten snart på G. Ullis ska sova kvar här för imorgon ska vi på intervju med miljöchefen. Vi har en del att gå igenom inför intervjun. Men miljöchefen i Borlänge kan ju svenska så vi behöver inte vara oroliga. ;) Veckan som väntar framför mig är ganska fullspäckad. Mycket skoj och mycket arbete.

Längtar!

Pung!

Vi har precis spelat ett jätte roligt spel som heter nya pratmakarna. Jag måste bara köpa detta spel. När man ska förklara ord för sin partner kan man få alla möjliga gissningar. Jag skulle förklara ordet Börsen för Malin. Mina förklaringar till detta ord var att man kan köpa aktier där men man kan även ha pengar/mynt i denna. Malins gissning var pung. Hahah! Gud vad vi skrattade.

Nej, nu ska jag nog gå och köpa lite aktier på pungen. :)


Roasted Garlic!

Cans vann körslaget! :) Dem var bäst helt klart!

Min mamma har världens bästa hörsel. Hon hör allt som inte ett normalt öra kan höra. Ett exempel var att vi idag låg ute på filten och solade. Då säger hon helt plötsligt, Kenneth pratar i telefon. Han är då inomhus och vi hör ingenting, men mor med sina special öron hör detta. Helt galet!

Min familj inspirerar mig massor denna helg. Nyss hämtade Emil chips och Malin undrar vad det är för smak. Lättsaltade? Nej, säger jag, det är vitlök. Emil protesterar högt och säger nej, det är roasted garlic. Hahah! Snart törs dom inte säga något här. ;)

Kanske ska göra ett litet tillägg på förra inlägget med den lilla killen som säger Hallå! Vad gör du? till Kenneh. När ni läser det kan ni tänka er en liten grabb som gillar att snacka som står på andra sidan staketet så han knappt syns medan Kenneth sågar och inte hör något. Denna lilla grabb hade dagen innan pratat med mig och Patrik när vi hoppade studsmatta. Han berättade att han minnsan också skulle få en studsmatta. :)

Grattis till morfar som skulle fyllt 66 år idag om han hade levt. Även grattis till Carro som fyller 23 år idag.

Hallååå!

Var i upp ganska god tid idag. Klockan nio vaknade jag efter att ha haft en natt dåligt med sömn. Vet inte riktigt vad det är just nu, men jag oroar mig nog ganska mycket. Vaknade klockan tre när jag väl hade somnat av ett en hund slickade mig i ansiktet. Föste bort hunden och somnade om. Vaknade igen när klockan var sju av att en hund slickade mig i ansiktet igen. Suck! Ruben slickar inte så det var lilla Tessy som tyckte att jag var tråkig som sov.

Efter en god frukost åkte jag in till gamla gymmet här i Ludvika. Det har inte förändrats mycket sen jag var där sist för nästan ett år sen. Dem hade klätt in madrasserna i tyg där man gör situps vilket jag tyckte kändes ohygeniskt. Där lägger man sig tok svettig för att göra situps eller stretcha och tyg suger åt sig och lämnar en stor fläck. Hoppas att dem tar av detta tyg väldigt ofta och tvättar, en matta inklädd i plast är ju väldigt enkelt att bara torka av.

Efter gymmet hämtade jag upp syster som sovit hos sin kille och for sedan hem till mor igen för att sola, och ända sedan dess har jag varit i solen med en kort paus för lunch. När jag, patrik, malin och emil sitter ute och spela skip-bo hör vi en liten kille på ca 4 år som ropar till Kenneth på baksidan av huset: Halllåååå, vad gör du för nåt? Kenneth är då på baksidan och sågar träd med motorsågen. Det lät så himla roligt.

Ibland blir jag så trött på vissa människor!

Skall jag våga?

Talang 2008!

Sitter och tittar på talang. Christian som sjunger opera är så jäkla bra och söt. Jag har röstat på honom. :) Försökte lägga in ett youtube klipp här i bloggen på honom men jag lyckades inte. Så kan någon berätta för mig hur jag ska göra? Emma, du kanske kan kommentera?


Ljuvliga dag!

Åh, härliga dag. Hela dagen har tillbringats i solen antingen i en solstol, på en filt, på studsmattan eller spelandes badminton. Det har kännts som sommar i luften. Har bara haft BH och shorts.

Idag kom även lilla Tessy hit. En vild liten krabat. Nu höll jag på att glömma katten maja också, så det är fullt att människor och djur här nu. Det är härligt med lite liv i stugan.

Nu vankas det grillat här hos mor. Är kanon hungrig så det ska bli smarrigt med lite mat.

Dagen!

Natten har varit hemsk. Jag har sovit jätte illa. :( Vet inte varför men jag har vaknat hela tiden och klockan fem på morgonen börjar hackspetten här utanför hacka i träden så Kenneth stormar upp och stänger fönstret och säger jag ska skjuta den jäveln. haha! Jag hörde den inte förens Kenneth stormade upp.

Lunchade med Carro idag. Så kul att träffa henne. Det tar alldeles för lång tid mellan våra träffar. Vi hade som vanligt tänkt att gå till min favorit pizzeria och äta kebabsallad. Men både idag och igår stod det i tidningen om att flera hade blivit matförgiftade där, det är minst elva stycken som blivit det så vi skippade det. Vi vandrade runt till nästan alla lunchställen innan vi bestämde oss för Thai. Mumsigt var det! Vi hann med lite shopping efter maten så klart. Denna stad kan man faktiskt hitta saker i även om det bara finns tre butiker att gå i. Köpte mig ett par jätte fina shorts, nya underkläder och en t-shirt.

Efter jag träffat Carro så var det dags att fara och kika på Lyviksberget som jag inte har besökt sen vissa butiker vart färdiga. Jag, mamma och Putte gick bara in på rusta och handlade lite. Jag hittade nostalgi. Tuggummi på tub, det luktade och smakade precis som när jag var liten. Sedan var det dags för att fara till mormor och hämta lite smink som vi beställt. Snälla mormor gav mig ett läppglans, ett rosa med plump effekt.

Hem efter mormor på med shortsen och ut i solen tills det var dags för mat. Efter maten så var det motions torsdag som Gräsbergs IK anordnar. Jag gick den långa rundan med mor, Kenneth och lite andra medelålders. Jag och mor var såklart först. :)  Men lasse kunde inte hålla sig och var tvungen att springa om oss in i mål. Vi hann även före dem som gick kortare sträckor. Vi gick 4,7 km. Härligt med ett motionspass. Gubbarna börjar bli lite gubbsjuka. ;)


Nu är det dags!

Nu ska Kenneth bajsa!

Jordgubbar = Köttbullar

Nu sitter jag hemma hos mamma. Ska stanna här hela helgen. Putte är här så vi ska verkligen umgås som fasen. :) Jag hoppas att meterologerna håller vad dem lovar och att det blir sol nu så jag kan sola massor. Idag har jag tränat, så jäkla härligt. Slog mitt rekord idag med. :) Nöjd jag är med mig själv. Det nya rekordet är 10.23 km på crosstrainern.

Ikväll åt vi våfflor här hos mamma och Malin hade ansvar för jordgubbarna. Min mamma har en tendens till att döpa om saker och jordgubbar var i dag köttbullar. Malins ansvar var att tina köttbullarna. Vi mobbade henne lite, åh...vad gott det ska bli med våfflor och köttbullar. :)

Stress!

Nu blev jag stressad. Om tre timmar kommer Putte hit och innan dess skall jag hinna till bibblan, träna, duscha och städa. Det ser inte så fint ut här. ;) Sen när mamma och Carina hämtar putte så åker jag med och stannar där hela helgen så det blir tom stuga här hemma. Det ska bli skönt att umgås med familjen och jag hoppas vi ska hitta på kul saker och att vädret är fint så jag kan sola. :)

Rygg, biceps och triceps kallar nu.

Lugn!

Idag när jag gick från gymmet kände jag ett lugn som jag inte kännt på länge. Jag kände mig tillfreds med livet. Solen sken och kroppen var tömd på energi. Idag när jag tränade slog jag mitt rekord igen. :) Denna gång 10.06 km på 30 minuter. Jädrar vad jag tog i på slutet men jädrar vad skönt att komma över den där 10 km gränsen. Längtar tills det börjar synas lite resultat. Imorgon blir det nog body combat tror jag, har inte riktigt bestämt mig den börjar klockan sju och det är lite sent tycker jag när jag har hela dagen ledigt bortsett från plugg så det kanske blir eftermiddag med rygg, biceps och triceps istället.

Såg idag på en blogg att H&M höstkatalog hade kommit.. Men jag har inte fått den, jag håller tummarna att jag får den imorgon. Tydligen skulle det inte vara så mycket nytt och ganska förutsägbart. Hoppas jag tycker den är bättre. Det ska bli spännande att se.

Mina färska kryddor har nu börjat komma upp, både oregano och basilikan är synliga. :) Det är så roligt att se det växa. Blommorna på balkongen håller sig fint och jag försöker vattna minst varannan dag.

Jag undrar när jag kommer att få hem Indira. Än har jag inte det och jag vet inte när det blir heller. Med en dag i taget så kanske det tar ett tag. Jag längtar!

God morgon!

Idag väcktes jag av att mobilen ringde. Det var ett samtal från Borlänge Energi om att jag var erbjuden sommarjobb med fortsättning på ett år. Jag var tyvärr tvungen att tacka nej eftersom jag har tackat ja till ABB. Men det känns otroligt skönt att få lite bekräftelse att man sköter sig bra på intervjuer. Så nu är jag taggad som fasen att söka jobb. Men det är skola som fan i en månad som gäller nu. Det är bara att sätta igång. Idag börjar jag med att åka till skolan och gå på ett seminarium. Ska åka dit till elva eftersom jag har en hel del att skriva ut. Så jag kanske skriver nåt kul i eftermiddag istället när jag kommer hem och mellan tvättningarna, jag ska minnas min tvätt tid idag hoppas jag.

Så fel det kan bli!

Har trott i en månad nu att jag har läst min kusins blogg: nws.blogg.se, men icke sa nicke. Jag har läst en annan och trott att denna var hennes. Jag har tyckt att hon har skrivit lite galet och det var ju inte undra på när det var fel blogg. Så nu läser jag den rätta. :)

Idag har frillen blivit riktigt snygg. Jag kände mig as snygg efter frisören där jag fick lite nya slingor och hon tog lite som hon tyckte hon missat sist när det var akut klippning som gällde. Så nu får karlarna passa sig. Hoppas bara att jag får till samma snygga frisyr när jag ska fixa den igen.

Du har fått mig att kolla facebook hela tiden. Din rackare! :)

Imorgon ska jag på seminarium i skolan. Det känns märkligt att gå till skolan. Det var så länge sen nu. Men det ska bli ganska skönt faktiskt. Undrar vad man ska ha med sig för något. Lagboken kanske? Kanske ska skicka ett sms till Ellinor och fråga. Letade efter mitt kollegieblock men jag lyckas inte hitta det, vart kan jag ha gjort av det? Ska kopiera lite anteckningar imorgon av Ellinor. Snällt att jag får göra det.

Har det blivit något plugg idag då? Nej, typ en sida men det gav ju inte så mycket. Varför tar jag inte tag ordentligt i detta nu? Jag har ingen motivation alls. :(


Alla....

Gahhhh......jag sliter mitt hår. Alla människor kan inte tycka om en sa dom imorse på nyhetsmorgon och det är förvisso sant. Det är något jag skall ta till mig. Dem sa även att det värsta människorna tycker är att bli lämnade. Det behöver inte vara av pojkvän utan även av vänner. Det värsta vi vet är att bli lämnade och uteslutna. När jag tänker efter så är det ju sant. Vi vill så gärna att alla ska tycka om oss, vi iallafall jag försöker alltid passa in i nya grupper och vad andra tycker om mig är ju trots allt ganska viktigt. Jag brukar inte ta åt mig men när det är någon jag bryr mig om i min närhet som säger något nedlåtande om mig så tar jag åt mig. Jag hade en gång en mur men denna har blivit halvt raserad och nu håller jag på att återuppbygga den, det går sakta men jag gör framsteg. Alla kanske inte tycker om muren men den är jäkligt bra för mig själv, det är något jag kan gömma mig bakom och som skyddar mig mot all skit som blir kastad mot mig.

Alla människor kan inte tycka om mig!

Hemsk människa!

Jag sitter och kikar på Sanningens ögonblick på kanal5. Det är ett program som utgår från ett lögndetektortest och den tävlande skall svara sanningen på ett antal frågor för att vinna pengar. Killen som blir utfrågad nu är hemsk mot sin flickvän. Jag blir arg när jag tittar. Han säger att hans kompis har snyggare flickvän än hans egen tjej, han önskar att hon skaffade silikonbröst, han har varit otrogen och han tycker att blondiner är snyggare än brunetter. Behöver jag säga att hans flickvän är mörkhårig? Plus att han lever på henne, han är arbetslös. Snacka om att tjejen inte skall känna sig uppskattad. Jävlar vad arg och ledsen jag hade varit om jag var henne.

Idag har jag tränat. :) Nu är jag igång, härligt. Idag var det som jag skrev förut rygg, biceps och triceps. Gillar inte  biceps och triceps, jag hade funderingar på att fuska och bara köra en övning per muskelgrupp istället för två. Men efter en titt i spegeln så bestämde jag mig för att fusk är inget alternativ. På detta vart det 30 min crosstrainer, men inget rekord för i början mådde jag illa som fasen, för mycket vatten och lite i magen tror jag. Men jag kom över 8 iallafall så det fattades bara en kilometer för att vara på samma ställe som igår. Inte illa pinkat trots illamående. Inga snyggingar idag på gymmet. :(

Tur för mig att jag inte har något godis hemma för jag är jätte godissugen. Så det blev knäckemacka och te stället. Det konstiga nu på kvällen är att jag knappt känner någon smak. :( Mycket märkligt.

Jakten har startat!

370891-119
(www.asos.com)

Jakten på den perfekta klänningen att bära på bröllopet i augusti har börjat!

Motivation!

Vart har min motivation tagit vägen? Motivation till att plöja igenom alla böcker. Har iallafall tagit fram beskattningsböckerna, dags att göra den där jädra kompletteringen som har hängt över mig ett bra tag nu. Men det vore ju trevligt om läraren kunde svara på mailen som man skickar till honom. Ska gå till skolan och skälla lite på honom. Och så säger han till en att man ska maila men inte svarar han inte. Håller nu på och syndar, äter vanlijglass med chokladsås. Vill att detta skall höja min motivation, får se om det fungerar. Jädra glass var isig, men den slank ner iallafall.

Har en jävla träningsverk detta skall botas med träning idag. Idag är det dags för biceps, triceps och rygg igen. I fredags slog jag mitt rekord på crosstrainern 9,78 km på 30 min. Detta skall slås snart igen, förhoppningsvis idag. Men vi får se.

Längtar tills imorgon då mitt hår skall slingas. Det ser förjävligt ut just nu.

Diri!

370891-118
Snart får jag hem sötis! Längtar efter henne!

Ensamt!

Sitter nu här hemma i min ensamhet. Funderar på vad jag ska laga för mat. Rester, lax, bakadpotatis eller våfflor. Det lutar lite åt våfflor. Känner mig sugen på det. Det finns så mycket att välja på i min kyl just nu. Ska titta på körslaget sen och käka lite vindruvor eller om jag ska göra popcorn, har inte bestämt mig. Hahha, beslutsångest jajamen. :)

Känner mig lycklig vid svar. :)

Kopierar!

370891-117
Har min bror på besök och han har börjat trolla med kortlek. När jag dragit ett kort och stoppat in den i kortleken igen så kopierar ( kuperar) han innan han fortsätter med tricket. Haha! Detta hände inte bara en gång utan två. haha!
Vi fick oss ett gott skratt.

Minnet bra men kort!

Idag har jag tappat bort min cykel, eller förresten var det två dagar sen jag tappade bort den. Min bror ska sova här och träffa en tjej. När han skulle träffa denna tjej så skulle han låna min cykel. Han går då ner i källaren och ska ta ut min cykel, men kommer ganska snabbt upp igen. Det finns ingen blå cykel där med cykelkorg. Va, jo, men det ska det vara. Har du använt den sen du kom tillbaka från Kina? Ja, det har jag ju gjort. Bror fick gå. När jag skulle till gymmet  gick jag ner och kollade och nej det fanns fasen ingen cykel. Tankarna börjar fara och jag tänker på mina försäkringar, hemförsäkring?, drulleförsäkringen?  Vad drygt att ringa runt, hur mycket i självrisk. När jag börjar gå mot gymmet kommer jag på att jag har glömt bort min cykel i onsdags när jag väntade på Ullis vid hennes frisör. Jag parkerade cykeln på stan och gick in till frisören och vips så var mitt minne bortblåst av hårfönen. Jag tackar gud att min cykel mådde bra  trots 2 nätter på stan.

God morgon!

Ännu en fredag. Idag måste jag göra massor med nyttigheter. Borde inte ha datorn igång egentligen för jag fastnar lätt vid den även om jag inte gör något nyttigt.

Igår fick jag äntligen träna. Var på gymmet i en och en halv timme och jädrar vad skönt det var. Det vart rygg, biceps och triceps för att efter det köra 20 min på crosstrainern och träna mage. Har lite träningsvärk idag. Inte någon tränningsvärk man inte kan leva med utan bara skön träningsvärk. Funderar på att ta mig till gymmet idag också och köra ben, axlar och bröst. Det är favorit övningarna, förut var det tvärtom men inte längre.

Efter träning så for jag till Falun för lite tjejkväll med pizza. Så trevligt att vara hemma och umgås med tjejerna. Kom hem vid elva / halv tolv tiden alldeles lagom.

Jag undrar om din mobil har lagt av helt? Mitt sms kommer inte fram.

Usch vad jag oroar mig för maj och juni. Vaknade inatt till och med och funderade på pengar. Störd jag är. Men det löser sig nog.

Madicken!

image116

Varför finns det ett ord som heter slicka om man inte får göra det?

Madicken idag på kanal4. Jag älskar Madicken och har gjort det sen jag var liten. Dem bästa Astrid Lindgren sagorna.

RSS 2.0