Jag är konstig!

Jag är handikappad när det kommer till att pumpa cyklar har jag kommit fram till. Jag har haft min cykel utan luft nu i ett par månader. Jag har förbannat cykeln när jag har försökt att pumpa den. Jag har tagit i och slitit och blivit lortig. Ullis har fått hämta mig för att jag inte skall komma försent till skolan. Så idag tog jag min cykel och gick in till cykelcentrum och sa: Antingen är jag handikappad och inte kan pumpa min cykel eller så är ventilen trasig. Rulla in cykeln så pumpar vi den fick jag till svar. Jag rullar in cykeln och dem pumpar. Så nu är det bara att börja cykla säger killen till mig. När jag går ut därifrån skäms jag. Dem tänker säkert fruntimmer. Men det är ju tur för dem att det kommer in en snygg tjej då och då. ;) Cykeln är iallafall funktionsduglig nu.

När jag vandrar ner mot cykelcentrum och står och väntar på att gubben ska bli grön vid övergångsstället så åker en bil förbi med två killar i. Dem vinkar, men lät bli att tuta. Jag och Karin diskuterade det idag att alla tutar den här sommaren. Ser dem på en att man är tillgänglig? ;) Det är trevligt när dem tutar och vinkar. Men jag reagerar alltid försent och hinner aldrig vinka tillbaka innan dem är borta.

Jag är konstig! Jag går och vill paddla kanot hela tiden. Jag har aldrig i hela mitt liv gjort det. Men jag känner ett sådant sug efter att paddla kanot så det är helt galet. Jag tror jag har blivit galen. Ullis ska vi paddla kanot snart? Vart kan man göra det i Borlänge? Jag måste göra det den här sommaren.

Trist inlägg!

Idag har jag haft massor på jobbet så jag har inte skrivit ett enda inlägg. Jag prioriterade facebook. ;)

Träffade Carro, himla trevligt. Det är trist att hon ska bo så långt bort. Men om ett år kommer hon lite närmre. I vår ska hon till Holland och plugga och jag och Ullis ska ta oss en trip dit. Det ska bli skoj. En timmer från Amsterdam kommer hon bo.

Jag har inhandlat två nagellack idag. Ett hallonrosa som jag alltid haft och har slut på och ett bubbelgums rosa. Jag ska testa det senare idag. Får se om jag passar i det men det tror jag. Jag passar i det mesta jag har testat.

Nej, dags att fixa sig färdigt för natten, tar ett tag för nagellacket att torka.

Ännu en Jocke låt!


Måste lägga ut den så jag hittar den igen. :P

Dumma dator!

Jag behöver en extern hårddisk NU! Snabbt ska det gå. Min dator börjar krångla. I går så kom den berömda blå rutan upp som jag hört så många få innan moderkortet gått sönder. Jag startade om datorn och den betedde sig som vanligt igen. Idag när jag kom till datorn för att ladda min mp3 så var det myrornas krig på skärmen. Jag startade om datorn och den var som vanligt igen. Hur många gånger skall den krångla innan den är helt trasig. Jag måste föra över mina bilder och min musik till en extern hårddisk innan den inte går att starta igen. Får nog ta mig en sväng till onoff imorgon och köpa en.

Let´s Dance


Tänk den här låten och ett par glas vin senare!
Det är vår helg Ullis! :)


Dem tre molnen!

Jag hann sola lite när jag kommit fram till mor. Jag och Malin tog bilen efter lite lunch och badade. Vi tänkte att vi simmar en stund. Efter vi simmat ut en bit kom vi fram till att vi har nyss ätit och tänk om vi får kramp. Jag vet att det är en myt men man kan ändå inte låta bli att undra om det ändå inte finns någon liten gnutta sanning i den gamla myten. Vi vände om och simmade in till bryggan igen. Efter en stund på bryggan började molnen komma och Malin lärde mig lite om olika moln, men till skillnad från henne så minns jag inte namnet på något av dem tre molnen. När vi kom hem började det åska och regna. Tog bussen hem, kände att det var skönt att få sova hemma. Jag har haft lite mini spa här hemma för mig själv. En lång dusch, lena ben och en ansiktsmask senare sitter jag här vid datorn.

I want to know what love is!



Vad är kärlek egentligen?

Everybody hurts

Jag är galet trött. Skulle kunna somna sittande just nu. Men jag vill hålla mig vaken och se Las Vegas som börjar klockan fem i tio. Solen tar kål på mig. Underbar och alldeles utmattande.

Jag väntar och väntar. Varannan dag brukar det vara. Varför skulle jag skriva så där. Analyserar som vanligt. Varför skall jag alltid göra det?


Aldrig ifred!

Nu surfar jag på mitt mobila bredband. Än så länge här hemma så fungerar det bra. Det finns en negativ aspekt på glocalnets mobila bredband och det är att det är begränsat. Då är 3 bättre. Så jag får se hur jag ska göra. Ska testa och köra på det här nu tills dem ringer och frågar hur jag trivs med mitt mobila bredband. Jag har nämligen en prov månad. Min dongel är svart och rektangulär.

Idag har jag och Jocke solat och badat hela dagen. Det har varit kanon skönt. Fint badställe i Norr Amsberg. Jag fick mig lite färg iallafall. :) Magen känns lite som en pepparkaka. Efter badet fick jag skjuts hem och sen tog jag en dusch och gick till Ica kvantum. Och gissa vem man ser komma ut därifrån. En som jag tycker mindre om. Men faktiskt så kändes det ingenting i magen när jag såg henne. Jaha där är hon tänkte jag och sen tänkte jag, jaha ska jag inte ens få ha "min" affär ifred. Jag har iallafall kommit över dem och accepterat. Det känns otroligt skönt. Min dejt i Sthlm nästa helg ska bli rolig. Johanna har ingen torka. Johanna gillar inte torka. Jag har haft min toka i ett halvår, det räcker gott och väl. Jag vet att jag är snygg. ;)

Inte en syl!

Nu sitter jag och äter en riktigt god frukost. I slutet på min inlines tur åkte jag in på Ica Maxi och köpte färskt bröd och lite skinka. Så nu sitter jag och äter en riktigt god frukost med färskt bröd tillsammans med ost och extra rökt skinka på.

Dem som inte vet vem Jocke är brukar fråga mig vad det är för karl. För att göra det klart för alla så är han en mycket god vän. Ingenting annat. Vi lärde känna varandra på en mässa i Göteborg i höstas och har sedan dess varit vänner.

Jag och Nettan sitter och skriver på msn om vår galna släkt. Kommer vi våga ta dit någon karl när vi träffar någon ny? Nettan undrar om jag är pratig och ja, det skulle jag säga att jag är. Men när man är med fars släkt så får man ingen syl i vädret så jag kan tänka mig att dem tycker att jag är tystlåten.

Nej, nu ska jag göra lite mackor åt mig och Jocke Pocke. Sen är det sol och bad. :)


Med tuppen?

Vad sjutton gör jag uppe med tuppen? Jag har knappt kunnat sova inatt och vaknade tjugo i åtta och var super pigg. Jag stiger väl upp då och gör lite nytta innan det är dags för sol och bad med Jocke. Jag skulle behöva min kylväska och kylklamparna men jag vet inte vart dem är. Ska leta lite nu när jag har tid.

Igår var en galet bra dag. Sol och bad hemma hos Ullis först och sen lite kupolen, vi orkade inte så länge. Jag köpte ett par shorts för en billig peng som jag kan ha när jag är på väg till stranden eller är hemma. Det är inte några snygg shorts men dem funkar i de flesta situationer. Efter det gick vi och käkade på Broken Dreams och till efterrätt fick vi lite paj som Maria bakat. Pajen intogs på min balkong, det är ganska bra att ha lite extra stolar i källaren. Magnus Uggla hann vi få oss en titt på när vi satt och käkade mat. Det var nästan lite olidligt vid maten ett tag när delar av oss satt i solen och åt. Men vi tog oss igenom det också. :)

Dags att åka inlines före frukost?

Lurad?

Jag undrar om jag har blivit blåst av jordgubbsmannen. Den lite mörkare mannen som står på stan och säljer jordgubbar. Det stod inget pris på skylten som berättade vad jordgubbarna kostade. Han pekade på en ask och jag nickade. Den såg fin ut. Han skämtade med mig och sa 150 kr. Jag skrattade! Vad är det riktiga priset frågade jag med en allvarlig min och sa 20 kr? Han skrattade mig i ansiktet, ett rått skratt som sa vad tror du egentligen. 30 kr ville han sedan ha för en ask med jordgubbar. Jag betalade, vände ryggen till och började gå hemåt. Funderade på om han har lurat mig. Sa han 30 kr fast dem kostar 25 och stoppade mellanskillnaden i fickan? Hur skall jag veta säkert? En dum blondin kan man säkert lura tänkte mannen i jordgubbsståndet och tog en del av betalningen till sin egen ficka.

Jordgubbarna var goda och värda 30 kr. Har en del kvar och funderar på jordgubbar och glass. Eller om jag endast ska äta jordgubbar och vara lite nyttig.

Haha, fick en kommentar av en Elin som undrade om jag bekymrar mig över fem spänn. Det är klart jag inte gör. Det är själva känslan som jag inte gillar. Fem kronor mer eller mindre spelar ingen roll.

Reflektioner

Människor sätter sig nästan aldrig ner och funderar vad dem vill göra med sitt liv. Jag har inte direkt satt mig ner och funderat riktigt ordentligt vad jag vill göra, men man har ju såklart lite ideér. Det är egentligen ganska otroligt att man kan leva hela sitt liv utan att ägna en tanke över vad man vill med livet. Vissa menar att dem inte vet vad dem vill men tänker man efter så vet man egentligen det innerst inne. Man låter inte vilja och lust styra livet utan vad andra tycker och tänker. Det går nästan inte en dag utan att man ibland reflekterar över vad andra tycker och tänker om en. Jag ska försöka börja leva mitt liv efter vilja och lust.

Mättnadskänsla

Jag sitter på jobbet och har med mig några tidningar. Sitter just nu och läser Topp Hälsa. Där står det om ett mättnadsindex som forskarna har tagit fram. Det heter satiety index på engelska och förkortas SI. Man har vitt bröd som utgånspunkt och det ger en mättnadskänsla på 100. Ett värde på mer än 100 ger alltså mer mättnadskänsla än vitt bröd. En mars eller en japp ger en mättnadskänsla på 70 och havregrynsgröt ger en mättnadskänsla på 209. Jag tycker att varje gång jag äter havregrynsgröt vilket jag börjat med lite oftare på senare tid så blir jag hungrig jättefort. Det som sägs att man blir mätt och håller sig längre på havregrynsgröt. Vad är det för fel på min mage? Jag kan känna mig mätt när jag ätit upp men blir hungrig lika snabbt igen. En macka på gröten är nästan ett måste även om man just då för tillfället måste tvinga i sig denna macka.

Det vart en sväng till gymmet igår. Där träffade jag N som brukar träna i maserhallen annars. Tur var väl det för när jag skulle rusa iväg till gymmet så tänkte jag så mycket på tvättstugan att mp3n föll bort ur mitt minne. Han skulle på bodypump så jag fick låna hans ipod. Det var bra musik men lurarna var lite stora så dem föll ur. Nästa gång jag köper en ny mp3 så blir det nog fasen en ipod med en del minne i. Jag har alltid varit lite anti ipod, varför vet jag inte. Men man är inte sämre än att man kan ändra sig. Nu kan jag iallafall med att navigera i en ipod. :)

Ljuvliga utsikt!

Ljuvliga utsikt. Jag önskar jag kunde ta en bild och publicera men det råder fotoförbjud här. Men jag har en fin utsikt från mitt skrivbord med en helhög av byggarbetare utan tröja. När vi går på lunch så är det 10 tjejer och en kille och alla tjejer sitter och kikar ut genom fönstret. Stackars L som är ensam kille. :P Dem som sätter fast isoleringen (som jag tror dem håller på med nu) får använda sina muskler ibland när dem trycker dit plattorna. Ljuvligt med en snygg ryggtavla. Nu blir Anette F avis här tror jag, för jag vet att hon gillar snygga ryggtavlor. ;) Har du så bra utsikt bortifrån dig på golvet? ;)

Äntligen!

Äntligen inlines igår. Det har tametusan regnat varje gång jag har försökt att ta mig ut. Men igår fick jag äntligen rull på dem tillsammans med Ullis. Nu har jag känslan av att jag vill åka hela tiden. Ska se om jag ska ta mig ut idag också. Jag får åka hem från jobbet byta om till träningskläder och ta mig ner i tvättstugan och sätta igång en maskin och sen till gymmet och träna styrka för att ta mig hem och sätta igång nya maskiner och sen ta en tur på inlines. Men risken är att jag kanske blir lat. Får se hur jag ska lägga upp träningen idag. Det är inte kul att behöva ha en ryggsäck på ryggen när man ska åka inlines och det får man om man går till gymmet först och sen åker inlines direkt därifrån. Vilket dilemma va?

Jag kan säga att jag hade tur som inte ramlade när jag åkte för efter vår motionsrunda så hade jag sån otur med allt. Brände mig på ugnsgallret. Mindre skönt och jag har ett märke i handen som liknar ett halvt u. Imorse när jag vaknade undrade jag vad tusan min hand gjorde så ont för men det fanns ju en orsak kom jag på sen. Senare petar jag in hårspännet i huvudet. Mindre skönt!

Jag jobbade på i en timme här sen hade jag inte något att göra igen. Dagarna går så otroligt jädra skit segt. Sitter och funderar på lite arbetsuppgifter men det är så svårt att komma på. Hittade lite BFU´n jag kunde boka iallafall. :) Hoppas det snart blir varmt så jag får titta på lite avklädda byggarbetare här utanför mitt fönster. Det ser ut som att solen är på väg, dem har än så länge t-shirt på sig. ;)

Nu är det snart dags för lite fika.


Ännu en låt från Jocke!


Allt funkar!

Vanligtvis brukar tisdagar vara trött tisdag för mig men inte idag. Jag känner mig för ovanlighetens skull väldigt pigg. Men när klockan ringde var det segt, snoozade en gång men väl uppe så gick det bra. Var till och med vid bussen fem minuter innan avgång, så Karin kommenterade att jag var tidig. Gick ut med en hel hög med sopor innan jag gick till bussen eftersom allt i kylen gick rakt ned i sopkorgen. Så jävla trök! Men den fungerar nu iallafall och jag hoppas inte att den lägger av snart igen för det blir dyrt att byta ut allt i kylen på en gång.

Igår efter jobbet var det ilfart till träningen. Dem som bor längst ner är riktiga fjortisar och fetton dom sitter jämt på uteplatsen och dricker öl och äter onyttigt. Alla dagar i veckan. Undrar vad dem tänker när jag kommer farande som ett ilskott från jobbet upp och byter om och sen iväg till träning direkt. Dem skulle behöva följa med mig kan jag säga. Jag blir ännu mer sporrad till att träna när jag ser dem. Jag körde mitt vanliga pass med styrka och sedan när det kom till kondisen som brukar bestå av 30 minuter på crosstrainern så såg jag att det vankades bodycombat. Skulle kroppen orka en timmes bodycombat efter en timmes styrka. Jag kände bara att jag måste göra något annat än den där jävla crosstrainern så det vart ett bodycombat pass. Jäklar vad svetten rann. Det är bra träning. Måste börja gå på lite mer pass nu så jag får in lite annan kondition och så jag tar i mer. Men jag var trött när jag gick hem. Så härlig känsla att gå hem efter hård träning med ett äpple i handen. Lyckokänslor!

Igår fick jag ett sms från kusin vid fyra tiden. Det gick inte att öppna det förens imorse vid kvart i sex. Bilden jag möttes av var två händer med ringar på. :) Grattis kusin till förlovningen! Skickade ett sms tillbaka, hoppas dem inte vaknade av det. :P

Saknad!

Jag saknar Robin! Jag saknar min bästa vän!

Hon ser ut som en torr kärring fick jag höra om en bild. Det fick mig att skratta ljudligt.

Sitter som vanligt på jobbet och roar mig. Har haft lite att göra iallafall. Tur att Nettan är ute på msn och roar mig.

Imorse när jag vaknade fick jag en trevlig namnsdags present från mitt kylskåp. Det hade lagt av. Kul, nu är det bara att kasta ut alla matvaror för jag tror att kylen varit av sen lördags. Dem har tydligen lagat mitt kylskåp med en ny termostat så får väl se hur länge den håller, hoppas att den går sönder snart så att jag får ny kyl ock frys. Känns måttligt kul att handla nya kylvaror nu när det är några dagar kvar till lön. Att rensa kylskåpet vart en lätt match nu när allt skall ut.

Roadtrip till Gävle!



En roadtrip till Gävle. Kvällen var helt galet kul! Som vanligt var Johanna i farten, hon kanske förtjänar sitt nya smeknamn trots allt. ;) Alla tre var på G och vi drack väldigt mycket alkohol. Jag drack nog mer än jag borde gjort, en vinare, en drink, en bacardi och en öl. När jag vaknade till klockan sex snurrade allt, när jag vaknade klockan halv nio snurrade allt fortfarande. Som tur var hade det slutat snurra vid halv tio när jag vaknade för att gå upp. En kväll som denna måste vi snart göra om. Idag har det blivit bakis pizza, en pizza från maxim med köttfärs. Jädrar vad såsig den var med köttfärsen och osten. Precis vad jag behövde. Jag har byggt på min kropp med onyttigheter idag. Jag hade även sparat min godisdag tills idag för jag visste att det var idag som jag behövde den. ;) Jag har myggbett på hela mina ben efter att vi satt ute hela kvällen igår och alla kliar samtidigt såklart.

James!

James här på jobbet är underbar. James är mjuk men samtidigt väldigt hårdhänt. Det är bara att säga till så får man det precis så där härligt som man vill ha det. Inget krångel, inget tjafs. James ger en välbehövlig paus i allt arbete för att endast fokusera på dig och ingen annan. I James ögon är du den enda för nuet. James finns alltid där för dig när du behöver honom i vått och i torrt oavsett ditt humör. James klagar aldrig och stökar inte ned. En James är allas dröm. Vår massagestol är döp till James!

Ett mästerligt verk!

Det finns en bok som jag tycker är den bästa boken som jag någonsin läst och någonsin kommer att läsa. Denna bok går inte längre att köpa som ny. Denna bok var jag snabb att norpa i min kära fars bokhylla. Denna bok är på över 1000 sidor och är uppdelad i två böcker. Denna bok är ett mästerverk och är skriven av en mästerförfattare vid namn Stephen King! Denna bok heter Det!


Smart?

Ibland kan jag känna att jag inte är tillräckligt smart. Jag vet att jag är smart. Men det kommer perioder då jag känner mig mindre smart. Jag kan känna en press att vara smart hela tiden och när jag tänker på att idealet är att vara smart så känns det som att min egen nivå sjunker till nästan obefintlig.

Tråkig!

Ett ord som fått mig att fundera är ordet tråkig. Innebörden som människan lägger i ordet tråkig. Tråkig är för mig ett ord med en negativ klang. Ingen vill bli kallad för tråkig. Ingen vill ha tråkigt. Ordet tråkig har inte bara en innebörd. Ordets innebörd är olika beroende på vem som uttalar det. Jag fick en kommentar att min blogg är tråkig. Det har hon nog rätt i. Den är inte så rolig alla gånger. Men vad definerar en rolig blogg? Jag skriver faktiskt inte till mina läsare alla gånger utan för min egen skull. Mitt eget behov av att behöva skriva av mig. Konstigt det där, för egentligen så har alla ord olika innebörd för olika människor. Innebörden kan vara delvis lik men den är nästan aldrig helt lik någon annans. Ordet otrohet är ett exempel på ett ord som har olika innebörd för alla. Det kan även ha en speciell innebörd beroende på situation. Vart går gränsen för otrohet? Går gränsen vid en tanke eller vid en handling? Vad lägger jag för innebörd i detta ord? Det beror på.....det skulle jag nog svara.

Filosof?

Ibland när jag läser personers bloggar så kommer jag på mig själv att dem är så filosofiska. Vad är det för gen man ska besitta för att kalla sig filosof? Är det bra att vara filosof? En filosof måste ju gå omkring och fundera på dem mest allra konstigaste saker. Jag brukar fundera på hur filosoferna kommer på allt, vart får dem allt ifrån? Hur kan ett ord, en mening eller sak mynna ut i ett helt blogginlägg med filosofisk touch? Kanske man borde fundera mer kring olika sakers innebörder?

Filosofi, från grekiskans philosophia (φιλοσοφία), "vän av visdom", är en intellektuell disciplin som kritiskt studerar de mest grundläggande frågorna. "Finns det någon verklighet utanför mina tankar?", "Vad är kunskap?", "Vad är sanning?", "Vad gör en handling värdefull?", "Har människor och djur värde och är de i så fall lika eller olika?" är frågor som ställs inom filosofin. Filosofi är abstrakt, på så vis att du inte kan se det med blåtta ögat. Filosofi är en tanke som väcks i ditt eget huvud.


Sur skalle!

Konstigt, ikväll känner jag mig lite sur även fast jag inte har någon orsak att vara det. Jävla finnar har dykt upp också. Trodde att jag skulle bli glad av lite mat men nej. Det är för att jag inte har tränat idag. Det får man "lyckokänslor" av. Jag har hunnit med en del iallafall sen jag kom hem, handlat, lagat soppa, städat lite. Jag kom hem klockan sex idag för jag fikade med kära E innan jag åkte hem. Det var därför jag kände att jag inte vill gå till gymmet för då skulle jag inte vara hemma förens nu. Skit väder är det ute också.

Igår när jag stängde av datorn och lagt mig tillrätta i sängen så ringer min mobil. Va fan, vem fan ringer tjugo i tio tänker jag. Det var en som jag inte hört av på länge. Han tyckte det var trevligt att höra min röst. Det var trevligt att höra hans också, jag har inte hört av mig sen jag vart sur på honom. Har ingen anledning att höra av mig heller om besvära. Igår slog det mig lite att jag saknar att prata med honom, som en bästa vän.

Trött tisdag!

Snacka om att det har varit trött tisdag idag som alla andra tisdagar. Jobbet har varit segt även om jag har fått en hel del gjort. Har jobbat en del på uppsatsen och det känns bra. Imorgon ska jag jobba lite till på den. Gick hem lite tidigare idag för  trodde att jag skulle träffa E men hon skickade ett sms och sa att hon inte kom in till Ludvika idag. Så jag tog tio över tre tåget hem och jag somnade, jag somnade djupt. Vaknade upp när vi rullade in i Borlänge. Tur! Jag försökte hålla mig vaken ibland när jag vaknade till men det gick verkligen inte. Kom hem och somnade och sov i en timme innan det var dags att ta sig i kragen och gå till gymmet. Jag trodde ett tag att jag var tvungen att vända för min mage har inte varit som den brukar idag. Men jag trotsade magen och gick ändå. Tur var det för på gymmet gick det bra sen.

Nu ska jag göra något som jag är väldigt dålig på nuförtiden. Jag skall stänga av datorn och tvn och lägga mig i sängen och bara läsa. Jag älskar att läsa men av någon anledning tar datorn upp alldeles för mycket av min tid. Det skall vara slut på det nu. Jag ska kolla datorn efter träning, allt som jag brukar kolla men sen ska jag låta det vara tills dagen efter för det händer ändå inte så mycket spännande när man sitter här hela tiden.

Nörd!



Datornörden Johanna!

En dag på jobbet!

Förmiddagen idag på jobbet gick skit fort. Eftermiddagen var lite segare då jag inte har haft så mycket att göra. Låg i massagestolen i en halvtimme, så jäkla skönt. Somnade såklart men man har alltid med sig mobiltelefonen in och stället alarmet så att man ska vakna efter en halvtimme. Jag brukar köra en kvart med massage och en kvart med endast sömn. ;) Sen har jag hunnit börja översätta lite på vårt examensarbete också.

Nu är Ullis här, vi har käkat lite smarrig gryta och kroketter. :) Vi ska snart se ett avsnitt av Kyle XY. Så nu är det dags för mig att ta en dusch innan vi ska kolla på kyle. Måste duscha ikväll då jag kommer att vara alldeles för trött imorgon när jag ska gå upp halv sex. Det är inte så kul när man har det för lugnt på jobbet, dagarna går så otroligt sakta då. Ska plugga hela dagen imorgon på jobbet när jag gjort mitt dagliga arbete.

Min syster!


Min syster har skaffat blogg: http://malinelisa.blogg.se

Violent Hill - Coldplay


Framme!

Nu är vi tillbaka uppe i Dalarna igen. Vilken kort helg, nu är det snart en ny arbetsvecka. Bilresan gick bra. Vi fick en liten spännande tur då dem stängt av en bit av motorvägen mellan västerås och fagersta, vi fick åka in och åka via Ramnäs, Seglelberg, Gammelby och Virsbo för att komma ut igen på motorvägen. Det var guppig skogsväg men vi såg en hel del fina hus. Jag känner mig lite gammal när jag kikar på hus men jag tycker det är kul. Varför är det så att man alltid somnar som skönast när man nästan är framme? Jag lyckas alltid.

Puttes lya är nu lite mer hemtrevlig med gardiner och blommor, tänk vad lite kan göra mycket. Jag och Ullis skall snart åka dit och festa har jag bestämt med Putte. :) Vad sägs om det Ullis, en liten helgutflykt. :) Kanske det finns någon spännande karl för dig där nere. ;)

Nu börjar jag känna mig lite sugen och hungrig. Jag fick ju äta godis igår. Det var sådär, jag fick väl såklart ont i magen. Det slår aldrig fel. Då åt jag ändå inte mycket godis en liten matador mix påse och inte ens hela på en gång.

Svart som synden!

Nu är jag hemma hos bror igen nyduschad och efter en stunds sömn. Man sover inte bra första natten när man sover borta. Jag hade mig lite trevliga nattäventyr inatt. Så mamma har nog rätt jag är nog svart som synden. Jag gillar att vara svart som synden. ;) I min bilfärd i natt på väg till Nyköping så talade jag med A i telefon. Hon är också lite svart som synden. ;) När alkoholen går in går vettet ut. Hon är rolig. :) När jag kom hem vid tio-tiden imorse så stod mamma ute med soporna i handen och tittade när jag kom ur bilen, det såg ut som att hon stått där och väntat på mig.

Nu sitter jag och väntar på att bror skall komma hem med lite smarrig pizza, så onyttigt men så otroligt gott.

Min broder sa en kul grej i bilen på väg ner när vi talade om frukost. Han sa: Putte kommer säkert köpa sånt där Ajax bröd. Hahah! Axa bröd var det han egentligen menade. Vi fick oss ett gott skratt.

Min haka är nu iallafall härdad och det finns inget skrubbsår så långt ögat kan nå.

Lemmel!

Kände att det var dags att skriva en rad och uppdatera lite här.

Jag finns i Oxelösund nu. Det är skit kul att vara här och kul att träffa alla. Tyvärr hinner man inte träffa alla som man vill och just denna gång så är det familjen som är prioriterad. Även om exets familj är min familj så hinner jag tyvärr inte träffa dem denna gång. Vanligtvis har det alltid varit tvärtom att jag inte hinner träffa min egen knappt. Trist att det inte finns tid och plats för alla under en helg. :( Jag har träffat min kära far. Jag tycker om min far och jag önskar vi kunde ses oftare än vad vi gör. Tänk att kunna åka till sin far en helg och bara vara där och göra roliga saker, käka, titta på film och bara umgås. På vägen ner hit så känns det som att vi varit på bilzafari. Vi har sett: Älg, rådjur, lemmel (det äckligaste djuret jag sett, som en stor råtta), hare, ko, häst, får, get. Helt galet, på en åker såg vi minst 5 rådjur som stod på olika ställen. Men den där lemmeln...usch....vi såg något litet sväva över vägen, vi kollade närmre och såg ett djur som såg ut som en stor råtta med en lång äcklig svans. Fy fan vad äckligt, Emil informerade då oss att det var en lemmel och ingen råtta. Vet inte ens om jag stavar namnet på djuret rätt. Men det var det äckligaste djuret på hela resan. Emil tyckte att det äckligaste av alla djuren var häst, men det smakar gott iallafall var hans kommentar. Säg inte det till Ullis sa jag då. ;) När jag ska börja kalla någon för något elakt ska jag kalla dem för lemmel.

Jag har ett dilemma, ett dilemma angående framtida yrke och framtida karriär. Jag funderar och funderar men vet egentligen vad jag borde göra.

Min mamma sa idag följande: Jag har en dotter som är ljus som en ängel och en dotter som är mörk som synden. Men när det gäller personligheterna så är det tvärtom.
Vilken snäll mamma jag har va? ;)

Galen morgon!

Idag har varit en helt galen morgon. Jag sitter på bussen på väg till jobbet, bussen åker precis ut från sin gate och jag ser en polisbil kommer med blåljusen på den stannar och står still på hållplatsen som är på sidan av busstationen. Jag undrar vad fasen som hänt med fredagsmorgon. Senare berättar Z här på jobbet att det hade kommit fram en polis till henne när hon var på väg till bussen som frågat om hon sett en man som bar på en svart tröja vilket hon inte gjort. Vi analyserade fritt här på jobbet om vad som kunde ha hänt. Vi tittade www.dt.se men såg ingenting, men nu efter fikat så hade det kommit upp en artikel. Då har det  varit rån på pressbyrån på stationen vid klockan sex och vår buss går 06,25 så det var inte undra på att det var pådrag. När bussen senare rullar in i Ludvika och befinner sig vid parkeringsfickorna mellan Persbo och Håksberg så bromsar bussen in ganska hårt och vaknar till ur min djupa sömn för att se en stor älg rusa över vägen. Jag visste inte riktigt om jag drömt eller inte men Z hade också sett den. Snacka om en händelserik morgon.

Jag måste även få säga till "Håkan" som kommenterat Ullis blogg att hon har det vackraste hästleendet som finns. "Håkan" är nog bara sotis.

Idag åker vi till Oxelösund. Det ska bli riktigt kul att få komma iväg och se hur bror har fått det och hur hans lägenhet ser ut. Kanske hinner man träffa någon trevlig person också. :P

Nej, nu måste jag jobba på lite, inte blogga på arbetstid.

Full rulle!

Igår var en dag då det var full rulle från den tiden jag gick upp tills jag gick och lade mig. Till och med när jag sov vart jag väckt. Vissa trevligheter och vissa mindre trevligheter. Först jobbade jag som vanligt och hade massor att göra så förmiddagsfika hann jag inte med. Efter jobbet hämtade Emma upp mig och vi åkte till stan och fikade lite med R och S. Det var trevligt. Men jag kände att jag gärna fikat längre men då hade jag en buss att hinna med för jag skulle till mamma och få mig lite mat innan hon och Kenneth skulle med upp till mig. Kenneth hjälpte mig att sätta upp mitt nya bord och fixa den där hyllan som vart lite sned under min infyttningsfest. :P

Tack Kenneth!

Jag har inte några kanaler på tvn. Alla har försvunnit. Jag brukar alltid sätta på tvn på morgonen när jag går upp för att höra när nyheterna börjar, då vet jag i badrummet om jag har bråttom eller inte. :P Hade inga kanaler varken igår eller idag. Vet inte vad som hänt, ska ta och leta reda på nummret och ringa Tunabyggen. Kanalerna ingår i hyran så dem ska finnas där, jag har inte glömt att betala någon räkning.

Måndagen efter P&L hittade jag en makaron i mitt smörpaket. Ullis.....;) Jag tänker på det varje gång jag ska använda smöret. Det är inte det vanligaste man kan hitta i sitt smörpaket. Jag antar att Ullis hade smör i sina makaroner som hon åt dagen efter. :P

När jag säger att jag ska göra saker eller ta med saker åt andra så är jag väldigt dålig på att utföra det. Jag vet inte vad som har hänt med mig men allt jag ska fixa tar sådan lång tid. Jag glömmer lätt bort det. Man tänker så mkt på jobbet att man inte använder hjärnan när man kommer hem så mycket faller i glömska.

Vilka är ni?

Galet hur många som läst min blogg idag. Vilka är ni egentligen. Ge er till känna. :P

Nej, nu ska jag sova. God natt mina läsare!

Funderingar

Jag brukar fundera över en sak på bussen. Det är när kollegor mina och även andra som sätter sig på bussen sätter sig så långt ifrån varandra. Det är som att nu har vi jobbat klart och behöver inte ha någon mer kontakt med varandra. Inget mig emot iofs eftersom jag vill gå in i dimman med mina lurar i öronen.

Jobbar o tränat idag. Precis som en vanlig dag. Känner mig galet sliten så jag ska nog ta och krypa ner snart. Men jag skulle vilja ha ett trevligt mail först men det ser ut att eka tomt. Facebook är fan skit segt också. Idag har jag varit sur och är sur än på honom. Jag tycker man kan sköta saker och ting.

Idag har jag inte ätit något godis eller fikabröd. Känner mig galet duktig. Imorgon är en ny dag och jag får ha knäckebröd och morötter i närheten hela tiden. Men imorgon blir det fikabröd för jag ska fika med Emma och förhoppningsvis Randy och Sofie också. Ska ta och ringa Randy imorgon och hoppas att jag har rätt nummer till honom eller jag kanske borde skicka ett sms idag.

Ah, nu fick jag precis ett trevligt sms. Jag tycker om sådana. :)

Jag är söt! :)

Potatis!

Synd att potatis är så äckligt att värma i matlåda annars hade jag nog ätit potatis hela tiden just nu. Känner mig super sugen på potatis hela tiden. Ska nog ta lite efterrätt snart, jordgubbar och glass. Mums! Imorgon börjar veckan med godis endast på lördagar. Det ska fan fungera nu. Jag kan inte äta som jag har gjort den här veckan. Jag mår inte bra av att äta godis så mkt heller. Jag får ont i magen och känner mig trött hela tiden.

Träningen gick bra men kondisen var jävligt seg idag. Men jag tog mig igenom min halvtimme. Det finns en karl som jag alltid ser på gymmet, vi verkar ha en tendens att gå samtidigt till gymmet varje gång. Sen såg jag en kille idag som jag inte sett förut. Jag var tvungen att kolla noga på honom några gånger så det inte var militären. Han var så jäkla lik militären så det var läskigt.


Min söndagsfrukost!

God morgon! Ja, det är faktiskt god morgon, helt galet vaknade 11.21 med ett ryck när jag spanat in klockan. Jag kan inte sova bort hela dagen. Men jädrar vad skönt det var. Vaknade ju halv ett av ett sms och sen vart det en timme och en halv timme av sms fram och tillbaka. Jag känner att jag snart vill ta tåget lite söderut. Jag drömde till och med att jag tog tåget redan idag haha. Men jag hoppas att min mor snart ska ta sig ner så jag kan åka med. ;)

Just nu sitter jag och äter min favorit söndagsfrukost. En onyttig frukost, ostbågar. Onyttigheter är alltid godast på morgonen innan frukost. Men jag brukar äta fruksot efter också men lite onyttiga saker slinker ner innan. Jag gjorde så här när jag var yngre också. Det finns inget bättre.

Idag ska jag träna när klockan slår tre och Svea öppnar dörrarna. Det är rygg/biceps/triceps. Idag ska jag komma ihåg att ta med mig mina handskar. Mina händer gör så jädra ont när jag kör lite tyngre och det gör att jag inte kan ta i så hårt som jag vill så idag åker dem fula handskarna ner. Men jag har en tendes att glömma dem. Ska gå och lägga fram dem direkt nu. Nu är dem framlagda. :)

Ensam!

Idag har jag en dag då jag känner mig ensam. Jag har ändå varit ute och tränat, lagat mat, duschat, diskat, sovit så jag har gjort en del men känner mig ändå uttråkad och skulle gärna ha lite sällskap nu. E är sjuk och U är hemma. C har flyttat nu. Det känns förjäkla trist. :( En flyttar och en kommer hem. Min E är hemma i Sverige igen. Det känns jätte bra. Har inte hunnit träffa henne än men snart. Jag längtar!

Mina tjocka små skrynkliga fingrar vill sända iväg sms hela tiden. Men jag känner att jag måste lägga lite band på mig. Jag kan inte trötta ut alla. :P

Fick sendrag eller hur  fasen det stavas inatt. Så idag känns det som träningsverk i vaden. Passade ju otroligt bra eftersom jag skulle träna ben, bröst och axlar idag. Men det gick bra iaf. :) Men det gör ont som attans.

Jag har hittat en ny favoritlåt:

Dagens goda gärning!

Idag har jag gjort en dagens goda gärning. Efter träningen stormar jag in på konsum med musik i öronen för att handla lite mat. När jag står och spanar in tonfisken så ser jag en tant i ögonvrån och hennes läppar rör på sig. Jag tar ur mina lurar och säger va? Då säger hon att hon är förvirrad och inte hittar vetelängderna och frågar mig om jag kan hjälpa henne. Jag använder min hjärna och tänker ja men vetelängderna måste vara vid brödet så jag följer henne dit och läser på de få förpackningarna som fanns. Antinge vanlij med hallon eller kanel. Hon säger då att dem är fär välgräddade. Jag lyfte och vred på alla men alla var såklart likadana när dem är fabriksgjorda. Men hon nöjde sig tillslut för vanilj med hallon och tackade och gick till kassan. Det var en gullig liten tant som ville ha fikabröd att bjuda på när det kom besök.

Träningen gick kanoners. :) Känner mig nöjd och stark. Svettades som attans på kondismaskinen. :) Skidmaskinen som Karin kallar den.

Sunes jul - I kyrkan del 2 ännu bättre än del 1


Sunes jul - I kyrkan del 1



Så jävla bra. Både del ett och två. Ta er tid att titta lite på sunes jul även om det är sommar!

Spiderpig!


Sex and the city

Igår var min hjärna inte riktigt med mig när jag jobbade. Men jag tog mig igenom dagen och vi fick lunch på piren av ABB. Det var lyx lunch, vi fick fläskfilé och potatisgratäng. Galet gott. Åkte hem med den vanliga bussen och var hemma klockan fem. Då var det dags för en liet tupplur så jag orkade vara vaken på kvällen. Jag och Ullis var på bio. Vi såg sex and the city. Galet bra film. 2,5 timme gick skit fort. På bion var det lite kul folk. Jag tycker det är så kul att titta på hur folk verkligen ser ut. Vissa ser helt galna ut alltså. Jag såg en kille som brukar vara på gymmet. Han var där med en tjej. Jag kan ibland bli och störa mig på det lilla och han satt ibland och prasslade med ett papper det hördes knappt men tillräckligt för att göra mig störd. Men ni borde verkligen se filmen om ni får möjlighet.

Idag äter jag godis till frukost. Inte alls bra. Ska inte äta mer godis nu. Ska stoppa i mig lite havregrynsgröt innan jag ska gå och träna. Sommartider och gymmet stänger kl två så jag lär gå vid halv tolv senast. Jag som tränar som bäst efter klockan ett men bättre att träna än att inte träna alls. Är lite sugen på att åka inlines men jag vill inte åka själv, roligare om någon kan följa med en.

Spänningar

En micro paus på jobbet. Snart lunch så jag tar lite paus innan den. Min hjärna känns så otroligt seg nästan lite spänningar i huvudet. :( Har haft galet mkt att göra idag och efter lunch blir det värre. Det kommer att bli en dag med fullt upp. Men jag hoppas att jag kanske kan få åka hem i tid iallafall så jag kan träna lite. Känner mig tjock och pluffsig nu när jag varit så onyttig i några dagar och inte tränat. Tränade senast i måndag och det är alldeles för lång tid sen.

Ibland kommer jag på mig själv att sitta och le. Som på bussen imorse. Då kan jag komma på små detaljer om vad som hände i helgen eller att jag tänker på någon karl. ;) Jag vill åka till Nyköping nu. Där finns det karlar. ;)

Ullis, Karin här på jobbet vill komma upp och festa nästa helg. Vad säger du ska dra med henne ut på en sväng om?

Ja, jag fick kontakt och du skulle ringa igår angående fakturan. Det kan vara bra om du kan ringa ikväll istället. Semster tillsammans då kan man inte höra av sig till exet.

Trevligheter

Äntligen svar. Här får man jaga lite. Det är skönt att ha dem bort där vid slona. Där passar bara vissa folk in.

Det var trevligt att prata med värmlänningen och sörmlänningen.

Trevligt att vara hos mamma.

Detta kommer att för Johanna bli en sommar med sömn på dagarna och vakenhet på nätterna. Iallafall när det gäller helgerna. Annars jobbar och tränar jag som attans. Tid för mys finns endast på nätterna. ;)

Det är skönt att ha stinget. ;)

Sliten

Hallå alla glada! Sitter hemma hos mor. Idag har varit en hemsk dag. Jag har varit så jädra trött hela jäkla dagen. Jag tror att det är helgen som slagit till idag istället. När jag satt och skulle gå igenom lite med Ingalill så höll jag på att somna. Jag kunde knappt hålla ögonen öppna. Så jag som hatar kaffe tänkte att jag måste dricka något med kaffe i. Jag tog en tur till kaffeautomaten och spanade in vad som fanns. Jag hittade en rolig knapp där man kunde få kaffe och choklad hälften, hälften. Jag tänkte jaja jag tar den. Jag drack en del innan jag inte kunde svälja längre. Då fick jag hälla ut det och ta te istället.

Jag ska få mig lite stuvade makaroner och falukorv här hos mor. Ska bli galet gott. Det får jag varje gång jag är här oavsett om dem ätit det dagen innan eller inte. Mina syskon är måttligt roade över det. :P

Mina fingrar kliar. Jag vill bara skicka sms hela tiden. Konstigt, jag är så oavsett vilken av "alla" karlar det gäller. :P Jag ska hålla på mig nu. Jag kanske skrämmer iväg alla annars. Det vill jag ju inte. Nu är det upp till dem att höra av sig till mig. Så jag hoppas att "någon" gör det snart.
 
Gah, jag vill inte att helgen ska vara över. Det var galet kul och mysigt. En dag till kunde vi väl fått iallafall? Det enda som kunde varit lite bättre var efterfesterna. Dem var inte direkt de roligaste. Men mina erfarenheter har aldrig varit bra när det gäller efterfest så nu får någon se till att ändra på det.

Det finns en faktura som ligger hemma hos mig och väntar på att en ska komma och hämta den. Det går inte att få tag i dig. Så du kan väl höra av dig, du som känner dig träffad.

RSS 2.0