2 efterlängtade!

Igår vart jag lite nedstämd. Men men, snart kanske!

Idag kommer jag fnissa och hoppa lite i soffan upp och ned. Ugly Betty och Desperate Housewifes har premiär ikväll. De flesta serier som jag följer har premiär den här veckan. :) Så nu kommer det bli mindre dator och mer tv. :)

Jag har en liten buffert som skall spenderas. Jag har två val, en soffa eller en tv. Det lutar mest åt soffa. Min är galet hemsk. Jag älskar färgen och tyget men ryggdynorna säckar ihop. Det finns inte nya dynor att köpa så en ny soffa får det bli. En ny soffa med divan som man kan ligga och mysa i i höst/vinter.

Jag mår mkt bättre! Min magsjuka har nog gett sig nu. Jag känner hungerkänslor! Men jag har varit hemma idag för imorse när jag vaknade hade jag världens magknip men nu har det det gett sig och ett monsterpass på jobbet väntar mig imorgon.

GALEN!

Jag blir FAN GALEN på JÄVLA HANDELSBANKEN! Som FAN inte kan AVSLUTA ett JÄVLA konto KORREKT!

Detta har nu orsakat mig en jävla avgift på 160kr och mitt mobilabonnemang är spärrat och öppnas inom 24 timmar. Jag kan ringa röstsamtal men inte göra något annat. Jag tror jag blir GALEN!

Imorgon skall jag ringa och SKÄLLA på dem!

Mums!

YES! Jag äter bulle! Lite bulle men bättre än ingenting! :)

Vägde mig och har gått ner ett och ett halv kilo sen i fredags.

Nu får jag inte sova mer då kan jag inte sova inatt.

Letar som febrilt efter det där rosa dalahäst halsbandet som jag skrev om i januari (tror jag det var). Hittar bara att man kan beställa det ljusblå. Mar mailat och väntar ivrigt på svar. Dumma mig som inte beställde det direkt!

Nu kommer inlägg på löpande band! Jag har tråkigt och är lite rastlös!

Giv blod!

Jag ska bli blodgivare. Otroligt läskig tanke då dem för in en nål i en ven och tömmer en på 4,5 dl blod. Under hela tiden jag ger blod och klämmer så hårt i Jockes hand att den blir vit så ska jag tänka på fikat efteråt. Fika, fika, fika inte aj, aj, aj. :P

Smärtan är helt klart värt nyttan. Även jag ska bidra till att kanske ett liv räddas. Så nu hoppas jag bara att jag kommer bli godkänd att få lämna blod.

Du kan också ge blod anmäl dig här: www.geblod.nu

Magsjuka

Vaken! Hoppade in i duschen för att börja göra mig iordning. Men sen är inte min mage helt ok så idag var det så illa att jag inte kunde gå på toa normalt. :( Jag tror att jag måste vara hemma idag. :( Men än håller jag hoppet uppe. Jag skulle ha tagit tre timmars karens i fredags men jag sa till Maria nej det här är nog bara tillfälligt idag.

Nu är det anmält, jag blir hemma! En form av magsjuka tror sjuksyster att jag har haft och den yttrar sig i att man inte kan gå på toa normalt i slutet av magsjukeperioden så det är förmodligen på bättringsvägen. :) Vanligtvis brukar man spy när man får magsjuka men det behövs tydligen inte så jag är glad att jag inte spytt. :) Något positivt i det negativa.


- Nu ska mina ögon få blunda!


Den lokala förmågans nya bit!


Ska den är pajen bara stå där?

Idag gör jag mos. Detta skall väl gå ned i min mage som snart är så liten att den är obefintlig känns det som. Första moset efter sommaren och jag har glömt det trökigaste med att göra mos och det är att det jämt skall koka över. Skit trist! Svinto åker fram direkt nästan!

Jag har fått paket idag. Jag gillar paket. Jag fick ett galet fint rosa strykjärn så nu jädrar skall min utökade skjortgarderob strykas som attans. Nu kanske det blir kul att stryka (ett litet tag iaf). Sen fick jag en bok, en primer och ett nagellack.

Långt efter vi fikat klart fäller min syster en kommentar: Ska den där pajen bara stå där? Min syster har ett projekt i skolan där dem tränar och äter nyttigt vilket innebär endast en morot (gottigheter) i veckan och hon har syndat och fick stå över fikat idag. Vilket jag kan tänka mig inte var så lätt då jag gjort en blåbärspaj. :)


Emils grodor!

- Emil kommer hem från Judon och säger: Pappa, pappa jag ska kastrera mig? Kastrera dig? Ja, kastrera mig! Du menar gradera dig? Ja, just det så heter det.

- Emil gör ett korttrick för mig och ska kupera kortleken då han säger: Och nu kopierar jag! Jag: Va kopierar? Hahaha!

- Jag nämner för flera år sen att jag och en kille bastat. Då säger bror: Va, har .... en bast? Jag: Haha, det heter bastu.

- Emil till min låsatspappa för ett antal år sen under en älgjakt: Vi kan inte gå fram till älgen när vi skjutit den. Låsats far: Jo, men det måste vi göra. Vi måste ju ta hand om älgen också. Emil: Men det kan komma massa andra älgar och sörja den döda älgen och då måste vi skjuta dem med.

Ärlighet vara längst

Hmm....magen är visst inte 100 ändå som jag trodde. Trycker jag bara lite lätt på den så gör den så ont. :( Men jag känner mig iallafall pigg i huvudet så imorgon blir det jobb iaf. :) Kan inte vara sjuk, får inte vara sjuk om jag får besök i veckan. Vill inte vara sjuk. Jag dricker nyttigheter för att stabilisera min lilla mage.

Oj, jag har glömt att plocka in mina matvaror. Måste nog ta och göra det nu på en gång.

Jag har lärt mig att man inte ska ta ärlighet förgivet!

Full rulle

Jag vet inte vad jag ska tro men tydligen så sägs det att ett ex till mig varit dum mot mig ytterligare som jag nu fått veta på omvägar. Tur att jag är över det och det rör mig nästan inte i ryggen, har anat det känner en liten uns av besvikelse. Jag är alldeles för snäll! Hur i hela friden kan jag ha varit så dum mot mig själv? I min säng av alla ställen?

Idag får jag gäster.

Vaknade med magont men nu är jag mest hungrig. Måste ringa doktorn imorgon om läget är oförändrat men som det känns nu så är det helt ok. :)

Har massor att göra här hemma. Städa, åka till affären och baka allt detta innan klockan tre. Så nu är det dags att få fart under fötterna. Skall inviga mina nya jeans idag. :)

Vilken födelsedag!

Nu trillar jag snart ner genom golvet pga ras som mina grannar under orsakar med deras galna musik.

Magont, har nästan inte ätit något på två dagar. Frossan är konstaterad och här för att stanna. Hoppas den bestämmer sig för att lämna mig imorgon. Jag trivs inte tillsammans med den!

Presenter till mig själv idag. Ett par nudie jeans och en kofta. Jag vart nöjd! Imorgon får jag nog lite trevligt besök. Men jag saknar grattis från en jag trodde jag skulle få det ifrån. Men än finns tid, dagen/kvällen är inte slut ännu.

Jag sitter vid datorn, plockar lite, kikar på tv! Hade avnjutit god choklad nu om min mage tillät.

Håkan 31/10 i Karlstad!


Enstaka

Ont i magen och fryser!

Det kändes bra idag att få dubbla löner! Jag känner mig rik!

Gymmet visade sig vara en fara för mig. Klämde mig och slog i huvudet.

Jobbat över, hade kunnat jobba ännu längre.

Jag har inte haft en matlåda med mig på hela veckan.

Whats sweet about me?

Sweet about me finns det en låt som heter. När jag lyssnar på den där textraden lyder: Sweet about med, whats sweet about me? Då blir jag verkligen att fundera på mig själv. Whats sweet about me?

Lärdom!

Jag lärde mig ett antal saker igår under livskörkortet:

- Kroppsdelar som inte används avvecklas från kroppen.

- Anledning till att snoret rinner när det är kallt ute är på grund av att flimmer håren som går från näsan och bakåt långt ner i kroppen stelnar. Dem fryser och blir stela och kan därför inte föra slemmet/snoret nedåt och därför förs det framåt och det rinner snor ur näsan.

- Du måste flyga med ett stort flygbolag varje dag i 29 000 år innan det händer en olycka. Det säkraste stället är alltså i luften om du jämför med alla faror på marken.

- Den farligaste platsen att vistas i är i sitt hem och då speciellt köket.

- Sov endast i sängen och inget annat. Det är i sängen som dem flesta dör.

Var optimist istället för pessimist. Det är bara du själv som vinner på det!


Lång dag!

Suck är allt jag säger ibland! Suck för karlar! Man kan inte leva med dem men inte heller utan dem!

Fortsättningskurs i excel idag. Nyttig! Lång dag 11 timmar. Tack mor för att jag får komma hit till ett dukat bord då. Är snart på väg med bussen hem. Sitter hos mor än.

:)



En lokal talang från Dalarna och Borlänge. :P En väns gamla arbetskollega. :)

Jag köpte cola!

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.605857

Bra, bättre, bäst



Lite bilder som jag tjuvat från Emmas blogg. Jag hoppas på fler inom snar framtid. Bilderna är från i onsdags när vi (jag, Jocke och Emma) tog en tripp till Stockholm och Globen för att se Coldplay. Konserten kan beskrivas som galet bra! Dagen innehöll alla bra delar som en perfekt dag kan innehålla.

Klumpigt

Jag har uttryckt mig klumpigt. Det var inte min mening. Idag har jag skrivit först och tänkt sen med alla jag skrivit med. Funderar precis som Ullis på att lägga ner den här bloggen. Har inget vettigt jag heller att skriva och det gör att jag uttrycker mig klumpigt vilket inte är bra. Får se det kanske kommer några inlägg, men inte många.

Bodycombat

Idag har jag varit hurtig. Hurtig utöver min vanliga förmåga. Min förmåga till att träna sträcker sig till att kroppen orkar mest efter klockan tolv på dagen. Innan dess är kroppen otroligt svag och klen. Därför tränar jag aldrig på förmiddagen. Idag gjorde jag ett undantag. Klockan tio var det dags för releasen på det nya bodycombat passet. Tänkte först inte gå dit men va fasen klart jag ska gå dit. Nästan på fastande mage gick jag dit. Kan inte träna kondition med massor av frukost i magen. Det nya passet gjorde en rivstart, uppvärmningen kändes som en powerlåt. Hur skall detta sluta tänkte jag. Men jag var galet stark och inget håll infann sig. Svettades som en tok. Det var ett kanon bra pass som jag ska gå fler gånger. Tisdag är det nästa gång. Det blir det. Men jag känner att jag behöver ltie mer träningskläder som inspiration.


Länge sen

Nu måste jag säga att jag varit dålig på att uppdatera denna blogg. Jag jobbar och sliter för fullt, efter jobb är det träning. Jag jobbar nästan mer än åtta timmar per dag. Jag trivs bra på jobbet och kommer på mig själv med att sitta och le ibland. Detta kommer att bli en bra höst. Att jag har varit själv nu ett tag har stärkt mig något enormt och jag har fått utvecklats och hittat mig själv. Trodde inte att man kunde tappa bort sig själv på det sättet som jag gjort. Fokusen låg på någon annan än mig själv.

I måndags var jag hos mor och fick mig lite mat. Super gott med stek och svampsås. :) Det hände en rolig grej som jag inte kunde sluta skratta åt hos mamma. Efter maten sitter jag lite vid datorn i soffan och mamma och Kenneth kollar på tv. Då mamma helt plötsligt utbrister men gud vad äckligt mitt finger rycker jätte mkt. Jag kollar dit och Kenneth konstaterar att mamma suttit för mkt vid datorn. Hon håller upp sin hand och det ser ut som att den omsluter en datormus och pekfingret rycker som att det klickar på musen. Hahah! Det såg så himla roligt ut. Åh vad jag skrattade. Jag kunde inte sluta.

Snart är det min födelsedag, Två veckor kvar. På lördagen på dagen tänkte jag ha lite kalas hade jag tänkt. Eller dan och dan vid tre kanske. Jag fyller 23 år. Jag är rätt nöjd över mig själv vad jag har lyckats åstadkomma på 23 år. Har en del födelsedagspresenter till mig själv. Den första inträffar på onsdag då jag tillsammans med Jocke och Emma skall åka till Sthlm och globen för att se Coldplay. Sen har betterbodies höst/vinter kollektion kommit ut. Har spanat in ett par grå mjukisbyxor jag vill ha. Ett nytt träningslinne vore inte heller fel.

Metallica - The day that never comes



Metallicas nysläppta singel. Gillart! :)

Volbeat - Sad man´s tounge



Denna visade min kusin mig i helgen. Jag gillade den här låten.

Marknad

Hemkommen från Filipstad. En intressant helg. Mestadels skit rolig men ibland också lite jobbig. Vilket jävla skit väder det har varit. Det har regnat konstant känns det som. Det regnade både på lördagen och söndagen när vi var ute. Men vi hade lite tur båda dagarna också och behövde inte gå i regn hela tiden. Min släkt är för härlig och alldeles alldeles galna. Jag vet vart jag har fått vissa saker ifrån. :P Jag slapp åka buss hem, skönt! Jag fick åka med kusins tjej och hennes föräldrar. Skönt att slippa släpa väskor på bussen och tiden hem vart kortare. Var in en sväng på kupolen för att köpa chinosarna som jag testade i fredags men det var inte meningen att jag skulle ha dem för dem fanns inte kvar. :( På marknaden köpte jag mest ätbart. Onyttig helg. Kokade rotfruktssoppa när jag kom hem. Måste skärpa mig nu. Känner mig galet fet. Nu är det illa. Ska testa och se hur det funkar att äta mindre pasta och bröd. Och socker såklart. Nu börjar det bli dags att bli snygg för snart är det dags.

Jag har några bilder från helgen får se om det kanske kan komma upp någon. :)

Illa

Idag har jag en skitdålig hårdag. Den är verkligen inte bra. Håret ville inte alls. Jag kunde inte ens ha en hästsvans utan att det såg illa ut.

Vet inte om jag berättade om min buss incident igår. När jag går från jobbet till bussen så går man över järnvägen och när jag kom ut var bommarna nere. Tiden gick och det kom aldrig något tåg. Vissa började smita under och tillslut gav jag upp och gick under bommarna. Då såg jag bussen komma och fick små springa lite för att hinna med. Men han släppte precis in mig och började åka. Då sa jag till honom att jag tror att det är en till som vill med. Då sa han bara: Jag ser ingen som springer och sen åkte han. Denna äldre man ser inte ut att vara mycket för att springa så därför tänkte jag att jag säger till. Otrevligt som attans och sen körde han så sakta att jag inte trodde vi skulle hinna med tåget. Surgubbe. Det är ändå ett service yrke dem har.

Uppskattade vänner!

Detta inlägg har jag funderat länge på eller jag funderar ofta över det här.

I mitt förra förhållande har jag försummat många av mina vänner. Jag har valt att umgås med min dåvarande kille istället för mina vänner. Jag känner mig nu i efterhand hemsk och jag förstår inte hur jag har kunnat göra detta mot mina vänner. Mina vänner betyder allt för mig. Självklart vill man även umgås med killen man är kär i, men bara för det finns inget som säger att han alltid skall gå före allt. Jag har genom detta lärt mig en läxa.

VÄNNER BETYDER ALLT OCH DEM SKALL MAN INTE FÖRSUMMA!

=)

Den första dagen på mitt nya jobb. :) Jag trivs! Ska bli spännande att lära sig lite mer. Det är mkt nytt. Gjorde lite tabbar men inget som inte gick att rätta till. Så det gick bra. :) Känns så otroligt bra att börja jobba på riktigt. Nu börjar mitt nya liv. Ett liv där man har råd att göra saker. Känns så otroligt bra! Allting känns så bra! Jag går bara och ler hela tiden, kan inte sluta. :)

=)

Ett par nya favoriter

Åkte till Ica Kvantum idag för att köpa kalaspuffar. Det vart dyra kalaspuffar ska jag säga er. Vart sugen eller har varit sugen på ett par nya jeans nu länge. Så jag tog väl en vända upp på jeans factory. Äntligen har jag hittat ett par jeans jag vill ha. Det var ett par blå replay. Sist jag var där hittade jag ingenting och denna gång tre par såklart. Det var ett par svarta lite tuffare replay som jag inte riktigt kan släppa men att köpa två par jeans för 2500 kändes inte helt ok denna månad. Så det kanske blir dem andra nästa. :P Sen var det ett par diesel som var mörkblå dem med. Jag tittar nästan bara på mörka jeans nuförtiden. Mörka och oslitna. Men dem jeansen jag köpte idag var iallafall inte stuprör utan mer raka. Får hämta mina nya jeans imorgon eftersom jag har korta stumpben så måste dem ju såklart sys upp.

RSS 2.0