Väntan...

Haha, alltid när jag sitter i skolan så väntar jag på något. Här sitter man alltså inte i skolan i onödan. :) Nu väntar jag på att Robin ska komma och hämta upp mig så vi kan åka till Ludvika. Han ska jobba och jag ska åka till mor. Det var alldeles för länge sen jag var hos/träffade mor nu. Det som känns jobbigt med att åka dit är det här jädra skitvädret. Snöar som attan och jag tycker fortfarande sen min och Idas lilla olycka förra året att det är läskigt att åka bil när det är snö på vägen. Och idag är det inte bara lite snö utan mkt. :(


Tv-kväll

Inatt har Ullis sovit här! :) Trevligt, trevligt! Våra tv-kvällar hon och jag har är bara bäst! Det blir oftast massor av godsaker framför tvn men det är det värt. :) Hon tyckte att jag uppdaterar min blogg för sällan och det har hon rätt i. Jag ska försöka skärpa till mig lite, men det är lätt hänt att det kommer något emellan. Jag är inte så nöjd med utseendet på min blogg, den ser inte kul ut. Men jag kan ingenting om html och om jag börjar laborera så vet man aldrig hur sidan ser ut sen, så det är dumt att chansa. Nu är det dags att betala lite räkningar. :(

Snart på väg

Nu är jag snart på väg till Sthlm. Sitter nu i skolan och väntar på att dom ska komma och hämta upp oss. Klockan 14.25 är det tänkt att vi ska åka härifrån. Dom åker från Falun nu kl. 14.00 om allt går som det är tänkt. Det är något fel med min kropp. :( Så fort jag ska äta så börjar jag att må illa. Inte bra inte bra! Får se om det ger sig snart. Hoppas hoppas, jag är ju världens matvrak som älskar mat.

Tillbaka

Det var ett tag sen jag skrev nu. Jag har ju varit i Göteborg och har ännu inte riktigt återhämtat mig. Full fart hela tiden. Inte sovit så bra på hotellet/vandrarhemmet. Men jag har haft riktigt riktigt skoj. Längtar tills onsdag då vi åker till saco i sthlm. Måste försöka att sova ut tills dess. :) Men jag är ju expert på att sova så det går nog bra. Nu väntar jag på Robin, han slutade sju men sitter på kontoret till kl åtta. :( Jag har varit så himla rastlös idag. Just det, i Göteborg köpte jag dom snygga gummistövlarna som H&M har designat och tretorn framställt. Gummistövlarna med klack. Nu önskar jag att det kom lite regn. :) Dom kostar 698:- från början och jag köpte dom för 298:-, ett riktigt kap. Det vart även ett linne med paljetter, en ring och ett armband på H&M. :)

Packlista!

Nu sitter jag och filar på min packlista. Vi får inte ha med oss för mycket saker, och det är hur svårt som helst att försöka skära ner på min vanliga packlista. Som tur är får vi som ska vara kvar till lördagen ha lite större väskor. :) Annars skulle vi bara få ha en varsin ryggsäck och att packa ner två dagar i en liten ryggsäck är inte lätt.

Rastlös

Idag har jag varit och jobbat i en och en halv timme med en marknadsundersökning för Högskolan Dalarna. Att arbeta för Högskolan är jätte jätte roligt. Sedan var det tänkt att jag skulle plugga, jag har faktiskt läst 10 sidor iallafall, men borde läst mer. Har kännt mig så himla rastlös idag. När jag är det blir jag så himla sugen på att beställa lite kläder. Men jag ska hålla mig, nu är det dags för julklappar snart. Blir ensam till ca kvart i elva då R kommer hem. Fick även följa med till Öhrlings på föredrag och lunch på måndag. Det skall bli skoj. :)


Hemma igen!

Vi åkte iallafall! Det var riktigt otäckt ett tag. När vi var mellan Eskilstuna och Malmköping hade en lastbil åkt i diket med släpet och framändan stod upp ivägen. Detta mitt i en backe. Skulle vi stanna skulle vi aldrig kunna starta och åka igen. Vi var tvugna att stanna så klart. Sen var vi fast. Vi stod i backen med varningsblinkerserna eller hur man stavar på. Det kom en plogbil som även saltade som sa att vi efter lastbilen var loss skulle backa ner en bit så han kunde salta och att vi kunde åka efter till Malmköping, han skulle bara åka och vända. Så när vi stod där så kommer det en polisbil med blåljusen på, självklart stannar dem och frågar om vi inte kan komma iväg och vad det beror på. Är det däcken frågade han bara, och vi svarade att det var ju det. Så vi fick backa ner och ställa oss in i en ficka som vi trodde vi aldrig skulle komma ur. Vi stod kvar för nu var Ellert på väg med våra vinterdäck så vi skulle kunna byta dem fram iaf. Polisbilen åkte vidare upp för backen och stod där ett tag. Vi stod stilla i en iskall bil och väntade på Ellert som sedan ringer och säger att han har kört fel. Just då ser vi polisbilen åka tillbaka och plogbilen har passerat för länge sen. Så vi tänker att "- Äh, nu har polisen gjort sitt där borta och åkt tillbaka så nu kan vi fortsätta till Malmköping". Vi fortsatte och mötte Ellert i Malmköping och fick på två vinterdäck fram. Sedan gick resten av resan bättre än bra och vi kom fram hela. Sex timmar tog vår resa totalt!

Nu var det gjort!

Fy fabban vilket rusk väder. Men nu är det gjort. Jag har nu varit och hämtat min cykel. En timme har jag varit ute i rusk vädret. Vi kan absolut inte åka till Nyköping ikväll. Det är nu konstaterat. Fick idag förfrågan om jag ville åka på mässa till Göteborg med skolan, och det är klart att jag vill! Så nästa vecka Göteborg och veckan efter det Stockholm. Så nu hoppas vi på att locka många gymnasieelever till Högskolan Dalarna. :)

Jag ser det snöar!

Idag är det tänkt att jag och min sambo ska åka till Nyköping för att våra vinterdäck finns där. Men men, det ser ut som att det kanske inte blir så. Inte kan vi åka ner på sommardäck i detta väder. Jag skulle även behöva vandra till skolan för att hämta upp min cykel som står där. Men jag drar mig verkligen för att gå ut. Det är bara slask på vägen och jag har inte några som helst vattentäta skor. :( Men jag kan ju inte låta cykeln stå där hela helgen. Så jag får vänta lite och se hur vädret tar sig.

Uppdatering

Jaha, nu ska det bli spännande att se om min kontaktbild och mina uppgifter syns!

Mössa och vantar på H&M

Hej!
Idag har även jag skapat mig en blogg. Här ska jag skriva av mig alla mina intryck
jag fått under dagen. Ska bli kul och spännande att se hur den här kommer att utvecklas. :)
Idag har jag hittat en jätte fin mössa och ett par jätte fina vantar på H&M. Dessa fanns på
barnavdelningen. De var vita och hade en svart rosett. Så himla fina måste nog kila in
och köpa dem nästa vecka.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0