Lite halvt...

Konstiga känslor! Vet inte vad jag tycker om dem!

Jerry lurar Ulf


Älska träning

Gud vad jag älskar träning. Det var nästan en vecka sedan jag tränade. Fy skäms! Men galet vad skönt det känns när man kör ett träningspass efter en sån lång vila även om den är frivillig eller inte (vilan alltså). Idag var det bröst och axlar på schemat. Gick riktigt bra. Men jäklar vad folk på gymmet. Jag vart återigen påminnd om att man alltid ska köra bänkpress först. Men jag var duktig och stark idag. Testade på löpbandet idag som uppvärmning och vet ni att mina ben klarade av och springa. Så nu överger jag cykeln efter varje styrkepass och kör på löpning. Men jag ska ta det lugnt i början och köra varannan löpning och varannan cykling så inte benen börjar strejka igen.

Är Detta Du?


En okänd tandborste....

I mitt tandborsställ står det fyra stycken tandborstar. Jag vet vilka tre av dem tillhör. En är såklart min egen, en är bror Emils och en tillhör min vän M. Men vem tillhör den fjärde tandborsten? Det är en av gästerna som var här på inflyttningsfest. Jag tror att den möjligtvis kan tillhöra min andra lillebror? Kan jag ha rätt? Annars borde den tillhöra hans tjej.

Home again..

Helgen går så otroligt fort. Jag har hunnit med trevlig afterwork i fredags och en trip till Borlänge.

Tripen till Borlänge var nice. Det är skoj att träffa min bästaste vän igen. Vi hade mysigt med god mat och tv på lördagskvällen. Idag började vi dagen med frukost och Yatzy för att sedan göra oss iordning för en sväng på kupolen. Vart en del inköpt men bara tråkiga basgrejer så som linnen, trosor, strumpor och strumpbyxor.
Jag och Ullis är experter på att fika när vi ses. Finns det något bättre än att sitta på ett café och tjattra med sin bästa vän. Man får ventilera en hel del då. :)


Polisen..

Hahah jag kunde inte annat än att skratta igår när jag cyklade hem från afterworken.

Det hela började med att jag talade i telefon med min nära vän M. Han sa åt mig att jag inte skulle cykla när jag var lite onykter (vilket han alltid säger till mig då jag cyklat och vi talat). Jaja, jag går väl av cykeln under tiden vi talar iallafall. Efter att vi lagt på så hade jag bara en liten bit kvar och jag tog en suddig bild på cykeln och mms:ade att jag cyklar. :P Sen kom den "lilla" uppförsbacken och varje gång jag cyklar i den när det är mörkt och det kommer en bil så tänker jag att det ska vara polisen och att dem ska ta mig för att jag cyklar utan lysen (vilket dem är rätt hårda på). Det komiska denna dag är att det var just polisen som körde förbi mig när jag cyklar utan lysen och påverkad. Precis när dem är jämte mig så slår dem på blåljusen. Jag blev ju skiträdd av att jag inte var beredd på att dem skulle slå på dem. Men dem struntade i lilla mig och körde vidare. Puh!

Påminnelsen jag har med mig från denna händelse är att jag SKA skaffa batterier till mina cykellysen!


Gör sig iordning...

Jag har precis gjort det "roligaste" man kan göra i slutet av månaden. Betalat räkningar. Men det vart iallafall lite slantar över. :)

Nu skall jag göra mig iordning för en trip till Borlänge. Ska bli mysigt och träffa min bästaste vän!

En alldeles speciell kärlek...

Jag har en alldeles speciell kärlek till skor! :)

Ica-Jerry!



Jerry måste vara en av Icas bästa. :)

Lektyr...

Idag låg det lite rolig läsning på hallmattan när jag kom hem. :) Det blir mat och kläder hela kvällen lång. En ny Laga Lätt tidning har anlänt och det bästa H&M vår-katalog. Jag får förhandskatalogen. Så får se vad våren har och erbjuda. Har letat efter en läslampa att ha vid soffan idag. Jag tror att jag har hittat ett par som jag kan tänka mig iallafall. För som det är nu i vardagsrummet så ser man inte texten när man ska försöka läsa en bok. Det är bara grummel.

Nej usch..

Förresten så vart det inte så gott. Not nice! Men det gick ner lite ris och lax iallafall. Jag ska ta tillvara på riset och laxen och sen göra en kall sås till det och äta imorgon på kvällen. Men till lunch imorgon blir det pannkakor på Terassen. Mums! :)

Jag kommer även snart att förvandlas till en satsumas då jag i princip äter det hela tiden. Det är helt klart den bästa frukten. Men jag vet att inom några dagar kommer jag att få en jäkla magvärk då inte magen gillar syran från för mycket satsumas. Men det är ju framtidens problem. ;)

Skumma dofter...

Håller på och lagar mat så här efter ett grymt träningspass. Jag testar mig på och laga en fiskgryta. Men jag måste säga att jag är skeptiskt. Det kommer mycket skumma dofter från den. Det är inte direkt dem godaste dofterna. Det är en konstig blandning i också, tex palsternacka, curry, lök, vitlök, cocosmjölk och vitt vin. Så får se om det blir så gott att jag kan äta mig mätt på det iallafall. Men man vet ju inte hur det smakar förens man testat. Så jag hoppas det blir gott. Jag har inte riktigt alla ingredienser i som man ska ha. Jag gör en liten ala Johanna. :)

Update: Den smakade faktiskt gott. Men den ser mindre god ut.


Den bästa..



Ulrika är bara den bästa!
Det finns ingen bättre vän än henne.
Hon finns jämt där och förstår mig precis!

Jag älskar henne!


Testing!

Jag testar och blogga från mobilen! :)

Svacka...

Jag befinner mig i någon form av svacka. En svacka som betonas med Rammstein. Jag gillar inte när jag kommer i dessa svackor. Jag varken orkar eller vill prata med någon. Jag vill avskärma mig och bygga upp muren igen.


Glöm inte bort dig själv längst vägen! Det lyckas jag ofta göra.

Frigjord yta..



Min nya diskmaskin har gjort att jag har kunnat frigjort lite yta i min lägenhet. Perfekt när kocken här hemma har mycket på gång samtidigt i köket. :) Så skönt att slippa diskstället.

David Guetta


Tankar...

Varför kan man inte styra över sina tankar och känslor? Jag kan iallafall inte göra det. Tankarna gör ibland ögonen grumliga.

Snabbvisit

Nu har mina gäster från Gbg farit hem. Det vart lite tomt när dem åkte måste jag säga. Men jag hoppas att dem kommer snart igen för det var trevligt med lite besök av dem. :)

Ska iväg på lite Disneykväll ikväll. :) Ska bli riktigt trevligt. Västerås är en stad och trivas i. Jag måste säga att jag faktiskt har ett mer socialt liv här än vad jag haft i Ludvika. Jag trodde att Ludvika skulle bli annorlunda men det visade sig att Västerås bjuder på mer än Ludvika gjorde. Det enda som inte finns i Västerås är familyn men dem är inte långt bort. En och en halv timme och olika håll så har man både mor och far. Jag är mittemellan. :)

Det gick!



Maskinen gick in! Tack min kära vän rörmokaren som gjorde ett bra jobb. :)


Nervig.

Idag har jag gått och funderat på min jäkla diskmaskin hela dagen. Är den för stor? Eller är den lagom? Får den plats på bänken? Ja, på bredden men kan den vara för hög? Om den inte får plats i skåpet som jag tänkt, kan man ha den under diskbänken? Måste man såga? Går luckan och öppna om man stoppar in den i skåpet? Måste jag köpa en ny kran? Får den plats någonstans överhuvudtaget? Är lampan ivägen för höjden på maskinen?

Jag har kollat in måtten och mätt ytterligare en gång här på kvällen. Den borde gå in i skåpet om man har hyllan ovanför det nedersta gångjärnet till luckan. Men kan man öppna luckan det är frågan? Men jag tror att det går. Annars fungerar höjden definitivt på diskbänken. Var lite orolig för lampan men det var lugnt. Den är nog för djup för att ha under diskbänken. Men på diskbänken funkar den definitivt och det känns skönt. Ni ska få se en bild när det är färdigt.

Kvällen

Jag har haft en kanon bra kväll med god mat och gäster här på besök. Känns kanon att ha ett riktigt köksbord så man kan sitta och umgås i köket. Det var ett riktigt bra inköp. Eftersom det var onsdag så slog vi till på lite rödvin till maten. Vart alldeles lagom med ett glas. Så nu kommer jag somna gott.

Idag har jag inhandlat en diskmaskin och en sodastream pure. :) På fredag kommer rörmokaren och kopplar in diskmaskinen åt mig. ;) Sodastreamen invigdes redan idag och denna kommer att användas flitigt. Jag läste någonstans att dem som dricker för mycket kolsyrat vatten från en kolsyremaskin som man har hemma får sämre tänder. Nu vet jag inte vad som ligger bakom påståendet och hur många forskningen var utförd på. Men jag vet inte riktigt om jag tror på det. Det är säkert som en del annan forskning visar, att du måste inta ovanligt höga mängder för att det ska vara skadligt.

Träning med magont.

Idag gick jag från jobbet normal tid. En halvtimme senare än jag hade tänkt mig men ingen övertid. :)

Gick med lite magont till gymmet. Värmde upp och körde igång med ben. Ben och mage var det som stod på dagens schema. Magvärken vart bara värre och värre. Att träna mage när den gör ont är inte nice. Så det vart inte så mkt mage men lite iallafall. Mina 30 min cykel var det inte på tal om. När jag kommer in i omklädningsrummet så kikade jag på mina mobiler och självklart hade chefen ringt. Jag ringde upp och vi diskuterade lite rapportering. Sen lägger jag ner mobilen i väskan och börjar cykla hemåt när jag känner att det vibrerar i väskan. Tar ur lurarna i öronen och hör att det är arbetsmobilen. Tar upp den och det är chefen igen. Hon frågar om jag kan komma in till jobbet. Jag har inte hunnit så långt då utan vänder om och cyklar till jobbet. Vart sittande där en och en halv timme innan vi fick iväg ett jäkla dåligt paket. Jag har orsakat mkt krångel i det här bokslutet. INTE BRA! Har känt mig okompetent dem senaste två dagarna. Men jag har lärt mig en hel del iallafall. Efter en svettig stund på jobbet i mina svettiga träningskläder fick jag äntligen åka hem.

Magonten har efter en gainomax och lite kvällsmat här hemma gett med sig mestadels. Hoppas att magen är bättre imorgon när jag ska träna. Men jag har väl mig själv och skylla som inte åt ett ordentligt mellanmål idag. Så imorgon blir det till och ta med en matig muffin så jag slipper magont.

Viktig tid

Det känns som att jag har skrivit det här innan eller så har jag tänkt att jag ska göra det.

Jag är inte känslokall längre. Jag har en gång i tiden varit det. Eller att jag har varit helt känslokall är väl inte helt sant. Men jag har haft en mur. Muren har varit otroligt bra och hjälpt mig massor med gånger. Jag tryckte undan känslor. Idag visar jag mina känslor, kanske inte fullt ut men jag kan t ex gråta till tvn när det är något sorgligt. Gråta till tvn kunde jag inte förut. Det finns en person som har varit otroligt viktig i mitt liv och som fått/lärt mig att visa och uttrycka mina känslor. Den här personen kom in i mitt liv under en period då jag verkligen behövde honom. Under några år så formades jag delvis till den jag är idag. Jag kommer aldrig glömma den tiden!


Glassar



Glassar bort baksmällan! Fy fabban vilken baksmälla. Är helt seg. Jag vill inte röra mig för då mår jag illa. Jag ligger i sängen och kikar på min nya tv. Så skönt och slippa kult-tvn även om jag kanske kommer att sakna den lite. Den är just nu förpassad till golvet tills jag orkar bära upp den på vinden. :) Jag antar att det här kommer vara min utsikt hela dagen/kvällen.

Jag hade en riktigt bra kväll igår. Jag kom hem klockan fem. Och precis som sist när jag var hos M somnade jag med alla kläder, smink och lampor på. Vaknade tio över ett. Jag minns inte när det hände senast.

Väntar och väntar....

Sitter i soffan och inväntar min nya tv som skall få en plats på byrån i sovrummet. Så fort den kommer drar jag till Borlänge. Ska bli nice men jag hoppas den blir levererad snart så jag inte blir allt för sen hem till Ulle Bulle. Det tar ju trots allt ett tag och köra. Det vore fint om det var någorlunda ljust ett litet tag när jag kör. Men dem ska komma innan sju iallafall men jag lär väl misa hela Idol. :(

Sen imorgon bär det iväg till Ludvika för att hjälpa mor och flytta. Sen får jag se hur lång tid det tar om jag ska ta mig hem redan på lördagen eller om jag åker hemåt på söndagen.

Nej nu vill jag åka!

..


Trött....

Nu har jag i en veckas tid jobbat övertid. Har slutat vid åtta varje dag. Jobbade t o m i söndags. Jag gillar mitt jobb och det är kul men jag blir lite trött. När jag jobbar så här så blir det ingen träning, tappar matlust, orkar inget när jag kommer hem, orkar knappt prata med någon utanför jobbet.

Jag har märkt att den här veckan eller nu i slutet av veckan så har jag börjat tagit åt mig mkt. Jag brukar inte ta åt mig på det här viset. Både igår och idag har jag tagit åt mig av sånt som jag normalt inte tar åt mig av. Men ibland måste man tänka på vad man säger och hur man säger det! Idag var det mer jag som är hård mot mig själv. Alla gör misstag och mitt var den mänskliga faktorn alltså jag. Jag glömde skriva in ett belopp på båda sidor vilket ger ett slag i hela redovisningen. Dumt misstag. Dubbelkollade inte jag?

Hard Work

Boklutvecka. Jag jobbar tolv timmar per dag. Jag drömmer om jobb. Jag reser mellan Västerås och Ludvika. Jag jobbar på en söndag. Over And Out!

Friends?

Vissa karlar är som oss tjejer. Vi tjejer har en tendens att ge upp våra vänner och bli otroliga tofflar när vi blir kära/tillsammans med någon. Jag vet själv att jag har varit/lätt blir sådan. Men nu på sista tiden har jag märkt att även vissa karlar är sådana. Detta tycker jag är himla trist. :(


Back on track...

Wiiihhhoooo! Idag är jag glad. En galet bra träningspass. Galet bra styrka och galet bra cykling därefter. Jag var stark och svettningarna är tillbaka till det normala. :) Bröst och axlar idag. Bröst är en av mina starkaste sidor. Ökade på bänkpressen idag. Jag inbillar mig att min kropp förändrats lite. Det som fattas allra mest nu är att gå ner i vikt. Jag ska försöka men får se hur det går. Jag ska iallafall försöka dra ner på godiset och äta lite mindre kolhydrater på kvällarna.

Idag frågade en kollega mig om jag höll på med någon speciell idrott som tex simning. Han menade på att jag hade så breda axlar. Vilket t ex simmare brukar ha. Men jag fick berätta att jag är naturligt bredaxlad och att gymmet är min favorit. :) Det finns två fördelar med att vara bredaxlad. Man ser vältränad ut på gymmet och handväskan sitter kvar på axeln. :)


RSS 2.0