Helgen

Helgen går så himla fort. Har hunnit med massor med skoj och träffat många.

Fredagen började med en sväng till L-a. Middag och god dricka. Hem på lördag eftermiddag. Tråkade hemma och bestämde mig för att hitta på något. N hade också trist så vi drog ner på stan och mötte upp A och hans polare och drack lite öl på Bishop. Söndagen har bjudit på beösk av E och hennes karl och sen mötte jag upp A vid jobbet där vi skrev ihop en anslagsäskan som skulle in idag. Så det har varit en helg med massor att pyssla med.

...

Risk för förtjusning.

Äntligen..

Jag tror att jag kommit på det efter massor med snokande på facebook. Kan det möjligtvis vara så att jag hittat karln jag hånglade med för första gången och till och med var tillsammans med. Minndes absolut inte hans efternamn men jag tror faktiskt att det är denna jag hittat. Det är inget vanligt efternamn men jag känner igen det så väl. Det måste bara vara det. Efter allt grubblande. :) För när man väl börjat tänka på det så kan man inte släppa det förens man kommit på det.

?

Vart kommer alla ifrån? Alla samtidigt? Johanna trivs.

Glöm aldrig...

"Man får inte glömma och pussas på söndagarna....det måste alla killar komma ihåg"


Grinar

Man kan ju inte kolla på spårlöst utan att grina. Det går bara inte!

Familjen annorlunda

Har kikat pyttelite på familjen annorlunda idag som visas på tv4. Man kan inte annat än att bli imponerad. Barn är bra härliga ibland. Och man kan ibland inte annat än att längta lite. Men det är lååååååångt dit. Först ska det levas och njuta ytterligare av att vara egoistisk. :)

Dags för en rad

Det har inte blivit många rader skrivna på sista tiden. Men det är full rulle med allt. Jag gillar full rulle. Men jag har dock inte tid med den förkylning som jag har åkt på. Idag ska jag försöka ta det lite lugnt. Städar i lugnan ro och vilar lite då och då.

Idag måste jag åka och köpa mig en semla. Hade varit skoj och baka semlor. Ska nog ta och göra det någon gång här framöver och kanske bjuda på en söndagsfika hemma hos mig. :)


Vilken komplimang

Jädrar vilken komplimang jag har fått idag. Idag har jag känt mig dassig och lite hängig och inte alls speciellt på topp. Men jag släpade mig trots allt till gymmet iallafall. Väl där körde jag igenom mitt ben och magpass och gjorde inget utöver styrka för jag vill inte riskera att det jag har i kroppen bryter ut. När jag stretchade efter mitt pass så sitter jag på mattan och stretchar sätesmuskeln när en kille kommer fram till mig. Jag ser att han vill säga något så jag tar ur mina lurar och frågar om jag sitter i vägen. Men nej, han ville prata med mig sa han. Shit, tänkte jag vad är det nu då. Då började han med : "Med risk att jag gör bort mig". Sen kom det: "Men jag undrar om du skulle tänka dig och gå ut med mig någon gång". Shit vilken chock jag hamnade i. Jag måste sett ut som ett fån. Han sa att jag fick säga nej, men det gjorde jag inte. Då sa han att jag får tänka på det och så får vi se om han gjort bort sig. Det var ju inte lite folk på gymmet heller. Den tiden då det är som mest folk och så får man en sån fråga. Total chock. Jag måste ju ursäka min reaktion sen för jag måste sett och låtit hel konstig av chock.

Men det var roligt att han vågade komma fram och fråga. Mer sånt! :)


Träning

Oj, vad hände igår då? Det var många som läste min blogg. :)

Har tränat idag. Det gick faktiskt riktigt bra. Idag kunde jag lägga på hela 22,5 kg på bänkpressen. Körde varannan med någon herre då mitt gym bara har en bänkpress såvida man inte vill köra snedbänk så han skulle ta emot om jag inte klarade det men det gick ju kanon fint. Men jag är lite mittemellan två vikter när jag kör vissa övningar. Det är rätt så frustrerande. Får nog gå upp en vikt på första setet och sen gå ner på dem andra om jag inte klarar av den tyngre vikten på alla set.

Förvirrad

Även idag är jag förvirrad. Jag skriver fel dag, sätter trissan på gymmet uppe istället för nere. Ibland blir jag bara så matt på mig själv. Men så kan det vara ibland.

Badat

Idag har jag nyttjat mitt badkar för ändamålet bada för första gången. Jag tycker ju att det är lite äckligt och bada i badkar men det var himla skönt för min onda mage och ligga en stund i varmt vatten. Men man blir rastlös otroligt snabbt.

Aj aj...

Magont idag. Försov mig. Fortsatte upp för trappen förbi mitt våningsplan på jobbet. Behöver jag säga så mycket mer?

För mycket

Vet ni.....att det stämmer nog att jag har för mycket kläder. Fast enda gången jag märker av det är när jag ska hantera min tvätt. Fy fn vad mkt tvätt. Jag hade tvättstugan i sex timmar igår. Men ändå hann inte allt bli torrt och hela lägenheten var överfylld av tvätt på tork. Efter att ha vilat mig fram till klockan fem idag så var det bara att börja plocka med all tvätt. Så äntligen är allt rent och jag har återigen alldeles för lite kläder. ;)

Förgiftad

Usch vad jag förgiftade min kropp igår. Jag förgiftade den lite för mycket då jag fick lov och köra lite buss när jag kom hem. Alltså gjorde jag en "kenneth". ;) Det är inte många gånger i livet som jag brukar dejta toaletten så där. Jag gjorde först en "kenneth" och sen en "robin", jag somnade på toaletten med huvudet mot badkaret. Efter en sån kväll rör man sig inte så himla mycket dagen efter. Min lugna helg vart inte så lugn. Jag hade en riktigt bra kväll igår. :)

Tur att jag hann med en sväng på skidorna igår. Men det märks att jag tränat teknik 2 km. Jag har prutt ont i höftböjarn. Men det ska kännas att man åkt skidor. :)


Luktar gott

Många skulle bli chockade om dem visste vad jag höll på med här hemma för mig själv just nu.

Tro det eller ej men jag kokar kaffe. Jag kokar kaffe endast till mig själv. Vad har hänt? Det är första gången någonsin som jag kokar kaffe hemma när det endast är jag som skall dricka det.

Pigg

Idag hade min bror varit stolt över mig om han åkte skidor med mig. Jag tycker själv att jag var duktig som inte trillade en enda gång. Men det ska väl tilläggas kanske att underlaget var platt. :P Den totala sträckan vart på ca 6km, det fick räcka tyckte jag. Det gick bra. Ett varv ägnades åt att åka utan stavar för att öva teknik. Det känns i mina ljumskar att jag åkt utan stavar ett varv kan jag säga. Redan klockan halv tio var jag ute i spåret. Skidåkningen avslutades med att jag och tre karlar fick putta på en bil som kört fast. Vad hon som kört fast gjorde där ute i snön vette tusan när hon skulle parkera åt andra hållet.

Usch

Det luktar kräka i trappuppgången. Inte undra på när det var sånt jävla liv där inatt. Tji fick man för att man ville sova.


Nyfiken

Ibland blir man bara så jädra nyfiken på vem det är som kommenterat när dem kommenterar anonymt. Jag frågade om jag skulle vara modig eller inte. Fick en kommentar på att jag kanske skulle dela med mig. Men det finns sådant som jag inte vill dela med mig av på bloggen. Jag var iallafall modig och förlorade inget även om det kunde varit bättre. :)

Snart?

Får man lov och sova snart? Jag kan inte lägga mig för tidigt men skulle somna som en stock om jag gick och lade mig. Men lite sovmorgon vill jag dock ha imorgon och lägger jag mig nu så skulle jag vara uppe med tuppen.

Så jag stoppar i mig ytterligare en lussebulle och surfar vidare.

Tomt

Det är tomt. Två väldigt stressiga dagar på rad. Men jag har hunnit träna iallafall. Himla skönt men nu har jag tränat tre dagar i rad så imorgon är det vila. Imorgon hinner jag ändå inte träna.
Efter sådana här dagar finns inget att orda om. Det blir bara tomt när man kommer hem.

Ja eller nej?

Skall jag vara modig? Vad finns och förlora på att inte vara det?

Träning

Jag tyckte att träningen igår förmiddag inte gick så himla bra då jag kände mig svag. Men jag kan säga idag att jävlar vad den tog. Imorgon kommer jag gå som en pensionär med ryggont. Har världens träningsvärk idag i ländryggen och det kommer bara vara värre imorgon när jag vaknar. Den som är yngst på jobbet hade svårast och utföra pausgympan idag. Det fann dem roligt. :)

Kvinnor

Kvinnor brukar klaga på män att dem inte gör rent i toaletten efter sig. Men jag kan säga att kvinnor är minst lika dåliga på det själva. Har man varit på toa så är det väl inte så svårt att använda toaborsten? Ibland är inte toaletten på jobbet så fräsch.

Förvaltningen



Detta är resultatet av förvaltningen av syrrans tavlor.
Lite fler för att fylla ut vore inte dumt. Men jag ska nog ställa dit någon ljuslykta.
Hon är duktig min syrra.
Tack J och M för hjälpen med hyllorna!


Tenacious D

Jag vågade bara visa denna rubrik för min kollega. Hon fick inte lyssna på låten.


Drar

Jag drar idag till Stockholm. Där blir det bio. Avatar i 3D. Har hört har den ska vara riktigt bra.

Afterwork

Jag föll offer för kylan idag. Jag tog bilen istället för cykel/promenad till jobbet imorse trots att jag visste att det var afterwork. Men när den stod där varm och skön av den bästa uppfinningen som gjorts kupévärmaren så kunde jag inte motstå att ta den. Men vet ni att det var rätt skönt att inte dricka något. Hade jag druckit ett par öl hade jag verkligen somnat med pannan mot bordet för jag var/är galet trött.

Konstig

En konstig känsla i magen idag. En bra konstig känsla. :)

Burr

Fy fasen vad det är kallt nu. 25 minus när jag åkte till jobbet idag. Jag är lycklig att jag igår i 22 minus skottade bort snö från min parkeringsplats med hjälp av sparkar och en kvast så jag kom fram med bilen alldeles lagom för att motorvärmarkabeln skulle räcka precis på håret till uttaget.

För satan vad skönt det var att ha en varm bil imorse. Det var helt klart värt ett par tår som värkte av kyla när jag kom in.

Olikheter

Det är intressant vad olika alla är.

Dags för en rad

Nu var det länge sen jag skrev. Har inte haft tid. Har varit en hel del på sistone. Både skoj och arbete. :)
Jag ligger ofattbart bra till i bokslutet. Jag hann till och med träna idag. :) Gud vad jag behövde träningen idag. Både idag och igår har jag fått ett konstigt tryck i huvudet. Igår var det ett par timmar på förmiddagen och idag ett par timmar på eftermiddagen. Jag tycker att jag druckit bra men kanske inte tillräckligt.

Färden hem

Färden hem gick fin fint. Även om jag ogillar och köra bil i vinterväglag sedan min lilla snurr för ett par år sen så kan jag iallafall hålla en hastighetsbegränsning som är helt ok. Men det finns dem som kör så sakta på fina vägar att man kan bli galen. Men jag förstår dem samtidigt även om jag kan bli lite frustrerad när det inte finns möjlighet att köra om. Det märks direkt när man kommer till en större stad. Köerna som bildas vid rondellerna på Erikslund är inte roliga. Det tog mig en halvtimme extra att komma hem pga alla köer. Men jag kom hem hel. Trodde jag skulle glida av vägen när jag körde av motorvägen. Jag vet att kurvan är tvär och körde otroligt sakta men ändå släppte röven på bilen. Jag trodde jag skulle glida in i bilen framför men precis då fick jag kontroll på den lilla faran. Hade ju suttit fint om det vart någon liten olycka precis när jag var hemma. Men tur hade jag. :)

Inledning

Jag och syster har inlett nya året med lite träning idag. Det gick galet bra. Shit vad stark jag var i mina bröstmuskler idag när jag körde bänk. Känner mig nöjd då jag ökade fem kilo. :) Jag som kände mig så trött och seg när jag åkte iväg. Konstigt nog är det dem dagar då jag ökar vikterna. Trodde att vi skulle vara i princip ensamma men det var en del folk där ändå.
Precis när vi kom till gymmet så gick en av receptionisterna ut och han hälsade såklart. Då säger syster till mig: "Du är ju en kändis här". Haha det kanske stämmer lite. Men jag har varit jäkligt mycket på gymmet där så konstigt vore det annars om dem inte kände igen mig. :)

RSS 2.0